סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 3:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
א. רשימת ההמתנה לא מצוצה מהאצבע. יש הרבה ביקוש על האזורים הזולים. מה שלא נמכר שייך ככל הנראה לאזורים היקרים יותר רק ששם הביקוש נמוך.

ב. בשנה שעברה במסיבת העיתונאים של דיוויד (שבה הוא הבטיח שיעשו כמה כאלה מדי שנה, עדיין מחכים...) הוא הסביר על לוח נייר שיהיו עוד משחקים. לשאלת אחד העיתונאים הוא ענה שהמנויים צריכים להבין את ההחלטה כי אם הם יעברו לשיטת מכירה פר משחק אז מכבי רק תרוויח מזה והאוהדים יפסידו. כתבתי כבר אז שחבל שאף עיתונאי לא היה גבר לקום ולהגיד לו, סבבה, לכו על זה. אחרי חצי עונה שתאבדו סיכוי בשיטה החדשה האולם יהיה ריק.
השנה נמכרו מנויים ללא התייקרות מחיר אבל עם פחות משחקים. חבל שאין נתונים כמה קנו כאלה ואיזה משחקים זה הורדו מהמנוי. אני די משוכנע שאף מנוי לא רץ לקנות כרטיס בודד לראות את ההצגה הכי טובה בעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 3:38 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
א. רשימת ההמתנה לא מצוצה מהאצבע. יש הרבה ביקוש על האזורים הזולים. מה שלא נמכר שייך ככל הנראה לאזורים היקרים יותר רק ששם הביקוש נמוך.

ב. בשנה שעברה במסיבת העיתונאים של דיוויד (שבה הוא הבטיח שיעשו כמה כאלה מדי שנה, עדיין מחכים...) הוא הסביר על לוח נייר שיהיו עוד משחקים. לשאלת אחד העיתונאים הוא ענה שהמנויים צריכים להבין את ההחלטה כי אם הם יעברו לשיטת מכירה פר משחק אז מכבי רק תרוויח מזה והאוהדים יפסידו. כתבתי כבר אז שחבל שאף עיתונאי לא היה גבר לקום ולהגיד לו, סבבה, לכו על זה. אחרי חצי עונה שתאבדו סיכוי בשיטה החדשה האולם יהיה ריק.
השנה נמכרו מנויים ללא התייקרות מחיר אבל עם פחות משחקים. חבל שאין נתונים כמה קנו כאלה ואיזה משחקים זה הורדו מהמנוי. אני די משוכנע שאף מנוי לא רץ לקנות כרטיס בודד לראות את ההצגה הכי טובה בעיר.

ובדיוק בגלל הדברים שאתה אומר תהיה בשנה הבאה ירידה דרסטית במכירת המנויים. waiting list במקומות הזולים לא ממש עוזר לקבוצה כי יש שם מספר מוגבל של מקומות. לעומת זאת, 1,000-2,000 מנויים פחות באזורים היקרים (בהם מנוי עולה בממוצע משהו כמו 7,000 ש"ח) היא מכה קשה לתקציב הקבוצה ולסיכוי שלה להיות תחרותית בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 4:48 pm 
Sophomore

ניר ברקת יגריל את חצי הגמר. הכינו את הקונספירציות.
(ולפני שעפים עלי - בהסתכלות פשוטה אני חושב שהגרלת רבעי הגמר היתה משונה מאד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 5:44 pm 
מנהל פורום

stambody כתב:
מכבי צריכה שחקנים רעבים, כמו סילי, כמו אייברסון, לא בעמדה או בסגנון המשחק אלא ברעב למשחק וברצון להוכיח את עצמם ובמשמעת הגנתית גבוהה.
מהבחינה הזו בהחלט יש מקום לשחרר את ווימס וצירבאס.

לגבי ראד זה באמת סימן שאלה, כי לבחור יש יכולות גבוהות, והוא כן נותן עבודה בריבאונד, הוא סקורר של יום נתון, הוא לא שחקן פנים אלא 3, וכ,..........

לגבי עונת היורוליג, לדעתי הכל יקבע כבר במשחק הראשון בסיבוב השני, המשחק הראשון של בגאצקיס בבית, אם השחקנים יתנו את הכל 40 דקות והקבוצה תחווה סוף סוף ניצחון עם כל האווירה, האנרגיות, הקהל והחיבור, זה יתן דחיפה אדירה להמשך, אם לא אז אני לא חושב שהקבוצה תתאושש העונה וצפויים לא מעט שינויים בעונה הבאה, סדר גודל של החלפת חצי מסגל הקבוצה.
מאיזה קבוצה בדיוק יגיעו השחקנים שיתנו הכל 40 דקות????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 5:52 pm 
Junior

הודעה מדף הפייסבוק של איגוד הכדורסל:

ציטוט:
הגרלת חצי גמר גביע המדינה ווינר סל, תערך ביום ראשון הקרוב במחצית משחק הליגה בין הפועל ירושלים למכבי קרית גת. מי שאמור לערוך את ההגרלה הוא ראש עיריית ירושלים מר ניר ברקת. המשחק ייפתח בשעה 20:20.
למען הסר ספק, ההגרלה פתוחה וכל אחת מארבע הקבוצה שעלו, הפועל ירושלים, מכבי אשדוד, מכבי ת"א והמנצחת הערב בין הפועל באר שבע להפועל חולון יכולה לפגוש כל אחת אחרת.
משחקי חצי הגמר יתקיימו ב-13.2 בארנה פיס בירושלים והגמר באותו מקום ב-16.2.

בוא נראה איך הפעם יצליחו לסייע למכבי לפגוש את אשדוד...ניר ברקת יהופנט על ידי נמרוד הראל כ-2 דקות לפני תחילת ההגרלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 6:03 pm 
Freshman

uriel17 כתב:

.
מאיזה קבוצה בדיוק יגיעו השחקנים שיתנו הכל 40 דקות????[/quote]

את זה נראה ביום חמישי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 6:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האמת שזה יהיה מאד משעשע אם מכבי תוגרל נגד אשדוד, ויטענו שניר ברקת הוא חלק מהקונספירציה. רק בשביל זה יהיה שווה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 7:04 pm 
Hall of Famer

לא יודע למה , לי "ברור" שמכבי תוגרל מול אשדוד , ולא משנה אם האלטרנטיבה הנוספת תהיה חולון או ב"ש .
( סביר שהודעה זו תצוטט כנגדי בימים הקרובים ... )

ראי , דעתך ידועה בנושא ההגנה על השחקן הישראלי , ולא רציתי לפתוח על כך דיון .
דיברתי בכלל במימד אחר - שאני לא תמיד רואה בפועל את הערך המוסף הכה רב שנותנים הזר הרביעי-חמישי בקבוצות השונות ( בטח אלו שמשחקות רק פעם בשבוע ) , והבאתי לכך תימוכין מסוימים ( אם כי ברור שהם לא חזות הכל ) .
סתם הערה שלי בעקבות דבריך , לא מעבר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 7:25 pm 
Junior

במחשבה שנייה, הפעם למושחתים מהאיגוד שווה לדאוג להפועל לחצי גמר נוח, על מנת שאלו יעלו לגמר וכך האיגוד יבטיח לעצמו ארנה מלאה נגד כל קבוצה שתהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
במחשבה שנייה, הפעם למושחתים מהאיגוד שווה לדאוג להפועל לחצי גמר נוח, על מנת שאלו יעלו לגמר וכך האיגוד יבטיח לעצמו ארנה מלאה נגד כל קבוצה שתהיה.

העיקר שאתה אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני אישית מאוד אשמח שמכבי תוגרל מול י-ם בחצי (ואז יפסיקו לדבר על ההגרלות המיטיבות), תנצח אותה ואז בגמר תפסיד לאשדוד, או אפילו יותר טוב, לבאר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:19 pm 
Senior

נו, מפה לשם לתאוריית הקונספירציה אין איך להפסיד בהגרלה הזו.
אם הפועל תקבל את אשדוד, ההגרלה מכורה ורוצים שהפועל תהיה בגמר מול הקהל הביתי.
אם מכבי תקבל את אשדוד, אז האיגוד ממשיך ללכת עם מכבי.
(וזה מבלי לדבר על זה שאני בכלל לא בטוח שאשדוד היא הגרלה קלה לאחת מהן)
אם הפועל תקבל את מכבי - האיגוד יוצא מעורו כדי להבטיח שיהיה משחק בין הקבוצות בארינה, כי עם איך שהן נראות לא בטוח בכלל שיגיעו לגמר.

בואו נגיד שכל עוד ניר ברקת לא יעשה עוד הגרלה מוזרה סטייל עמירם הלוי, והפעם כן יערבב את הכדורים, אני לא רואה איך ההגרלה הזו 'מעניינת' לצרכי אותה חשדנות כלפי האיגוד בנוגע להגרלות, ואני מקווה מאוד שאוהדי הכדורסל בארץ יבינו את זה ולא יעשו פיל מהעכבר שתהיה ההגרלה הזו.
מה שכן, זה לא אומר גם שזה פוסל את החשדנות הכללית, ואין ספק שההגרלה ההזויה בשלב הקודם+ המצב הזה שהפועל ומכבי לא נפגשות באף הגרלה חייב להדליק נורות אדומות ולגרום להעברה של ההגרלה לאיזו השגחה חיצונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 9:49 pm 
Junior

sir charles כתב:
אדום88 כתב:

העיקר שאתה אובייקטיבי.

אין פה קשר לאובייקטיביות. לא אוהדי מכבי ולא אוהדי חולון ימלאו את הארנה ב-11,000 צופים בגמר נגד קבוצה קטנה.
והרי את כל מה שמעניין את ראשי האיגוד הכדורסל או המנהלת, זה כסף - וכמה שיותר. זה הכל.

*בגמר מכבי נגד חולון, יש פוטנציאל ל-soldout.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 11:00 pm 
Junior

התסריט היחיד שזה לא קרוב לסולד אאוט, זה עם אשדוד בגמר, ואז אולי גם מול הפועל לא יהיה סולד אאוט. בכל שאר התסריטים אני חושב שזה יהיה קרוב מאוד לסולד אאוט. מכיוון שכך זה לא באמת משנה מי תוגרל נגד מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 12:26 am 
Junior

חולון נגד אשדוד או מכבי נגד אשדוד, רחוק מאוד מסולד אאוט.

בגלל שזה בירושלים, הפועל נגד כל קבוצה יהיה סולד אאוט, גם נגד אשדוד.

בכל מקרה, כל הגרלה שלא תהיה, כולי תקווה שהיא תהיה כשרה וחוקית. נמתין ליום ראשון ונגלה.

אני אראה בלייב מהארנה, ואסתכל על ההגרלה טוב טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 12:32 am 
Junior

אדום88 כתב:
חולון נגד אשדוד או מכבי נגד אשדוד, רחוק מאוד מסולד אאוט. בגלל שזה בירושלים, הפועל נגד כל קבוצה יהיה סולד אאוט, גם נגד אשדוד. בכל מקרה, כל הגרלה שלא תהיה, כולי תקווה שהיא תהיה כשרה וחוקית. נמתין ליום ראשון ונגלה. אני אראה בלייב מהארנה, ואסתכל על ההגרלה טוב טוב...

לא מסכים
מכבי ובעיקר חולון יביאו את האולם לסולד אאוט או מאוד קרוב לשם לא משנה מי תהיה היריבה.
למכבי יש הרבה אוהדים בי-ם והסביבה וגם בלעדיהם, האוהדים מהמרכז ישרדו נסיעה של שעה.

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ד' ינואר 04, 2017 12:33 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 12:33 am 
Junior

אין לי מה לענות לזה. נחיה ונראה.

לגבי חולון: יש להם קהל מצוין. להוציא את האלימות בצד (שדרך אגב, היום כרגיל התקוטטו עם הקהל הבאר-שבעי, כולל אבנים ועקירת כיסאות, אבל אני כבר סיימתי להעלות את זה בפורום כי זה לא מעניין אף אחד וחבל), בהחלט קהל רעשני וצבעוני.

אבל לא באים מספיק. יש גרעין של 700/800 אשר מלווים את הקבוצה לכל מקום מאילת ועד נהריה, ועוד 2000 שמגיעים למשחקי הבית, אבל פה זה נגמר.... המספרים מדברים בעד עצמם: ממוצע הצופים בהיכל הטוטו חולון עומד על 2800 צופים בלבד.

נניח ולמעמד גמר הגביע מצטרפים עוד 4000. זה עדיין סביב ה7000 צופים. לא רואה מניין באים 11 אלף חולונים לארנה בירושלים, אבל כמו שאמרתי...ימים יגידו...

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' ינואר 04, 2017 12:41 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 12:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:

למה ככה? היית אמור לענות: "אם מכבי או חולון ישחקו בגמר מול אשדוד, אני אסתכל טוב טוב בחיפוש אחר מושבים ריקים ביציעים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 12:40 am 
Junior

sir charles כתב:
אדום88 כתב:

למה ככה? היית אמור לענות: "אם מכבי או חולון ישחקו בגמר מול אשדוד, אני אסתכל טוב טוב בחיפוש אחר מושבים ריקים ביציעים"
בהחלט. אתן להם פור עליי של 400 מושבים ריקים שנמצאים אצל הספסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 1:24 am 
Junior

לא צריך להתמם -רייטינג וכו' לאיגוד יש אינטרס שהגמר יהיה ירושלים-מכבי.
וזה בלי קשר לכך שאם חולון תגיע לגמר נביא לכל הפחות 5000 איש.

בקיצור אני השלמתי עם זה שנקבל את מכבי בחצי. ריד מיי ליפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 1:47 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
לא צריך להתמם -רייטינג וכו' לאיגוד יש אינטרס שהגמר יהיה ירושלים-מכבי.
וזה בלי קשר לכך שאם חולון תגיע לגמר נביא לכל הפחות 5000 איש.

בקיצור אני השלמתי עם זה שנקבל את מכבי בחצי. ריד מיי ליפס.

בוש גם אמר את זה ועשה די ההיפך, אז אולי זה לא יקרה ותקבל את חברים שלך ממלחה
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 1:55 am 
מנהל פורום

שום מילה על המשחק עצמו? (ב"ש - חולון)
לא הייתי במשחק וראיתי בטלויזיה רק מסוף הרבע השני, אבל בסך הכל מעניין לראות את באר-שבע מתמודדת יפה מול עוד קבוצה מליגת העל. האם ביכולת הנוכחית מדובר בקבוצה שיכלה תיאורטית לשרוד בליגת העל? מצד שני מדובר באותה קבוצה שהתקשתה לא כזה מזמן בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 9:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם ראית בטלויזיה אתה מודע לעובדה שהמשחק הסתובב סביב 15-20 עד ממש הדקות האחרונות, כן?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 12:56 pm 
Hall of Famer

כשקליף ווייט ביום שכזה ( 4/8 מבחוץ , 15/15 מהקו ) - זה די סוגר את המשחק .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2017 1:32 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אם ראית בטלויזיה אתה מודע לעובדה שהמשחק הסתובב סביב 15-20 עד ממש הדקות האחרונות, כן?

הכל בהתאם לרמת הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: