סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:09 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יפתח כתב:
אם איזושהי רשות חיצונית, ישראלית או בינלאומית, למניעת סימום בספורט או לכל עניין אחר, שיתפה אתה פעולה בקנוניה הזו, זה כבר עניין שבעולם מתוקן צריך להיחקר לעומק, להתפוצץ ברעש גדול ותוך הרחקת בעלי תפקידים שקשורים לעניין הזה, מספורט ומכל מה שקשור בפיקוח עליו, לכל ימי חייהם.

אני חושב שאתה קצת מקצין.
נניח ומכבי התקשר לרשות הזו ואמרה לה "אנחנו חושדים בשחקן X שהוא צורך סמים אבל לנו אין סמכות חוקית לבדוק אותו לפי התקנון ולכן נודה לכם אם תגיעו ותבדקו", האם זה משהו שמוגדר בגדר קנוניה?
בהנחה ובאמת מכבי הזמינה את זה (מה שנראה סביר בהחלט ) המרחק בין הרחקת בעלי תפקידים ופיצוץ ברעש גדול לבין המצב כרגע הוא גדול. לא אומר שבטוח הכל כאן כשר, אבל בעייני התרחיש הסביר הוא מה שאני רשמתי (שהזמינו את הגוף לבצע בדיקות עקב חשש לצריכת סמים) ולא שיש פה איזה קנוניית ענק שכוללת אנשים מחוץ למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:11 pm 
Junior

אנלמבין.

ווימס אומר שהוא עשה בדיקות שתן. למה בדיוק הוא כן סירב?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:12 pm 
Senior

מעניין אותי מאוד לדעת איך תיראה מכבי ללא ווימס, עד כמה זה ישפיע על סגנון המשחק של ראד, נניח, או של גאודלוק (או של צירבאס...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:14 pm 
Sophomore

http://sports.walla.co.il/item/3035983
וואלה מוסיפים יותר שאלות מתשובות ובכ"ז כמה נקודות:
1. הסוכנות טוענת שאי אפשר להכתיב לה את מי לבדוק (אך הגיוני).
2. ווימס טוען ש"הבוחן זרק את הדגימות" ושבנו נאלץ לחכות לו שעות בשדה התעופה. אם זה נכון זה מסוג הדברים שמרגיזים אותי הרבה יותר מאשר להזמין לשחקן בדיקת סמים. אם יש חוזה הוא צריך לעמוד בו גם אם כתוב שהוא צריך לחלק סופגניות בשניידר אבל להתנהג כלפי שחקן זר כמו בן אדם זו חובה אנושית שהנהלת מכבי לא עומדת בה ולא בפעם הראשונה (שוב, אם וכאשר).
3. מכבי לא מחויבת להעביר את המידע לפיב"א.
4. בכתבה נטען שבדיקה כזו היא דבר נדיר. אם כך, מדוע נבדקו גם שחקני נהריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:29 pm 
Sophomore

שני דברים בעקבות בדיקת הסמים של ווימס:
1. אין מצב שלויקטור ראד יצאה בדיקה תקינה.
2. תראו מה קרה לטריו הגדול שבמכבי התפארו על ההחתמה החשאית שלו באישון לילה (כולל כתבות יח"צ מכאן ועד ניו יורק): צירבס ווימס נזרקו מהקבוצה ומילר גמר את העונה עוד לפני שהתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:31 pm 
Sophomore

מדהים איך העונה הזו שהתחילה בקול תרועה רמה עם ההחתמה של ווימס, צירבס ומילר התגלגלה לה לאחת מתקופות השפל של המועדון הזה.

יבזורי וצירבס כר לא פה. מילר מושבת ולא ניתן לדעת מה ניתן להפיק ממנו העונה. אם ווימס נחתך (וייתכן שגם ראד) מכבי מוצאת את עצמה בסגל חסר מאוד. והחתמת שחקנים באמצע העונה במכבי זה קומדיה טרגית מתמשכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:36 pm 
Hall of Famer

[quote="uriel17"]ג'ף רוזן מוסר ד"ש[/quot

גם רודני ביופרד

כנראה שדווין סמית יכנס לרוטציה בליגה ואולי יחפשו רכז זר יש הרבה פליטים אמריקנים מאיראן שגורשו אתמול כולל מיודענו גוזף גונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:46 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
שני דברים בעקבות בדיקת הסמים של ווימס:
1. אין מצב שלויקטור ראד יצאה בדיקה תקינה.
2. תראו מה קרה לטריו הגדול שבמכבי התפארו על ההחתמה החשאית שלו באישון לילה (כולל כתבות יח"צ מכאן ועד ניו יורק): צירבס ווימס נזרקו מהקבוצה ומילר גמר את העונה עוד לפני שהתחילה.

תוצאות הבדיקות של השחקנים שנבדקו בנהריה ומכבי ימסרו רק ביום רביעי על פי וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 1:56 pm 
Freshman

sheky כתב:
יפתח כתב:
אם איזושהי רשות חיצונית, ישראלית או בינלאומית, למניעת סימום בספורט או לכל עניין אחר, שיתפה אתה פעולה בקנוניה הזו, זה כבר עניין שבעולם מתוקן צריך להיחקר לעומק, להתפוצץ ברעש גדול ותוך הרחקת בעלי תפקידים שקשורים לעניין הזה, מספורט ומכל מה שקשור בפיקוח עליו, לכל ימי חייהם.

אני חושב שאתה קצת מקצין.
נניח ומכבי התקשר לרשות הזו ואמרה לה "אנחנו חושדים בשחקן X שהוא צורך סמים אבל לנו אין סמכות חוקית לבדוק אותו לפי התקנון ולכן נודה לכם אם תגיעו ותבדקו", האם זה משהו שמוגדר בגדר קנוניה?

שוב, בעולם מתוקן אין מצב שרשויות כאלה תוכלנה להיות מופעלות על-ידי אף אחד, גם לא במרומז. בעולם הלא מתוקן שלנו קומבינות כאלה מתרחשות.
העניין הוא שאם יש לך סמכות לעשות לאנשים בדיקות סמים הרות גורל עבורם, אסור שתהיה נגיש למניפולציות. לא בתמימות ולא בשיתוף-פעולה מדעת (ואם מכבי פונים אליך ב"אנחנו חושדים בווימס, ראד ומקל שהם צורכים סמים אבל לנו אין סמכות חוקית לבדוק אותם לפי התקנון ולכן נודה לכם אם תגיעו ותבדקו" קשה להיות תמים, אלא אם אתה גר על המאדים).

אז כן, זה נראה לי כמו שיתוף פעולה בקריצה עם מניפולציה של בעל עניין. מה שבעיניי עונה על ההגדרה של קנוניה (כמובן שקודם כל צריך לחקור ולראות איך בדיוק זה התנהל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:04 pm 
Junior

אד הורטון כתב:
beatla כתב:
יש פה שני צדדים למטבע :

קשה להאמין שמכבי תמימה ופתאום נפלה בדיקת סמים ובמקרה ווימס נבחר.
מקווה ומאמין שמכבי תדפק מזה בטווח הארוך - אם באמון מול סוכנים ושחקנים ואם במקרה שבפעם הבאה תגיע בדיקה אמיתית בלי הזמנה.

הצד השני של המטבע - אם לשחקן יש מה להסתיר והוא לא ניגש לבדיקה שיעוף מפה לכל הרוחות והוא ממש לא מסכן.

כן, אני ממש רואה את הסיטואציה-
- "מכבי מציעה לך חוזה של מיליון דולר ואפשרות לשחק ביורוליג אבל אני ממליץ לך לא לקחת . אה, אני גם מוותר על המאה אלף עמלת סוכן שלי בגלל ההתנהלות הזו. בוא נלך ליאנאקופולוס או לפלורנטינו פרס או לאיזה אוליגרך אחר ביורוקאפ. אלה בוסים ישרים כמו סרגל שמשלמים תמיד בזמן ולא עושים שטיקים".
- "כן, עדיף לקבל חצי מהשכר ושלא יתקילו אותי עם בדיקות סמים, שמה בכלל הקשר בינן לבין מקצועיות של שחקן".
מה לעשות, שכנראה, באופן הזוי שאני לפחות לא מבין, רוב הסוכנים שמחים לעשות עסקים עם מכבי ולפדרמן יש שם טוב (עדיין), וכמו שהרבה מאמנים הציעו את עצמם לסיטואציה גרועה פי כמה מזו של שחקן אין לי ספק שהטלפונים של בכירי מכבי מתמלאים עכשיו בהודעות. עולם משונה.

אני כן רואה את הסוכן של ווימס (לא יודע מי זה ואת מי הוא מייצג) מקבל הצעה על שחקן אחר שלו ממכבי על 800 אלף והצעה אחרת מדראושפקה ב700 ומסביר לשחקן שלו שעדיף ללכת לטורקיה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:15 pm 
Junior

ובינתיים בידיעה בהארץ נכתב שהבדיקות לשחקני נהריה נערכו בכלל בגרמניה, אחרי המשחק האחרון שלהם נגד פרנקפורט.

״ביום רביעי שעבר נערכו בדיקות של פיב"א במשחק שהתקיים בגרמניה בין פרנקפורט לעירוני נהריה, במסגרת ליגת האלופות״.

אם זה נכון, אז זה מראה שבכלל אין קשר בין שתי הבדיקות ומחזק את הטענה שמכבי הזמינה את הבדיקה ושהיא לא בדיקה מקרית של wada, מה שממילא נראה הגיוני לאור זאת שהבדיקות אף פעם לא מתבצעות לפני אימונים אלא רק אחרי משחקים.

http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.3451088

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:21 pm 
Freshman

sir charles כתב:
and this minister, I think he's called Harden

;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:26 pm 
Freshman

דוביק פיק שופך קצת שתן על הפרשה:
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

ציטוט:
בבדיקת השתן שהתקיימה בהיכל בשבת האחרונה עם ארבעה נציגים רשמיים מטעם WADA, ווימס שהיה עם מנהל הקבוצה עמי ביטון, מילא מספר רב של מבחנות, אולם צצו שתי בעיות. אחת, כמות השתן שסיפק לא עלתה על 90 מ"ל המחייב למילוי המבחנה. שתיים, בשל שתייה מרובה של מים, שנועדה לזרז את הבדיקה שנערכה כשש שעות עד לאחר חצות הלילה, נציגי הסוכנות פסלו את הדגימה של ווימס בשל צבע השתן, שהיה בהיר מדי וכללה מעל הכמות המותרת של מים - מה שיכול להטות את תוצאות הבדיקה.

ווימס נדרש לספק מבחנה נוספת, אולם סרב. הוא אמר כי עליו לעזוב את ההיכל במטרה לקבל את בנו (לווימס ילד בן 3 מאישה ליטאית, עת שיחק בז'לגיריס קובנה, ד.פ.) מנמל התעופה בן גוריון, ומשלא נלקח ברצינות ע"י הבודקים, נטש רשמית.

סליחה שאני מצטט מone, אבל נראה שהם הכי מפורטים כרגע ברמת צבע הפיפי של ווימס (בהנחה שהדיווח נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:31 pm 
Hall of Famer

משהו חייב להיאמר כאן, לאורך השנים היו במכבי לא מעט זרים שהסריחו את הפרקט, רק בשנה שעברה היו לנו חבר'ה כמו רוצ'סטי ופארמר, והרשימה עוד ארוכה מאוד, גם זרים שהשתמשו בסמים אני מניח שלא חסרים ויותר מזה, בין שתי הרשימות בוודאי גם יש חפיפה לא מועטה. אז אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שמכבי היא אכן זו שיזמה את בדיקת הסמים, אני חושב שזה כנראה גם אומר משהו על ההתנהלות של ווימס וראד. העובדה שאני לא זוכר ממכבי אף פעם מהלך מהלך בסגנון הזה כנגד שחקנים (פרט אולי לרודני ביופורד) גורמת לי לחשוב שהיה משהו קיצוני במיוחד בהתנהגות של ווימס וראד שגרם למכבי "לשבור את הכלים" מולם ולהשתמש במשהו שהוא סוג של נשק יום הדין, כי בדיקת סמים, בהנחה שמכבי יודעת שהשניים האלו השתמשו במשהו, היא דבר שיכול לגמור לשחקן קריירה מצד אחד והיא יכול לגרום לשחקנים שלא לרצות לבוא למכבי מצד שני. אני לא חושב שקבוצה כמו מכבי, עם כל הניהול הקלוקל שלה, תנקוט בצעד כ"כ קיצוני כנגד שחקן רק בגלל שהוא לא מספיק טוב או כי הוא יקר (אחרת כנראה שמזמן היו מזמינים את דווין סמית' לבדיקה או מוצאים איזשהו סעיף אחר שאפשר להפיל אותו), עם כל הסיפורים שהיו סביב השניים האלו, מול אדלשטיין, מול צירבס, יחד עם היכולת העלובה שהם מציגים רוב הזמן (במיוחד ווימס), אני רק מחכה ללכלוך שיתחיל לצוף, וההרגשה שלי היא שיצוף הרבה מאוד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:37 pm 
Hall of Famer

מה שמעניין זה שיש כמה גרסאות לסיפור
- בשופר הספורט ווימס נבדק על ידי נציגי פיב"א, במקביל הם ערכו בדיקות לשחקני נהריה
- לפי הארץ, זה לא נכון, הבדיקות של שחקני נהריה לא היו קשורות לבדיקה של שחקני מכבי
- בויינט הטענה היא שאת הבדיקה ערכה הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט בישראל
- בוואן בכלל מדובר על WADA.
מבולבלים? גם אנחנו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:41 pm 
Hall of Famer

בוואן סוני ווימס תוקף את הנהלת מכבי וטוען שמנסים להפליל אותו והוא לא יעבור על זה בשתיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:43 pm 
Junior

rony כתב:
משהו חייב להיאמר כאן, לאורך השנים היו במכבי לא מעט זרים שהסריחו את הפרקט, רק בשנה שעברה היו לנו חבר'ה כמו רוצ'סטי ופארמר, והרשימה עוד ארוכה מאוד, גם זרים שהשתמשו בסמים אני מניח שלא חסרים ויותר מזה, בין שתי הרשימות בוודאי גם יש חפיפה לא מועטה. אז אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שמכבי היא אכן זו שיזמה את בדיקת הסמים, אני חושב שזה כנראה גם אומר משהו על ההתנהלות של ווימס וראד. העובדה שאני לא זוכר ממכבי אף פעם מהלך מהלך בסגנון הזה כנגד שחקנים (פרט אולי לרודני ביופורד) גורמת לי לחשוב שהיה משהו קיצוני במיוחד בהתנהגות של ווימס וראד שגרם למכבי "לשבור את הכלים" מולם ולהשתמש במשהו שהוא סוג של נשק יום הדין, כי בדיקת סמים, בהנחה שמכבי יודעת שהשניים האלו השתמשו במשהו, היא דבר שיכול לגמור לשחקן קריירה מצד אחד והיא יכול לגרום לשחקנים שלא לרצות לבוא למכבי מצד שני. אני לא חושב שקבוצה כמו מכבי, עם כל הניהול הקלוקל שלה, תנקוט בצעד כ"כ קיצוני כנגד שחקן רק בגלל שהוא לא מספיק טוב או כי הוא יקר (אחרת כנראה שמזמן היו מזמינים את דווין סמית' לבדיקה או מוצאים איזשהו סעיף אחר שאפשר להפיל אותו), עם כל הסיפורים שהיו סביב השניים האלו, מול אדלשטיין, מול צירבס, יחד עם היכולת העלובה שהם מציגים רוב הזמן (במיוחד ווימס), אני רק מחכה ללכלוך שיתחיל לצוף, וההרגשה שלי היא שיצוף הרבה מאוד ממנו.

איך זרים? הם ישראלים כשרים, תתבייש לך

ועכשיו גם ברור מדוע מכבי לא עשתה את זה לרוצ׳סטי ופארמר, בכל את יש עוד קצת רגש יהודי במכבי, לא סתם זו הקבוצה של המדינה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:50 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
מה שמעניין זה שיש כמה גרסאות לסיפור
- בשופר הספורט ווימס נבדק על ידי נציגי פיב"א, במקביל הם ערכו בדיקות לשחקני נהריה
- לפי הארץ, זה לא נכון, הבדיקות של שחקני נהריה לא היו קשורות לבדיקה של שחקני מכבי
- בויינט הטענה היא שאת הבדיקה ערכה הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט בישראל
- בוואן בכלל מדובר על WADA.
מבולבלים? גם אנחנו.

לדעתי הארץ, ויינט ו-ואן מסונכרנים (בעוד ברור שהשופר יתן את הזווית שלו) והנה ההסבר:
- הבדיקות אכן לא קשורות לבדיקות של נהריה, שבוצעו במסגרת התמודדות במסגרת אירופית.
- הבדיקות אכן נערכו ע"י הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט בישראל.
- וואן גם צודק - גם למעשה הסוכנות הלאומית רק נוטלת את הבדיקות, אך הן נשלחות לאחר מכן למעבדות WADA בגרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:51 pm 
Junior

rony כתב:

אופציה נוספת: מה שהכריע את הכף לטובת התרגיל המסריח זה לא משהו ״קיצוני במיוחד״ בהתנהלות של ווימס וראד, אלא ההתרסקות הקיצונית במיוחד של הקבוצה, הרצון הקיצוני במיוחד של מי שמנהל אותה להציל כמה שיותר מה-25 מיליון דולר שנזרקו לפח ובעיקר הנואשות הקיצונית במיוחד לתלות את האשם ב״סרטנים״ האמריקאיים ולא בטמבלים שמקבלים את ההחלטות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:51 pm 
Hall of Famer

זה ממש לא אותו דבר. במקרה הזה wada מספקת את שירות המעבדה, היא לא הגוף הבודק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 2:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רוני, אותי בכלל לא יפתיע שמכבי ילכו למחוזות הביזאר על מנת לחסוך במקרה של ווימס. הרי הסיבה היחידה שלא העיפו אותו עד עכשיו היא החוזה הגבוה שלו.

אותי מעניין מה הגאונים יעשו אחרי שווימס (ואולי גם ראד) ישוחררו.
מצבת עמדות 3-5 תכלול את לנדסברג, פניני, אלכסנדר, אייברסון ושגב לכשיחזור (הקאתי קצת בפה). זה לא הרכב לאליפות.
6 זרים כבר נרשמו בליגה. יש את מילר שכרגע שוב פצוע ואת סמית' שדועך לאיטו בעומס של משחק אחד בשבוע. גם אם שניהם נרשמים לליגה זהו הרכב לא מספיק טוב עם סכנת פציעות. נגיד ומחתימים זר נוסף בעמדה 4/5 לליגה (מונרו עדיין פנוי להובלה?), את מי מבין מילר וסמית' כדאי לרשום כאשר כל אחד מהם עלול פתאום לגמור את העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פלטיאל כתב:
דוביק פיק שופך קצת שתן על הפרשה:
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

ציטוט:
בבדיקת השתן שהתקיימה בהיכל בשבת האחרונה עם ארבעה נציגים רשמיים מטעם WADA, ווימס שהיה עם מנהל הקבוצה עמי ביטון, מילא מספר רב של מבחנות, אולם צצו שתי בעיות. אחת, כמות השתן שסיפק לא עלתה על 90 מ"ל המחייב למילוי המבחנה. שתיים, בשל שתייה מרובה של מים, שנועדה לזרז את הבדיקה שנערכה כשש שעות עד לאחר חצות הלילה, נציגי הסוכנות פסלו את הדגימה של ווימס בשל צבע השתן, שהיה בהיר מדי וכללה מעל הכמות המותרת של מים - מה שיכול להטות את תוצאות הבדיקה.

ווימס נדרש לספק מבחנה נוספת, אולם סרב. הוא אמר כי עליו לעזוב את ההיכל במטרה לקבל את בנו (לווימס ילד בן 3 מאישה ליטאית, עת שיחק בז'לגיריס קובנה, ד.פ.) מנמל התעופה בן גוריון, ומשלא נלקח ברצינות ע"י הבודקים, נטש רשמית.

סליחה שאני מצטט מone, אבל נראה שהם הכי מפורטים כרגע ברמת צבע הפיפי של ווימס (בהנחה שהדיווח נכון).

אם מה שכתוב אכן קרה (וזה אם גדול, בכל זאת מדובר בוואן ואני מתאר לעצמי שפיק לא היה נוכח אלא רק רשם את הגרסה של ווימס) אז אני מקווה שווימס יתבע את מכבי על עוגמת הנפש וגם יזכה בפיצוי נדיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מת לראות את החיוך של אדלשטיין היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:03 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני מת לראות את החיוך של אדלשטיין היום.

נראה לי שהחיוך לא מש מפיו כבר כמה חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:10 pm 
Hall of Famer

העובדה היא שמכבי הגיעו למחוזות הביזאר רק עם ראד ו-ווימס ולא, נניח, עם סמית' הדועך (שגם לו יש חוזה גבוה מאוד), יחד עם כל הסיפורים שצצו בתקשורת, יוצרת אצלי את התחושה שהשניים האלו באמת עברו גבולות די רציניים, לא בטוח שדווקא בתחום של הסמים, אבל בטח משהו ששווה לסכן עבורו את המוניטין של המועדון למען יראו ויראו הבאים בתור. בסופו של דבר, גם אם הם לא מגיעים לתקשורת, סיפורים כאלו מסתובבים בברנז'ה, בין השחקנים והסוכנים, אני לא חושב שקבוצה, ובטח שלא קבוצה כמו מכבי, תסתכן בלכלוך שכזה מול שחקן שכן מתנהג כמו מקצוען וכן נותן את מה שהוא יכול ופשוט נפצע או סתם ירד ביכולת, עובדתית זה גם לא קרה עד עכשיו. אם בין הסוכנים ידעו שמכבי הפלילה שחקן רק בגלל שהוא שיחק גרוע או נפצע, אף אחד לא ירצה לעבוד איתה, אם ידעו שהיא הפלילה שחקן כי הוא עשה דברים באמת חמורים (נניח לצורך העניין-התעללות נפשית או פיזית בחבר לקבוצה), אני לא חושב שזה ישרוף אותה, זה כן יגרום לסוכנים להגיד לשחקנים שלהם שאם הם הולכים למכבי, שידעו שלא להתעסק בשטויות וכן לשמור על מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: