מיקי לביא כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לגבי הטיעונים של מיקי - מכבי תל אביב היא אמנם מועדון ישראלי. האם הוא מייצג את ישראל? לא רלוונטי, כי הוא משתתף בליגה שלא עוסקת בזהות המדינות מהן מגיעות המועדונים שלה. כשמכבי תל אביב לקחה את אליפות אירופה היא הייתה אלופת המדינה ששיחקה בליגת אלופות, והיורוליג היא לא כזו. כשהיא לקחה את אליפות היורוליג, היא לקחת את אליפות היורוליג ולא את אליפות אירופה. האם היא לקחת את הגביע האיכותי ביותר? בהחלט, אבל לא את אליפות אירופה.
בשורה התחתונה, מכבי תל אביב מייצגת את אוהדיה, ש 99% מהם ישראלים. בנוסף, היא קונצנזוס (בדעיכה) שעדיין מתקשר באתוס הישראלי לאופן שבו אנחנו מכים בגויים. אבל מאז שהקונצנזוס הזה הוקם ועד היום השתנו דברים שלטעמי בקונטקסט של המשחק של אתמול, למשך כמה דקות מכריעות מאוד, הפך נפנוף של דגל ישראל למשהו שהוא במינימום אירוני מאוד. משחק שבו 9% מהדקות ניתנו לישראלים, שאפילו לא מאומנים על ידי ישראלי.
מקווה שתסכים שזה אירוני, מוכן לסגת ממטומטם.
אני קצת לא מבין את הויכוח הזה אבל ניחא. בוא נעשה חידון נושא פרסים:
1. כאשר מכבי מתארחת בטורקיה - מדוע נדרשת אבטחה כבדה יותר? (שאגב, נעשית על ידי שירות בטחון ישראלי):
א. האוהדים הטורקים כועסים על הפוטש שעשו לאדלשטין
ב. די ג'יי סילי הוא תומך נלהב של מנהיג הגולים הטורקים בארה"ב
ג. מכבי תל אביב מייצגת את ישראל
2. כאשר אוהדי באסקוניה תולים דגלי פלסטין ומפגינים כנגד הכיבוש זה מכיוון ש:
א. צירבס מעריץ של הצל ועשה לייק לעמוד של בנצי גופשטיין
ב. לויקטור ראד יש בן דוד בעותניאל
ג. מכבי תל אביב מייצגת את ישראל.
אם אתה מנסה בשאלה הזו:
1. לגרום לי להסביר למה פשיסטים הם פשיסטים, ולמה זה מטומטם להיות פשיסט (מחבלים מוסלמים, לאומנים באסקים).
2. להתווכח איתי על השאלה, בהשאלה כמובן, ״מי הוא יהודי?״ (לשיטתך אם אני מבין נכון, יהודי הוא מי שנרדף על בסיס זה שהוא יהודי). אגב, ההגדרה הזו למי הוא יהודי היא החביבה עלי.
3. להגחיך את כל הדיון ולהסתמך על זה שראי יכתוב בסוף שעדיין לא עניתי לך.
4. כל התשובות נכונות.
זה כבר לא כדורסל, אז אפשר לפרוש אם תרצה. רק אשמח אם תגיד גם לראי שהוא גם יכול לרדת מזה, כי עושה רושם שהוא מנהל את הדיון דרכך ואני לא רוצה שהוא יתבאס.