סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 11, 2025 1:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 12:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ריאל בקזאן: קזאן בהתפוררות מתקדמת והיא רשת הבטחון של מכבי מנפילה למקום האחרון. נכון להיום קזאן ואחריה בפער לא גדול מכבי הקבוצות הכי גרועות בירוליג. ריאל במומנטום חיובי הדונצ'יץ' הזה, הוא תופעת טבע. כרגע ריאל יותר טובה מצסקא.
אפס-מילאנו:אפס הצליחה לשים רגל בטופ שמונה שבוע שעבר, סופסופ.זה משחק שהיא אמורה לנצח ולקוות שפנרבחצ'ה תנצח את בלאט וככה ליצור פער משחק מדורשפקה בקרב על הטופ 8. מצד שני מליאנו למרות כמות הפסדים מכובדת, ממש לא מוותרת בקלות בשבועות האחרונים נותנת פייט לאריות וקצרה ניצחון עם וואחד קאמבאק על דרושפקה. יכול להתפתח שם משחק מעניין. פאסקולו אחראי לשינוי לדעתי
צסקא-הכוכב: תיאודוסיץ' חוזר, הריצה המטורפת של הכוכב נעצרה, נראה כמו ניצחון רוסי.
מכבי -בסקוניה: נדמה לי שהמשחק נגד בסקוניה היה הראשון של בגצקיס במכבי. בסקוניה לא ממש ספרה את מכבי. בסקוניה קבוצה שמפעילה לחץ על הכדור בלי הפסקה. העדר רכז עם שליטה בכדור ויכולת ליצור מצבים לעצמו אצל מכבי זה חתיכת חיסרון במיוחד מול בסקוניה. כן, כן. היו לבסקוניה נפילות ששום סל לא נכנס לא משנה מאיזה טווח. לארקין לא בתקופה טובה. אבל הגנה אין יום רע, אז לכל "אוהבי מכבי" הזדמנות לראות איך מפרקים למכבי התקפות
פאו-במברג: פאו מאוד לא יציבה אבל מוכשרת, במברג פחות מוכשרת אבל מאוד יציבה, כלומר גם כשהיא מפסידה וגם כשהיא מנצחת, היא משחקת באותה רמה בערך
דרושפקה -פנר: משחק מכריע לדרושפקה. 5 הפסדים רצופים בכל המסגרות לדרושפקה. כולל לנמושה מהליגה המקומית, כולל איבוד יתרון של 25 נק' ביורוליג. לא יפטרו את דיוויד בגלל הפסד לקבוצה טובה כמו פנר אבל זה בחלט יכול לעמוד לחובתו בקיץ או אפילו לפני הקיץ. פנר החזירה פצועים והיא במומנטום חיובי
פיראוס-ז'לגריס: לא אוהב את ז'לגריס, מקווה שפיראוס יקחו ושפאפאניקולאו שמגלה את עצמו מחדש ימשיך בהתקדמות, הוא יכול להיות הקלי מקארת'י של פיראוס
ברצלונה -גלא: ברצלונה שוחים בתרכיז של המיץ של הזבל והם עדיין לפני גלא בטבלה. לא נראה כמו משחק כיפי לצפיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 12:56 pm 
Hall of Famer

שמעתי איפשהו טענה שהמשחק היום נגד בסקוניה לא כלול במנוי של אוהדי מכבי...? יש דבר כזה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 1:28 pm 
Hall of Famer

ממה שהבנתי 3 משחקי יורוליג לא נכללים במנוי מוזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 2:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פדרמן בטח חשב לעצמו איזו קופה הוא יעשה על שלושת המשחקים האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 3:18 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
שמעתי איפשהו טענה שהמשחק היום נגד בסקוניה לא כלול במנוי של אוהדי מכבי...? יש דבר כזה ?

היו השנה 2 מנויים: מלא, ומנוי במחיר של העונה שעברה שירדו ממנו 3 משחקי בית ביורוליג. לא זוכר אם היום זה אחד מהשלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 3:33 pm 
Junior

גרשון טען בחמישיות שזה אחד המשחקים, הוא גם טען שמחלקים כרטיסים חינם למשחק הזה, אבל לא לאלה שיש להם "מנוי חסר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 3:37 pm 
Hall of Famer

על איזה מספר מנויים מוזלים מדובר ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 3:43 pm 
Junior

לא בטוח שמישהו מחוץ להנהלה של מכבי ת"א יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 4:22 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
על איזה מספר מנויים מוזלים מדובר ?

כמה מוזלים מכרו? אין לי שמץ. האמת שגם לא ניסיתי להתעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 7:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אאז"נ 2 מתוך שלושת המשחקים הם ויטוריה ופאו, השלישי אני חושב היה הכוכב האדום אבל אני לא בטוח.
מעניין אם פדרמן ידע את סדר המשחקים כשהוא קבע שאלה הקבוצות שהאוהדים ישימו אקסטרה כסף עליהן. זה מעניין כי פדרמן הרי חושב שהוא יודע הכי טוב מכולם ובטח לא דמיין לעצמו שמכבי תהיה מחוץ לתמונת העלייה בשלב כל כך מוקדם, וזה מעניין כי אם האוהדים הבינו עוד בזמן מחאת הכרטיסים שהרטוב הזה על הפנים זה לא גשם וקנו את המנוי המוזל - צפויות לנו הרבה קרחות ביציעים הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 8:46 pm 
מנהל פורום

ריאל מזיעה בקזאן. די טעיתי בתחזית אבל יש לי נסיבות מקלות
קולום משנה את הקבוצה לגמרי ובעיקר הופך את לנגפורד ממוביל כדור וסקורר לרק סקורר וזה כבר הרבה יותר יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 10:30 pm 
Junior

מילר הזה דפוק בראש. נראה שיש לו אופי גרוע במיוחד.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 10:54 pm 
Sophomore

אני מנצל את מה שנותר מעונת היורוליג ללמד את הבכורה שלי קצת כדורסל.
את המחצית הראשונה ניצלתי כדי להסביר לה מה זו קבוצת כדורסל גרועה. סיפרתי לה איך קבוצה יכולה לשחק לא רע בכלל בצד אחד של המגרש אבל לבעוט בדלי כל פעם בצד השני בשביל להשאיר את היריבה במשחק. כחלק מהלימוד כל פעם שמכבי קלעה שלשה או עשתה מהלך התקפי יפה אמרתי לה מיידית- עכשיו תבוא שלשה או סל ועבירה או הטבעה קלה בצד השני.
מפה לשם הילדה חושבת שאני נביא...
בחצי השני נסביר לה איך משחקים כדורסל גרוע גם בהתקפה וגם בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 11:19 pm 
Junior

לשם שינוי מכבי נראית טוב, ועושה רושם שהפעם גם תנצח בלי בעיות מיוחדות את היריבה המפורקת שלה. מעניין אם יהיה להם שכל לרשום את מילר לגביע או שיוותרו עליו (על הגביכ)

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 11:26 pm 
Junior

קצת מקדים את המאוחר אבל בהנחה שמכבי תל אביב מנצחת היום יש לי חדשות טובות בשבילה: היא עדיין לא הפסידה העונה בבית נגד קבוצות שלובשות ירוק. זה אומר שהיא יכולה לסמן לעצמה עוד 2W על פנא׳ וז׳לגיריס עד סוף הסיבוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 11:35 pm 
Junior

לול אם הם יפסידו את זה - פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 11:53 pm 
Junior

איזו קבוצה מפגרת. צריך כישרון מיוחד כדי לנצח בנקודה, עם כדור אחרון של היריבה, משחק של 20 הפרש קל

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 11:55 pm 
Sophomore

אפשר להגיש בקשה ליורוליג לנקד את זה כמו הפסד?
איזה חרפה ואיזה בושה רק שהפעם מירכזו את ההתפרקות לעשר דקות במקום לעשרים ועשו אותה אפילו יותר טוב.
ניהול משחק מטומטם להפליא של בגצקיס שהשתדל רוב הזמן להשאיר על המגרש את השחקנים הפחות טובים, פתח את הרבע ביידוי שלשות במקום לחדור 3-4 פעמים לסל ולגמור את המשחק וככל הנראה נתן הוראה מפורשת לשחקנים לא לשמור בכלל.
השיא מבחינתי היה אחרי שסמית' קלע סל יפה ועלתה ל-7 או 9, מקל ואייברסון שילבו זרועות וטיילו בנחת להגנה בזמן שלארקין שרף אותם בדרך לליי אפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 12:03 am 
Sophomore

בגצקיס לא מתבייש להיראות מבסוט?
הדבר היחיד שהיה יותר מטומטם ממכבי הערב זו ההתקפה האחרונה של הספרדים שלא הצליחו אפילו להרים זריקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 1:28 am 
Hall of Famer

ניצחון ענק , רוח המועדון .
יש לציין שכל היריבות הישירות של מכבי הפסידו ( קאזאן , מילאנו , באמברג ) , אז מעמדה בטבלה התחזק משמעותית :D

אלכסנדר נפצע לשלושה-ארבעה שבועות ( פורסם ע"י מנהלת הליגה ) . נו שוין ...

0 חטיפות למכבי על פי הסטטיסטיקה ?!
4 איבודי כדור בלבד לספרדים ?!

ויקטור ראד מאז בדיקת הסמים ( ארבעה משחקים - שניים בכל מפעל ) : 4.25 נק' בממוצע , 6/19 מהשדה . יכול להיות שזה מקרי , יכול להיות שלא ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 1:31 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפילו כשמכבי מנצחים הם מצליחים להשוות שיא שלילי...
הפעם עם 0 חטיפות קבוצתיות (דארושפקה הגיעה להישג הזה לפניהם, גם מול ויטוריה). הם גם גרמו לספרדים לאבד רק 4 כדורים, שזה אחד יותר מהשיא העונתי של פאו.
און דה ברייט סייד, הם השוו את השיא העונתי שלהם היא רק 9 איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 1:46 am 
Junior

http://sports.walla.co.il/item/3039432

ציטוט:
אלא שלא הכל ורוד במכבי תל אביב: ג'ו אלכסנדר שבר את היד במהלך המשחק וייעדר 3-4 שבועות. שחקן הפנים יחמיץ את משחקי הגביע בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 9:49 am 
Sophomore

ועוד סימפטום לקריסה של השנה - בפורום סלניוז בכלל לא נפתח ת'רד למשחק של מכבי ביורוליג וכל ההתייחסות למשחק היא ב-4-5 הודעות בת'רד היורוליג הכללי.

כזה אני לפחות עוד לא זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 10:25 am 
Junior

גמליאל כתב:
ועוד סימפטום לקריסה של השנה - בפורום סלניוז בכלל לא נפתח ת'רד למשחק של מכבי ביורוליג וכל ההתייחסות למשחק היא ב-4-5 הודעות בת'רד היורוליג הכללי.

כזה אני לפחות עוד לא זוכר...

וואלה!
בגלל זה גיליתי רק עכשיו שהיה אתמול משחק...

רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2017 12:12 pm 
Hall of Famer

שמתי לזה לב עוד אתמול בערב בזמן המשחק.
אכן לא היה מעולם, וזו העונה ה-13 שלי כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא