סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ריאל-מכבי
הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 1:14 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
בעולם הכדורסל של היום? למה שירגישו מטומטמות?
אלא אם כן תגיד לי, למשל, שאוהדי ויטוריה (למשל) מטומטמים כולם עד האחרון שבהם.

טוב אני לא דוגמא. אני חושב שכל שילוב של סמלי מדינה בתחרויות מועדונים זה דיי טיפשי.

אני פשוט חושב שאם כבר עושים את זה, צריך איזו לוגיקה מאחורי הדבר. אולי יש אחת ואני סתם לא קולט אותה. כשיש ישראלים על המגרש אני יכול להבין אותה טיפה יותר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 1:25 am 
Sophomore

אז התשובה לכך היא שמכבי תל אביב, גם בהרכב זרים, היא מועדון ישראלי שמייצג את ישראל. גם לטוב וגם לרע, כשמכבי לקחה את אליפות אירופה זה מה שנרשם בספרי ההיסטוריה (קבוצה מישראל) גם אם ישראלים שיחקו פחות. גם כשמבפיגינים בבאסקוניה נגד הכיבוש זה כי מכבי מייצגת את ישראל באירופה (ולא כי לווקטור ראד יש בן דוד בעותניאל).

בגלל זה אגב היתה לי בעיה עם השיר ״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״. כי ככל שנרצה להתבדל, עדיין נהיה קבוצה ישראלית. גם אם משחקים ב בעיקר זרים אגב.

מה שכן, אני מעדיף לראות ישראלים משחקים. אלא אם הקבוצה משחקת ממש טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 11:23 am 
Junior

מייצגים את ישראל? מבחינה רשמית וטכנית זה פשוט לא נכון. מבחינה סובייקטיבית ונוסטלגית שזה מעורר בכל אינדיבידואל- זה כבר עניין אישי, אבל לי אין תחושה שמכבי פוקס (כך שמה באתר היורוליג) מייצגת את המדינה שלי. ברור לי שיש כאלו שעדיין מרגישים ככה כלפי המועדון הזה, אבל מאז הקומבינה עם היורוליג אפילו הטיעון של האלופה שמייצגת את המדינה נפל.

ולכן לי אין בעיה עם המשפט ״והעיקר שישירו את ההמנון״.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 1:06 pm 
Senior

ווימס איבד חצי או יותר מזה מהאתלטיות שלו
מי שרוצה לראות איך הוא נראה לפני כן
https://www.youtube.com/watch?v=1kUZ0XtUAqE
בת׳כלס הוא עדיין יכל להיות שחקן טוב אבל השימוש בו לא טוב והוא מקבל יותר מידי קרדיט בערבים שהוא נראה פח אשפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 1:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי הוקינס כתב:
מייצגים את ישראל? מבחינה רשמית וטכנית זה פשוט לא נכון.

מבחינה רשמית אתה הוא זה שטועה, ומבחינה טכנית נבחת על העץ הלא נכון ולא ענית אפילו לאחד מטיעוניו של מיקי...

לגבי המשחק - אם במכבי יקחו משהו מהמשחק הזה כסימן מעודד לבאות, הם יעשו מה שהם עשו די בהצלחה בחלק לא קטן מהעונה - רמאות.
קראתי הבוקר שמכבי הולכת לרשום את סמית ומילר באיגוד לפני חצי גמר הגביע. עוד החלטה מטופשת מבית היוצר של הנהלת מכבי. מילר אני עוד חצי מבין. סמית? הוא כבר לא עומד בעומס אפילו של משחק פעם בשבוע. מה יש לרשום אותו לליגה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 1:57 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:

מבחינה רשמית אתה הוא זה שטועה, ומבחינה טכנית נבחת על העץ הלא נכון ולא ענית אפילו לאחד מטיעוניו של מיקי...

לגבי המשחק - אם במכבי יקחו משהו מהמשחק הזה כסימן מעודד לבאות, הם יעשו מה שהם עשו די בהצלחה בחלק לא קטן מהעונה - רמאות.
קראתי הבוקר שמכבי הולכת לרשום את סמית ומילר באיגוד לפני חצי גמר הגביע. עוד החלטה מטופשת מבית היוצר של הנהלת מכבי. מילר אני עוד חצי מבין. סמית? הוא כבר לא עומד בעומס אפילו של משחק פעם בשבוע. מה יש לרשום אותו לליגה?

זו דווקא החלטה די נכונה.
מילר מסתמן כנקודת האור בסגל הזה. הוא יכול להיות שחקן שובר שוויון בליגה. או לכל הפחות שדרוג על פני הזבל שרץ שם עכשיו.
ולגבי סמית', היות שהקבוצה סיימה את חלקה ביורוליג לרשום אותו לליגה זה צעד מתבקש. שם אמור להיות לו יותר קל מה שגם שאפשר לומר עליו הרבה דברים אבל סרטן קבוצתי הוא לא, להבדיל מסוני ווימס. להערכתי הוא ישחק פחות ביורוליג.

כמובן שהיה עדיף ללוות את הצעד הזה בלזרוק את ווימס וצירבס ליציע או למטוס הקרוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 2:12 pm 
Hall of Famer

מילר, אמרתי, אני חצי מבין. סמית לעומת זאת נראה שלא עומד אפילו בעומס החלקי שמעמיסים עליו. נראה שהוא הולך ודועך פיזית ככל שהעונה מתקדמת.
ובהתחשב בזה שמכבי ברישום של שניהם מסיימת את הרישום לליגה כבר בינואר - לפחות את סמית לא הייתי רושם. מכבי לא צריכה עוד פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 2:19 pm 
מנהל פורום

מה למדתי מהמשחק?
1. מילר התאושש מהפציעה והוא הולך להיות מאוד משמעותי
2. בגצקיס ממשיך לטעות אבל עדיין מוקדם להגדיר אותו ככישלון
3. גואדלוק צ'וקר אבל סקורר אולי הכי טוב באירופה
4. מאמנים לא אוהבים שמקל מתראיין, כל פעם שהוא עושה את זה למרות שלכאורה אומר את המילים הנכונות הוא מסופסל
5. מכבי עשויה/עלולה להגיע להצלבה למרות הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 2:23 pm 
Hall of Famer

מילא הדברים האחרים, אבל איך למדת מהמשחק את מסקנה מס' 5 בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 6:43 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:

מבחינה רשמית אני טועה? חשבתי שלמכבי יש רישיון A. אופסי.

לגבי נביחות ועצים, באיזה יקום ההודעה שלי נשמעת כמו נביחה? לגבי העץ עצמו - אני יודע שמיקי לא אוהד מכבי תל אביב.

לגבי הטיעונים של מיקי - מכבי תל אביב היא אמנם מועדון ישראלי. האם הוא מייצג את ישראל? לא רלוונטי, כי הוא משתתף בליגה שלא עוסקת בזהות המדינות מהן מגיעות המועדונים שלה. כשמכבי תל אביב לקחה את אליפות אירופה היא הייתה אלופת המדינה ששיחקה בליגת אלופות, והיורוליג היא לא כזו. כשהיא לקחה את אליפות היורוליג, היא לקחת את אליפות היורוליג ולא את אליפות אירופה. האם היא לקחת את הגביע האיכותי ביותר? בהחלט, אבל לא את אליפות אירופה.

בשורה התחתונה, מכבי תל אביב מייצגת את אוהדיה, ש 99% מהם ישראלים. בנוסף, היא קונצנזוס (בדעיכה) שעדיין מתקשר באתוס הישראלי לאופן שבו אנחנו מכים בגויים. אבל מאז שהקונצנזוס הזה הוקם ועד היום השתנו דברים שלטעמי בקונטקסט של המשחק של אתמול, למשך כמה דקות מכריעות מאוד, הפך נפנוף של דגל ישראל למשהו שהוא במינימום אירוני מאוד. משחק שבו 9% מהדקות ניתנו לישראלים, שאפילו לא מאומנים על ידי ישראלי.

מקווה שתסכים שזה אירוני, מוכן לסגת ממטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 8:21 pm 
Junior

לא לא, מטומטם זה לגמרי מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 8:22 pm 
Junior

Pistol Pete כתב:
http://www.rojadirecta.me/en ממליצה להתקין Acestream ולראות את כל המשחקים של הקבוצות הספרדיות (ולא רק) באיכות מעולה. רק צריך לשים לב: להפעיל לינקים של התוכנה מאקספלורר ולא מכרום.

סליחה על האוף,
למה דווקא מאקספלורר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 8:30 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:

אני רואה התקדמות בהגנה של מכבי, הבלגאן בסוף במשחק הזה היה פחות מבולגאן מאיבוד היתרון מול דרושפקה. היו כמו מהלכים מנוהלים במאני טיים כמו הוצאת החוץ שצמצמה את ההפרש בסוף, ראיתי השבוע את הקבוצות שמעל מכבי כמו אפס, באמברג וז'לגריס. הם משחקות פחות טוב ממכבי של השבועיים האחרונים. אל תפנה אותי לליגה המקומית כי החוק הרוסי מעקר את היכולת לנתח את הקבוצה ביורוליג. תוסיף לכלצזה את החזרה של מילר ואת עקומת הלימוד של בגצקיס. לא הייתי אומר שמכבי עם סיכוי גבוה להגיע לטופ שמונה אבל אם היו מציעים 1:10 על מכבי הייתי שם כסף
די בטוח שמכבי תהי ב10 הראשונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 8:53 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני רואה התקדמות בהגנה של מכבי, הבלגאן בסוף במשחק הזה היה פחות מבולגאן מאיבוד היתרון מול דרושפקה. היו כמו מהלכים מנוהלים במאני טיים כמו הוצאת החוץ שצמצמה את ההפרש בסוף, ראיתי השבוע את הקבוצות שמעל מכבי כמו אפס, באמברג וז'לגריס. הם משחקות פחות טוב ממכבי של השבועיים האחרונים. אל תפנה אותי לליגה המקומית כי החוק הרוסי מעקר את היכולת לנתח את הקבוצה ביורוליג. תוסיף לכלצזה את החזרה של מילר ואת עקומת הלימוד של בגצקיס. לא הייתי אומר שמכבי עם סיכוי גבוה להגיע לטופ שמונה אבל אם היו מציעים 1:10 על מכבי הייתי שם כסף
די בטוח שמכבי תהי ב10 הראשונות

ממש אמיץ מצדך. רק שמקומות 9 ו-10 לא מגיעים להצלבה.

עוד מוקדם להסיק על "עקומת לימוד של בגצקיס" ממשחק אחד שגם בו הוא עשה לא מעט טעויות. עוד מוקדם להסיק על "ההתקדמות בהגנה של מכבי" ממשחק אחד שבו היא קיבלה 80 נקודות מקבוצה ביום חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 8:58 pm 
מנהל פורום

על 1:10 היית מהמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 9:00 pm 
Hall of Famer

למקום 9-10 - ממש לא נראה לי, חבל על הכסף. למקום בהצלבה חד משמעית לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 9:44 pm 
Junior

אוהדי מכבי- האם מבחינתכם יש משמעות להצלבה?
כלומר רמת הכשלון באי עליה להצלבה גדולה יותר מאשר השפלה בהצלבה?
האם אי עליה להצלבה דורשת החלפת מאמן בעיניכם? ספציפית זה שהוא המאמן הרביעי העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 10:11 pm 
Junior

אין לי הבדל אם יעלו להצלבה או יעלו ממקום 8.
אני אפילו מעדיף שלא יעלו רק כדי שיתפוצץ לפדרמן בפרצוף הסיפור הזה של מנוי יקר יותר כי יש יותר משחקים.
לדעתי אין מה להחליף מאמן אם לא מגיע מישהו באמת טוב משמעותית גם אם קורסים ומסיימים מקום אחרון.
אני חושב שבגצקיס הוא הדבר הכי קרוב למאמן שהיה למכבי מאז דיוויד בלאט ומגיע לו את הצאנס של לבנות בצלמו ולנסות שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 11:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא רואה איזשהו שיפור תחת באגצקיס.
אני גם ממש לא מרוצה מהחילופים שלו. מקל נתן 5 דקות טובות מאוד מול פנר ולא שיחק מאז למרות שהקבוצה שיוועה לרכז והוא היחיד שהפעיל כמו שצריך את צירבס. מול ריאל הוא לא עלה לפרקט לשניה למרות משחק מצוין מול אילת.
דבר דומה היה אתמול עם אוחיון שבדקות שלו מכבי רצה ל10 הפרש ושב הוא לא חזר לשחק למרות שהקבוצה נתקעה בהתקפה. ובכלל אני לא מבין את הרעיון של לא לעלות עם רכז ולתת לגאודלוק לאבד כדורים. מול ריאל הקבוצה פתחה את המשחק עם 3 איבודים ב3 ההתקפות הראשונות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2017 11:56 pm 
Sophomore

את מי מבין הארבעה הייתם מעיפים ממכבי: ראד, צירבס, גאודלוק או ווימס?

אחד? שניים? כולם?

אני חושב שמכבי תעשה טוב אם תפרד בהקדם מווימס וראד. האחד, נח על ימי עבר ועושה יותר נזק מתועלת.
השני מתחזה לשחקן כדורסל כבר חצי עונה.

צירבס למרות הכל הוא גבוה התקפי חשוב, וגאודלוק גאנר משוגע, רק לא צריך להוביל כדור.

* תיקון לאוטוקורקט של האייפון שהחליט שצירבס = מערבב (אגב, אולי האייפון עלה על משהו)

נערך לאחרונה על ידי מיקי לביא בתאריך א' ינואר 15, 2017 12:16 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2017 12:00 am 
Junior

מי זה ראש ימי זה מערבב?
בכ״א הייתי נפרד מווימס וראד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2017 12:26 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:

לגבי הטיעונים של מיקי - מכבי תל אביב היא אמנם מועדון ישראלי. האם הוא מייצג את ישראל? לא רלוונטי, כי הוא משתתף בליגה שלא עוסקת בזהות המדינות מהן מגיעות המועדונים שלה. כשמכבי תל אביב לקחה את אליפות אירופה היא הייתה אלופת המדינה ששיחקה בליגת אלופות, והיורוליג היא לא כזו. כשהיא לקחה את אליפות היורוליג, היא לקחת את אליפות היורוליג ולא את אליפות אירופה. האם היא לקחת את הגביע האיכותי ביותר? בהחלט, אבל לא את אליפות אירופה.

בשורה התחתונה, מכבי תל אביב מייצגת את אוהדיה, ש 99% מהם ישראלים. בנוסף, היא קונצנזוס (בדעיכה) שעדיין מתקשר באתוס הישראלי לאופן שבו אנחנו מכים בגויים. אבל מאז שהקונצנזוס הזה הוקם ועד היום השתנו דברים שלטעמי בקונטקסט של המשחק של אתמול, למשך כמה דקות מכריעות מאוד, הפך נפנוף של דגל ישראל למשהו שהוא במינימום אירוני מאוד. משחק שבו 9% מהדקות ניתנו לישראלים, שאפילו לא מאומנים על ידי ישראלי.

מקווה שתסכים שזה אירוני, מוכן לסגת ממטומטם.

אני קצת לא מבין את הויכוח הזה אבל ניחא. בוא נעשה חידון נושא פרסים:

1. כאשר מכבי מתארחת בטורקיה - מדוע נדרשת אבטחה כבדה יותר? (שאגב, נעשית על ידי שירות בטחון ישראלי):
א. האוהדים הטורקים כועסים על הפוטש שעשו לאדלשטין
ב. די ג'יי סילי הוא תומך נלהב של מנהיג הגולים הטורקים בארה"ב
ג. מכבי תל אביב מייצגת את ישראל

2. כאשר אוהדי באסקוניה תולים דגלי פלסטין ומפגינים כנגד הכיבוש זה מכיוון ש:
א. צירבס מעריץ של הצל ועשה לייק לעמוד של בנצי גופשטיין
ב. לויקטור ראד יש בן דוד בעותניאל
ג. מכבי תל אביב מייצגת את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2017 12:45 am 
Hall of Famer

ואם נחזור לכדורסל, רשמים מהמשחק -
1. נתחיל בחיובי למכבי. קווינסי מילר נראה טוב. כלומר נראה טוב יחסית לשבוע שעבר ויחסית לכך שהוא רק חזר מפציעה. אבל ראית את השחקן שמכבי פינטזו עליו. אינסייד/אאוטסייד, שומר טוב, ריב' טוב. לגמרי נראה שעם עוד קצת שפשוף מכבי מצאה את הפיתרון שלה לעמדה.
2. נמשיך בתיעוב אישי. אני מודה, לא יכול לראות את גאודלוק. מוכשר כמו אש, מגעיל כמו גויאבה??? אני חושב שאם היו בודקים סטט' של כמות הסלים של גאודלוק כתוצאה מאסיסט היו מקבלים משהו בקירוב של 3.5334% מהסלים. זה נראה שכשהוא התחיל לשחק כדורסל המאמן הראשון הטביע לו שהוא חייב לכדרר 4 כדרורים, רצוי אחד בין הרגליים ועוד סבסוב לפני שהוא משחרר את הכדור מהיד. ואם כבר הוא משחרר את הכדור זה חייב להיות לסל.
3. סוני ווימס מחרב את מכבי. הביאו פה קליפ של ווימס מימי ז'לגיריס. זה די מדהים שהמשחק שלו נראה דומה. אותם זריקות פלוס מינוס, רק בהבדל קטן, פעם זה נכנס. היום זה איבוד כדור.
4. אני חושב שפיצחתי את הרוטציות של בגאצקיס. מקס' כוח אש בהתקפה. אז את מי זה מעניין שאין רכז וכל השחקנים עושים תחרות במה יותר יעיל - לא למסור לאף אחד או למסור ליריבה.
5. אני חושב שגם פיצחתי את הרוטציות של לאסו. האיש פשוט מעלה דרגות קושי לקבוצה שלו. הייתה מחצית רעה, אבל ריאל סיימה במומנטום וביתרון? אז בואו נשחק את רוב הרבע השלישי עם דונטה דרייפר הלא תורם. זה כבר יבטיח פיגור ברבע השלישי וסיכוי אמיתי להפסד. רודי פרנדדז נכנס לזון וקולע 10 נק' מהירות? חייבים להוריד אותו, הוא עלול לפתוח הפרש בלתי מחיק לקבוצה ולהרוס את הדרמה. נכניס אותו יותר מאוחר. אם הוא עדיין מפוקס, נוריד מהר, סביר להניח שהוא כבר יצא מהפוקוס ולא באמת יתרון. אנחנו משחקים מול קבוצת הריב' החלשה במפעל? בוא נוותר על ריב' התקפה. לא נשחק עם האנטר ורנדולף שיכולים לעשות שמות בריב'. במקום זה ניתן את רוב הדקות לאיון שיסיים עם שני ריב' בכל המשחק, שניהם בהגנה. ואפשר להמשיך עוד ועוד.
6. לוקה דונצ'יץ' - לגמרי הדבר האמיתי. לא בטוח לגבי אן.בי.איי, אבל באירופה פשוט תענוג. לא מאמין שאני רושם את זה, אבל היו שם ניצוצות של טוני קוקוץ'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2017 4:28 am 
Hall of Famer

אני כידוע מגדולי מתנגדיו , אבל חייב לציין את ממוצעיו של ראד בחמשת משחקי היורוליג האחרונים :
16.8 נק' , 72% לשתיים , 39% לשלוש , 21/22 מהעונשין , 5.4 ר' .

מנגד דווין סמית נחלש בחודש וחצי האחרון , ואני באמת שלא מבין את ההיגיון לרשום אותו לליגה .
את מילר זה כמובן מתבקש ( גם כדי להכניסו לכושר יותר מהר ) , אבל את שניהם ביחד זה חסר כל היגיון - מהסיבה הפשוטה שגם לא סביר כל כך להלביש אותם ביחס למשחק .

גם העונה אגב ( בדומה לעבר ) דרייפר זה כאילו באנקר לרוב הרבע השלישי ותו לא ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2017 8:20 am 
Hall of Famer

לוקה דונצ'יץ' נראה לגמרי הדבר האמיתי, אבל השם הראשון שחשבתי עליו כשראיתי אותו זה דווקא לא קוקוץ' אלא אנטואן ריגודו.

ויקטור ראד טיפש כמו נעל ועושה שטויות, אבל הוא כן תורם לאחרונה והוא כן נראה כמו שחקן שאכפת לו, לא הייתי נפטר ממנו כרגע.

גאודלוק שחקן דוחה, אני מסכים, אבל בקונסטלציה הנוכחית מכבי תהיה קבוצה פחות טובה בלעדיו מאשר איתו, בעיני זו צפרדע שצריך לבלוע עד סוף העונה.

לגבי ווימס וצירבס, מבין שניהם הייתי מעיף את צירבס שנראה פשוט חסר כל עניין, ווימס נראה איום ונורא, אבל הייתה לו תקופה לא רעה בכלל לפני כמה שבועות, אם מישהו מהם מסוגל לעשות סוויץ' ולהפוך לשחקן תורם, זה ווימס, לא צירבס. אם אני מכבי אני מביא איזה עוג שירביץ בהגנה ל-5-10 דקות למשחק, עוד ~20-25 דקות לאייברסון ושאר הזמן סמול בול עם ראד ומילר בקו הקדמי.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך א' ינואר 15, 2017 9:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה