סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי - בסקוניה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 2:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
החסויות זה עונש!
ממש מעצבן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 3:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stambody כתב:
השמועות אומרות שמילר לא איבד את הקליעה וההגנה שלו טובה, התנועה שלו קצת "מוזרה", בכל מקרה יהיה מעניין לראות אותו בפעולה, אני אופטימי לגביו, ומה שהוא יכול לתת לקבוצה התקפית והגנתית, אם הוא ישחק טוב, לא אתפלא אם תוך כמה משחקים נראה אותו פותח לצד גאודלוק, סמית ואייברסון, הרכב עם פוטנציאל הגנתי די חזק בהגנה על הצצבע, וסוף סוף שחקן שיכול גם לחסום זריקות, ולתת קצת אופנסיב ריבאונד.

אז איך היתה ההגנה והקליעה של מילר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 3:43 pm 
Freshman

אני רק שאלה...
שחקן כמו מילר שלא שיחק כל כך הרבה זמן
לא עדיף לתת לו להכנס לכושר איזה חודש דרך הליגה קודם כל?
למה עושים את כל הניסויים האלה באירופה?

המשחק הזה היה קריטי!!! וזה כן משחק שמכבי יכלו לנצח עם כל הכבוד
איכשהו המשחק הזה הרגיש כמו מעבדת ניסויים
בלי רוטציה בלי היררכיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 3:46 pm 
Junior

אני חושב שהגיע הזמן להפסיק להשוות בין צירבס לבאטיסטה מבחינתי ולהתחיל להשוות אותו לאונווקו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 3:50 pm 
Junior

שני דברים:
1. מידת ההבנה של רסקין בכדורסל פשט מביכה. הוא קופץ על כל מה שפיני זורק לו כמו כלב מוכה כלבת. ועם מוסיפים לזה את ההתלהמות הטבעית שלו, זה גורם לחווית הצפיה להיות באמת כואבת באינטלגנציה.
2. למכבי יש תקציב גדול כי יש לה באמת שחקנים גדולים. אבל צריך מאמן מאוד מסויים בכדי להצליח לחבר את החבר'ה האלו.
אני חושב שהפוטנציאל הוא עדיין עצום אבל לך תנחיל להם שיטת משחק באמצע העונה. זה דברים שהיה צריך לעשות בקיץ.
מצחיק אותי שמצאו שעיר לעזאזל- צירבאס. מי שלא רואה את הפוטנציאל הייחודי שיש בביגמן הזה פשוט לא מבין מספיק את המשחק אני מצטער לומר. כן, הוא נראה אבוד רוב הזמן אבל זו לא אשמתו, ביגמן צריך לדעת מה הוא עושה על המגרש. האם הוא עומד בלואו פוסט, בטופ אוף דה קי או שבכלל נע לכיוון הטבעת? לא ראיתי פעם אחת שזימנו אותו בכלל לפיקים, הוא ניסה לבד לתת פיקים כי הוא לא ידע מה הוא אמור לעשות. אין לו שום עמדת מוצא משום שאין להתקפה שום עמדת מוצא חוץ מאחד על אחד של שחקני החוץ. וכן בהגנה הוא מביך אבל שוב זה בעיקר בגלל שהקבוצה השנייה שהיא לא קבוצת התקפה גדולה, חולקת קצת בכדור והוא לא יודע אם לצאת או להישאר. וכן, הוא גם עצלן כמו שאר החברים שלו וגם גדול וכבד מרוב אלו שהתמודדו איתו.
לעומת זו היה לו אחד על אחד במשחק שהבהיר כמה יכולות יש במאסה האדירה הזו וכמה מכבי לא מנצלת אותה אלא רק יורדת עליה.
אבל זה סתם כמה מילים על צירבאס שנקטל מהר מדי כי זה טרנד. על השאר אין מה להרחיב כי יש כאן שלושה כוכבים ברמה הכי גבוהה של היורוליג.
העונה הזו ככל הנראה הסתיימה, צריך להתחיל לבנות את העונה הבאה ולהתייחס למשחקים הבאים כמשחקי אימון. אם יורידו את הלחץ הלא ריאלי מהקבוצה הזו לעלות שלב, אולי אפשר יהיה להתחיל לבנות משהו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 3:59 pm 
Freshman

אה סליחה אז אתה מבין בכדורסל יותר מכולם?
עשה לי טובה
הפוטנציאל הייחודי שיש בצירבס הוא הפוטנציאל הייחודי שיש ביינסי גייטס
אולי ברמה טיפה יותר גבוהה של כישרון אבל זה אותו סגנון של שחקן
זה גבוהים שלא מתאימים לכדורסל המודרני של ריצות ופיק אנד רול
ומי שלא רואה את זה "לא מספיק מבין את המשחק אני מצטער לומר"
פיכס על ההתנשאות הזאת

מעניין שכבר ארבעה מאמנים וצירבס עדיין לא יודע איפה לעמוד ואם לבוא לפיקים
מה הרקע שלך בכדורסל סלח לי??

איזה לבנות את העונה הבאה?? למה מי ישאר פה?
אני לא יכול להצביע על שחקן אחד שהמקום שלו בעונה הבאה במכבי ודאי חוץ מיוגב אוחיון אולי
אבל אתה רוצה לנצל את שאר המשחקים כדי לבנות את העונה הבאה
העיקר שאתה מבין בכדורסל יותר מכולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:04 pm 
Freshman

הכי אני אוהב את אלה שחצי מההודעה שלהם זה ציונים להבנה בכדורסל של כל העולם חוץ מהם
בוא נשמור קצת על צניעות כשמנהלים דיון בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:07 pm 
Junior

מילר בטח ישאר. הוא תחום לאיזה שלוש עונות. מקל אולי, אוחיון לאנסברג.
אולי ילכו על טיוס אבל פדרמן סיניור לא סובל אותו.
פניני, סמית' ווימס בטח ילכו. השאר פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:09 pm 
Freshman

קורובייב כתב:
מילר בטח ישאר. הוא תחום לאיזה שלוש עונות. מקל אולי, אוחיון לאנסברג.
אולי ילכו על טיוס אבל פדרמן סיניור לא סובל אותו.
פניני, סמית' ווימס בטח ילכו. השאר פתוח.

לפי דעתי יש למכבי כל מיני סעיפי יציאה על מילר
לך תדע איך הוא חוזר מהפציעה
מקל זה לא בטוח בכלל
כי אני לא רואה את מכבי עושים את הטעות שלו ושל יוגב ביחד שוב

לנדסברג לדעתי חייב להשאר וגם ישאר אבל כבר ראיתי פה שפתחו נושא שצריך להביא את דאוסן במקומו אז לך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:13 pm 
Junior

יכול להיות, לא הייתי מביא את דאוסון במקום לאנסברג שברור לאן דאוסון חולם להגיע. בסרט ,הראשון,של מקל כבר היינו. אפשר להביא אותו במקום פניני. מכבי גם יכולה להשאיר את גאודלוק. הטקסט מסביב צריך להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:18 pm 
Junior

אני דווקא נוטה לחשוב כמו מוק. זירבס היה מעולה בשנה שעברה בקבוצה שהגיעה להצלבה, ולא בכדי. אז להגיד עליו שהוא יינסי גייטס זה הגזמה פרועה. גם לדבר על מידת ההתאמה שלו לכדורסל המודרני זה לא רציני, כי לא כל הקבוצות ביבשת רצות כמו מטורפות. לקבוצות שלא רצות המון ושמתבססות באופן שיטתי על ביגמנים אמיתיים שניחנו במשחק פוסט אפ משובח הוא יכול להועיל מאוד. אין לי ספק שהוא יכול לעזור מאוד לאולימפיאקוס, פאו וברצלונה (וכמובן שלכוכב האדום) שמשחקות בסגנון עומד.
הדיבורים על הגנה גרועה הם משניים לחוסר התאמתו למשחק ההתקפי של הקבוצה, כי פתרונות הגנתיים תמיד אפשר למצוא. תשאלו את ניקולה וויצ'יץ' שהיה שומר נוראי ובכל זאת היה אליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:20 pm 
Freshman

יש יותר מדי בעיות בקבוצה, האמת שהרבה יותר קל לגרום לקבוצת שחקנים רעבים ואולי פחות מוכשרים לשתף פעולה למען הצלחת הקבוצה (ועצמם דרך כך) מאשר לקחת קבוצת שחקנים עם רזומה, אגו, כישרון, ולגרום להם לשתף פעולה זה עם זה, בזמן שאצל כל אחד בראש יושבים המספרים והממוצעים שהוא רוצה לשמור עליהם, ובאיזשהו מקום הסבלנות שלהם קצרה, היכולת שלהם להתגמש ולהתאים את עצמם למערכת היא הרבה יותר נמוכה.

בתחילת העונה הסיפור נראה כמו פצצת זמן, כשאדלשטיין פרס את הקלפים על שולחן ההנהלה לגבי בעיית הרכזים ובעיית המשמעת ההגנתית בקבוצה, בין אם הוא התאים אם לא התאים למערכת הוא עדיין ראה דברים נכון.

ההנהלה כמובן תרמה לכל הפארסה הזו מכל כך הרבה בחינות: ההשפלות הפומביות לאדלשטיין וחוסר הגיבוי שקיבל, במקום לנתב את הלחץ לשחקנים, לאחר מכן המינוי של רמי הדר שבת'כלס היה מינוי לא ראוי וגם אופורטוניסטי, 3 מאמנים הוחלפו ואף אל שחקן אחד שוחרר/הוחלף/הושעה, לא חושב שיש תקדים לזה.

אם מילר לא יצליח לחזור לכושרו מלפני הפציעה בטווח בקצר, אז אני לא רואה איך הקבוצה הזו תצליח להיאבק על כניסה לטופ 8, סמית כבר נשחק, ווימס משחק כרגע בשביל הביטחון שלו ולא בשביל הקבוצה, גאודלוק וראד עם כל האיכויות ההתקפיות שלהם לא יכולים לקחת את הקבוצה על הגב, בעיקר כשההגנה נראית כמו שהיא נראית, ועד שלא ימצא השחקן "המאזן" הזה כמו דווין סמית, הרבה שינוי לא נראה, אנחנו כבר בשלב שכל הקבוצות בליגה מחוברות פחות או יותר, מכבי עדיין מחפשת את עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:31 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
אני דווקא נוטה לחשוב כמו מוק. זירבס היה מעולה בשנה שעברה בקבוצה שהגיעה להצלבה, ולא בכדי. אז להגיד עליו שהוא יינסי גייטס זה הגזמה פרועה. גם לדבר על מידת ההתאמה שלו לכדורסל המודרני זה לא רציני, כי לא כל הקבוצות ביבשת רצות כמו מטורפות. לקבוצות שלא רצות המון ושמתבססות באופן שיטתי על ביגמנים אמיתיים שניחנו במשחק פוסט אפ משובח הוא יכול להועיל מאוד. אין לי ספק שהוא יכול לעזור מאוד לאולימפיאקוס, פאו וברצלונה (וכמובן שלכוכב האדום) שמשחקות בסגנון עומד.
הדיבורים על הגנה גרועה הם משניים לחוסר התאמתו למשחק ההתקפי של הקבוצה, כי פתרונות הגנתיים תמיד אפשר למצוא. תשאלו את ניקולה וויצ'יץ' שהיה שומר נוראי ובכל זאת היה אליל.

אין בעיה עם דיעות שונות כל עוד הם לא מתובלות בשחצנות בלתי נסבלת
גם יינסי גייטס יכול אולי לעזור לקבוצות מסוימות ועדיין הוא שחקן שהחסרונות שלו עולים על היתרונות
וגם צירבס או זירבס או צירבאס הוא כזה

צר לי אינני מבין מדוע זה שהצליח בעונה אחת בכוכב האדום זאת הוכחה
מה עם כל שאר העונות שלו בכדורסל האירופאי שהוא היה סנטר מחליף זניח בקבוצות בינוניות מאוד?? אולי זאת רמתו??
למה החלטתם שרק העונה שעברה משקפת?

בכדורסל שהוא בעיקר פיק אנד רול אז יש סיבה שגבוהים כמו דאנסטון והיינס ווסלי זה הגבוהים הכי חשובים באירופה
זה גם הגנתית וגם התקפית
כשאתה אומר לרוץ כמו מטורף ומשחק עומד זה הכל יחסי
אתה צריך לזכור שעדיין אנחנו לא בכדורסל של פעם של 30 שניות
לדבר על כדורסל מודרני זה לא רק טרנדים זה גם כל המשחק שהשתנה
אולי צירבס בשנות ה80 היה ענק אבל זה לא אותו כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:46 pm 
Junior

הנקודה היא שזה הכל תלוי במידת ההתאמה של השחקן לשיטה. הוא הצליח בכוכב האדום שמתאימה את עצמה בדיוק לסוג השחקן שזירבס מייצג (והכדורסל שלה רחוק מאוד מלהיות הכדורסל המייגע של שנות ה-90). שם הצליחו למצוא פתרונות הגנתיים בעניינו. מקרה דומה הוא ראדוליצה - כישרון מדהים שלא מוצא את עצמו ברמת הקבוצות (בין היתר בגלל בחירת קבוצות שגויה) אבל מידי קיץ נראה בלתי עציר בעליל במדי נבחרת סרביה.

כמו כן, שחקני כדורסל מתפתחים עם השנים. זה שהוא היה זניח בקבוצה א' ותותח בקבוצה ב' בעיניי מוכיח קודם כל שהוא הוכיח שיש לו את היכולות להצליח, כי שחקן שהוא כלום ושום דבר לא יצליח בחיים ברמות הגבוהות. להיכשל כל אחד יכול, אבל להצליח ממש לא כל אחד יכול. וכשאני אומר "להצליח" אני לא מתכוון למקרים של שחקנים נטולי כישרון שנכנסים לכמה דקות למגרש כדי לעשות משהו מאוד ספציפי ומוגדרים כסיפור הצלחה חרף חוסר הכישרון (סברסנקו, דן שפיגל ושחקנים בסגנון הזה), אלא על שחקנים שבאמת הוכיחו שיש להם את היכולת והכישרון להוביל קבוצה לרמות הכי גבוהות של אירופה. הכוכב אמנם קבוצה צנועה, אך עשתה בעונה שעברה הישג נאה ביותר גם אם בוחנים זאת במשקפיים אובייקטיביות ומבלי לתת את הדגש על כך שמדובר בקבוצה דלת אמצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:56 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
הנקודה היא שזה הכל תלוי במידת ההתאמה של השחקן לשיטה. הוא הצליח בכוכב האדום שמתאימה את עצמה בדיוק לסוג השחקן שזירבס מייצג (והכדורסל שלה רחוק מאוד מלהיות הכדורסל המייגע של שנות ה-90). שם הצליחו למצוא פתרונות הגנתיים בעניינו. מקרה דומה הוא ראדוליצה - כישרון מדהים שלא מוצא את עצמו ברמת הקבוצות (בין היתר בגלל בחירת קבוצות שגויה) אבל מידי קיץ נראה בלתי עציר בעליל במדי נבחרת סרביה.

כמו כן, שחקני כדורסל מתפתחים עם השנים. זה שהוא היה זניח בקבוצה א' ותותח בקבוצה ב' בעיניי מוכיח קודם כל שהוא הוכיח שיש לו את היכולות להצליח, כי שחקן שהוא כלום ושום דבר לא יצליח בחיים ברמות הגבוהות. ואני לא מדבר על מקרה של שחקנים נטולי כישרון שנכנסים לכמה דקות למגרש כדי לעשות משהו מאוד ספציפי ומוגדרים כסיפור הצלחה חרף חוסר הכישרון (סברסנקו, דן שפיגל ושחקנים בסגנון הזה), אלא על שחקנים שבאמת הוכיחו שיש להם את היכולת והכישרון להוביל קבוצה לרמות הכי גבוהות של אירופה. הכוכב אמנם קבוצה צנועה, אך עשתה בעונה שעברה הישג נאה ביותר גם אם בוחנים זאת במשקפיים אובייקטיביות ומבלי לתת את הדגש על כך שמדובר בקבוצה דלת אמצעים.

צירבס התחיל את העונה בתור המחליף של סופו בקבוצה די מוגבלת כמו שהוא התחיל בתור גבוה מחליף בקבוצות בינוניות כל הקריירה
דברים הסתדרו לו טוב אבל אם אני אתחיל לעשות סיפור מכל שחקן שעשה עונה טובה בסיטואציה שהתאימה לו אז אני לא אגיע לשום מקום תאמין לי

אם שחקן צריך שיטה וסיטואציה כל כך ספציפיות שרק עונה אחת בקריירה הוא מצליח להיות ברמה מתאימה אז הוא לא שווה את הכסף והוא לא כזה גדול
גם יינסי גייטס כישרון מדהים השאלה בסוף מה הוא נותן לקבוצה שלך וכמה דברים אתה צריך לעשות כדי להקריב בשביל שהכישרון הנשגב יבוא לביטוי

חוץ מזה להצליח בכוכב זה לא להצליח במכבי
השנה הכוכב בעמדה יפה לעלות לטופ 8 זה לא אומר שיש שם אפילו שחקן אחד שהייתי לוקח למכבי

נערך לאחרונה על ידי זינגר בתאריך ו' דצמבר 30, 2016 4:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 4:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לי נראה שלצירבס חסרים המון יסודות.
שחקנים שנתנו עונה אחת יוצאת דופן או שתיים בתוך קריירה בינונית - לא חסר כאלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 5:07 pm 
Freshman

לי נראה בעיקר שאם צירבס היה כהה עור עם שם משפחה אמריקאי אז היו הרבה זמירות כמה הוא מקרה ראש ובעייתי וטיפש
אבל בגלל שהוא גרמני אירופאי כזה אז הכי הרבה שיגידו שהוא קצת עצלן

ואני לא אומר שזאת הבעיה שלו כי גם בכדורסל הוא לא גדול בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 5:13 pm 
Junior

שמע, אנחנו לא חייבים להסכים על זה, אבל מהתרשמות שלי הרבה מאוד שחקנים שהצליחו בקבוצות אחרות (גם אם לא היו כוכבים) משום מה לא מצליחים במכבי. לאמפה, קנר מדלי (שדווקא היה טוב עונה לאחר מכן במלאגה), ווימס, רוצ'סטי, פארמר ואפילו רייס היה נראה במשך 3/4 עונה כסירחון אמיתי. לא בטוח שזה אומר משהו עליהם ולא על מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 5:24 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
שמע, אנחנו לא חייבים להסכים על זה, אבל מהתרשמות שלי הרבה מאוד שחקנים שהצליחו בקבוצות אחרות (גם אם לא היו כוכבים) משום מה לא מצליחים במכבי. לאמפה, קנר מדלי (שדווקא היה טוב עונה לאחר מכן במלאגה), ווימס, רוצ'סטי, פארמר ואפילו רייס היה נראה במשך 3/4 עונה כסירחון אמיתי. לא בטוח שזה אומר משהו עליהם ולא על מכבי.

לא חסרים גם שחקנים שכן הצליחו במכבי
הכי פופולרי להפוך את מכבי לבית קברות לשחקנים
לא כל שחקן יצליח בכל מקום אבל ככל ששחקן יותר טוב אז הוא יצליח ביותר מקומות ברמות יותר גבוהות

אין לי ספק שצירבס שחקן מוכשר
אבל שחקן מוכשר לא שווה בהכרח שחקן טוב
ושחקן טוב לא בהכרח שווה שחקן של מיליון דולר ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 6:05 pm 
Junior

אני חושב שהדעה שלי על צירבס כבר תוקשרה פה דיי הצורך. רק אגיד כמה דברים:

- דווקא הוא שחקן שמאוד מתאים לקבוצה רצה ויש לו אחלה כשרון להופיע בטיל מתחת לסל של היריב כשהקבוצה טסה קדימה.

- גם אונוואקו בלתי עציר בתוך הצבע

יתרון גדול של צירבס על בן דמותו היא היכולת העדיפה בהרבה שלו מהקו.

דמיון גדול הוא חוסר היכולת לתת יותר מ 15 דק במשחק, בין אם מסיבות כושר או מסיבות פאוולים טיפשיים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 7:03 pm 
Freshman

לא מסכים בכלל שהוא מתאים לקבוצה שרצה
קודם כל הוא לא לוקח ריבאונד הגנה שזה הכי חשוב בשביל להתחיל ריצה
וחוץ מזה הוא יורד מאוד לאט להגנה שזה לא מתאים לקצב משחק מהיר (כשרצים זה גם עולה בריצות בצד השני)

לא חושב שצירבס זה אונואקו כי לאונואקו לא היה יותר מדי כישרון
אני חושב שאונואקו היה נחשב שחקן אפור כל הקריירה
צירבס יותר מזכיר לי את גייטס של נהריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2016 10:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי, אונואקו בהחלט היה עציר. לא היה לו שום טאץ׳ גם מתחת לסל ובעיקר אם היו שולחים אותו לקו.

צירבס פשוט לא מראה שום רצון להגן, לא בפיקנרול, לא ביציאה לשחקנים שזורקים מחצי מרחק ומעלה וגם בפוסט כששחקנים זריזים יותר (שזה כולם) מסובבים אותו וחלשים יותר שקולעים עליו עם הגב לסל.
ובהתקפה זה היה מביך אתמול איך פעם אחר פעם הוא לא מצליח לקבל כדור בצבע. חלק מזה אשמת השחקנים שלצידו שרובם לא יודעים למסור לפוסט אבל חלק זה גם באשמתו שמלבד באק דאון אגרסיבי הוא לא עושה הרבה, לא נועל את השחקן באפקטיביות ולא יוצר ספייס לקבל כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2016 12:13 am 
Junior

זינגר כתב:
לא מסכים בכלל שהוא מתאים לקבוצה שרצה
קודם כל הוא לא לוקח ריבאונד הגנה שזה הכי חשוב בשביל להתחיל ריצה
וחוץ מזה הוא יורד מאוד לאט להגנה שזה לא מתאים לקצב משחק מהיר (כשרצים זה גם עולה בריצות בצד השני)

לא חושב שצירבס זה אונואקו כי לאונואקו לא היה יותר מדי כישרון
אני חושב שאונואקו היה נחשב שחקן אפור כל הקריירה
צירבס יותר מזכיר לי את גייטס של נהריה

יש כל מיני מודלים של קבוצות רצות ובחלק מהם הסנטרים טסים והגארדים עושים יותר בריב הגנה וטסים קדימה. ככה זה היה בכמה קבוצות ראן אנד גאן טובות. מכבי היא לא קבוצה כזו ולכן היא לא מרויחה מהטיסה של צירבס קדימה מספיק, אבל זה לא אומר שזה לא יצליח בקבוצה אחרת. לגבי החזרה שלו בהגנה, חייב להגיד שלא מספיק עקבתי אבל אשמח להוסיף את זה לרשימת החולשות. לא שזה מזיז למישהו בקבוצה המתקיפה אם הוא ירד להגנה או לא.

צירבס זה לא אונווקו. עשיתי את זה כדי להציק, אבל כן יש נקודות דמיון ביניהם בסוגיית האפקטיביות ועל זה ניסיתי לדון.

מבין למה צירבס מזכיר לך את גייטס, אבל גייטס לוקח הרבה יותר ריבאונדים וכשהוא רוצה הוא לפחות מהווה חיפוי נגד חדירות. הוא חלש מאוד בהגנה האישית דווקא.

צ׳ארלס, אונווקו היה אינסטנט אופנס דיי יעיל. היה לו טאץ׳ די טוב אבל מטווח מטר בלבד והוא היה מאוד חזק. רק מה, הוא היה מה זה גרוע בכל היתר (חוץ מריב׳ ששם הוא היה לא רע) וכמו שאמרת אםשר היה לעצור אותו בפאוול בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2016 12:45 am 
Hall of Famer

על איזה אינסטנט אופנס די יעיל למען השם אתה מדבר?
על זה שב-11 דקות קלע 3.4 נק' ב-43.8% כשכל זריקה מטווח מילימטר מהטבעת. וזה עוד כשכל דקה שהוא היה במשחק מסיבה עלומה כלשהי (אולי אבי אבן התייעץ איתך?) מכבי דחפה אליו כדורים כמו משוגעים?
אני מבין את המקום של ההשוואה לגייטס, אבל גם זה לא בכיוון. זה כמו להתייחס לשאק כקנה מידה ליכולת של סופו באן.בי.איי. סגנון דומה, לא אותו סייז ויכולות.

לגבי צירבס, אני סקפטי מאד. אני רואה איפה הפוטנציאל. באמת פינישר ברמה טובה מתחת לסל. אבל נכון להיום במכבי ראיתי דרך אחת בלבד שבה הוא מקבל כדורים. מנסה לנעול את השומר שלו כמה שיותר קרוב לסל ואז עושה סיבוב, לרוב אפילו בלי הטעיה, ובזכות הטאץ' והפיזיות משיג סלים. הדרך הזאת מאד מוגבלת. לא ראיתי שיש לו מגוון תנועות. לא ראיתי שהוא מסוגל להתחיל מהלך מחוץ לבקבוק ולהגיע לזריקה בצבע, לא ראיתי פיק אנד רול (כן ראיתי ידיים לא מדהימות מה ששם סימן שאלה על פיק אנד רול). אם נשווה אותו לסופו שהיה ביג מן אמיתי, אז מה שצירבס הראה עד כה לא מתקרב לארסנל ההתקפי של היווני.

היו מקרים של שחקנים שזרחו שנה אחת בגלל קבוצה ומאמן - שרמדיני בקאנטו, מאריץ' בפרטיזן ובשאר הקריירה לא הותירו שום רושם. כרגע נראה שגם צירבס בכיוון הזה.

לגבי הכדורסל המודרני וכל השטויות הללו. אז מכבי תל אביב רק לפני 3 עונות לקחה יורוליג כשסופו שחקן מאד משמעותי. לפני כן הגיעה לגמר יורוליג שוב עם סופו. עם שעון ה-24 פקוביץ' היה שחקן בלתי עציר באירופה ואפשר להמשיך עוד ועוד. זה נכון שבכדורסל כיום ניתן לנצח עם קו אחורי דומיננטי וגבוהים אתלטיים שיוצרים אפקט חסימה בהגנה ובהתקפה חיים על סיומת בפיק אנד רול ובריב' התקפה, אבל זה לא אומר שזאת הדרך היחידה לנצח בכדורסל כיום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2016 12:58 am 
Junior

Dovi כתב:
ראי, אתה טועה. מכבי שודרה בערוץ 5+ עונה שלמה (היה פתוח לכולם). נראה באזור 2008/9

עריכה:
הנה קישור
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/954/150.html

עונת 2009/10 הייתה בערוץ(י) הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], RREEDDTT, uriel17 ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: