סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 2:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 1:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
אבל כשתפסו את למונט ג'ונס ואת דריק המילטון על גראס, הפועל ג'רוזלמסקיה לא נפגעה

אבל פה מדובר על משהו אחר.
בדיקת סמים שהופסקה נחשבת לבדיקה שהתוצאות שלה חיוביות.
וחיוביות לדעתי זה לא גראס אלה חומרים משפרי ביצועים.
וזה כבר יכולה להיות עילה לביטול משחקים.
(למרות שבתכלס למכבי יש אחלה קייס פה כי הם יכולים להגיד שברגע שהם חשדו הם הזמינו בדיקות וכו.. )

בקיצור לא יהיו פה הפחתות נקודות, אבל באמת מעניין אותי איך כל הסיפור הזה התפתח.
מי משקר פה.
האם הבדיקה הוזמנה ספציפית לשחקנים שרוצים לשחרר אותם ולהתשחרר מהחוזה שלהם ? (שזה התנהלות יחסית לגיטימית מצד הקבוצה)
או שיש פה סיפור שמעבר (שאני בספק אם הוא נכון בדיוק כמו שווימס טוען , אבל אם הוא נכון אז זה ממש רעידת אדמה שיכולה לשנות את הרמה הניהולית של מכבי ולגרום למכבי נזקים ארוכי טווח )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 1:46 pm 
Junior

האם מישהו יודע מה הכללים של פיבא כאשר בדיקה מגלה ששחקן עישן ג׳וינט? האם גם אז הוא מורחק לתקופה ממושכת או שבגלל שזה לא נחשב למשפר ביצועים זה לא גורר סנקציות כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 1:51 pm 
Junior

ניחוש- גם אם ווימס צודק, לא יקרה למכבי כלום, בטח לא מהליגה.
אני מהמר שהוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:24 pm 
מנהל פורום

כמו שכבר אמרו פה, זו בדיקה שמכבי הזמינה (כדי להשתחרר מהחוזים של ווימס וראד). אין לה שום מחויבות לחשוף את התוצאות בפני פיב"א או היורוליג או איגוד הכדורסל.
לכן אין למכבי שום אינטרס להעביר אותה ולהתסכן בסנקציות אחרות. בלי קשר, אני מניח שבמקרה כזה של שחקן שמסרב להיבדק, אי אפשר לפסול תוצאות קבוצתיות כי האחריות כאן היא על השחקן ולא על הקבוצה.
במקרים הקודמים שהביאו (פרשת האפדרין), השחקן נתפס. פה הוא לא בדיוק נתפס...

ולגבי ראד - אז אפילו שהוא כנראה יצא זכאי בבדיקה, הוא כבר מרגיש שגם אותו ניסו להפליל (אחת הכתבות היום רמזה שזה מה שהוא מרגיש).
זה יכול ליצור פער וחוסר אמון שיהיה קשה לשקם. וזה לא שהמצב לפני היה כל כך טוב כשכל שני וחמישי התפרסמה כתבה על כמה מכבי מתה להיפטר מראד ו-ווימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:28 pm 
Junior

Shiver כתב:
כמו שכבר אמרו פה, זו בדיקה שמכבי הזמינה (כדי להשתחרר מהחוזים של ווימס וראד). אין לה שום מחויבות לחשוף את התוצאות בפני פיב"א או היורוליג או איגוד הכדורסל.
לכן אין למכבי שום אינטרס להעביר אותה ולהתסכן בסנקציות אחרות. בלי קשר, אני מניח שבמקרה כזה של שחקן שמסרב להיבדק, אי אפשר לפסול תוצאות קבוצתיות כי האחריות כאן היא על השחקן ולא על הקבוצה.
במקרים הקודמים שהביאו (פרשת האפדרין), השחקן נתפס. פה הוא לא בדיוק נתפס...

ולגבי ראד - אז אפילו שהוא כנראה יצא זכאי בבדיקה, הוא כבר מרגיש שגם אותו ניסו להפליל (אחת הכתבות היום רמזה שזה מה שהוא מרגיש).
זה יכול ליצור פער וחוסר אמון שיהיה קשה לשקם. וזה לא שהמצב לפני היה כל כך טוב כשכל שני וחמישי התפרסמה כתבה על כמה מכבי מתה להיפטר מראד ו-ווימס.

אני בכלל לא בטוח שאתה צודק. מי שמבצע את הבדיקה הוא גוף מוסמך על ידי המדינה, שלדעתי ספק אם הוא יכול לא לדווח על עבירה כאשר הוא יודע על קיומה, ולצורך הענין אי השלמת בדיקות היא עבירה לכל דבר וענין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:31 pm 
Junior

אני חושב שהחיבוק של מכבי לאולסי פרי לעומת השחרור של סוני ווימס זה הוכחה חותכת שהחיסון נגד השפעת השנה לא עובד.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:32 pm 
Junior

אד הורטון כתב:
לפני כחצי שעה דף הפייסבוק של מכבי מחליף את תמונת הנושא לויקטור ראד מטביע... משמע- הבדיקה כנראה תקינה והטענה של פיק בוואן טען שמכבי מחפשת גם את ראשו של ראד נופלת, לפחות בשלב הזה. אגב, פיק גם טוען שווימס לא היה עומד בבדיקה.

הבדיקות נשלחות לגרמניה. לוקח יותר מחודש. לפעמים גם שנים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:37 pm 
Freshman

רגע, לא אמרו שזה רק קנס מעכשיו?

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קנס של מיליון וחצי דולר לעונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 2:50 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
האם מישהו יודע מה הכללים של פיבא כאשר בדיקה מגלה ששחקן עישן ג׳וינט? האם גם אז הוא מורחק לתקופה ממושכת או שבגלל שזה לא נחשב למשפר ביצועים זה לא גורר סנקציות כאלה?

אתמול דיבר פיזיולוג ספורט בגל"צ.
אמר שבבדיקות של פיב"א בודקים הימצאות ממריצים, לא מרחפים, ולכן חשיש/מריחואנה לא בעניין.
אבל לא ברור אם הבדיקה בכלל משוייכת לפיב"א או לשימון, ושימון הוא מהמהדרין שבמהדרין המקפידין על קלה כבחמורה. :ti_pa:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 3:05 pm 
מנהל פורום

N.T.K כתב:
uriel17 כתב:
אבל כשתפסו את למונט ג'ונס ואת דריק המילטון על גראס, הפועל ג'רוזלמסקיה לא נפגעה

אבל פה מדובר על משהו אחר.
בדיקת סמים שהופסקה נחשבת לבדיקה שהתוצאות שלה חיוביות.
וחיוביות לדעתי זה לא גראס אלה חומרים משפרי ביצועים.
וזה כבר יכולה להיות עילה לביטול משחקים.
(למרות שבתכלס למכבי יש אחלה קייס פה כי הם יכולים להגיד שברגע שהם חשדו הם הזמינו בדיקות וכו.. )

בקיצור לא יהיו פה הפחתות נקודות, אבל באמת מעניין אותי איך כל הסיפור הזה התפתח.
מי משקר פה.
האם הבדיקה הוזמנה ספציפית לשחקנים שרוצים לשחרר אותם ולהתשחרר מהחוזה שלהם ? (שזה התנהלות יחסית לגיטימית מצד הקבוצה)
או שיש פה סיפור שמעבר (שאני בספק אם הוא נכון בדיוק כמו שווימס טוען , אבל אם הוא נכון אז זה ממש רעידת אדמה שיכולה לשנות את הרמה הניהולית של מכבי ולגרום למכבי נזקים ארוכי טווח )

אם לא הצליחו להרשיע את שימון על פנאן ועל הפיצה אתה חושב שיצליחו להרשיע אותו על קומבינה עם הלבורנט שבא לקחת דגימה? מה בדיוק יצא ללבורנט המסכן הזה אם יחשוף את הקומבינה? כרטיס חינם למשחקים של ברצלונה אם ווימס ישחק שם? מה זה לעומת להסתבך עם אחד האנשים הכי חזקים במדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 3:19 pm 
Junior

לכל המצקצקים,
מכבי לא תמימה ולא נראה גם שהיא מנסה להיות. רצו לחתוך את ווימס וראד.
היא הזמינה את הבדיקה, זה לא סוד. הגיוני גם שהיא ביקשה על שחקנים ספציפיים כי עליהם יש חשד.
אם שחקן לא סיים בדיקה זו בעיה שלו ולא שלה. להגיד שהיא ביקשה לזרוק את כוסות השתן של ווימס זו קונספירציה לא מבוססת.
כבר הובאו פה מספר דוגמאות שזה קורה ויש תקן מסויים שהדגימות יכולות להחשב וסוני ווימס לא עמד בהם ואין מה לעשות, הוא היה צריך להשתין שוב ושוב ושוב.
לא מבין מה הפסול בלנסות לשבור חוזה עם שחקן אם יש חשד לסמים, אדרבא, שיוכיח שאין כלום (כמו ראד).

העיקר שאת הגירסא המאוד הגיונית של ווימס (ילד בן 3 שלא יודע אנגלית טס לבד מליטא ומחכה לבד שעות) כל המצקצקים מקבלים כתורה למשה מסיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 4:16 pm 
Freshman

נענה לך בשאלה.
אם ווימס היה עם 18-6-6, מוביל את מכבי למקומות 3-5 ביורוליג והיו יודעים שהוא משתמש באי אלו חומרים, גם אז היו מזמנים את הבדיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 4:33 pm 
Hall of Famer

goldman כתב:
נענה לך בשאלה.
אם ווימס היה עם 18-6-6, מוביל את מכבי למקומות 3-5 ביורוליג והיו יודעים שהוא משתמש באי אלו חומרים, גם אז היו מזמנים את הבדיקה?

כמו בכל מקום עבודה, אתה מעסיק עובד כדי לקבל ממנו תוצרת מסוימת, אם הוא נותן לך את מה שאתה צריך ממנו, אין לך שום סיבה לפטר אותו ואין לך שום סיבה לחפש אותו על כל מיני הפרות משמעת. מצד שני, אם עובד פוגע לך בעסק, ו-ווימס פגע במכבי, בטח ובטח ביכולת המקצועית שלו בשבועות האחרונים, ולפי הדיווחים גם מבחינת היחסים שלו עם שאר השחקנים והצוות המקצועי, אז אתה בוודאי תרצה לפטר אותו, ובמקרים קיצוניים, אם תהיה לך אפשרות חוקית לפטר אותו בלי לשלם לו, כנראה שאתה תעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 4:45 pm 
Junior

em28 כתב:
מנחם כתב:

אתמול דיבר פיזיולוג ספורט בגל"צ.
אמר שבבדיקות של פיב"א בודקים הימצאות ממריצים, לא מרחפים, ולכן חשיש/מריחואנה לא בעניין.
אבל לא ברור אם הבדיקה בכלל משוייכת לפיב"א או לשימון, ושימון הוא מהמהדרין שבמהדרין המקפידין על קלה כבחמורה. :ti_pa:

אז אם זה כך, זה מאוד מוזר. כלומר לפי דבריו של הפיזיולוג שדיבר, חשיש ומריחואנה לא בענין ואז מה בדיוק היתה מטרת הבדיקה לנסות להראות שהם לוקחים חומרים ממריצים? אני מניח שמכבי חשבה שתוכל להפיל אותם על חשיש או מריחואנה, אז איך בדיוק הבדיקה הזו אמורה לעזור לה ואיך בדיוק הרשות למניעת סמים מגוייסת לענין? לי לפחות, משהו כאן מריח מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 4:49 pm 
Senior

אין לי ספק בכלל שמכבי תצא זכה וחלקה ונקיה וברה מהעניין הזה. אפילו לא מכה קלה בכנף, כמו הפגוש של הטוארג של קלגסבלד.

משזה נאמר, נראה לי שיכול להיות שזה מסוג המקרים שבהם (מכבי) מנצחים בקרב אבל מפסידים במערכה, קרי - בטווח הארוך.
לא הייתי ממהר לזלזל בפגיעה התדמיתית בקרב השחקנים, שיש לקבוצה שמתנכלת לשחקנים שלה כשאלה לא מספקים את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:01 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע האם יתקיים הליך משפטי, ומה תהיינה תוצאותיו, אבל לט הייתי ממהר כל כך לקבוע שמכבי נהגה כאן כמו כל מעביד סביר. גם נקיטת אמצעי משמעת כנגד הפרות משמעת אמיתיות (ואני לא בטוח שהייתה כאן הפרת משמעת אמיתית) כפופה לחובה לנהוג בתום לב, וחוסר תום הלב של מכבי זועק כאן למרחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
אין לי ספק בכלל שמכבי תצא זכה וחלקה ונקיה וברה מהעניין הזה. אפילו לא מכה קלה בכנף, כמו הפגוש של הטוארג של קלגסבלד.

משזה נאמר, נראה לי שיכול להיות שזה מסוג המקרים שבהם (מכבי) מנצחים בקרב אבל מפסידים במערכה, קרי - בטווח הארוך.
לא הייתי ממהר לזלזל בפגיעה התדמיתית בקרב השחקנים, שיש לקבוצה שמתנכלת לשחקנים שלה כשאלה לא מספקים את הסחורה.

כמו גלאטסראי שממשיכים לא לשלם לשחקנים ואף שחקן לא מוכן לחתום אצלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:08 pm 
Hall of Famer

כמו בית"ר ת"א של קופל. מבטיחים הישארות ואז מיד מוצאים סיבה למה לחתוך את הזרים ולא לשלם להם עד סוף העונה.

לגבי גלא, תמיד יהיו פראיירים שיאמינו שהעונה זה שונה והכסף יגיע, אבל אלה פרייארים שגלא מציעה להם את הסכום המרבי, לא פרייארים שמתלבטים בין גלא לפנר או ריאל. מכבי רוצה לראות את עצמה כקבוצה שהיא אופציה לשחקנים הללו, לא לאלו שמתלבטים בין גלא לאיזה קבוצה מזרח אירופאית שהשתגעה והשנה שמה הרבה כסף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:21 pm 
Junior

sir charles כתב:
תומר כתב:

כמו גלאטסראי שממשיכים לא לשלם לשחקנים ואף שחקן לא מוכן לחתום אצלם?

לא הייתי מזלזל בעניין הזה. אף אחד לא טוען שלא יהיו בשוק שחקנים שישמחו לשחק במכבי. תמיד יהיו שחקנים כאלה, והרבה. אבל השילוב של שרשרת המאמנים המפוטרים, יחד עם כמה סוכני שחקנים שעצבניים על ההתנהלות של המועדון, בהחלט יכול להכריע שתיים-שלוש התלבטויות של מועמדים פוטנציאליים לעונה הבאה. עם יכולות הסקאוט של מכבי אלה כנראה יהיו שחקנים ומאמנים מחורבנים מלכתחילה, אבל בהנחה שלא, זה לגמרי יכול להיות ההבדל בין עונה מצויינת לעוד עונה מזעזעת לאוסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:23 pm 
מנהל פורום

זה נכון
למכבי תל אביב היו תמיד שלוש דברים שמשכו שחקנים לחתום שם במקרה של שובר שוויון מול הצעה אחרת
1) הכסף בבנק, כלומר מוסר תשלומים גבוה
2) תל אביב אחת הערים הנחשקות באירופה
3) לשחק ברמות הגבוהות של אירופה, להגיע לפיינל פורים וכו. בליגה הכי טובה בעולם אחרי הNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:25 pm 
מנהל פורום

הדיון האם מדובר במריחואנה או בסמים ממרצים (שני עולמות מבחינת הענישה)
לא רלוונטי, המצב הוא שהשחקן לא נשמע להוראות נציג המעבדה ולכן לא נבדק בסופו של דבר. שחקן שמסרב לבדיקות לא יכול להענש על סוג הסם ששימון מאמין שהיה אמור להיות בדם שלו, אלא על עצם הסירוב להשלים את הבדיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:29 pm 
Junior

uriel17 כתב:
זה נכון
למכבי תל אביב היו תמיד שלוש דברים שמשכו שחקנים לחתום שם במקרה של שובר שוויון מול הצעה אחרת
3) לשחק ברמות הגבוהות של אירופה, להגיע לפיינל פורים וכו. בליגה הכי טובה בעולם אחרי הNBA

4. ריבית של 20% על השכר השנתי תמורת השקעה בבנק של מוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:34 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
זה נכון

4. ריבית של 20% על השכר השנתי תמורת השקעה בבנק של מוני...

זה כבר יותר מידי שנים לא נכון מכדי שזה יהיה רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 5:40 pm 
מנהל פורום

הגיע המכתב מסוכנות הסימום בספורט:

עורך הדין כרמל נפתלי (מהרשות), שלח היום (שלישי) לאיגוד הכדורסל ולשחקנה של מכבי תל אביב, סוני ווימס, מכתב בשם הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט, בדבר עניינו של כוכבה האמריקאי של הצהובים ופרשת בדיקת הסמים בה הוא מעורב.
בפתח הדברים נכתב: “ניתנת לכם בזה הודעה, כי הספורטאי סוני ווימס ביצע התחמקות ו/או סירוב ו/או עבירה באיסוף דגימת שתן. המדובר במעשים אסורים על פי התקנון הלאומי למניעת סימום בספורט. כעולה מהתנהגותו, ביצע הספורטאי הפרה ברורה של התקנון. התוצאות של הפרה כנ”ל מגיעות כדי תקופת פסלות של 4 שנים”.

עוד נכתב: “בנסיבות אלו, יש להשעות את הספורטאי בכפוף לשימוע ביניים שייערך ככל שיבקש זאת הספורטאי. האיגוד מתבקש בזאת לפעול להשעייתו הזמנית המיידית של הספורטאי. קבוצת מכבי ת”א סירבה להמציא את פרטי הספורטאי ובכך הפרה את התחייבויותיה על פי התקנון. ניתנת בזה הזדמנות נוספת להמציא את מלוא פרטיו האישיים של הספורטאי לא יאוחר מ-24 שעות ממועד מכתבי זה”.

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: