סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2017 10:44 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
לאומית כתב:
מעניין מאוד שאמרו שניר ברקת יעשה את ההגרלה ובסוף בא עמירם שערבב קלות ונתן לו את ברכת הקומבינה.

וסיכם איתו לפני איזה כדורים הוא יוציא....?

לא....כמו ב-23 שנה האחרונות...הכל כשר, סתם צירוף מקרים וסתם כל האולם אצלכם שרק בוז להגרלה בליווי שלטים על שחיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer

אכן אני בהחלט מאמין שהייתה שחיתות השנה בהגרלות (לא רק השנה) , אבל לא ספציפית בהגרלה הערב.

אבל אתה באמת מאמין שהאיגוד "סגר" עם ראש עיריית ירושלים איזה כדורים הוא הולך להוציא....? זה לא קצת מטורלל בעיניך ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2017 11:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
כל מי שמנסה לכוון את האש ל'ניר ברקת' הוא דמגוג ותו לא.

לא סתם בחרו לבצע את ההגרלה בארנה (מה שהתברר כטעות גמורה, לאורך כל ההגרלה היה בוז מטורף ושירים בגנות האיגוד ומכבי) ואפילו הפעילו תרגיל שיווקי נחמד, שמי שישלוף את הכדורים זה לא אחר מאשר ראש העיר.

מצטער - אני לא נפלתי בפח. ביזיון.

אז אתה אומר שניר ברקת הוא פיון במזימה כלל עולמית לדאוג שמכבי יגיעו לגמר?
איזו תוצאה לא היתה גורמת לך לזעוק ביזיון? אם י-ם היו מוגרלים מול אשדוד? או שגם אם י-ם היו מוגרלים מול מכבי (כמו שלאומית היה רוצה) זה היה מוכיח שאין קנוניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2017 11:06 pm 
Junior

sir charles כתב:
אדום88 כתב:

לא סתם בחרו לבצע את ההגרלה בארנה (מה שהתברר כטעות גמורה, לאורך כל ההגרלה היה בוז מטורף ושירים בגנות האיגוד ומכבי) ואפילו הפעילו תרגיל שיווקי נחמד, שמי שישלוף את הכדורים זה לא אחר מאשר ראש העיר.

איזו תוצאה לא היתה גורמת לך לזעוק ביזיון? אם י-ם היו מוגרלים מול אשדוד? או שגם אם י-ם היו מוגרלים מול מכבי (כמו שלאומית היה רוצה) זה היה מוכיח שאין קנוניה?

אם ואם ואם ואם. בסופו של דבר זה לא קרה, נכון? אז בשביל מה לשוחח על "אם"?

ו"אם" הגרלת רבע הגמר לא הייתה מצולמת? אז בכלל לא היינו דנים וזועקים על שחיתות, מקסימום שתיים-שלוש הודעות ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2017 11:31 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מכבי ת"א - אשדוד נשמע לי כהגרלה שתצא , ללא תלות במנצחת המשחק מחר .

נכתב במהלך רבעי הגמר - וזיכה אותי בארוחה לאור התערבות עם חבר :lol:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2017 11:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אדום88 כתב:
sir charles כתב:
אדום88 כתב:

אם ואם ואם ואם. בסופו של דבר זה לא קרה, נכון? אז בשביל מה לשוחח על "אם"?

ו"אם" הגרלת רבע הגמר לא הייתה מצולמת? אז בכלל לא היינו דנים וזועקים על שחיתות, מקסימום שתיים-שלוש הודעות ותו לא.

לא ענית לשאלה שלו. גם על מה שכן קרה.
אתה טוען שההגרלה הזו הייתה מכורה, ושניר ברקת היה שותף לקונספירציה? שאלה פשוטה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 12:04 am 
Junior

מה השאלה פה בכלל? כמובן שהגרלה הזו הייתה מכורה, בדיוק כמו הגרלת רבע גמר.

וזהות שולף הכדורים מעניינת לי את קצה הציפורן. זה לא פקטור. ניר ברקת שלף היום את הכדורים בדיוק עבור אנשים כמוך...שישחקו רק על זה...ולפי שאר התגובות בפורום, מנהל השיווק של האיגוד צריך לקבל פרס, כי הגימיק הגאוני הצליח לו ועוד איך.אני בטוח שזו תהיה התשובה של כל הנהלת מכבי. "מה אתם רוצים? מה אתם באים בתלונות? לא רק שההגרלה התקיימה בהיכל הארנה שבירושלים, אלא שגם ראש העיר הוא השולף!". אנחנו הולכים לשמוע את זה הרבה בשבוע הקרוב.

לשאלתך ראי: אני אהיה מסופק רק כאשר תותח כדורים יגריל. כמו בהגרלות מפעל הפיס. עד אז - כל ההגרלות נגועות באות קלון שאיננה יכולה להימחק בקלות כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 12:10 am 
Junior

אתה יודע שעל מפעל הפיס יש טענות הרבה יותר מבוססות שההגרלה מכורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 12:16 am 
Junior

Dovi כתב:
מה הטענה, שגורמים במפעל הפיס התערבו בהנדסת המכשירים ששולפים את הכדורים?

בכל מקרה אין לזה סוף אם ככה...אבל זה כרגע הדבר שנראה לי הכי קביל והכי הוגן, בנוסף אני חושב שאתה תמצא קונצנזוס עולמי שזהו האמצעי הכי מהימן נכון לשנת 2017 כדי לבצע הגרלות. על אחת כמה וכמה במקום שדורש ניקוי אורוות רציני כמו איגוד הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 12:31 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
מה השאלה פה בכלל? כמובן שהגרלה הזו הייתה מכורה, בדיוק כמו הגרלת רבע גמר.

וזהות שולף הכדורים מעניינת לי את קצה הציפורן. זה לא פקטור. ניר ברקת שלף היום את הכדורים בדיוק עבור אנשים כמוך...שישחקו רק על זה...ולפי שאר התגובות בפורום, מנהל השיווק של האיגוד צריך לקבל פרס, כי הגימיק הגאוני הצליח לו ועוד איך.אני בטוח שזו תהיה התשובה של כל הנהלת מכבי. "מה אתם רוצים? מה אתם באים בתלונות? לא רק שההגרלה התקיימה בהיכל הארנה שבירושלים, אלא שגם ראש העיר הוא השולף!". אנחנו הולכים לשמוע את זה הרבה בשבוע הקרוב.

לשאלתך ראי: אני אהיה מסופק רק כאשר תותח כדורים יגריל. כמו בהגרלות מפעל הפיס. עד אז - כל ההגרלות נגועות באות קלון שאיננה יכולה להימחק בקלות כל כך.

אז בוא נבין ביחד: ראש העיר ירושלים, אוהד מושבע של הפועל ירושלים, השתתף בקנוניה שמטרתה לסדר למכבי את היריבה הכי קלה, ולקבוצה שלו על הדרך את היריבה הכי קשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 12:52 am 
Junior

למה לשאול ככה?
תשאל ככה:
ראש העיר י-ר-ו-ש-ל-י-ם, Jerusalem באנגלית, אוהד מושבע של הפועל ירושלים וכן ידוע בתור חובב הצבע האדום - דוגמה טובה לכך זהו תא הדואר בכניסה לביתו בבית הכרם (כרם של ענבים אדומים, כמובן) אשר צבע באדום ומעוטר בגרפיטי של ארגון הבריגדה, השתתף בקנוניה זדונית שכללה פגישה חשאית באישון ליל במים טריטוריאליים של מדינת ישראל, שמטרתה לסדר למכבי את היריבה הכי קלה, ולקבוצה שלו על הדרך את היריבה הכי קשה?

עכשיו זה ערוך הרבה יותר טוב לדעתי.

אמרתי שעשו עבודה שיווקית טובה באיגוד או לא...? שחרר אותי ראי.

אני הבנת את הפואנטה שלך ואתה הבנת את שלי. אין צורך להספים עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 1:15 am 
Sophomore

ואחרי דיוני הקונספירציות השונות כן או לא (אין לי מושג וכוח):
הפועל קיבלה את היריבה הכי קשה שיש עם שלל מיסמאצ'ים שכבר עשו לה צרות צרורות, נגד קבוצה עם סגל כיפי ומתואם וזה כשמצידה היא מציגה קבוצה שתבנית המשחק שלה היא עדיין כדרורים עד שיש קו לשלשה או עד שמתים.
היתרון היחיד של הפועל לדעתי היא העובדה שעד כה, כל פעם שכסף הונח על השולחן או שהקיר עמד מאחורה, האיטלקי ניצח. וזה בניגוד לשמיר שבאופן מסורתי, לפחות על פי הזיכרון שלי, מצליח להפסיד התמודדויות מכריעות בצורה הרואית. בגדול מאמין שיהיה משחק מכוער, איטי, כבד ועם תוצאה נמוכה והפועל ירושלים בגמר עם ניצחון די מינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 1:38 am 
Hall of Famer

אני לא מספים, זה אתה שמתחמק מתשובה פשוטה לשאלה פשוטה. למה אתה מתחמק? הוא מעורב בקנוניה לטובת מכבי (ונגד ירושלים) או לא? שאלה פשוטה, לא דורשת תשובה מסובכת.
ולא, לא הבנתי את הפואנטה שלך. מי דיבר על תעלול שיווקי? זו המצאה שלך כדי שיהיה לך נוח להתחמק. מדובר על עניין מעשי לגמרי. הרי ניר ברקת שלף במו ידיו את הכדורים, נכון? אז תסביר לי, ולשאר הקוראים העוורים, איך נעשתה הקונספירציה אם הוא לא היה שותף לה בפועל וביודעין?

בתחילת דרכך בפורום כבר טענת שכל מלחמת פיב"א והיורוליג ודרישת פיב"א להשעות את קבוצות היורוקאפ - הכל קונספירציה שנועדה אך ורק לפגוע ספציפית בהפועל ירושלים. אז קשה לי להגיד ששברת את השיא שלך, אבל בכל זאת - הטענה שניר ברקת, הוא ולא אחר, מעורב בקנוניה שמטרתה להיטיב עם מכבי ולפגוע בהפועל ירושלים - זה very close second...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 1:54 am 
Hall of Famer

עידן שגיב כתב:
ואחרי דיוני הקונספירציות השונות כן או לא (אין לי מושג וכוח):
הפועל קיבלה את היריבה הכי קשה שיש עם שלל מיסמאצ'ים שכבר עשו לה צרות צרורות, נגד קבוצה עם סגל כיפי ומתואם וזה כשמצידה היא מציגה קבוצה שתבנית המשחק שלה היא עדיין כדרורים עד שיש קו לשלשה או עד שמתים.
היתרון היחיד של הפועל לדעתי היא העובדה שעד כה, כל פעם שכסף הונח על השולחן או שהקיר עמד מאחורה, האיטלקי ניצח. וזה בניגוד לשמיר שבאופן מסורתי, לפחות על פי הזיכרון שלי, מצליח להפסיד התמודדויות מכריעות בצורה הרואית. בגדול מאמין שיהיה משחק מכוער, איטי, כבד ועם תוצאה נמוכה והפועל ירושלים בגמר עם ניצחון די מינימלי.

את התיאום של חולון בהרכב החדש עוד נשאר לראות. היא הרגע צירפה זר חדש, ובמשחק הבא גם ישראלי בכיר חדש, אז נראה איך יהיה התיאום אחרי זה. בינתיים עם הזר החדש היא קיבלה בראש מנהריה.
ואני זוכר את פיאנג'יאני מפסיד משחק מאני טיים נגד פאקינג צביקה שרף... אחרי שהוביל כמה? 20 הפרש? לעומת זאת אני זוכר את דן שמיר מנצח את אותו צביקה שרף במשחק מאני טיים אחרי שפיגר ב-20 הפרש... בקיצור אם נחיה אז נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 8:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Dovi כתב:

על מה מבוססות הטענות המבוססות לגבי מפעל הפיס (אני מניח שאתה מתכוון ללוטו, לא לשאר המפעלים)?

בכל אופן אני באופן אישי לא השתכנעתי שגם ההגרלה ברבע היתה מכורה, מה שלא משנה את העובדה שהשיטה של הצנצנת מגוחכת וצריכה להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 8:39 am 
Junior

מדבר על הלוטו (הוא דיבר על תותח כדורים).

אין לי כוח להביא הוכחות אבל הנה דוגמא אחת:
http://mobile.mako.co.il/news-world/int ... e41004.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 10:16 am 
Senior

הטענות על הגרלה מכורה בשלב הזה מגוכחות לחלוטין, בדיוק כמו שהטענות שאם ההגרלות לאורך השנים היו מכורות זה היה נגד הפועל.
ראבק, הטענה העיקרית היא שהפועל (ירושלים, לצורך מי שזה מפריע לו) ומכבי לא נפגשו 22 שנים בשלב מוקדם בגלל אותה השחיתות, אני צריך להזכיר למישהו שב22 שנים האלו מכבי באופן די גורף הייתה המכשול הכי גדול בדרך לגמר?
יש משהו סופר מקומם במחשבה שההגרלה מכורה, ויש גם משהו מאוד מעצבן לראות את מכבי מגרילה קבוצות מהליגשה השנייה בזו אחר זו (למרות שלדעתי בעונה שעברה אורן הראה שזה לא ממש מגמתי לאורך השנים, סתם היוריסטיקה של זוכרים את מה שבולט), אבל באמת שאין היגיון בלטעון שדופקים את הפועל בקונספט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 10:35 am 
מנהל פורום

Dovi כתב:
מדבר על הלוטו (הוא דיבר על תותח כדורים).

אין לי כוח להביא הוכחות אבל הנה דוגמא אחת:
http://mobile.mako.co.il/news-world/int ... e41004.htm

אם יהיה לך כח יהיה נחמד, כי הלינק הזה די לא רלוונטי לכלום.

סתיו, הטענה שההגרלה מכורה והטענה שדופקים את הפועל בכוונה אלה שתי טענות אחרות לגמרי (למעשה יש איזה שבע טענות שונות שאפשר לטעון כאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 10:38 am 
Senior

זה גם מה שאני אמרתי, רק שהפרדתי שאם הטענה של הגרלה מכורה עוד יש לה איזו לגיטימיות, אני לא מבין על מה מתבססת הטענה של דופקים את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 10:40 am 
Junior

זה מאוד נכון ולכן כמו בכל תיאוריית קונספירציה, החלק הראשון, זה שטוען שיש קונספירציה, הרבה יותר משכנע מהחלק השני - ההסבר החלופי. מצד שני, אני לא מבין את מי שמבטל בזלזול את האפשרות שההגרלה הזו, או קודמותיה, מכורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 10:46 am 
Senior

כי תיתן לי איזה הסבר או שניים איך תכננו את ההגרלה הזו הפעם ככה שהיא תהיה מכורה?
כדורים מחוממים וניר ברקת שותף לקנוניה?
למה, בסיטואציה שבה 66% שמכבי והפועל לא ייפגשו, צריך הגרלה מכורה כדי שזה לא יקרה?

בעיני הטענות עכשיו מגוחכות, כי כמו שלאומית הראה לנו, למי שטוען אותן היה טיעון מוכן בעד כל תסריט אפשרי של הגרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 10:52 am 
מנהל פורום

אם לא היה סיפור עירבוב הכדורים ברבע הגמר, גם אני הייתי מבטל את כל ההאשמות בנובמת דומה. מהרגע שקיבלנו המחשה (אגב, גם היא רחוקה מלהיות מוחלטת) שאכן יש אפשרות קלה לסדר את ההגרלה בשיטה הזו, אז לדעתי כל טענות המכירה סבירות לחלוטין כל זמן שהשיטה הזו נמשכת.

ומכיוון ש"דופקים את הפועל" או "דופקים את חולון בכוונה ומסדרים לה את ההגרלה הכי קשה" אף פעם לא היו טענות רציניות, אני לא רואה איך איך ההגרלה הנוכחית סותרת את הטענה הבסיסית שהאיגוד מנסה לסדר מפגשים של מכבי והפועל בגמר (עם או בלי עזרה נוספת למכבי). כמובן שזה רחוק מאוד מאוד מלהיות משהו מוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 11:34 am 
Junior

מה שראובן אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 11:43 am 
Freshman

רחוק מלהיות משהו מוכח, ועדיין, האופן שבו היד של עמירם הלוי בהגרלת רבע הגמר מושטת לכדור הראשון (של מכבי ת"א), אוחזת בו ואז מוסיפה מראית עין של ערבוב מבלי לשחרר את הכדור שכבר נבחר, ובאופן המוסווה לטעמי שבו זה נעשה (ההסבר של איזשהו בלבול מוטורי או קוגניטיבי שגורם לו קודם לאחוז בכדור ואז להוסיף אינסטינקטיבית תנועת ערבוב מבלי שהוא מרפה מהכדור שכבר בחר הוא הסבר אפשרי, אבל האפשרות של ניסיון ליצור מצג שווא של ערבוב אחרי שבחרת כדור מסוים - נראית לי סבירה לא פחות. שלא לומר יותר). כשזה מתיישב עם התאוריה הסבירה שהאיגוד רוצה את מכבי ת"א והפועל ירושלים בשלבים הגבוהים (מסיבות שיווקיות וכלכליות ולא משום סיבה אחרת של אהבת מרדכי או שמעון או שנאת המן), זה כשלעצמו מצדיק בעיניי חקירה, שכמובן לא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2017 12:09 pm 
Senior

למקרה שלא הובנתי נכון - אני חושב שהגרלת רבע הגמר היא אחת הראיות היותר מחשידות לאפשרות של שחיתות בהגרלות, ואני לא פוסל את כל הקונספירציה הזו לאורך השנים.
אני כן חושב שהגרלת חצי הגמר היא ראיה חלשה, שלא לומר תלושה. ויש איזו תחושה שלא מעט אוהדי כדורסל שכחו שבסופו של דבר בדגימה בודדת ההסתברות היא עדיין יותר גדולה שלא ייצא בהגרלה הפועל ירושלים- מכבי ת"א מאשר שכן ייצא.
תצרפו לזה את העובדה שבסופו של דבר שחיתות בהגרלה הזו מחייבת את זה שניר ברקת יהיה שותף לקנוניה, אז וואלה - אני לא חושב שיש משהו מחשיד בהגרלה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: