סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:37 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב אז גלא מפסידה למילאנו
שבוע הבא מכבי אצל גלא שנמצאת במאזן 5:5 בבית, כלומר קבות בית לא רעה בכלל
הפסד של מכבי שם ביותר משש וניצחון של מילאנו ומכבי במקום האחרון ההיסטורי המקום ה16
כל הליגה תהיה על הראש שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מישהו עוד מהמר על סנריו אחר? או יותר נכון, מילנו זה לא תלוי בה... אבל מישהו עוד מטיל ספק בזה שהקבוצה הנוטה לאולימפיאקוס - את החלק שלה תבצע?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:41 am 
Junior

תראה,

אני חושב שכשהכדור אצל ווימס במשבצת מנהל המשחק ויוצר המהלכים, הוא אכן יותר מזיק מעוזר. לעומת זאת, הוא אחלה פינישר. גם מהשלוש. בהרכב המצ"ב, אני חושב ששלשה שמגיעה מחדירה פנימה והחוצה אליו, בהנחה שהיא פנויה, היא אחלה זריקה. אני לא חושב שווימס במשחק הנתון היה בפוזיציית ההורס בשלוש הדקות האחרונות.

לעומת זאת, מהלך מורכב של ארבע חסימות בהתקפה העומדת ולא באיזו הוצאת חוץ זה כנראה לא משהו שהכינו ועבדו עליו.

אני לא חושב שווימס הוא שהרס למכבי תל אביב את המשחק היום. אני חושב שהוא שווה בין שווים. הוא תחת בקבוצה תחת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:43 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הקבוצה הנוטה לאולימפיאקוס

שחרר, אני מתחנן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:44 am 
Hall of Famer

הוא בטח לא תחת מיוחס יותר מהאחרים כמו שטענת, זה מה שאני אומר. לא תחת זמיר ולא תחת זרזיר.
אבל הוא תחת יותר יקר מהאחרים, ובעיקר, הוא תחת שחי בסרט שהוא מוח. זו הסיבה האמיתית שהוא גורם כל כך הרבה נזק. הוא התחת שהכי חי בסרט שהוא מוח מכל התחתים האחרים שהוזכרו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' ינואר 20, 2017 12:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:44 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
הקבוצה הנוטה לאולימפיאקוס

שחרר, אני מתחנן...

מי מכריח אותך למשהו? ראה את עצמך כמשוחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:47 am 
Junior

הוא כן יותר מיוחס, כי זה מה שהתחתים האחרים, המאמנים וההנהלה חושבים וזה מה שקובע בפועל. הסרט שהוא חי בו זו המציאות שהמועדון יצר.

ועכשיו כשאמרנו את כל זה - אני לא חושב שהוא התנהג באופן אגואסטי, חתרני או כפייתי בשלוש הדקות האחרונות בהפסד היום.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:51 am 
Hall of Famer

אז זו מציאות מדומה, והאחרים חיים בסרט שלו יחד איתו. התייחסתי לזה עוד קודם בת'רד הזה.
זה לא הופך את זה למשהו אחר מאשר סרט ומציאות מדומה.
אבל אתה טענת שזו לא מציאות מדומה, שהוא בכל זאת תחת מיוחס יותר גם מבחינת יכולותיו. אני חושב שלא. היכולות שאתה מייחס לו הן בעיני מדומות, אבל זה לא חדש. הרבה עושים את זה, גם כאן, לאורך כל העונה. ובגלל הסרט שהוא חי בו, ושהאחרים חיים בו לגביו, הוא גורם נזק גדול.

אני לא חושב שהוא חתרני או עושה דברים בכוונה. הוא פשוט לא מסוגל לעשות את מה שהוא חושב שהוא מסוגל, ושכנראה גם אחרים (עדיין) חושבים משום מה שהוא מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:56 am 
Junior

איזה יכולות יחסתי לו? של תחת?

תקרא את מה שאני כותב. אני לא כותב שהוא טוב. אני כותב שהאחרים מלבד גאודלוק לא טובים ממנו ושבחמישיה הנתונה הוא אופציה מספר 2 אחרי גאודלוק בהינתן שהמהלך המיוחד שאתה מציע לא תורגל מראש (אולי אתה מציע לפטר את המאמן שלא אירגן תרגיל כזה?).

אתה יכול לסמוך עלי שלא יחסתי לווימס שום יכולות על העונה בשום שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:58 am 
Hall of Famer

אז לדעתי הוא לא צריך להיות בחמישיה בדקות האחרונות, לא בזו הנתונה ולא בזו הלא נתונה.

ולגבי האינטליגנציה הדרושה למהלך חסימה... נו באמת. מצידי שיעמדו כל הארבעה וישלבו ידיים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' ינואר 20, 2017 12:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:59 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
ועכשיו כשאמרנו את כל זה - אני לא חושב שהוא התנהג באופן אגואסטי, חתרני או כפייתי בשלוש הדקות האחרונות בהפסד היום.

נא לא לבלבל עם עובדות. ווימס מפסיד את המשחק בדקות האחרונות, גם כש-5 נק׳ מהירות שלו, יחד עם השלשות של גאודלוק, היו אחראיות למהפכון של מכבי ברבע האחרון ממינוס 5. מצד שני, אין מה להאשים אותו, כי הוא הגיע למכבי פצוע, גם אם הוא חותך הגנות ודופק דאנקים. ראד הוא זומבי, גם כשכבר חודש וחצי הוא כנראה השחקן הכי טוב של מכבי. מכבי לא מצליחה לנצח את נס ציונה כי זה מה שהיא שווה ומנצחת את דארושאפאקה בגלל שזה שקר. את רמי הדר החליף דני פרנקו ומכבי הפסידה בוודאות להפועל ביד אליהו בסיבוב הראשון.

הסיבה שאני מבקש ממך לשחרר אותי היא לא כי אתה מחייב אותי למשהו חלילה, אלא כי אני מנסה לרמוז לך שיש דרך לכתוב על כדורסל גם בלי שהמוטיבציה היחידה שמדריכה אותך היא להוכיח שוב ושוב שאתה ישות שלא מסוגלת לטעות שמוקפת בחבורה של חסרי מושג שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:05 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אז לדעתי הוא לא צריך להיות בחמישיה בדקות האחרונות, לא בזו הנתונה ולא בזו הלא נתונה.

ולגבי האינטליגנציה הדרושה למהלך חסימה... נו באמת. מצידי שיעמדו כל הארבעה וישלבו ידיים.

אוקיי. אם הוא לא צריך להיות בחמישיה אפשר לפתח פה דיון מעניין. אז את מי כן?

ולגבי התרגיל - נשמע לי כמו משהו שמצריך תרגול עם כל הזלזול. ולא לא מכיר תרגיל אפקטיבי בו עומדים 4 שחקנים ומחזיקים ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:06 am 
Hall of Famer

פעם שנייה? כבר שחררתי אותך. אתה משוחרר. זה אתה שממשיך לכלוא את עצמך...

וואו, 5 נקודות מהירות משהו כמו כמה, 6 דקות לסוף? כל הכבוד. זו ההגדרה שלך לדקות אחרונות? אתה מדבר כאילו לא ראית מה היה אחר כך, ומה היה במדריד, ומה היה בעוד ועוד משחקים. העיקר שאתה מדבר על לבלבל עם עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:09 am 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אוקיי. אם הוא לא צריך להיות בחמישיה אפשר לפתח פה דיון מעניין. אז את מי כן?

ולגבי התרגיל - נשמע לי כמו משהו שמצריך תרגול עם כל הזלזול. ולא לא מכיר תרגיל אפקטיבי בו עומדים 4 שחקנים ומחזיקים ידיים.

זה בטח יותר יעיל ממהלך של כל אחד אחר.

את מי הייתי מעלה בחמישיה? צריך שלשה אמרת, לא? שיעלה לנדסברג. שיעלה מילר על רגל אחת.

ובכלל, מה הרעיון שלך לשימוש בווימס? נדמה לי שאמרת תרגיל שבסופו מוציאים לו לשלשה? זה לא דורש תרגול וחוכמה? יותר מלעמוד ולחסום, אם אתה שואל אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:10 am 
Junior

אם זה מה שלקחת ממה שאמרתי...

שיהיה ליל מנוחה לכולם, הפרחים לסימונוביץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:19 am 
Hall of Famer

אה, ויפה שאתה מתרשם מראד. "השחקן הכי טוב של מכבי" זה לא רף גבוה במיוחד בימים אלה, ומה לעשות, הוא עדיין זומבי. יש לו יכולות אתלטיות עצומות וזה בעיקר מה שמחזיק אותו, אבל הוא לא מבין את המשחק בשיט. הרבה פעמים משוטט על המגרש בלי שום קשר למתרחש בו, בעיקר בהגנה. אם נתת את הפרחים לסימונוביץ', אז את שתי השלשות שלו הוא קלע כשראד בא - ממש בלי שום צורך - להפריע לשחקן מכבי אחר שדווקא הסתדר טוב עם השחקן שלו, ועזב את סימונוביץ' חופשי.

עוד משהו על ווימס - הנה מספר שלו שלא מרמה: ווימס שלישי באיבודים בכל היורוליג, 3 איבודים במשחק, וראשון מבין השחקנים שהם לא גארדים בהפרש גדול. מטבע הדברים גארדים (בעיקר רכזים כמובן, אבל לא רק) מטפלים יותר בכדור ומוסרים יותר, אז הם גם מאבדים יותר משחקנים אחרים. ווימס הוא היחיד בין 15 הראשונים בדירוג המפוקפק הזה שאינו גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:31 am 
Sophomore

סטפן יוביץ, למרות שלא שיחק היום הרבה דקות בגלל בעיית עבירות, נתן הצגה של רכז גדול. ברור שבעונה הבאה הוא לא ישחק בסרביה וסביר להניח שיזכה לחוזה עתק באחת הקבוצות הגדולות ביבשת. בדקות האחרונות הוא דאג שכל התקפה של הכוכב האדום תלך למקום הנכון בתזמון הנכון וזה היה ההבדל בין הסרבים לבין חבורת האידיוטים שלובשת צהוב. אז לקבוצות הגדולות באמת יהיו רכזים גדולים, גם אם ישלמו עליהם הרבה כסף, ומכבי תמשיך להחתים אתלטים אמריקאים חסרי מוח שבטוחים שהם כוכבי על.
אולי לשם שינוי בקיץ הקרוב יתחילו את בניית הקבוצה פעם אחת ולתמיד כמו שצריך ובסדר הנכון: קודם ממנים מאמן מהרמה הגבוהה ביותר, גם אם הוא עולה יותר מ-250 אלף דולר, לאחר מכן מאיישים את העמדה הכי חשובה על המגרש (רכז), לאחר מכן את עמדת הסנטר ובכסף שנשאר מאיישים את יתר העמדות.
עוד דבר קטן: כל קבוצה שמכבדת את עצמה ביבשת, אפילו הכוכב האדום העניה, חיזקה את עצמה במהלך העונה בשחקנים שהיו חסרים לה בסגל. רק קבוצה אחת לא עשתה דבר מלבד להחליף מאמנים כמו גרביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:36 am 
Hall of Famer

אם תבדוק כמה ווימס מטפל בכדור ומוסר במכבי, תגלה שהוא בצמרת של השחקנים ביורוליג. כמובן שזאת טעות של מכבי, אבל לפחות אי אפשר להגיד שווימס לא בר השוואה לגארדים מבחינת התפקוד שלו בהתקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 1:39 am 
Hall of Famer

אני ממש לא בטוח שאגלה שהוא בצמרת של השחקנים ביורוליג. הוא בוודאי מטפל בכדור יותר ממה שהוא צריך, בטח לאור התוצאות, אבל לדעתי לא מתקרב לגארדים שחולקים איתו את חבורת הצמרת בדירוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 2:11 am 
Freshman

העונה גמורה זה כבר ברור, מסקנות על הכישלון יש מפה ועד הודעה חדשה:

1. למכבי יש הרבה שחקנים מוכשרים שעד היום לא התחברו לקבוצה.

2. ראד, ווימס, ואייברסון הם מחליפים טובים, הם לא שחקני חמישייה, אוחיון ומקל לא מתאימים להיות רכזים פותחים בקבוצת יורוליג. היחידים שראויים לשחק בחמישייה במכבי אלה גאודלוק וסמית, גאודלוק נותן מה שיש לו לפחות בכל מה שקשור להתקפה, סמית שבתחילת העונה תרם ב-2 צידי המגרש, הפסיק להיספר על ידי חבריו ועיקר העבודה שלו היא בריבאונד והגנה, אלה שחקני החמישייה הטבעיים היחידים של מכבי ביורוליג, קווינסי מילר היה אמור להיות ה-4 הפותח, הוא לא חזר במלואו מהפציעה, על אחת כמה וכמה שהקבוצה לא מחוברת אז היכולת שלו להשתלב תוך כדי תנועה לא אופטימלית. צירבאס לא התחבר מנטאלית, הקבוצה כמעט לא משחקת בשבילו, והראש שלו במקום אחר, והביטחון העצמי שלו בקרשים.

3. אף שחקן לא נחתך למרות כל המשברים, לעומת זאת הוחלפו 2 מאמנים ראשיים קבועים ומאמן זמני, וכולם חוזרים ומצביעים על אותם הבעיות ואף אחד לא מצליח לפתור אותן או לשבור את הנאחס.

4. המותג קרס, העונה הלכה, אחרי 4 מאמנים ומאזן של 6:12, ברור לכל שזה כישלון מקצועי וניהולי, למאמנים אין שליטה על השחקנים, מכבי צריכה לעבור בקיץ הזה מהפכה בכל הדרגים ובכל התפקידים, ולדעתי האישית, יש היבט קארמתי לכישלון הזה, בעיקר סביב הפדרמנים ומזרחי שצריכים ללכת, גם בגלל דברים שעשו בעולם הכדורסל וגם בגלל דברים שעשו בתחומים שמחוץ לענף.

תחשבו על זה, 2 עונות רצופות בונים סגלים מפוארים, מחליפים 6-7 מאמנים, פוטנציאל יש, כישרון יש, יכולת יש, אבל כשזה מגיע לרבע האחרון, באופן עקבי הקבוצה קורסת משחק אחרי משחק, ולא בגלל מהלכי כדורסל יוצאי דופן של היריבה, אלא בגלל טעויות מנטאליות, מקצועיות שחוזרות על עצמן לא משחק אחד, לא 2 רצוף, לא 3 רצוף, מדובר על 8-9 משחקים רצופים כאלה, ותמיד הקריסה הזו מגיעה ברבע האחרון, מקרי ? בעיה בראש של שחקן אחד ? מאמן ? שיפוט ? תרגיל שלא צלח ? אני לא מאמין שזה מקרי כמו שאני לא מאמין שנס זל'גיריס היה אירוע מקרי, ואני לא מדבר רק על המסירה והזריקה האחרונה, אלא על כל המהלכים שהובילו עד לנקודה ההיא כולל הסיום,
בכל מקרה זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 2:14 am 
מנהל פורום

אולי סמית' של לפני שנתיים מתאים לחמישיית יורוליג. סמית' הנוכחי הוא סוס מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 2:32 am 
Hall of Famer

ובנוסף למה שאמר שיבר, תפס אותי המשפט הזה.

stambody כתב:

תחשבו על זה, 2 עונות רצופות בונים סגלים מפוארים

כאילו, לפני שניגע בסגל של העונה הנוכחית שגםעליו יש לי הרבה מה להגיד - השני זה הסגל של העונה שעברה? אני מניח את זה מהמילה "רצופות", אבל... בכל זאת... כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 2:34 am 
Freshman

כשווימס מרכז, כשראד כופה זריקות וזורק 4 שלשות בזמן שסמית בקושי זורק 2 שלשות, כמה תרומה אתה מסוגל לייצר במיוחד אם אתה שחקן שתלוי בכדורים שאתה מקבל מהשחקנים שלידך, סמית אחרי השיא זה נכון, אבל עד כמה שידוע לי הוא לא סובל ממשבר קליעה, הוא עומד על 38% כרגע, תסכים איתי שלא אוחיון ולא ראד צריכים לקחת יותר זריקות ממנו, אם זה קורה, כנראה שמשהו במשחק הקבוצתי לא עובד. אם סמית היה שחקן גמור, הוא לא היה מסיים כריבאונדר מצטיין עם 9 כ"ח בהתחשב במצב הברכיים שלו.

הוא כן שחקן חמישייה, אבל הוא קודם כל שחקן קבוצתי, ואם הקבוצה לא משחקת קבוצתי הוא יפגע מן הסתם, אם הוא זרק כולה 2 שלשות זה אומר שלא הקדישו מחשבה רצינית איך לפנות אותו למצבי קליעה מסודרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 2:40 am 
Hall of Famer

סמית הוא קודם כל שחקן שכבר לא יכול להזיז רגליים. שחקנים עוברים אותו כאילו הוא איננו, ובמשחק הקבוצתי הוא לא משתתף לא בגלל האחרים (או אולי קצת, אבל הרבה פחות ממה שאתה טוען), אלא בגלל אותה סיבה בדיוק. הוא לא יכול יותר לבצע מהלכים שכרוכים ביותר מדי הזזת רגליים, עם או בלי הכדור. ממש ניכר בו שככל שהעונה מתקדמת הוא דועך פיזית יותר ויותר, לי לפחות נראה שגם משחק אחד בשבוע זה כבר יותר מדי בשבילו.

אה, ועוד משהו פעוט. סמית זרק העונה 81 שלשות ביורוליג, 4.5 שלשות למשחק, הרבה יותר מכל שחקן אחר במכבי למעט גאודלוק - שזרק גם הוא 81 אבל שיחק שני משחקים פחות. הבא בתור אחריהם הוא החבר ווימס שזרק 49 שלשות ב-17 משחקים, פחות מ-3 למשחק, ומיד אחריו סילי וראד. אז אין רגליים לטענה שלך בדבר זה שזרק יותר מההוא (זה לא אומר שראד לא זורק יותר מדי, אבל זה לא קשור לסמית ואין השוואה בכלל).

ואתה עדיין חייב לנו הסבר על הסגל המפואר של העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 3:59 am 
Freshman

הקו האחורי של הקבוצה, הקו הקדמי סבל מחוסר מזל (פבריאני הפצוע, אמבקווה שהיה לא רע, אבל התפספס מקצועית, בדומה למה שקורה לצירבאס העונה בהבדל מסוים שצירבאס הגיע במעמד גבוה יותר ונכנס למשבר מנטאלי בנוסף לקושי המקצועי)
זה לא בדיוק היה סגל מפואר, אבל סגל יורוליג בהחלט, חומר שחקנים טוב היה שם, רנדל וסמית לא היו שחקנים זניחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 145 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה