סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 10:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 10:04 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אדום88 כתב:
נביא בעירו כתב:
אני מהמר על פחות מ-10,000. אשמח לטעות...

10,547 צופים בארנה הערב.

ועדיין, היינו יותר קרובים להערכה שלי מאשר לסולד אאוט עליו דיברו כאן. אבל בכל מקרה, אכן שמחתי לטעות...

באופן כללי שמחתי. למרות המחצית הראשונה המייאשת, ואולי גם בגללה, זה היה אחד המשחקים המהנים שראיתי בעונות האחרונות. אמארה, במשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע, היה תענוג. העובדה שהמשחק של מכבי נגמר, למעשה, עם פאול בלתי ספורטיבי של פניני הרנינה את הלב. האופן שבו הראינו למכבי שאנחנו מנצחים אותם גם ביום חלש שלנו, עם משחק טוב של ישראלי אחד מול חמישה ישראלים ״בכירים״ ועם גבוה וחצי מול... ובכן, לא מול משהו מרשים במיוחד ועם 4 גגות על הראש של מכבי, כל אחד יותר מהנה מהשני.

בקיצור, אני שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 10:05 am 
Sophomore

הבוקר כבר אפשר לקרוא בכל האתרים שבמכבי מסיקים מסקנות ואחרי שישבו וחשבו מה לא עובד בשנים האחרונות החליטו לקדם עוד יותר את מי שנכשל פעם אחר פעם. הפעם הם החליטו לתת לניקולה וויצ'יץ - זה שהביא לכאן רק העונה כוכבים כמו ווימס, סילי, צירבס ובגאצקיס - להמשיך ולהביא לנו עוד קצת מכל הטוב הזה.
אני חושב שבפעם הבאה שהם מזמינים בדיקת סמים אולי כדאי שגם הם יקחו ליד איזו מבחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 10:09 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מעניין מתי גם אוהדי מכבי יתחילו להאמין בקונספירציה לגבי וויצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 10:56 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
oren_80 כתב:
פיאנג'ני יותר טוב מספאחיה לדעתך? (שואל באמת)

ספאחיה לא עשה באירופה רבע ממה שפיאנג'יאני עשה. מי מהם מאמן טוב יותר? קשה מאוד לומר. שניהם כנראה בדרג השני של המאמנים באירופה.

למה? יורוקאפ, אליפות ספרד, פיינל פור אחד, אליפות טורקיה, אליפות הבאלטית. להגיד שלא עשה רבע זה קצת בעייתי.
וגם אליפות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 10:59 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מכבי ת"א קלעה 4 נקודות ב-9 דקות מכריעות... (3 דקות לסוף שלישי ועד 4 לסוף רביעי)...
ככה לא מנצחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:09 am 
Freshman

משחק מזוויע של שתי הקבוצות.
אם ככה נראה הקלאסיקו הישראלי אז זו תעודת עניות לכדורסל.
כדורסל לא אינטיליגנטי וברמה ירודה. תרגילים שמבוססים בעיקר על בידודים ובלי הרבה תנועה בהתקפה.
ירושלים הייתה פחות גרועה ולכן ניצחה. לדעתי זה היה המשחק הטוב ביותר של אמארה עד עתה. יכול להיות שזוהי נקודת מפנה עבורו.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:16 am 
Sophomore

דייסון כתב:
. לדעתי זה היה המשחק הטוב ביותר של אמארה עד עתה. יכול להיות שזוהי נקודת מפנה עבורו.

סך הכל שחקן עם הרבה פוטנציאל, אולי עוד יפרוץ :roll:

אמארה מתחילת העונה בכושר סביר ולא כופה כלום. כשמחליטים למסור לו וכשהוא מתמודד עם גבוהים אימתניים כמו אייברסון ראד ושגב, ככה זה נראה.

היכולת של אמארה להתגלגל לסל וגם לקלוע היטב מחצי מרחק (ופה ושם משלוש) היא נכס. הייתי רוצה לראות יותר הרכבים איתו כ 4 ועם 5 נוסף. בחלומותי ארטיום פרחובסקי חוזר להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:19 am 
Sophomore

THE G1 כתב:
קודי (יובל) כתב:
oren_80 כתב:
פיאנג'ני יותר טוב מספאחיה לדעתך? (שואל באמת)

ספאחיה לא עשה באירופה רבע ממה שפיאנג'יאני עשה. מי מהם מאמן טוב יותר? קשה מאוד לומר. שניהם כנראה בדרג השני של המאמנים באירופה.

למה? יורוקאפ, אליפות ספרד, פיינל פור אחד, אליפות טורקיה, אליפות הבאלטית. להגיד שלא עשה רבע זה קצת בעייתי.
וגם אליפות פה.

ועדיין, גם מכבי, גם ולנסיה וגם פנר בחרו שלא לחדש את החוזה שלו. ספאחיה ממש לא מאמן רע ואפילו מאמן טוב אבל עדיין לא הצליח ברמות הגבוהות של היורוליג, דבר שפיאנג'יאני עשה. בכל מקרה, כפי שציינתי, קשה לומר מי שהשניים טוב יותר ושניהם כנראה איפה שהוא בדרג השני של המאמנים באירופה. משהו שלא ניתן לומר על אף מאמן שהוא לא בלאט או פיני שהיה במכבי ב-20 השנים האחרונות, בה עברו בקבוצה כל מיני חייזרים כמו טבק ובגאצקיס או סתם מאמנים בינוניים כמו קטש, אפי, אדלשטיין, הדר וחרוש.
במכבי הגיע הזמן שיפסיקו לבדוק אם המאמן הוא "ישראלי" או "זר" ויחתימו קודם כל ולפני הכל מאמן מהשורה הראשונה - מישהו מהרמה של בלאט ומסינה. מאמן שמגיע למכבי לא רק צריך להיות טקטיקן דגול או מנהל משחק טוב אלא אחד שהיה בכל הסרטים, מסוגל להתמודד עם הלחצים המטורפים של מכבי והוא מנהיג באופי שלו. מישהו שיוכל לדפוק על שולחן ההנהלה אם משהו לא מוצא חן בעיניו ולא ייכנע לתכתיבים מלמעלה כל שני וחמישי. אז ברור שאין הרבה כאלה ואלה שיש הם יקרים מאוד, אבל במקום לזרוק שוב עשרות מיליוני דולרים על "12 שחקני יורוליג" שישקיעו את הכסף ב-8-9 כאלה ובמאמן מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:40 am 
Sophomore

מה לא ברור בזה שההנהלה של מכבי אוהבת ורוצה את ההתערבות המקצועית? בשביל מהם שמים מליונים אם לא בשביל לשבת בחדר הלבשה ולנסות לעשות פנטזי לחג משל עצמם. הסבירות שימנו מאמן שיתעלם מהם היא אפסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:46 am 
מנהל פורום

אז ניקולה יבנה באופן בלעדי את הסגל לעונה הבאה
איה כיף, מכבי ממשיכה לפנק ולפנק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:49 am 
Hall of Famer

משמחה לשמחה : אחרי שבוע הגביע מחכה למכבי שבוע של משחק חוץ בקריית גת (יום ראשון) , משחק בית מול הרצליה (שלישי) , משחק חוץ במוסקבה (חמישי) ומשחק בית מול חיפה (ראשון) .
2-2 לכל היותר ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 11:50 am 
Sophomore

מסכים עם מייק ויותר מזה. הם גם בנו לעצמם סיפור שהם גם מעולים בזה וכל פעם איזה משתנה חיצוני כמו מאמן כזה או אחר הוא זה שמנע מגאונותם להיחשף.

יש להם סוג של דינמיקה של מהמר שזכה פעם אחת (2014) ובטוח שזה הכל היה הוא ולא מזל ולכן ככל שמפסיד רק חושב עוד יותר על איך ההימור הבא הוא הוא המוצלח שיחזיר את כל ההפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:07 pm 
Junior

דייסון כתב:
כדורסל לא אינטיליגנטי וברמה ירודה. תרגילים שמבוססים בעיקר על בידודים ובלי הרבה תנועה בהתקפה.
ירושלים הייתה פחות גרועה ולכן ניצחה. לדעתי זה היה המשחק הטוב ביותר של אמארה עד עתה. יכול להיות שזוהי נקודת מפנה עבורו.

הודעות קלאסיות של אוהדי קבוצות קטנות, וסמכו עליי - יש לי המון ניסיון בתחום. שנים הייתי עסוק בלטעון שלבאסטון אין משחק עם הגב לסל, לפארקר אין קליעה, יאסיקביציוס לא שומר ומכבי מגיעה לפיינל פור אחרי פיינל פור רק בגלל שהקבוצות האחרות באירופה עלובות. בינתיים הפועל במקום הראשון בבית שלה בטופ 16 ביורוקאפ, עם סיכוי לא רע להמשיך הלאה במפעל ובחולון מריירים על רצף נצחונות חסרי משמעות בליגה. שלא יהיו טעויות, חולון נראית מצויין וזה אפילו די מדהים בהתחשב סגל הנוכחי שלה, אבל חוץ משני הנצחונות על הפועל, היא לא ניצחה העונה שום קבוצה אירופאית טובה. לעומתה, משחק ההתקפה של הפועל אמנם מאוד מגושם, אבל הקבוצה מנצחת את ולנסיה, מכבי, קובאן, ריטאס, אולם וזניט. בשנתיים האחרונות רקדנו על המגרש עם 30 אס׳ במשחק והתפוררנו מול כל קבוצה אגרסיבית. השנה יש לנו מאמן שיודע שקבוצה אירופאית טובה חייבת להתחיל בהגנה וככה זה נראה. אבל הכל בסדר: כשדריון אטקינס מנטרל את ג׳ייק כהן אז הוא שילוב של אנדרה איגודאלה עם קווין גארנט, וכשאמארה (הפלופ!) משחק כמו מפלצת ודייסון מוציא לגאודלוק את החשק לחיות אז זו תעודת עניות לכדורסל. אנחנו נחיה עם זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:09 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
דייסון כתב:

הודעות קלאסיות של אוהדי קבוצות קטנות, וסמכו עליי - יש לי המון ניסיון בתחום. שנים הייתי עסוק בלטעון שלבאסטון אין משחק עם הגב לסל, לפארקר אין קליעה, יאסיקביציוס לא שומר ומכבי מגיעה לפיינל פור אחרי פיינל פור רק בגלל שהקבוצות האחרות באירופה עלובות. בינתיים הפועל במקום הראשון בבית שלה בטופ 16 ביורוקאפ, עם סיכוי לא רע להמשיך הלאה במפעל ובחולון מריירים על רצף נצחונות חסרי משמעות בליגה. שלא יהיו טעויות, חולון נראית מצויין וזה אפילו די מדהים בהתחשב סגל הנוכחי שלה, אבל חוץ משני הנצחונות על הפועל, היא לא ניצחה העונה שום קבוצה אירופאית טובה. לעומתה, משחק ההתקפה של הפועל אמנם מאוד מגושם, אבל הקבוצה מנצחת את ולנסיה, מכבי, קובאן, ריטאס, אולם וזניט. בשנתיים האחרונות רקדנו על המגרש עם 30 אס׳ במשחק והתפוררנו מול כל קבוצה אגרסיבית. השנה יש לנו מאמן שיודע שקבוצה אירופאית טובה חייבת להתחיל בהגנה וככה זה נראה. אבל הכל בסדר: כשדריון אטקינס מנטרל את ג׳ייק כהן אז הוא שילוב של אנדרה איגודאלה עם קווין גארנט, וכשאמארה (הפלופ!) משחק כמו מפלצת ודייסון מוציא לגאודלוק את החשק לחיות אז זו תעודת עניות לכדורסל. אנחנו נחיה עם זה...

שלא תבין לא נכון. גם ירושלים וגם מכבי קבוצות מפוצצות כישרון הרבה יותר מחולון.
מבחינת איכות הכדורסל - אם זה מה שנהנית לראות אז אני מאחל לך שזה מה שתמשיך לראות עוד הרבה שנים.
ולשאלתך, אטקינס או אמארה ? במצב הנוכחי, לוקח את אטקינס בלי להסס אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:15 pm 
Hall of Famer

עד כמה שאני זוכר נכון , רק לפני כמה שבועות היה "משחק עונה" בחולון בין חולון למכבי , הרמה של המשחק הייתה יותר גרועה מהמשחק של אתמול בארנה.

ציטוט:
במצב הנוכחי, לוקח את אטקינס בלי להסס אפילו

אחלה. אתם תקחו את אטקינס ואנחנו את אמארה, ככה כולם מרוצים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:18 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
עד כמה שאני זוכר נכון , רק לפני כמה שבועות היה "משחק עונה" בחולון בין חולון למכבי , הרמה של המשחק הייתה יותר גרועה מהמשחק של אתמול בארנה.

אולי, אבל שימו את האהדה בצד רגע. חולון כרגע משחקת את הכדורסל הכי שוטף ושמח בליגה.
לגבי ירושלים, הכישרון ומשחק ההגנה הוא זה שמביא לה את הניצחונות. אין ספק שהיא תגיע פייבוריטית נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:19 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:

ציטוט:
במצב הנוכחי, לוקח את אטקינס בלי להסס אפילו

אחלה. אתם תקחו את אטקינס ואנחנו את אמארה, ככה כולם מרוצים.

אני מציע שבעונה הבאה תחתימו את לאנס ארמסטרונג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:34 pm 
Junior

דייסון כתב:

יש ראיונות של בגאצקיס באנגלית בעלי מובן יותר ברור מהמשפט הזה, אבל לקחתי לתשומת לבי את ההצעה ואני אעביר אותה הלאה.
דייסון כתב:

זו לגמרי לא היתה שאלתי אלא, כנראה, שאלתך. יפה שהוספת ״במצב הנוכחי״, כדי להבהיר שאם היה מדובר באמארה של פיניקס אז יכול להיות שבכל זאת היית שוקל את העניין שוב...
דייסון כתב:
אם זה מה שנהנית לראות אז אני מאחל לך שזה מה שתמשיך לראות עוד הרבה שנים.

אז אם כבר עברנו לאיחולים, מאחל לכם שתמשיכו להיות קבוצה קטנה, שתקפידו לא להיכנס לאף מפעל אירופי, ותנדדו לנצח בין עונות של כדורסל שמח שמסתיימות בפיינל פור במקרה הטוב, לבין מאבקי תחתית משמחים לא פחות. ומי יודע? אולי פעם בעשור תיקחו בטעות איזה תואר. אנחנו נמשיך במאמצים להפוך לקבוצת יורוליג. איש איש וגורלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:36 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
דייסון כתב:

יש ראיונות של בגאצקיס באנגלית בעלי מובן יותר ברור מהמשפט הזה, אבל לקחתי לתשומת לבי את ההצעה ואני אעביר אותה הלאה.
דייסון כתב:

זו לגמרי לא היתה שאלתי אלא, כנראה, שאלתך. יפה שהוספת ״במצב הנוכחי״, כדי להבהיר שאם היה מדובר באמארה של פיניקס אז יכול להיות שבכל זאת היית שוקל את העניין שוב...
דייסון כתב:

אז אם כבר עברנו לאיחולים, מאחל לכם שתמשיכו להיות קבוצה קטנה, שתקפידו לא להיכנס לאף מפעל אירופי, ותנדדו לנצח בין עונות של כדורסל שמח שמסתיימות בפיינל פור במקרה הטוב, לבין מאבקי תחתית משמחים לא פחות. ומי יודע? אולי פעם בעשור תיקחו בטעות איזה תואר. אנחנו נמשיך במאמצים להפוך לקבוצת יורוליג. איש איש וגורלו...

בינתיים 0-2 העונה מול קבוצת היורוליג העתידית... :lol: :lol: :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:38 pm 
Junior

שמחות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:46 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
דייסון כתב:

דייסון כתב:

דייסון כתב:

בהצלחה במאמצים להפוך לקבוצת יורוליג. ג'ורדי מעריך את זה מאוד ומי יודע, עוד 10 שנים הכל פתוח. שנאמר: "ובקשר לנפיחות, תשים קרח ותלחץ כל הלילה".

ולגבי וחולון : היום בטח מוטי דניאל היה אומר: "כאשר חולון לוקחת תואר יש שמחה, בירושלים-תחושת הקלה". נהייתם מכבי 2 רק בלי ההישגים והקטע שסופרים אותכם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 1:05 pm 
Junior

למרות העניין האינסופי שיש לי בשאלה ״מה מוטי דניאל היה אומר על כל זה״, אני יכול לחסוך לך במקרה הזה ולהגיד לך שבהפועל רחוקים מאוד מלהיות שבעים ולא לקחו מספיק תארים כדי להפסיק להרגיש שמחה אמיתית במקרה של תואר (שאני לגמרי לא בטוח שיגיע העונה). אבל נראה לי שעכשיו, אחרי שעשינו צ׳ק גם על טענת מכבי 2, אפשר לסיים את הדיון באופן רשמי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 1:05 pm 
Hall of Famer

חכה , הוא אפילו לא שלף עדיין את הכוכבית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 1:08 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
חכה , הוא אפילו לא שלף עדיין את הכוכבית.

בשביל זה יש לי אותך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 1:12 pm 
Hall of Famer

הדיון הזה מתחיל להיות כבר יותר שחוק מרצועות ברכיים של שחקן חולוני ממוצע , אז בוא נקטע את זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: