סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי - בסקוניה
הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 6:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
קודי (יובל) כתב:
RREEDDTT. כתב:
בשורה התחתונה: מכבי מסיימת סיבוב ראשון עם מאזן 5:10 ומקום 14!

ולא פחות גרוע - היא ניצחה פחות משחקים מקבוצות כמו ז'אלגיריס, קאזאן ובאמברג.

ואולי הכי גרוע - אובדן כמעט מוחלט של חשש היריבות מיד אליהו.
מאזן עלוב של 2-5 בבית (כולל שלושה הפסדים ברצף, מבוא לארבעה) כאשר אמנם בסיבוב השני ישחקו משחק אחד יותר בבית אבל מצד אחד אף קבוצה כבר לא פוחדת לשחק בהיכל (כולל קבוצות חסרות ניסיון כמו באמברג ודארושפקה שבעבר היו רושמות L גדול בפנקס עוד בנתב"ג) ומצד שני אני מתקשה לראות באיזה אולם חוץ הם יצליחו לנצח מעכשיו (פספסו כבר את הכוכב ומילאנו החלשות).

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך א' ינואר 01, 2017 6:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 6:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגבי התקופה הקרובה יש לבגאצ'קיס עוד סיכוי קטן להעלות את העגלה על הסוס, כאשר עד סוף ינואר מכבי תשחק שלוש פעמים בבית מול יריבות יחסית נוחות (דארו', הכוכב וקאזאן) עוד משחק חוץ מול גלא' החלשים שהוא כנראה משחק החוץ ה"קל" שמחכה למכבי עד לסיום העונה (ומשחק נוסף בשבוע הבא במדריד שיהיה הפסד די ודאי, למרות שיגיע אחרי 8 ימי מנוחה) ולאחריהם עוד שני משחקים לא פשוטים בבאמברג ובבית מול ויטוריה, שניים שבפורמה טובה ניתן יהיה לנצח. כך שאם קוטעים את שרשרת ההפסדים מול בלאט ולא חוטפים תבוסה מול ריאל יש למכבי סיכוי לנצח 6 מתוך 7 הבאים, אבל הפסד במשחק הקרוב ושרשרת ההפסדים תגיע ל-8 ואז כבר יהיה קשה מאוד להחזיר לשחקנים את הביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 6:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קודי (יובל) כתב:
ראובן כתב:
הבאתי את המאזן כהמחשה לכך שהוא לא היה כזה גרוע ושיכל להיות גרוע הרבה יותר. ואני לא יודע מה זה תשתית להמשך. הבעיות של הקבוצה צועקות לשמיים ולא ברור שמאמן אחר יכל לפתור את זה, ודאי שאין בכך ודאות.

תשתית להמשך אומר לא להשאיר אחרי חודשיים קבוצה מפורקת מקצועית וחברתית שנמצאת בהתרסקות, ללא תרגילים וללא שיטת משחק בסיסית.

ואצל מאמן אחר הקבוצה לא היתה מתפרקת מקצועית וחברתית, עם או בלי תרגילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 6:48 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
לגבי התקופה הקרובה יש לבגאצ'קיס עוד סיכוי קטן להעלות את העגלה על הסוס, כאשר עד סוף ינואר מכבי תשחק שלוש פעמים בבית מול יריבות יחסית נוחות (דארו', הכוכב וקאזאן) עוד משחק חוץ מול גלא' החלשים שהוא כנראה משחק החוץ ה"קל" שמחכה למכבי עד לסיום העונה (ומשחק נוסף בשבוע הבא במדריד שיהיה הפסד די ודאי, למרות שיגיע אחרי 8 ימי מנוחה) ולאחריהם עוד שני משחקים לא פשוטים בבאמברג ובבית מול ויטוריה, שניים שבפורמה טובה ניתן יהיה לנצח. כך שאם קוטעים את שרשרת ההפסדים מול בלאט ולא חוטפים תבוסה מול ריאל יש למכבי סיכוי לנצח 6 מתוך 7 הבאים, אבל הפסד במשחק הקרוב ושרשרת ההפסדים תגיע ל-8 ואז כבר יהיה קשה מאוד להחזיר לשחקנים את הביטחון.

אתה אופטימי.... זה דומה לדיבורים לפני שלושת המשחקים ה"קלילים" נגד אפס, באמברג והכוכב האדום... דארושפאקה יבואו דרוכים מאוד למשחק השבוע (היו קרובים מאוד לנצח בברצלונה והפיגור הגדול נגד מכבי יגרום להם לא לזלזל) והכוכב וקאזאן עשו קפיצה גדולה קדימה בשבועות האחרונים. גלא בבית קבוצה טובה ואני מתקשה לראות את מכבי מנצחת בבאמברג וגם את ויטוריה בבית. מכבי צריכה לעבור מהפכה מטורפת כדי לנצח 6 מתוך 7 המשחקים הקרובים ומאוד לא סביר שזה יקרה. הרבה יותר הגיוני שהיא תפסיד משהו כמו 4-5 משחקים מתוך ה-7 הללו ועד סוף ינואר תאבד גם את הסיכוי התאורטי שהיום עוד קיים לעלות לרבע הגמר.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך א' ינואר 01, 2017 6:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 6:50 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
קודי (יובל) כתב:
ראובן כתב:
הבאתי את המאזן כהמחשה לכך שהוא לא היה כזה גרוע ושיכל להיות גרוע הרבה יותר. ואני לא יודע מה זה תשתית להמשך. הבעיות של הקבוצה צועקות לשמיים ולא ברור שמאמן אחר יכל לפתור את זה, ודאי שאין בכך ודאות.

תשתית להמשך אומר לא להשאיר אחרי חודשיים קבוצה מפורקת מקצועית וחברתית שנמצאת בהתרסקות, ללא תרגילים וללא שיטת משחק בסיסית.

ואצל מאמן אחר הקבוצה לא היתה מתפרקת מקצועית וחברתית, עם או בלי תרגילים?

לעולם לא נדע, אבל לפחות אם היו מנסים מאמן יורוליג ולא אחד שלא אימן מעולם באירופה ואימן כמעט כל הקריירה שלו בליגה הלאומית אז הסיכוי לזה היה טיפה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 6:54 pm 
מנהל פורום

טוב אתה קצת מגזים, בעניין ההפסדים שמכבי תספוג
גלא רק הולכת אחורה, הולכת ומתפרקת הולכת ונחלשת ורק פה ושם ימי קליעה מטורפים הפיקו לה את השלוש ארבע נצחונות שצברו
במיוחד זה בלט לעיין במשחק נגד אפס, הלך להם טוב בהתחלה הובילו בדו סיפרתי ואז אפס התחילה לשמור לוחצת והם קרסו כמו מגדל קלפים, לא תגיד כמו הקבוצה של ליובין שהובילה בהרבה ובסוף הפסידה במשחק צמוד אלא פשוט קריסה ואפטיות של השחקנים עתאמן המאמן הגרוע באירופה בלי תחרות וגם טיפוס דוחה במיוחד

קזאן ובאמברג הרבה פחות מוכשרות ממכבי, בג"ץ כיס ינצח אותם. מילה שלי, ינצח את באמברג בגרמניה ובטח שאת קזאן בתל אביב
אבל, זה לא מספיק ולא יספיק לטופ 8. אם לא תהיה החתמת שחקן מבריקה במיוחד או איזה שיטה שבגץ כיס יגלה, מכבי מחוץ להצלבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 7:01 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
טוב אתה קצת מגזים, בעניין ההפסדים שמכבי תספוג
גלא רק הולכת אחורה, הולכת ומתפרקת הולכת ונחלשת ורק פה ושם ימי קליעה מטורפים הפיקו לה את השלוש ארבע נצחונות שצברו
במיוחד זה בלט לעיין במשחק נגד אפס, הלך להם טוב בהתחלה הובילו בדו סיפרתי ואז אפס התחילה לשמור לוחצת והם קרסו כמו מגדל קלפים, לא תגיד כמו הקבוצה של ליובין שהובילה בהרבה ובסוף הפסידה במשחק צמוד אלא פשוט קריסה ואפטיות של השחקנים עתאמן המאמן הגרוע באירופה בלי תחרות וגם טיפוס דוחה במיוחד

קזאן ובאמברג הרבה פחות מוכשרות ממכבי, בג"ץ כיס ינצח אותם. מילה שלי, ינצח את באמברג בגרמניה ובטח שאת קזאן בתל אביב
אבל, זה לא מספיק ולא יספיק לטופ 8. אם לא תהיה החתמת שחקן מבריקה במיוחד או איזה שיטה שבגץ כיס יגלה, מכבי מחוץ להצלבה

שוב אומר, שאני חושב שבגאצקיס מאמן טוב מאוד והוא יוכל להביא את הקבוצה ליכולת טובה, רק שזה כנראה יקרה מאוחר מדי בשביל להגיע לרבע הגמר. הסגל הנוכחי של מכבי יכול לנצח בכל מקום שהוא לא מוסקבה ומדריד, אבל מכבי של השנה בוודאי שלא פייבוריטית לנצח בבאמברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2017 7:31 pm 
Hall of Famer

אני לגמרי בשוק שאחרי רצף של 6 הפסדי יורוליג ( לצד יכולת חלשה מאוד גם מול יריבות ישראליות ) - אנשים כאן מפנטזים על רצף ניצחונות כמעט ללא הפסדים .
בשורה התחתונה - מכבי צריכה סיבוב שני של לפחות 6-9 כדי בכלל להיאבק על ההצלבה , וזה פשוט לא הולך לקרות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2017 10:26 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא עניין של פינטוז, אני רק אומר שאם הקבוצה מצליחה להתחבר אז לו"ז המשחקים הקרוב הוא די נוח, כמובן במידה וינצחו את הטורקים בבית. בכל אופן גם אם יעברו בשלום את עשרת המשחקים הראשונים של הסיבוב, שחוץ ממשחקי החוץ במדריד ומוסקבה רובם משחקים נוחים על הנייר (ב"על הנייר" אני מתכוון שקבוצה עם הכישרון של מכבי צריכה לנצח ולא על סמך היכולת הנוכחית) 5 המשחקים שיסגרו את העונה יהיו קשים.
למען הסר ספק אני לא נותן למכבי מעל 20% להגיע להצלבה אבל כבר היו דברים מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2017 11:36 am 
Hall of Famer

אז אני חושב ש-20% זו הגזמה גדולה כלפי מעלה .
המתמטיקה פשוט לא תסתדר לך אם תיתן בהתאמה אחוזים לכל קבוצה . למשל - כמה אחוז אתה נותן לברצלונה ( שיש לה שני ניצחונות יותר ממכבי ) ? כמה לפאו' ( 4 ניצחונות יותר ממכבי ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2017 11:37 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מבין מה קפצתם על צ'ארלס. ההודעה שלו מסויגת מכל הכיוונים אבל הוא רק נתן תסריט אפשרי. ואין שום משמעות לשאלה אם זה 20% או 10% או 5%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2017 11:44 am 
Hall of Famer

אפשר לדון כאמור במידת ה"אפשריות של התסריט" , אבל נקווה שעוד הפסד-שניים יעשו זאת בשבילנו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2017 5:45 pm 
Junior

מישהו מכם ראה את באמברג או את הכוכב שאתם כל כך בונים על ניצחון של מכבי? גלא פח, השאר לא בכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, החציל האצטקי ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה