נורטון כתב:
וואו, סטריאני יורד על המון שחקנים, אבל עושה את זה אחד אחד. אתה הרגע ירדת על חצי מהליגה.
בדאלאס 2011, אני חושב שפרט לנוביצקי, רק טרי גירד את הטופ 20. קיד הזקן כבר לא היה שם, ובטח שלא דשון סטיבנסון וכאלה. ובכל זאת... אליפות.
הם הדוגמה המובהקת אבל לא היחידה (ספייטס וליבינגסטון בגולדן סטייט היו הכרחיים. גם ג'יי אר סמית' וטריסטן תופסון בקליבלנד.
אני לא חושב ש״ירדתי״ עליהם. אני אפילו די מחבב את השחקנים האלו של שיקאגו (וגם של קבוצות אחרות)
הם פשוט שחקנים משלימים ואת התיאוריה שלי (שהיא לא התיאוריה שלי אלא התיאוריה הרווחת בליגה של אילו קבוצות לוקחות אליפות וכמה כוכבים משפיעים על התוצאות בליגה הזו) אתה כבר מכיר.
קבוצות אלופות צריכות את טריסטן תומפסון ואת ג׳י אר סמית׳ או שחקנים מהסוג הזה במעמדים הגבוהים (כאשר הם מתמודדים מול הספייטסים של היריבה) אבל הן לא היו מגיעות לשם או קרוב לשם אלמלא לברון, קיירי ולאב.
* בעצם, אתה אמרת את זה בעצמך כאשר אמרת שירדתי על חצי מהליגה.
** אגב, לדאלאס ההיא - אלופה די ייחודית, בניגוד למה שכתבת - היה את קרלייל, מאמן טופ 3 בליגה.
תיאוריית הכוכבים היא פישוט של משהו קצת יותר מורכב (שכולל את איכות המאמן ואיכות הספסל), שאולי כדאי שאכתוב בהזדמנות כאן.