סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:11 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
הקארמה בשירות ארזשטיין - ווימס חתר תחתיו וגרם להדחתו, ההנהלה חתרה תחת ווימס ומדיחה אותו ב- "תרגיל" (ווימס התלונן שבתקופת אדלשטיין לא היו מספיק תרגילים).
רמי הדר שהבטיח לארז שאם הוא הולך, הוא הולך איתו, ועשה ההפך, בסוף היה זה שהתנדב (כתוצאה מרצף ההפסדים) להתפטר בעצמו מתפקיד לו לא היה ראוי מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עמוס לב כתב:
זה ממש לא אותו דבר. במקרה הזה wada מספקת את שירות המעבדה, היא לא הגוף הבודק.

אני די בטוח שלכל דבר ועניין זה כן אותו דבר מבחינה מעשית. הסוכנויות הלאומיות, במצב נורמלי, עובדות בכפוף לנוהלי WADA וכפופות לה מקצועית. זו הסיבה שהבדיקות שלהן מקובלות על WADA ועל רשויות הספורט הבינלאומיות, וזו הסיבה שהן מפעילות סנקציות באופן עצמאי על ספורטאים - שאם לא כן, WADA ורשויות הספורט הבינלאומיות יכולות להפיל סנקציות על המדינה כולה, כמו שקרה (חלקית, חלקית מדי) עם רוסיה.

אשר לווימס ובנו שבשדה התעופה, זו באמת סיטואציה לא נעימה והילד אני מתאר לעצמי היה מאד מסכן. אבל מדובר בספורטאי מקצועני שאמור לדעת שבדיקת סמים לא עוזבים באמצע כי הקריירה שלו יכולה להיות תלויה בזה. למה הוא לא יכל לבקש מחבר, או מאחד מאנשי מכבי, לאסוף את הילד משדה התעופה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:26 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
עמוס לב כתב:
זה ממש לא אותו דבר. במקרה הזה wada מספקת את שירות המעבדה, היא לא הגוף הבודק.

אני די בטוח שלכל דבר ועניין זה כן אותו דבר מבחינה מעשית. הסוכנויות הלאומיות, במצב נורמלי, עובדות בכפוף לנוהלי WADA וכפופות לה מקצועית. זו הסיבה שהבדיקות שלהן מקובלות על WADA ועל רשויות הספורט הבינלאומיות, וזו הסיבה שהן מפעילות סנקציות באופן עצמאי על ספורטאים - שאם לא כן, WADA ורשויות הספורט הבינלאומיות יכולות להפיל סנקציות על המדינה כולה, כמו שקרה (חלקית, חלקית מדי) עם רוסיה.

אשר לווימס ובנו שבשדה התעופה, זו באמת סיטואציה לא נעימה והילד אני מתאר לעצמי היה מאד מסכן. אבל מדובר בספורטאי מקצועני שאמור לדעת שבדיקת סמים לא עוזבים באמצע כי הקריירה שלו יכולה להיות תלויה בזה. למה הוא לא יכל לבקש מחבר, או מאחד מאנשי מכבי, לאסוף את הילד משדה התעופה?

השאלה הנשאלת היא למה הוא עדיין היה בבדיקה ב24:00 בלילה (נניח שאימון ערב מסתיים ב20:00?), ולטענתו הוא גם היה בחדר כ-6 שעות. ועוד לא שמעתי אף תגובה שמסבירה את הטענה שנזרקו 7 כוסות שתן? בכל מקרה כהורה, ברור שהוא רוצה לקחת את בנו מהשדה בעצמו. אתה היית נוהג אחרת?

ולגבי הסוכנים ש"לא יעבדו עם מכבי אם יידעו שהיא עושה כאלה דברים" - אז מצטער זהו בולשיט. דבר ראשון במכבי התרחשו דברים גרועים לא פחות לאורך השנים ועד עכשיו לא ראיתי שזה הפריע במיוחד למישהו להגיע לכאן. בנוסף, בסופו של דבר סוכנים הם אנשי מכירות ומתווכים שעובדים על אחוזים. ומכבי היא אחד המועדונים השלמנים באירופה, שיכול לספק להם פרנסה יפה. הם יתאבדו על עסקאות עם מכבי במחיר גבוה, ואני מניח אפילו תוך הסתרת מידע קריטי מהשחקנים שהם מייצגים, רק לשם סגירת העסקה וגזירת הקופון. זה לא שונה ממתווכים בכל תחום אחר (דיור למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:29 pm 
Junior

ולאף אחד לא מוזר שילד בן שלוש מגיע לכאורה לבד, אחרת למה הוא היה צריך לאסוף אותו? או שאולי הוא היה צריך לאסוף את האמא והילד אבל אז זה בכל זאת קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:31 pm 
Hall of Famer

אני לא מתמצא מספיק בעניינים המקצועיים של בדיקות סמים, היו שם בודקים מוסמכים ואני מתאר לעצמי שיש להם נהלים לאיך אמור להיות "התוצר" שאיתו הם אמורים לעבוד (כמות מינימום של שתן, שתן לא מדולל מדי וכו').
ולגבי מה הייתי עושה - אם הייתי ספורטאי מקצועני שיודע שפרנסתי תלויה בזה, לא הייתי עוזב בדיקת סמים באמצע גם אם תארך יום שלם, ומבקש ממישהו לאסוף את הילד משדה התעופה. בשביל זה יש אנשי לוגיסטיקה בקבוצה איתי (והידיעות מדברות על זה שהבכיר שבהם היה איתו באותו חדר). אפשר היה לסדר את זה בשנייה.
ואם הוא בכלל בא עם אמא שלו - אז בכל הכבוד, בשביל זה יש מונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:39 pm 
Sophomore

לא אכנס לפרטים הספציפיים של המקרה. אבל אתייחס באופן כללי לכמה נקודות, שראוי שיובהרו לאור הבלאגן שהולך בתקשורת:

1. הבדיקה בוצעה על ידי הסוכנות הלאומית למניעת סמים בישראל, שהיא זרוע הביצוע של WADA בישראל.

2. בישראל אין מעבדות מוכרות על ידי WADA, ולכן כל הבדיקות שנעשות בישראל נשלחות אל מעבדה מוכרת של WADA בחוץ לארץ, בדרך כלל בגרמניה.

3. הסוכנות מורשית לבצע בדיקות "מחוץ לתחרות" (Out of competition) או "בתוך תחרות" (In-competition). אין חובה שהבדיקה תהיה אחרי משחק או אחרי אימון. לפעמים, אפשר אפילו לבוא לבית של השחקן ולבדוק אותו.

4. לפי התקנונים והנהלים, מרגע שהתחילה הבדיקה - אסור לעזוב. כמעט בשום אופן. כמעט בשום מצב. צריך לדעת את זה, כי הרבה ספורטאים נופלים בזה. אסור, פשוט אסור, לעזוב באמצע, עד שהבודק שחרר אותך. אסור גם לצאת מטווח הראייה של הבודק, אפילו לא לרגע, כי אז הבדיקה תיפסל מחשש ל- "התערבות" בדגימה (tampering).

5. הסוכנות עובדות לפי הסטנדרטים האחידים של WADA. לפי הסטנדרטים האלה, לא כל דגימה קבילה. דגימה צריכה לעמוד במספר תנאים כדי להיות קבילה, וביניהם Clarity (שקיפות) ו- Gravity (כוח כבידה). אם הדגימה מדוללת מדי, כי הספורטאי שתה הרבה מים אחרי אימון - הדגימה לא קבילה, ומרגע שהתחיל התהליך - הוא חייב להסתיים בדגימה קבילה. אם שחקן - לצורך הדוגמ בלבד - שתה הרבה מים אחרי האימון, ולכן הדגימה שלו לא עמדה בתנאי השקיפות וכוח הכבידה, הרי שהוא נדרש להמתין עם הבודק עד אשר תתקבל דגימה תקנית וקבילה. אם עזבת את התהליך באמצע, אפילו אם נתת דגימה אבל היא לא תקנית - הרי שתיחשב כמי שהתחמק או סירב להיבדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 3:57 pm 
מנהל פורום

תודה בוזי
זה היה מאיר עיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:08 pm 
מנהל פורום

אז אולי לדגום אחרי אימון בסיטואציה ששחקן שתה המון מים זה דבר מטופש כי ביי דפינישן זה גורם לאותה סטייה ויכול לגרום לעיכוב לא רצוי של שעות, כפי שכנראה קרה בבדיקה של ווימס.
לא נראה לי סביר לעכב בן אדם כלשהו, בין אם ספורטאי ובין אם לא, באופן רנדומלי לפרק זמן כל כך ארוך בלי שתינתן לו שום הודעה מוקדמת. אני לא חושב שיש לכזה דבר מקבילה הגיונית בסיטואציות אחרות מהאזרחות.
בדיקות ינשוף אורכות כמה דקות. בדיקות, מעצר, עיכוב או חקירה משטרתית הן בדרך כלל כאשר אותו אדם חשוד בעבירה מסוימת.
נראה לכם הגיוני פשוט לשלוף בן אדם מהחיים שלו ל6 שעות? ועוד לבדיקה שאין לו ברירה אלא להיענות לה ואחרת הוא מסתכן בפגיעה אנושה בקריירה שלו?

אם היה כל כך חשוב לדגום את ווימס, שהיו מפתיעים אותו בבית בתנאים שלו, ולא באמבוש באימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:11 pm 
מנהל פורום

ועוד באותו נושא, מזכיר נשכחות מלפני 17 שנים (כמובן שהמקרים פה שונים):

ציטוט:
הפועל ירושלים זרקה את דרק המילטון מהקבוצה
כנראה בגלל עישון מריחואנה
יום שני, 10 בינואר 2000, 07:55
בצעד דרמטי הודיעה אמש הנהלת הפועל ירושלים על הדחתו של כוכבה דרק המילטון מהקבוצה.
בהודעה הרשמית של הקבוצה נאמר: "פעילותו של דרק המילטון בהפועל ירושלים הופסקה עקב התנהגות לא נאותה".
הרקע להודעה היא כנראה העובדה שבבדיקת שתן שנערכה להמילטון לפני מספר ימים התגלה כי השתמש בסמים קלים, כנראה מריחואנה.
השחקן התאמן אמש כרגיל אך בסיומו הודיעה לו ההנהלה על ההחלטה.
ירושלים לא רשאית להחליף את המילטון במשחקי גביע אירופה ואם ההחלטה תשאר סופית היא תאלץ לסיים את משחקיה במפעל גביע ספורטה ללא זר שני.
המילטון עצמו הגיב: "נהניתי בירושלים ובישראל. יש לי צער רב שזה מסתיים כך אך היו ביני ובין ההנהלה חילוקי דעות. אני רק רוצה לעזוב כאן בשקט".
להמילטון יש כבר עבר של הפרות משמעת וזכור בעיקר הארוע בו דחף את מאמנו אפי בירנבוים. השחקן שוקל לתבוע את הקבוצה על פגיעה בשמו הטוב. חברי הנהלה סבורים שמדובר בצעד נמהר מדי ולא מחויב המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:18 pm 
Junior

כשקראתי לראשונה את הכתבה, זה הוצג בתור:
בבדיקה שגרתית של סמים מטעם ואדא, ראד וימס ומקל נבחרו על ידי מכבי (שערוריה) לעבור את הבדיקה.
המציאות היא כנראה:
מכבי גילו מתי וימס צריך לאסוף את הבן שלו, הזמינו בדיקה מטעמם (דבר שהם זכאים לו).

מכיוון שבישראל תרבות הבדיקות היא רופפת בליגת הכדורסל, אין ספק שיש פה תרגיל מתוחכם של מכבי. נראה אם יצליח להם. זה כנראה התרגיל הקשור לכדורסל היחידי המתוכנן שייצא העונה מכל מקום בסביבות ההיכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:36 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אז אולי לדגום אחרי אימון בסיטואציה ששחקן שתה המון מים זה דבר מטופש כי ביי דפינישן זה גורם לאותה סטייה ויכול לגרום לעיכוב לא רצוי של שעות, כפי שכנראה קרה בבדיקה של ווימס.
לא נראה לי סביר לעכב בן אדם כלשהו, בין אם ספורטאי ובין אם לא, באופן רנדומלי לפרק זמן כל כך ארוך בלי שתינתן לו שום הודעה מוקדמת. אני לא חושב שיש לכזה דבר מקבילה הגיונית בסיטואציות אחרות מהאזרחות.
בדיקות ינשוף אורכות כמה דקות. בדיקות, מעצר, עיכוב או חקירה משטרתית הן בדרך כלל כאשר אותו אדם חשוד בעבירה מסוימת.
נראה לכם הגיוני פשוט לשלוף בן אדם מהחיים שלו ל6 שעות? ועוד לבדיקה שאין לו ברירה אלא להיענות לה ואחרת הוא מסתכן בפגיעה אנושה בקריירה שלו?

אם היה כל כך חשוב לדגום את ווימס, שהיו מפתיעים אותו בבית בתנאים שלו, ולא באמבוש באימון.

בלי קשר למקרה הספציפי הזה, זו אמירה נאיבית למדי ואני עדין פה. מה זה "בתנאים שלו"? בדיקות סמים זה לא תוכנית כבקשתך והרבה פעמים נעשות באמבוש, למעשה תמיד או כמעט תמיד, ואני לא מבין איך אפשר לחשוב שזה אמור להיעשות אחרת ועדיין להיות אפקטיבי. זה אחד הדברים שאתה צריך להתמודד איתם כספורטאי מקצועני.
גם הטיעון של דגימה אחרי אימון וכו', סלח לי, לא רלוונטית ולא גורם ביי דפינישן לסטייה. אתה גם מאבד הרבה מים באימון, בהנחה שאתה מתאמן כמו שצריך כמובן. דוגמים שחקנים גם אחרי משחקים וגם בהם הם שותים הרבה מים, אז מה?

on a side note, הכי מצחיק יהיה אם בתוצאות שתגענה ביום רביעי ויקטור ראד יצא נקי, ומקל ייכשל.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ינואר 30, 2017 4:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:44 pm 
Hall of Famer

אני עם ראי כאן, בדיקת סמים זה לא תכנית כבקשתך ולא צריכה להתחשב בשיקולי הנוחות של השחקן, בין אם היא אקראית ועל אחת כמה וכמה אם יש חשד כנגד השחקן, הבדיקה צריכה להיות בהפתעה ולא בזמן שהשחקן יכול לצפות אותו מראש. מה גם שנראה לי הרבה יותר גרוע להיכנס לשחקן הביתה בזמנו הפרטי מאשר לערוך את הבדיקה באולם אחרי האימון, תאר לך שאתה יושב בבית עם האישה והילדים ופתאום נכנסים אלייך הביתה אנשים שאתה לא יכול לסרב להם ולא עוזבים עד שאתה לא נותן להם דגימת שתן לפי ההגדרות הדרושות, גם אם זה לוקח 2-3-6-8 שעות, נשמע לי הרבה פחות נעים מאשר כשמעכבים אותך אחרי אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כנראה שווימס קיבל התרעה מראש כמה ימים לפני וישר העלה את הילד על מטוס בשביל שתן נקי, אך אבוי, הבוחנים לא חיכו ובמחטף מתוכנן הגיעו לסוני לאימון לפני שהטיסה נחתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:55 pm 
Junior

אתם ממשיכים לדבר פה על נהלי הבדיקה וה״חשד לשימוש בסמים״ כשברור לכולם, כולל למכבי, שזה לגמרי לא הסיפור. לפי הדיווחים, המטרה של מכבי היתה, קודם כל, פיצוץ הבדיקה ולאו דוקא תפיסת בדיקה מלוכלכת. אם זה נכון שהבנאדם השתין כמה פעמים, וממה שראיתי במכבי אמרו משהו דומה, נראה שהוא לא ממש היה מודאג מתוצאות הבדיקה. מי שבוחר במודע להחזיק שחקן במשך שש שעות בחדר מבודד, בטענה שהשתן שלו צלול מדי (ותרשו לי להטיל כאן ספק ביושרה המקצועית של הנציג הישראלי שערך את הבדיקה), ובוחר במודע בערב שבו הילד של השחקן מגיע מחו״ל, עושה בעצם כל מה שהוא יכול כדי להוציא את הבנאדם מהכלים שלו...

קחו הימור: מכבי יודעת שהתרגיל השפל הזה רחוק מלהספיק לה כדי להשתחרר מהחוזה, אבל עושה את זה כדי שיהיה לה נבוט ביד שיעזור להביא את ווימס לפשרה לגבי שחרור בהסכמה עם פיצוי צנוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 4:58 pm 
Hall of Famer

הרשינו לך והטלת ספק וזו זכותך, ואתה יכול להטיל ספק גם בלי שנרשה... סתם מעניין אותי לשאול - על סמך מה?
את בעיית הילד כאמור היה קל לפתור. נכון שזה לא הכי נעים לילד קטן כשבן אדם שאתה לא מכיר בא לאסוף אותך ולא אבא שלך, להתייבש בשדה התעופה הוא בטח לא היה צריך ואפשר היה לסדר את זה בשנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:04 pm 
Sophomore

אני לא חושב שמכבי תמימה בסיפור הזה, אבל עדיין כמה דברים נשמעים לי מוזר בגרסה של ווימס:
1. מי שולח ילד בן שלוש לבד מליטא לישראל?
2. איך בדיוק ווימס מדבר עם בנו שלא יודע מילה באנגלית?
3. איך הילד ידע שהוא צריך לחכות כמה שעות בשדה התעופה ואיך הוא בכלל נכנס לארץ?
4. אין אדם שמוכן לתת בדיקת שתן ולא מצליח לבצע אותה תוך שש וחצי שעות. יכול לקחת חצי שעה ובמקרה קיצוני אפילו שעה או קצת יותר. שש וחצי שעות? נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:05 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
אני עם ראי כאן, בדיקת סמים זה לא תכנית כבקשתך ולא צריכה להתחשב בשיקולי הנוחות של השחקן, בין אם היא אקראית ועל אחת כמה וכמה אם יש חשד כנגד השחקן, הבדיקה צריכה להיות בהפתעה ולא בזמן שהשחקן יכול לצפות אותו מראש. מה גם שנראה לי הרבה יותר גרוע להיכנס לשחקן הביתה בזמנו הפרטי מאשר לערוך את הבדיקה באולם אחרי האימון, תאר לך שאתה יושב בבית עם האישה והילדים ופתאום נכנסים אלייך הביתה אנשים שאתה לא יכול לסרב להם ולא עוזבים עד שאתה לא נותן להם דגימת שתן לפי ההגדרות הדרושות, גם אם זה לוקח 2-3-6-8 שעות, נשמע לי הרבה פחות נעים מאשר כשמעכבים אותך אחרי אימון.

שוב, אין לי שום בעיה עם עצם האמבוש, זה בהחלט לגיטימי ובלי גורם ההפתעה לא יתפסו אף ספורטאי. אני גם לא מגן פה על ווימס באופן ספציפי.
אבל - כשעושים אמבוש שיכול להתפתח למפגש בלתי צפוי של חצי יום (עבודה), בשעת ערב ולילה מאוחרת, צריך לקחת בחשבון שזה יכול להיות מאוד מאוד לא נוח לאדם שהולך להיבדק.
אף פעם לא שמעתי שכזה דבר נמרח כל כך הרבה שעות או למשל על שחקן שהחמיץ טיסה בגלל בדיקות סמים, איך זה? ואם זה אכן המצב, עדיף שהנבדק לפחות יהיה בסביבה נוחה לו.
הרי המטרה פה היא לבדוק ולשמור על טהרת הספורט (לא שאני מבין מה בין עישון מריחואנה לזה), ולא להכשיל במזיד ולגרום סבל לנבדקים מעבר לאי הנעימות שבאה בתהליך הבדיקה עצמו.

תראו לי סיטואציה אחרת בה פתאום נופלים עלייך או על מישהו אחר, בעיתוי שעשוי להיות לך מאוד לא נוח לחצי יום (עבודה), ואתה חייב לשתף פעולה ואם לא הקריירה שלך בסכנה.
נשמע לי מאוד קיצוני עד כדי לא סביר בעליל.

ולגבי הילד שטס - אני לא יודע אם זה היה המקרה, אבל יש שירות טיסות לילדים קטנים אפילו בגילאים כאלה, שהילד מלווה מצד לצד לאורך כל הזמן בליווי צמוד של דיילות או איש אחרת מטעם חברת התעופה, עובר את כל התהליכים מהצד המקבל עד ההגעה בבטחה לאדם מוכר ביעד. במקרה כזה הילד יחכה עם נציג של חברת התעופה וייצור קשר עם הגורם בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:11 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרשינו לך והטלת ספק וזו זכותך, ואתה יכול להטיל ספק גם בלי שנרשה... סתם מעניין אותי לשאול - על סמך מה?
את בעיית הילד כאמור היה קל לפתור. נכון שזה לא הכי נעים לילד קטן כשבן אדם שאתה לא מכיר בא לאסוף אותך ולא אבא שלך, להתייבש בשדה התעופה הוא בטח לא היה צריך ואפשר היה לסדר את זה בשנייה.

על סמך הפרשנות שלי את הדיווחים ועל סמך היכרות שטחית רבת שנים עם הנפשות הפועלות. אגב, מסקרן גם שהשתן של מקל (מי היה מאמין שנחזור לדבר העונה על אותו שתן בדיוק?) היה בדיוק במידת הצלילות שמאפשרת לשחרר אותו שנייה אחרי האימון...

קודי (יובל) כתב:
4. אין אדם שמוכן לתת בדיקת שתן ולא מצליח לבצע אותה תוך שש וחצי שעות. יכול לקחת חצי שעה ובמקרה קיצוני אפילו שעה או קצת יותר. שש וחצי שעות? נו באמת.

זו בדיוק הנקודה. זה לא לקח לו שש וחצי שעות. זה לקח לבודק שש וחצי שעות. לפי הדיווחים, ווימס עשה את הדבר היחיד שהוא יכול לעשות: להשתין ולהשתין. הבודק הוא זה שאמר לו שצריך לחכות עד שהשתן שלו יפסיק להיות כל כך צלול.

לגבי הילד: אני לא טוען שאין דרך להקפיץ אותו מהשדה תעופה ובטח שלא מעניין אותי אוצר המילים שלו באנגלית. מה שבטוח הוא שבמכבי ידעו שהילד מגיע באותו הערב של הבדיקה וזה לגמרי לא גרם להם לנסות להזיז אותה ליום קודם או אחר כך. כנראה להיפך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:13 pm 
Hall of Famer

שמעתי כבר על מקרים של ספורטאים שלקח להם שעות לעשות בדיקת סמים, בדרך כלל מהסיבה ההפוכה (לקח להם זמן לתת שתן). זה בהחלט קורה. אתה לא יכול לדעת את זה מראש מן הסתם, וברגע שהבדיקה התחילה אי אפשר לעבור למקום אחר למיטב ידיעתי, אז כל העניין של "אם זה לוקח שעות אז שיעשו את זה במקום נוח" לא ממש תופס.

נביא, מי זה "הנפשות הפועלות"? במכבי, או ברשות למניעת סימום?

(ושיובהר כבר עכשיו, אין לי ספק שמכבי לא תמימה פה והיא יזמה את הבדיקה ודווקא באותה עת. רק שווימס לא יכול לצאת נקי פה, ואם מכבי הייתה מלוכלכת איתו - הוא שיחק לידיה. ביושרה של הבודקים ברשות למניעת סימום אני לא מטיל ספק לפחות עד שאני יודע אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:18 pm 
Sophomore

בוזי, בהתחבר לדברים של הנביא והטענה של ווימס שהוא נתן שתן,
מה הסמכות של השחקן לערער על קביעת הבודק שהשתן לא עומד בדרישות? האם הוא יכול לדרוש שלא לזרוק את הבדיקה? היה מקרה כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:20 pm 
Hall of Famer

ובכן, בדיקת סמים שעלולה לחסל לך את הקריירה היא דבר לא נעים בכל מקרה, בבית, באימון, בערב, מה שלא יהיה, זה לא אומר שלא מבצעים אותה. אותו דבר גם לגבי משך הבדיקה, אם השחקן לא מצליח לספק בדיקה שהיא תקינה, כנראה שיש סיבה לעכב אותו. ושוב, אני לא מבין למה מכבי או הבודקים צריכים להתחשב בשיקולי הנוחות של השחקן הנבדק ואיך השאלה האם הילד שלו מגיע באותו ערב רלוונטית בכלל לעניין, החליטו שבודקים אותו אז בודקים אותו, יש לו בעיה עם סידור לילד, שימצא פתרון, בשביל זה יש מנהל קבוצה. זה שהבדיקה של מקל הייתה תקינה כבר בפעם הראשונה זה לא נשמע לי חשוד כי בדיווחים עצמם נאמר שבדקו את מקל רק כדי שלא לעורר חשד אצל ווימס וראד, כלומר למקל לא הייתה שום סיבה לנסות לשבש את הבדיקה, לווימס אולי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:25 pm 
Hall of Famer

רוני, אם זו בדיקה מוזמנת ע"י מכבי - וכנראה שכך היא - אז כן אפשר היה להזמין אותה למועד אחר, גם בלי ידיעתו של השחקן. לא היה קורה שום אסון אם היו נותנים לו את הערב הזה לאסוף את הילד שלו ועושים את האמבוש יום לפני או יום אחרי.
זה עדיין לא אומר שוואנס הבדיקה התחילה הוא יכול לעזוב אותה. את הסידורים הלוגיסטיים המעטפת שסביבו יכלה לעשות בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:27 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
רוני, אם זו בדיקה מוזמנת ע"י מכבי - וכנראה שכך היא - אז כן אפשר היה להזמין אותה למועד אחר, גם בלי ידיעתו של השחקן. לא היה קורה שום אסון אם היו נותנים לו את הערב הזה לאסוף את הילד שלו ועושים את האמבוש יום לפני או יום אחרי.
זה עדיין לא אומר שוואנס הבדיקה התחילה הוא יכול לעזוב אותה. את הסידורים הלוגיסטיים המעטפת שסביבו יכלה לעשות בשבילו.

ועוד דבר - יכול גם להיות שלמכבי היה חשד לגבי השניים. האם לא לגיטימי להזמין בדיקה במצב כזה? אני מציע לא לשפוט אף אחד מהצדדים לפני ששומעים את הגרסה של מכבי, ואני מניח שהיא תגיע מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:29 pm 
Sophomore

שוחרר לפי פיק ,

Pick ‏@IAmDPick 47s47 seconds ago
More
Source: Maccabi has removed Sonny Weems from its Euroleague roster and dismissed him from team. He'll no longer play for Tel Aviv

מוזר לי שהוא הצליח לקלוע לכוס ולא פגע בקרש של האסלה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2017 5:31 pm 
Hall of Famer

עוד יותר מוזר שהוא הצליח לא לאבד את ה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: