סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 10:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לברון ג'יימס - 14 שנים
הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 1:55 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לברון עוד מספר חודשים מסיים עונה 14 בNBA, עונה שתקבע כמה הוא ענק.
קובי אחרי 14 עונות זכה באליפות האחרונה, מייקל אחרי 14 עונות זכה באליפות האחרונה ושאקיל אחרי 14 עונות זכה באליפות האחרונה.
מהעונה ה15, השלישיה הזו לא ממש המשיכה רחוק.

משהו השתנה בלברון בקדנציה השניה בקליבלנד. סקירה:
בעונה הראשונה, ROY, משתלט על קליבלנד ומכפיל את כמות הנצחונות בקבוצה בגיל 19.
בעונה השניה - בגיל 20 לוקח קבוצה רעה למאזן חיובי, עם מעל 27 - 7 - 7
בעונה השלישית - 50 נצחונות בקבוצה בינונית בגיל 21. באזור 31 - 7 - 7. מציב עצמו כטופ 3 בליגה, חצי גמר מזרחי, לוקח את דטרויט בשיאה לשבעה משחקים ונותן אחלה סדרה ואחלה פלייאוף. עונה מושלמת לגיל 21
בעונה הרביעית - הוא כבר עושה את הבלתי יאמן ולוקח קבוצה בינונית לנצחון על דטרויט וגמר NBA. קולות השחקן הטוב בעולם, ובגיל 22 כבר נראה טוען לכתר של ג'ורדן. בגמר הראשון הוא לא ככ מתפקד מול הספרס, אבל עדיין גמר בגיל 22. כמעט עונה מושלמת, מינוס הצגה איומה בגמר
בעונה החמישית - הופך למלך הסטט' של הNBA. לוקח את בוסטון ל7 משחקים, שברובם הוא פשוט גרוע, אבל כיפר במשחק שביעי אגדי מול פירס, והפסיד.
בעונה השישית - MVP אדיר והמאזן הטוב בליגה. פלייאוף אישי מדהים, צובר תאוצה כמתמודד לשחקן הטוב בעולם מול קובי, אבל לא מצליח להרים את הקאבס הפייבוריטים מעל אורלנדו - אכזבה גדולה.
בעונה השביעית - MVP אדיר והמאזן הטוב בליגה. נבנתה בקליבלנד קבוצה טובה שמפסידה (למרות הביתיות) לבוסטון בסדרה שג'יימס סיים בצורה מאוד מאכזבת, ולאחריה המעבר למיאמי.
בעונה השמינית - לברון וייד ובוש לא קורעים את הליגה. לברון כרגיל בעונה אישית טובה. פלייאוף טוב מינוס. גמר מחריד מול דאלאס שחירב את סיכויו להשתוות לג'ורדן ושם כתם וסימן שאלה עצום על האיש.
בעונה התשיעית - כרגיל עונה אישית טובה, MVP. הפעם - פלייאוף גדול וגמר גדול מול דוראנט, 4-1 ללברון וMVP גמר. מכריע את שאלת השחקן הטוב בעולם. מתחיל להתקרב לגדולים של המשחק. כמעט עונה מושלמת, מינוס עונה רגילה במאזן בינוני
בעונה העשירית - עונה אישית וקבוצתית הכי טובה במיאמי. MVP עצום. פלייאוף טוב, היה אמור לחתום את עצמו כאחד הגדולים ביותר, אבל בסדרה היסטורית מול הספרס נחנק לא מעט. גמר לא יציב שלו, אבל משחק שביעי גדול של האיש.
בעונה האחת עשרה - עונה אישית טובה, פלייאוף בינוני, גמר טוב אישית מול הספרס, אבל פאדיחה עצומה של מיאמי בקריסה טוטאלית מול הספרס.

סהכ 4 עונות לא מאכזבות ולא גדולות במיאמי. מצד אחד, רק עונה סדירה אחת במאזן טוב ביחס לקבוצה, קריסה אישית בגמר וקריסה קבוצתית בגמר נוסף, מצד שני, פלייאוף עצום, ועוד גמר טוב שהסתיים בMVP אישי. מיצב את עצמו ליד האקים, דאנקן ושות', וחזר לקאבס.

בעונה ה12 - עונה רגילה לא מרשימה. נראה שלברון התחיל בירידה עם איבוד חלק מהאתלטיות. נראה שלברון פשוט לא יתעלה מעל דאנקן, שאק וקובי.
ואז קיירי ולאב נפצעו ו... פלייאוף עצום. גמר עצום. עשה מה שהוא יכל והפסיד לווריורס. עונה כמעט מושלמת
בעונה ה13 - עונה רגילה טובה . ואז פלייאוף עצום. גמר עוד יותר עצום - הטוב בקרירה ללא ספק. חוזר מ3-1 לנצחון בסדרה. תפנית חדה.

פתאום - שנתיים ברצף, אישית וקבוצתית, הוא טוב לכל אורך הפלייאוף ואפילו בקלאץ'. זה לא קרה ב2014 (התפרקות קבוצתית בגמר), ב2011 (התפרקות אישית בגמר), ב2010 (התפרקות אישית בסיום הסדרה), ב2009 (הקבוצה איבדה את הכוח העצום שלה מהעונה הרגילה, למרות שהיתה פייבוריט ברור), ב2008 (התפרקות אישית ברוב הסדרה מול הסלטיקס - קלע ב20-35%), וב2007 (התפרקות אישית בגמר).

פתאום אחרי שנתיים מושלמות, הוא נראה עם קייס לטופ 5 בהיסטוריה, מול שחקנים על סף השלמות כמו בירד קארים ומג'יק.
העונה ה14 - לברון מושלם. מאזן אדיר, סטייל העונות הגדולות. סקורינג - 26 נק' ב52% למרות גיל מתקדם. צולף שלשות ב38%. 8 אס' ו8 רב'. בן 32! והכי חשוב בהקשר שלו - זה בא לצד עונות ענקיות של קיירי ולאב, ומאזן באמת באמת מרשים, כמעט לראשונה מאז 2010.

בצורת המשחק שלו, לברון של קליבלנד בשנתיים וחצי האחרונות הרבה הרבהההההההה פחות מהוסס ברגעים החשובים ביחס לתקופתו במיאמי ובקליבלנד. הוא עושה הכל בביטחון גמור. איפושהו, אחרי 4-5 גמרים רצוף ברמה הכי גבוהה בNBA הוא הבין איך לאזן בין היכולת האישית שלו לבין צורך הקבוצה להובלה ע"י שאר הכוכבים. הבין איך להופיע במאני טיים - כפי יכולתו, מתי להוביל ומתי לתת לקיירי להשתולל. הוא פשוט עושה הכל נכון.
לברון מיצב עצמו כשחקן על סף השלמות בקדנציה השניה בקליבלנד. אין שום דבר מאכזב ב2.5 שנים האחרונות שלו, אלא להפך, הוא מעל הציפיות. ציפו לירידה. הוא טוב בדיוק כמו בעונותיו הגדולות. פחות אתלטי, יותר מנוסה חכם ובטוח בעצמו.

שורה תחתונה, למרות דאלאס, למרות יותר מדי קריסות אישיות וקבוצתיות שהוא אחראי להם, אני חושב שהוא בהחלט יכול לעקוף את קובי, בירד ואולי גם את מג'יק, בהינתן פלייאוף טוב וניצחון על GSW ההיסטורית בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 2:14 pm 
מנהל פורום

נשמע כמו נאום היסטורי של פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 2:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אוקי, מי השתלט לפלאש על היוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 2:39 pm 
Hall of Famer

נו. דיסוננס קוגניטיבי

אישית אני לעולם לא אוהב את לברון. אני חסיד של אסתטיקה ולאיש פשוט אין. וכן, ברור שהוא במרחק אליפות מלהיות השחקן מס 2 בהיסטוריה. מקווה שלא יצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 3:10 pm 
Junior

בא לי להנחתה.
בדיוק רציתי לחפש ת'רד מתאים להוסיף קישור לבכיינות המתמשכת שלו:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/1844 ... fficiating

רק לשים גם בקונטקסט המתאים: נדובר על בנאדם ששולט על הסיקור שלו מהתיכון. הוא בעיניים של אנשי כדורסל החל מכיתה ח', וכרגע הוא ברמת מעורבות של אבי נמני בחיים של הסובבים אותו.
להשוות אותו לשאק מבחינת השופטים זה לעשות עוול גדול לשאק. מעולם לא היה מישהו שכל הליגה שירתה את האינטרסים שלו כמו לברון.

אבל הוא שחקן ענק.
יותר מקובי. יותר מבירד. דומיננטי כמו שאק. כרגע מבחינתי ברמה של טימי ומגיק.
ולא ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 3:21 pm 
Junior

נורטון, הוא לא יעבור את קארים השנה.

קודם כל בגלל תארים - 6 אליפויות (4 ככוכב ראשי/לצד מג'יק) ו6 MVP ליגה. 11 גמרים. 20 שנה אדירות. שנית - בגלל הסטט', קארים מוביל בכל הקטגוריות חוץ מאסיסטים.

סטט' אחרי 14 עונות:
קארים 27.3 נק' 13.2 רב' 4.1 אס' 3.2 חס' ב56%.
לברון: 27.2 נק' 7.2 רב' 6.9 אס' 1.7 חט' ב50%.

סטט' פלייאוף אחרי 14 עונות:
קארים 28.8 נק' 14 רב' 3.7 אס' 3.4 חס' 53.6%
לברון: 28 נק' 8.8 רב' 6.8 אס' 1.8 חט' 47.8%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 4:14 pm 
מנהל פורום

מודה ועוזב ירוחם...

פוסט מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 4:32 pm 
מנהל פורום

לא אוהב את לברון בגלל שאסטטיקה של המשחק ובגלל החשיבות העצמית שהוא מלא בה
אבל פוסט מעולה ומעניין
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2017 9:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שנורטון כתב מהפכני לא פחות ממה שפלאש כתב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 10:18 am 
Hall of Famer

מסכים באופן כללי גם עם ההודעה של פלאש וגם עם זו של נורטון, העונה הזו היא כנראה אחת ההזדמנויות האחרונות של לברון לעבור מאיפשהו באזור אמצע העשיריה הראשונה של כל הזמנים לקונטנדר חזק מאוד לשחקן השני הכי טוב בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 10:35 am 
מנהל פורום

לברון כבר עבר את ג'ורדן. העונה הזו והעונה הבאה הן הסיכוי שלו לעלות מעל המקום הרביעי בכל הזמנים. עוד אליפות תעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 10:55 am 
Junior

ערני אתה קצת מקדים את המאוחר.
אם ג'רמיין ג'ורדן לוקח עכשיו את הגליל לרצף נצחונות פסיכי ומעלה אותנו ליגה - לברון ממש לא מדורג מעליו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 10:58 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לברון כבר עבר את ג'ורדן. העונה הזו והעונה הבאה הן הסיכוי שלו לעלות מעל המקום הרביעי בכל הזמנים. עוד אליפות תעשה את זה.

ג'ורדן? ג'ורדן מייקי שלנו? לא עבר וגם לא יעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 10:59 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

אני מניח שבירד במקום הראשון אצלך, אבל מי שאר החמישייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 11:23 am 
מנהל פורום

טוב, אחרי שקראתי את כל ההודעות כאן, אני סקרן.

ברור שתבוסה מבישה לשיקגו בסיבוב הראשון בפלייאוף ידפקו את לברון, ומקובלת עלי (מן הסתם) ההנחה שאם הוא מנצח את גולדן סטייט בגמר הוא הופך למועמד לגיטימי למקום השני.

מה לגבי מקרי האמצע? נניח, אפשר להעלות את התסריטים הבאים:

1. אי עליה לגמרי אחרי הפסד במאבק צמוד בחצי לטורונטו.
2. תבוסה צפויה בגמר לג"ס בהרכב מלא שלהם.
3. מאבק צמוד בגמר כולל הופעה הרואית של לברון שנגמר בהפסד, סטייל בארקלי/מאלון בהפסדים לשיקגו או סטייל קליבלנד של לפני שנתיים.
4. ניצחון בגמר על קבוצה שהיא לא גולדן סטייט (אחרי שהדוראנטים הפסידו בצורה מביכה לפני הגמר).
5. ניצחון על גולדן סטייט בדרך לא הכי מרשימה (למשל, כי גרין או דוראנט נפצעו לפני הסידרה).

האם תסריטים 1-2 יפגעו במעמד של לברון ויחזירו את דיוני הלוזר? האם גם בתסריטים 3-5 הוא יקודם ללוול הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 11:24 am 
מנהל פורום

מאדים כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

קארים ראשון
בירד
מג'יק
לברון
ג'ורדן.

כל סידור בין השלושה הראשונים מקובל עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 11:32 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
טוב, אחרי שקראתי את כל ההודעות כאן, אני סקרן.

ברור שתבוסה מבישה לשיקגו בסיבוב הראשון בפלייאוף ידפקו את לברון, ומקובלת עלי (מן הסתם) ההנחה שאם הוא מנצח את גולדן סטייט בגמר הוא הופך למועמד לגיטימי למקום השני.

מה לגבי מקרי האמצע? נניח, אפשר להעלות את התסריטים הבאים:

1. אי עליה לגמרי אחרי הפסד במאבק צמוד בחצי לטורונטו.
2. תבוסה צפויה בגמר לג"ס בהרכב מלא שלהם.
3. מאבק צמוד בגמר כולל הופעה הרואית של לברון שנגמר בהפסד, סטייל בארקלי/מאלון בהפסדים לשיקגו או סטייל קליבלנד של לפני שנתיים.
4. ניצחון בגמר על קבוצה שהיא לא גולדן סטייט (אחרי שהדוראנטים הפסידו בצורה מביכה לפני הגמר).
5. ניצחון על גולדן סטייט בדרך לא הכי מרשימה (למשל, כי גרין או דוראנט נפצעו לפני הסידרה).

האם תסריטים 1-2 יפגעו במעמד של לברון ויחזירו את דיוני הלוזר? האם גם בתסריטים 3-5 הוא יקודם ללוול הבא?

1+2 יפגעו במעמד שלו (בהנחה שהוא בריא וקליבלנד בהרכב מלא), לא בהרבה, אבל קצת, במיוחד 1.
3 להערכתי לא ישנה כלום, אלא אם כן זו באמת תהיה הופעה עצומה שגם תביא לו MVP של הגמר למרות ההפסד, ואז זה יכול לשפר קצת.
4 ו-5 ישפרו את מעמדו, לא בצורה דרמטית, אבל בהחלט יחזקו את הקייס שלו למקום שני בהיסטוריה (אף אחד למשל לא מוריד מהגדולה של בירד כי הלייקרס פישלו ב-86).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 11:49 am 
Hall of Famer

אני חושב שגמר שביעי ברציפות יקדם אותו באחוזון פיצפון (בעיקר אם הוא יהיה טוב בגמר), אבל קשה לי להאמין שהוא יעבור מישהו בספר של אדם כלשהו רק בגלל שהוא הגיע לעוד גמר.
אני חושב שאליפות כן תקדם אותו, גם אם היריבה תהיה הפליקאנס. בעיקר בגלל שאני חושב שבסופו של דבר, מה שבאמת חשוב הוא ההישג עצמו, יותר מאשר הדרך. אם הוא אלוף ו MVP של סדרת הגמר ,זה יקדם אותו מאד. אם רק אלוף (וקיירי נניח יהיה MVP) אז גם, אבל קצת פחות (כמו שזה עשה לדאנקן, פעמיים לפארקר ולקאווי. קידם אותו אבל פחות משהיה מקדם אותו MVP גמר). גמר שביעי ברציפות כאמור, יקדם אותו באחוז בודד. פחות מזה, שכח מזה. אבל מה שחשוב הוא כאמור ההישג עצמו ולא איך הוא הושג.

כרגע המצב בעיניי הוא כזה:
1. מייקל ג'ורדן.
2. מג'יק עם אדג' קטן על הדבוקה שמתחתיו.

