סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Dovi כתב:
ראי, לפי הדברים שלך אז הסל לא היה אמור להחשב כי לא היה קשר בין הנגיעה לחסימה/כדור/וואטאבר
רק פאול.

לא ראיתי את המשחק ואני לא יודע איך זה נראה, אבל אם הנגיעה של ראד לא השפיעה על האפשרות שהכדור ייכנס או לא ייכנס לסל - כלומר אם לכדור לא היה סיכוי להיכנס גם בלי הנגיעה הזו - אז זה לא סל.
אבל ממה שאני מבין גם בלי הסל עצם השריקה או אי שריקה לפאול כבר הייתה מכריעה מספיק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:27 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אמרתי כבר אחרי "ההגרלה" שלא סתם עמירם הוציא את הכדור של נס ציונה כי כמו שמכבי נראית רק קבוצה מהלאומית זו אופציה לניצחון. אבל כנראה שאפילו זה לא מספיק להם אבל טוב שיש שופטים.

איזו עליבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:30 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

כאן יש כמה מהטעויות. וזה ממש לא הכל.
ואגב, 22-10 בעבירות, נחשו למי...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9676844401

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:45 am 
Junior

הנגיעה בטבעת זה כלום. הפאול של מקל זה פאול אבל אין הרבה שופטים שישרקו את זה. הפאול של אייברסון זה פאול אבל יש שופטים שלא ישרקו את זה. הפאול של ראד, לעומת זאת, זה 800% פאול שמי שלא שורק אותו, 50 שניות לסוף במשחק צמוד (כמו גם מי שלא שרק דברים דומים במשחק בנהריה ומי ששלח את לנדסברג לקו בפוזשן האחרון של מכבי בשמינית נגד גלבוע), מכריז שהוא יעשה הכל כדי שמכבי תנצח את המשחק. עצוב...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' ינואר 03, 2017 1:01 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:47 am 
Hall of Famer

אם אתה כבר פה, אני חייב לשאול אותך: אם גלבוע גליל זה 1 ואולימפיאקוס זה 10 - איפה אתה שם את מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:49 am 
Freshman

סיקור המשחק של ערוץ-מכבי הערב בחדשות הספורט: אין איזכור לנושא השיפוט, לא הוצאת הכדור של גאודלוק, לא עבירת
הבושידו, לא השתיים שהפכו ל-3 ....ממש כלום...את כל אלה אפילו לא ראינו. מביש בדיוק כמו השיפוט. הכל כאן היה מכור מאז 1850 וכנראה כך יימשך עד 2970. אפשר ללכת הביתה ולסגור את העסק. חשבתי שסמי מוכר היום בורקס אבל כנראה שהוא חי וקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:55 am 
Hall of Famer

2 שהפכו ל-3?

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:56 am 
Hall of Famer

והקבוצה הזו עוד מובילה את הליגה פח שיש פה.
בכלל נראה שאפשר להרחיב את הליגה, וזה לא יוריד את הרמה מי יודע מה. הרי ממילא אין כל כך הבדל בינה לבין הליגה השנייה. מובילת הליגה צריכה שופטים כדי לעבור את מובילת הליגה השנייה. אלופת המדינה מקבלת בראש מקבוצת ליגה שניה. קבוצת צמרת בליגה הראשונה יוצאת בנס מול קבוצת תחתית בליגה השניה.
איזו ליגה עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:57 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
הנגיעה בטבעת זה כלום. הפאול של מקל זה פאול אבל אין הרבה שופטים שישרקו את זה. הפאול של אייברסון זה פאול אבל יש שופטים שלא ישרקו את זה. הפאול של ראד, לעומת זאת, זה 800% פאול שמי שלא שורק אותו, 50 שניות לסוף במשחק צמוד (כמו גם מי שלא שרק דברים דומים במשחק בנהריה ושלח את לנדסברג לקו בפוזשן האחרון של מכבי בשמינית נגד גלבוע), מכריז שהוא יעשה הכל כדי שמכבי תנצח את המשחק. עצוב...

שכחת את החוץ הברור של גאודלוק.
ואגב, היו עוד עבירות שלא נשרקו מוקדם יותר ברבע (גאודלוק נתלה על מקשפרד, למשל... סל ופאול ברור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:59 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בואו וספרו לי עוד על בעיות שהן רק, או כמעט רק, מנטליות.
בואו וספרו לי עוד כמה יתרונותיהם של שחקני מכבי עולים על חסרונותיהם.

ראי, אני יודע שאתה אוהב לחזור על מנטרה.
אבל באמת תסביר לי. התוצאה מול נס ציונה הייתה בגלל שהיכולת של השחקנים של מכבי שווה ליכולת של נס ציונה? זה מה שהם שווים? זה מה שהקבוצה הזאת מסוגלת לתת?
זה לא עניין שמעבר לכדורסל? השחקנים הללו, ברמת הכדורסל שהם מציגים היום, ללא שום גורמים נוספים, לא משחקים מספיק טוב בשביל לנצח בלי דרמה את הקבוצה מנס ציונה?

אני חושב שדווקא המשחק הזה מוכיח שהבעיות במכבי הן הרבה יותר מסתם קבוצה שלא נבנתה טוב, שחקנים שלא בכושר טוב (עם פציעות מסתוריות שכמובן רק רנטגן אחד פה בפורום ידע לעלות עליהם) או סתם ביכולת פחותה ממה שהשם שלהם אומר. גם עם כל זה היה נכון, המשחק מול נס ציונה היה צריך להסתיים ב-20 הפרש למכבי או סתם ב-11 מנומנם. יש פה בעיות מנטליות, יש פה בעיות אימון (11 שחקנים נרשמו, כולל הילד זלמנסון, 10 שיחקו, 9 קיבלו בין 15 ל-28 דקות, אלכסנדר קיבל מעל 7 דקות. זאת בעיית היררכיה בעיני, מה שראינו גם בויטוריה) ועוד ועוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:00 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אם אתה כבר פה, אני חייב לשאול אותך: אם גלבוע גליל זה 1 ואולימפיאקוס זה 10 - איפה אתה שם את מכבי?

6-7. היה ונשאר.

ואני מניח שאתה ממשיך לחשוב שמכבי שצריכה את השופטים בשביל לנצח את נס ציונה היא מכבי ״האמיתית״, כלומר שמכבי בעצם שווה ברמתה לנס ציונה ושהנצחונות שעל אולימפיאקוס, קובנה, ירושלים, פנרבחצ׳ה, גאלאטאסאראי, וקאזאן והמשחקים הצמודים מול צסק״א, ריאל, מילאנו, פנאתינאיקוס ודארושאפאקה הם ״שקר״, אז יכול להיות שהוויכוח הזה קצת מיצה את עצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:09 am 
Freshman

אגב, אני בטח מבלבל את השכל אבל הייתי שמח לראות שוב את העבירה ל3 שנשרקה על גאודלוק. ראיתי רק את הקצה של זה אבל היה נדמה לי שהחוסם די דחף את השומר (הופמן?) על גאודלוק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:10 am 
Freshman

oren_80 כתב:
2 שהפכו ל-3?

בשידור טענו שלנדסברג דרך על הקוו בקליעת השלוש האחרונה, לא הקליעה בה הופמן ביצע עבירה, אלא הקליעה לאחר מכן.
(למען האמת, דיי גבולי, קשה היה לראות בוודאות )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:18 am 
Freshman

ARENA כתב:
oren_80 כתב:
2 שהפכו ל-3?

בשידור טענו שלנדסברג דרך על הקוו בקליעת השלוש האחרונה, לא הקליעה בה הופמן ביצע עבירה, אלא הקליעה לאחר מכן.

אבל הם נתנו על זה 2 נדמה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:39 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
בואו וספרו לי עוד על בעיות שהן רק, או כמעט רק, מנטליות.
בואו וספרו לי עוד כמה יתרונותיהם של שחקני מכבי עולים על חסרונותיהם.

ראי, אני יודע שאתה אוהב לחזור על מנטרה.
אבל באמת תסביר לי. התוצאה מול נס ציונה הייתה בגלל שהיכולת של השחקנים של מכבי שווה ליכולת של נס ציונה? זה מה שהם שווים? זה מה שהקבוצה הזאת מסוגלת לתת?
זה לא עניין שמעבר לכדורסל? השחקנים הללו, ברמת הכדורסל שהם מציגים היום, ללא שום גורמים נוספים, לא משחקים מספיק טוב בשביל לנצח בלי דרמה את הקבוצה מנס ציונה?

אני חושב שדווקא המשחק הזה מוכיח שהבעיות במכבי הן הרבה יותר מסתם קבוצה שלא נבנתה טוב, שחקנים שלא בכושר טוב (עם פציעות מסתוריות שכמובן רק רנטגן אחד פה בפורום ידע לעלות עליהם) או סתם ביכולת פחותה ממה שהשם שלהם אומר. גם עם כל זה היה נכון, המשחק מול נס ציונה היה צריך להסתיים ב-20 הפרש למכבי או סתם ב-11 מנומנם. יש פה בעיות מנטליות, יש פה בעיות אימון (11 שחקנים נרשמו, כולל הילד זלמנסון, 10 שיחקו, 9 קיבלו בין 15 ל-28 דקות, אלכסנדר קיבל מעל 7 דקות. זאת בעיית היררכיה בעיני, מה שראינו גם בויטוריה) ועוד ועוד.

עמוס, אבל זו עובדה. ברוב המכריע של משחקיה בליגה, למרות שהיא מובילה אותה, היא נראתה עלוב. למזלה שאר הליגה נראתה בדרך כלל יותר עלוב אפילו ממנה ולכן היא מובילה אותה איכשהו. אני יודע שקשה לקבל את זה, כי זה מכבי, כי זה 100 מיליון שקל, כי זה גאודלוק וזה ווימס וזה הישראלים שאמורים להיות הכי טובים, אבל עובדה. בסוף יש יכולת על המגרש.
אפשר לדבר על בעיות מנטליות, ובעיות אימון, ובנייה עקומה. הכל נכון. אבל אני חושב שאנשים עדיין חוטאים בחטא של שיפוט היכולת של שחקנים, בטח כאלה שהם שמות גדולים, במשקפיים ורודות שמבליטות יתר על המידה את יתרונותיהם (או לפחות כאלה שהיו להם פעם...) ומגמדת את חסרונותיהם.
אם החבר סוני ווימס לא מסוגל לעבור שחקן אפילו בליגה הישראלית, והיום מתברר שגם שחקן ליגה שנייה הוא לא מסוגל לעבור, זו לא בעיית אימון. זו בעייה של יכולת מקצועית של שחקן שהוערכה יתר על המידה. אם שחקנים ישראלים שמרוויחים כמעט מיליון דולר לעונה לא מביאים כמעט בכלל, ובאופן עקבי, תרומה שולית מעל שחקנים שמרוויחים עשירית מהם - זו בעייה של יכולת מקצועית שלהם. אם סנטר, שבמקרה היום דווקא לא שיחק, לא מסוגל לשמור על קונוס של החברה הלאומית לדרכים - אז זה מה שהוא מסוגל לעשות מקצועית. ואפשר לעבור כמעט שחקן שחקן ולראות את זה.
כן, יש גם בעיות מנטליות ושחקנים אדישים ו/או זורקים זין ו/או עם סף שבירה בגובה דשא. תוסיף את זה לרשימת חסרונותיהם שעולים על יתרונותיהם... עדיין זה הבסיס - פשוט יכולת מקצועית גרועה של שחקנים, אובייקטיבית. יחד עם התוספת שנתרמת על ידי מה שנראה כמו אופי מחורבן, כן, אבל הבסיס כולו רעוע.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' ינואר 03, 2017 1:45 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:41 am 
Freshman

יפתח כתב:
ARENA כתב:
oren_80 כתב:
2 שהפכו ל-3?

אבל הם נתנו על זה 2 נדמה לי

הרצתי את הקלטת אחורה - אתה צודק, בכל מקרה אם היה שיפוט במשחק הזה הסל הזה לא היה (זה בדיוק מהלך ההמשך של עבירת הבודישו שהיתה אמורה להישרק כעבירה בלתי ספורטיבית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:46 am 
Junior

ראי, באמת שאין לי כוח להתחיל איתך אבל סתם כדי לגרות את הדוב.

אם אתה כבר פה אתה עדיין חושב ש:
ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שיהיו ארבעה משחקים די חד צדדיים. מכבי, חולון, ירושלים וחיפה יהיו בחצי הגמר די בקלות להערכתי. רק מקווה שמכבי לא תיכנס לאחד המודים הישנוניים והאדישים שלה. גם אם היא תנצח ואפילו בצורה נוחה, זה יהיה מביך אם היא
תשאיר אפילו פוטנציאל להסתבך במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:48 am 
Hall of Famer

כן, הם שוב עקצו אותי... אפילו כשהערכתי את יכולתם כפי שהיא - לא חשבתי שהם ייקלעו לפייט, ולמעשה יפסידו לפי כל מה שאני שומע, מול קבוצת ליגה שנייה. אבל כנראה שכמה שחשבתי שאני כבר חסין לרמאויות שלהם, וכמה נמוך שהערכתי אותם - עדיין הערכתי אותם יתר על המידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:54 am 
Junior

עוד משהו לגבי תל אביב - אם הם רוצים להציל איכשהו את מה שנשאר מהעונה הזו, הם צריכים להעיף כמה שיותר הכי מהר שאפשר.
מתחילים כמובן בצירבס, ממשיכים בווימס שהוא גם שחקן רע, מה לעשות, וגם סרטן כנראה. יש כמובן את יבזורי שזה סתם עוד שחקן ממורמר על הספסל. וגם ויקטור ראד.
הקבוצה צריכה להבנות מסביב לגאודלוק ככוכב הראשי כששאר השחקנים צוות מסייע. זה לפחות ייצור סוג של היררכיה על המגרש וישפר את מצבם בליגה, באירופה כמובן כבר שום דבר לא יעזור להם אבל הליגה שלהם היא ממילא לא אירופה, היא נס ציונה, נהריה, חיפה, הפועל ואולי גם הרצליה וחולון (אם יעלו את הרמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:35 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הימור שלי ( שאפשר לפרשו גם כניחוס ... ) - המשחק החד צדדי ביותר יהיה בין ירושלים להרצליה .
מסורת זו מסורת .

בינתיים תחזית נאה ...

http://ibasketball.co.il/league/4043/game/3048929
סוני ווימס , 0/4 מהשדה , 3 איב' , מדד 0 . מביך ברמות על , כמו כל העונה שלו בליגה הישראלית .
צריך להגיד ( לא צפיתי במשחק ) שעשר עבירות שביצעה מכבי ת"א במשחק שלם באמת נשמע כמו נתון חריג מאוד , בטח ובטח אם ניקח בחשבון שכמה מהן בוודאי "מכוונות" - בסיומי רבעים , עצירת סלים קלים וכו' .

מכבי ת"א - אשדוד נשמע לי כהגרלה שתצא , ללא תלות במנצחת המשחק מחר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:37 am 
Hall of Famer

אני נזהר בנתונים חריגים במשחקים שלא ראיתי. לא מזמן ראינו את מכבי מסיימת משחק עם 0 זריקות עונשין, נתון חריג מאד מאד לכל הדעות, שמי שלא ראה את המשחק היה מסוגל לחשוב שהשופטים זיינו לה את הצורה.

ואני שב ואומר, בהנחה שההגרלות מכורות - אם האיגוד רוצה שמכבי וירושלים ייפגשו בכלל העונה בגביע, כדאי שיגריל אותן זו מול זו כבר בחצי. כרגע, אם לא ייפגשו זו מול זו, שתיהן מועמדות לעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:53 am 
Junior

בחדשות הספורט אולי התעלמו, אבל ביציע העיתונות נכנסים חזק בשופטים, ונותנים דוגמאות מהמשחק הקודם של מכבי (נגד גלבוע-גליל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 3:12 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני נזהר בנתונים חריגים במשחקים שלא ראיתי. לא מזמן ראינו את מכבי מסיימת משחק עם 0 זריקות עונשין, נתון חריג מאד מאד לכל הדעות, שמי שלא ראה את המשחק היה מסוגל לחשוב שהשופטים זיינו לה את הצורה.

אמת , אבל לשם הדוגמא כנגד הכוכב האדום נשרקו דאז 12 עבירות , ועל פניו יש גם הבדל גדול בין משחק שהפך לגאברג'-טיים מהר מאוד , לבין משחק נוקאאוט שהיה צמוד עד לשניות האחרונות ( ואז לכאורה האינטנסיביות ההגנתית אמורה להיות גבוהה יותר מרבית המשחק ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ומכבי לא מצליחים להוביל בסה"כ חט׳+חס׳ מול קבוצה מהליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:27 am 
Hall of Famer

על הסל של לנדסברג נתנו 2 , לא 3.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, מיכאל, ציפה דריפה אלמדלסי ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: