תומר כתב:
Att כתב:
תשובה אינטיליגנטית מאוד
לג"ס יש בסך הכל 4 שחקנים בטופ20 של הליגה, בפריים של הקריירה שלהם. לסיקסרס כרגע יש אחד והוא סופר צעיר. הם לא מועמדים לשום דבר. הנצחונות שלהם רק מזיקים להם כרגע.
כתבתי ווריורס? אופס! התכוונתי לכתוב הוקס, כלומר מאג'יק... אה, בעצם קינגס, שיט, התכוונתי לפיסטונ... כלומר לניקס, נו, ג'טס, לא, אוף! לבלייזרס, כן, לבלייזרס.
הטפשים האלה, אליפות הם הרי לא יקחו אז מה הם עושים? רק מנצחים נצחונות מיותרים שמפריעים להם לנצח יותר בעתיד (מה שיפריע להם בעתיד העוד יותר רחוק אבל נו, אי אפשר להצליח בהכל)
זה כבר בשלב שבו אני לא מצליח להבין האם אתה משחק אותה לא מבין או שפשוט מפספס את מה שאני מנסה לומר ואת מה שפילי ניסו לעשות.
פילי ניסו להשיג יתרון תחרותי על פני יתר הקבוצות בכך שלקחו ראייה ארוכת טווח, יותר ארוכת טווח משל שאר הקבוצות.
הם זנחו את הראייה של העתיד לטובת נצחונות ריקים בהווה השנה, בשנה האחרונה שבה עוד היה צריך להשאיר את הקבוצה למטה (או יותר נכון, גבוה ככל שהצעירים שלה יכולים לקחת אותה).
הקבוצות שאתה ציינת הן קבוצות בינוניות, שלא לומר כושלות למדי, שלא בהכרח שואפות ליותר מזה. לכל אחת מהן אסטרטגיה שונהץ המג׳יק הלכו על בנייה מחדש באופן סולידי יחסית ולא הרפתקני, כלומר לא ירדו לעומק התחתית באף שלב, כתוצאה מכך לא השיגו כוכבים והתרוממו מוקדם מדי סתם כי החליטו להאיץ את הבנייה. התוצאה - הם עדיין אחת הקבוצות החלשות בליגה.
דטרויט מנסים לבנות על שחקנים בינוניים פלוס שאף אחד מהם הוא לא שחקן טופ20 בליגה. התוצאה - בינוניות חביבה, כנראה לא יגיעו לפלייאוף ואם יגיעו זה כנראה מהמקום האחרון, בדרך להדחה מוקדמת בסיבוב הראשון. על אף מהלכים לא רעים בשוק החופשי, אין לקבוצה הזו הרבה אפסייד.
לבלייזרס יש 2 כוכבים, שזה טוב יותר מהקבוצות הקודמות, אבל חוץ מזה זו אספה של בינוניות והגנה חלשה. המהלכים שלהם בשוק החופשי האחרון הם סוג של האצה לא נכונה בעיניי. זו קבוצה שדווקא ניתן לשקם אותה ולהביא אותה מבינוניות להצלחה אבל הטיפוס הזה תמיד קשה יותר.
הקינגס, הניקס. כל אלו קבוצות שתקועות עם סטאר או סטאר וחצי ב-no men's land.
פילי הלכה על הטווח הארוך כדי להשיג 3 כוכבים דרך הדראפט ואז ללכת לאמצעים נוספים (או לחילופין המרה של נכסי דראפט בכוכב גדול). בגלל לחצים חיצוניים, הם ויתרו על הדרך והאסטרטגיה (או יותר נכון הפכו אותה ליותר mild, סטייל המג׳יק) שנה אחת מוקדם מדי. אם היו מחכים רק עוד שנה אחת, היה ניתן לדבר על אליפות אפשרית בעתיד, המטרה המוצהרת של התכנית של הינקי. כרגע, אם סימונס הוא הדבר האמיתי ואמביד יישאר בריא יחסית, התקרה כנראה לא תהיה אליפות אלא רק קרוב לכך. יהיה אולי ניסיון כלשהו להשיג כוכב שלישי אבל זה משהו שקשה מאוד מאוד לעשות.
אחרי שעקבתי מקרוב אחרי ימיו בטורונטו, היה ברור לי שקולאנג׳לו יהרוס את מה שפילי בנתה בעמל רב ובמבוכה מסוימת, אבל חשבתי שאיכשהו, השנה עוד תהיה להם בחירת טופ5 (אני הייתי בשאיפה לשתיים כאלו, אחת גבוהה מאוד והשנייה בטופ8:). אולי זה עוד יקרה בגלל הטרייד המבריק של הינקי על mcw (כן, עדיין חושב שזה טרייד מבריק) אבל אין לדעת. בכל מקרה, זה מאכזב כי זה להגיע מאוד מאוד קרוב להגשמת התכנית ולא להיות מסוגל לממש את השלב הראשון שלה עד הסוף, למלוא הפוטנציאל.