3-10
קארים (מצטער, אבל בעיניי הוא לא במובהק יותר, בדיוק כמו שפייטון מאנינג הוא בקונצנזוס פחות מאשר טום בריידי למרות שלל MVP/. בסופו של דבר, יש לו רק 2 MVP גמר והוא היה צריך את מג'יק בחמש מתוך שש האליפויות שלו. נגיד זאת כך, הוא היה במובהק לא השחקן הכי טוב, ולפעמים אפילו לא השני הכיטוב, בקבוצה שזכתה בחמש מתוך שש האליפויות. האם יש לו קייס למקום השלישי? ברור, האם זה קייס מובהק יותר מאשר 7 החבר'ה האחרים כאן? לא).
ווילט (מספרים חסרי תקדים, אבל רק אליפות אחת)
ראסל (מיליון אליפויות, אבל מספרים לא טובים)
דאנקן (הפאוור הגדול בכל הזמנים. 5 אליפויות ב 6 גמרים.)
לברון (3 אליפויות אבל גם כמה השתנקויות לצד כמה הופעות מפעימות. במיוחד שנה שעברה. 7 גמרים. שלל MVP)
בירד (בשיאו גדול יותר, אבל פשוט לא מספיק שנים)
קובי (5 אליפויות. שתיים כאלפא מובהק, שלוש כמס' 2 בקבוצה הכי טוב בהיסטוריה)
שאקיל (4 אליפויות)
(לא בהכרח בסדר הזה. הסדר אסוציאטיבי)

לא חושב שלמי מבין השמינייה הזאת יש קייס באמת חזק על פני מי מהאחרים. אני כן חושב שאם לברון ייקח אליפות רביעית עם MVP פלייאוף (בגמר שמיני), הוא כנראה ייצמד למג'יק במקום ה 2-3. אני חושב שאם הוא ייקח אליפות ללא MVP פלייאוף, הוא עדיין יהיה בדבוקת השמונה, אולי עם יתרון קטן למקרה שזה יקרה שוב (כמו כאמור לדאנקן בשתי האליפויות שלו) אז הוא שוב יקפוץ
או במילים אחרות:
אליפות ו MVP גמר - נצמד למג'יק.
אליפות ללא MVP גמר - עדיין בדבוקה
שתי אליפויות ללא MVP גמר - נצמד למג'יק שגם זכה בחמש אליפויות אבל רק בשלוש MVP אאז"נ

אגב, הטיר מתחת כולל כנראה רק את מוזס מאלון והאקים אולג'ואן ואולי אולי גם את אייזיאה תומאס. לא חושב שלעוד מישהו מגיע.
דווקא הטיר הרביעי רחב יותר, עם דוקטור ג'יי, ג'רי ווסט, בוב פטיט, ביג או, ונדמה לי שגם סטף קארי (שעוד עשוי לעלות מעלה מעלה במקרים מסוימים. מה שברור הוא שאליפות וגמר MVP השנה יעלו אותו לטיר השלישי לצד מוזס, האקים וטיפה לפני אייזיאה).
בטיר החמישי שלי נמצאים וויד, דרקסלר, נאש, קיד, סטוקטון, קרל מאלון, נוביצקי ובוב קוזי. ואולי גם בארקלי וגארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 11:50 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מאדים כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

קארים ראשון
בירד
מג'יק
לברון
ג'ורדן.

כל סידור בין השלושה הראשונים מקובל עלי.

אני שואל ברצינות - איך זה שמייקל רק חמישי אצלך. בעיקר כשהוא כמעט קונצנזוס למקום ראשון קליל בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 11:53 am 
Hall of Famer

בעיני אליפות ו-MVP גמר יכולים להעביר אותו גם מעבר למג'יק אם ההופעה תהיה דומה (ומעלה) למה שקרה בגמר האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 12:14 pm 
Senior

לפורום הזה (גם לי, מודה) יש יכולות מדהימות לקחת פוסטים מעולים ומושקעים ולהסיט אותם לדיונים שחוקים ונלוזים.

לגבי לברון ספציפית, למרות ההטרלות המזדמנות, אני לא חושב שיש מי שלא יחשיב אותו בטופ 3 אם ייקח אליפות השנה. בטח ובטח אם, כפי שנראה, הולכת להתפתח פה יריבות קאבס-ווריורס של כמה שנים, כולל מירוצי חימוש וכולל משחקים לפנתיאון.
מה שמביא אותי לנקודה הבאה שבדיון הזה לא התייחסו אליה למרות שפלאש אפילו התחיל ממנה: לברון, בשלבים ששחקנים אחרים כבר בצד היורד של הקריירה, נותן עונות פסיכיות לגמרי מכל כיוון שלא תסתכל עליו. איתו בדראפט נבחרו אנטוני, ווייד ובוש, כולם כבר כמעט כוכבי עבר. עוד נבחרו איתו לוק וולטון, נדודי איבי ומאט בונר, רק בשביל הפרופורציות. הנקודה היא שלברון עוד לא גמר את ענייניו פה. לא מן הנמנע שיש לו עוד חמש עונות שרמת הסופרסטאר, לא מן הנמנע שיותר (אם כי כמובן יש סיכוי שהוא ייפצע בעונה הבאה ולא יחזור לעולם להיות מה שהיה). אני חושב שעוד חמש עונות דומיננטיות כמו השתים האחרונות והדיונים יהיו פתוחים גם לגבי המקום בצמרת ולא רק טופ 3 או טופ 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 12:26 pm 
Hall of Famer

קודם כל אין ספק שלברון בינתיים מראה עמידות באמת יוצאת דופן, אבל לפני שמדברים עליו בהקשר של ג'ורדן, הוא קודם כל צריך להתבסס כמספר 2 בלתי מעורער היסטורית, וכדי להשיג את זה הוא צריך לדעתי לקחת אליפות השנה וגם בשנה הבאה, לפחות אחת מהן עם MVP של הגמר, זה לטעמי ישים עליו חותמת סופית של מספר 2 בהיסטוריה והתחלה (דגש על התחלה) של קייס לערער את ג'ורדן. כדי שהקייס שלו מול ג'ורדן יהיה כזה שגם אנשים שהם לא לברון פאנס יקחו אותו ברצינות אני חושב שהוא צריך להגיע ל-4 אליפויות רצופות, משהו שג'ורדן לא עשה, זה גם יביא אותו ל-6 אליפויות בסה"כ וישווה אותו אליו בסך הכללי.

באופן אישי אני חושב שלברון עדיין די רחוק מג'ורדן, אבל אני כן חושב שאם ניקח את כל הכוכבים שהגיעו לליגה מאז ג'ורדן בעונה ה-14 שלהם, לברון הוא הכי קרוב לג'ורדן מכולם, רחוק, אבל יותר קרוב מכל אחד אחר.

מה שכן, 5 עונות נוספות ביכולת של סופרסטאר נשמע לי כמו משהו ממחוזות הדמיון, העונה הוא עדיין סופרסטאר כמובן, אולי גם בעונה הבאה ואפילו בזו שאחריה, אבל לא רואה את זה מחזיק הרבה מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 12:56 pm 
Hall of Famer

העמידות שלו היא אחד משלושה נדבכים עליהם הוא בנה קריירה לצד האיזון המושלם בהיסטוריה בין גודל גוף, כוח ואתלטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 1:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון, רק תיקון קל - ווילט זכה בשתי אליפויות, אחת עם פילדלפיה והשנייה בלייקרס.
וגם לא הייתי מתייחס ל-15 נק' 22.5 כ"ח 4.3 אס' ומי יודע כמה חסימות למשחק (הסטטיסטיקה של ראסל) כמספרים לא טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2017 1:06 pm 
מנהל פורום

תומר, אל תשכח שלברון היה צעיר מהשלישיה שמנית, ונבחר כתיכוניסט. בכל מקרה בוש סיים את הקריירה בגלל סיפור אישי יוצא דופן. וייד ואנתוני הגיעו מהקולג' אחרי עונה אחת לפחות.

ואין ספק שהפוסט של פלאש מושקע וראוי לשבח. אבל אני חושב שלהמשיך ממנו לדיון על מעמדו ההיסטורי של לברון זה די מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה