סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 2:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 12:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם כתב:
כמו שכבר כתבתי כאן קודם, ווימס היה בליטא בעונת 2012-2011 ולכן סביר להניח שהילד הזה, בן חמש בערך, אבל אני צריך להוסיף שלא הצלחתי למצוא בשום מקום התייחסות לילד הזה. מצד שני חיפוש באינטרנט מראה שלווימס יש ילדה קטנה בשם סיינה, שנולדה ב 2014 בטורונטו ולא בליטא. בקיצור הגירסה של ווימס לא נראית מאוד אמינה בלשון המעטה. מצד שני על מה בדיוק היא מבוססת - האם ווימס פרסם אותה איפה שהוא או שאלה דברים שדיווח אחד העיתונאים?

מופיע כציטוטים של ווימס לפחות בארבעה אתרים שונים, בחלקם כולל התייחסויות מפורשות שמצוטטות ממנו באשר לכך שהילד ליטאי ולא יודע אנגלית ולזה שהוא בן 3.
גם אתה וגם פיקנרול נאחזים בקש.
בערוץ הספורט גם שידרו אותו אומר את הדברים בקולו. הכל כולל הכל. ליטאי, בן 3, תקוע לבד בשדה התעופה. אבל זה המקום היחיד שהוא מופיע בקולו, אולי זה בכלל לא הוא והביאו את טוביה צפיר לחקות אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 9:26 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
מנחם כתב:
כמו שכבר כתבתי כאן קודם, ווימס היה בליטא בעונת 2012-2011 ולכן סביר להניח שהילד הזה, בן חמש בערך, אבל אני צריך להוסיף שלא הצלחתי למצוא בשום מקום התייחסות לילד הזה. מצד שני חיפוש באינטרנט מראה שלווימס יש ילדה קטנה בשם סיינה, שנולדה ב 2014 בטורונטו ולא בליטא. בקיצור הגירסה של ווימס לא נראית מאוד אמינה בלשון המעטה. מצד שני על מה בדיוק היא מבוססת - האם ווימס פרסם אותה איפה שהוא או שאלה דברים שדיווח אחד העיתונאים?

מופיע כציטוטים של ווימס לפחות בארבעה אתרים שונים, בחלקם כולל התייחסויות מפורשות שמצוטטות ממנו באשר לכך שהילד ליטאי ולא יודע אנגלית ולזה שהוא בן 3.
גם אתה וגם פיקנרול נאחזים בקש.
בערוץ הספורט גם שידרו אותו אומר את הדברים בקולו. הכל כולל הכל. ליטאי, בן 3, תקוע לבד בשדה התעופה. אבל זה המקום היחיד שהוא מופיע בקולו, אולי זה בכלל לא הוא והביאו את טוביה צפיר לחקות אותו.

למה נאחז בקש, אני כותב בפירוש בציטוט שאתה מביא, שהגירסה של ווימס נראית מאוד לא אמינה. זה שהתעצלתי לבדוק האם הוא שמעו אותו אומר את זה בקולו או לא, עוד לא אומר שאני מנסה לטעון שהוא דובר אמת, הרי כמו שכבר הזכרתי, אני כבר טענתי בהתחלת הפרשה שבכלל לא הגיוני שיש לו ילד ליטאי בן שלוש.

וההסבר ששיבר הציע נראה לי מאוד הגיוני - ווימס קיבל כנראה לא מעט כסף תמורת השתיקה שלו ומצד שני מכבי כנראה גם יודעת שהפרשה לא מוציאה אותה הכי טוב ולכן שני הצדדים שותקים. לדעתי מי שחושב שווימס לא קיבל שקל ואין לו שום הסכם עם מכבי, משלה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 10:14 am 
Hall of Famer

לאור השתיקה של שני הצדדים לאחרונה, גם אותי לא יפתיע בכלל אם מכבי הגיעו לאיזושהי הסכמה עם ווימס, עם או בלי פיצוי. מה שכן, בהנחה שווימס אכן פוצץ את בדיקת הסמים ונמצא בצרות עם הועדה למניעת סימום בספורט, אני מניח שאין לו יותר מדי מנוף לדרוש ממכבי סכומי עתק על סיום החוזה, אז גם אם היא פיצתה אותו, אני רק יכול להניח שההפרש בין הפיצוי לבין יתרת החוזה הוא מאוד משמעותי לטובת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 10:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש טעם לדון בהאם או לא יש הסדר בין הצדדים רק אחרי שיובהרו הפרטים האובייקטיביים לגבי הפרשה - בפעם האחרונה זה היה תקוע בצד הישראלי של הועדה למניעת סימום (ושהובהר במפורש שאין לה סמכות להשעיה בחו"ל) כי מכבי לא העבירה את הפרטים. זה התקדם מאז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 10:54 am 
Hall of Famer

חוץ מזה שמכבי העבירה את הפרטים, לא שמעתי על התקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 12:03 pm 
מנהל פורום

אם הם העבירו את הפרטים דרך דואר ישראל זה יכול לקחת קצת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 12:36 pm 
Junior

כמו שאני רואה את הדברים (על בסיס הערכה וגישה ולא מידע אחר מזה שאתם מכירים, המצב הוא כזה:

1. מכבי ו-ווימס יודעים שהבדיקה שהוא ביצע כוללת ממצאי סמים.
2. ווימס קיבל מסרים ממכבי שהם לא רוצים לשרוף לו את הקריירה אבל הם רוצים להיפטר ממנו.
3. ווימס ניסה על דעת עצמו או בסיכום עם מכבי לפסול את הדגימה על מנת שלא ניתן יהיה להוכיח בוודאות שיש לו סמים בגוף.
4. מכבי סיכמה עם ווימס שהיא לא באמת תשתמש בבדיקת הסמים או בפרוצדורה של פסילה על סמך אי נטילת דגימה ותנסה להחריש אותן. לכן לא המשיכה להעביר פרטים אישיים לרשות. היא רצתה לתקוע את התהליך (ואולי אפילו להשתמש בהעברת הפרטים כתנאי להתפשרות ולחץ על ווימס לויתור על תנאים.
5. לאחר שווימס התנדף ממנה ובגלל חטטנות (לפי מכבי) של עיתונאים בתהליך, מכבי הבהירה לעיתונאים שאם הם ממשיכים לחפור בנושא ובכך לדפוק את כל ההבנות בין ווימס ומכבי (שכוללות שחרור עם פיצוי מינימאלי בתמורה להמשך הקריירה של ווימס) היא מבטלת להם את כל הבלעדיות על סיפורים ואייטמים ומחרימה אותם.
6. לא נשמע עוד מה התוצאות של הבדיקה הזו. בעונה הבאה, ואולי אפילו בעונה הזו נראה את ווימס משחק כדורסל במקום אחר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 12:48 pm 
מנהל פורום

איפה בהשתשלות האירועים שלך נכלל ההסבר ל"למה מכבי נתנתה לווימס פיצוי של מאות אלפי דולרים"?
הרי מכבי יכלה לשחרר אותו בלי פיצוי בכלל ולזרוק אותו מהמדרגות. למה לה ללכת לקראתו?
ייתכן שזה המצאה כמובן, אבל זה לא הוכחש ע"י אף אחד בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 1:12 pm 
Hall of Famer

בלי קשר לשאלה האם מכבי פיצתה את ווימס או לא, מה האינטרס של מכבי להכחיש או לאשר את הפיצוי שהיא נתנה או לא נתנה לווימס? אם היא פיצתה אותו, אז לא אמורה להיות לו בעיה עם הפרסום, אפילו מוציא אותה לארג'ית, כי היא לא הייתה חייבת לפצות אותו לכאורה בסיטואציה שנוצרה. ואם נניח לעומת זאת שהיא לא פיצתה אותו, למה זה צריך להפריע לה שמישהו מפרסם שהיא כן פיצתה אותו? בהנחה הדי סבירה ששני הצדדים מנסים להרגיע כרגע את הלהבות ולרדת מכל העצים שהם טיפסו עליהם, אני לא חושב שלמישהו מהצדדים יש איזשהו אינטרס להגיב לפרסומים בתקשורת כל עוד הם לא פוגעים בו, בין אם הם נכונים ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 1:16 pm 
מנהל פורום

הרסי, לפחות חלק מהנקודות כאן נשמעות ספקולטיביות מאוד ועם אלטרנטיבה פשוטה יותר.

בכל מקרה, וימס נדפק כאן עמוקות. הרשות הישראלית הודיעה שמבחינתה הוא מושעה ושברגע שיתקבלו הפרטים ממכבי הם יועברו לרשות הבינלאומית שמן הסתם תנקוט צעד דומה. כל מי שפירשן משפטית את הפרשה אמר שהימנעות ממתן בדיקה, מכל סיבה שהיא, כמוה ככישלון בבדיקה. ככה שגם אם היתה איזו תכנית של מכבי לסיים את העניין בשקט ולהשתמש בסיפור כתרגיל, לפחות מהצד של וימס לא נראה שזה עזר לו מי יודע מה.

לכן בעיני הסיפור הוא די פשוט: וימס פישל, נכשל בבדיקה, גם אם היה תרגיל של מכבי הוא הצליח בבחינתם לחלוטין. יכול להיות שמכבי סיכמו עם וימס על פיצוי כלשהו בתמורה לעזיבה שקטה שלו וזה נשמע לי כמו משהו שהגיוני לעשות (בהנחה בזה חוקי).

(כמובן שאם יסתבר שוימס לא מושעה אז זה יהיה סיפור אחר ואפשר יהיה להתחיל לספקלץ מחדש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 1:22 pm 
Junior

Shiver כתב:
איפה בהשתשלות האירועים שלך נכלל ההסבר ל"למה מכבי נתנתה לווימס פיצוי של מאות אלפי דולרים"?
הרי מכבי יכלה לשחרר אותו בלי פיצוי בכלל ולזרוק אותו מהמדרגות. למה לה ללכת לקראתו?
ייתכן שזה המצאה כמובן, אבל זה לא הוכחש ע"י אף אחד בינתיים.

בגלל הבנק של פנאן, כמובן.

נדבר כשיאשרו את הפיצוי הזה.

מעבר לזה, אולי סכום כזה יתכן בתמורה להתחייבות של ווימס שלא ללכת לבית משפט לערעורים, במידה ויש לו כל מיני הוכחות והקלטות למשחק מלוכלך של מכבי ואיומים - ובכללי, כל מיני דברים שיכולים לעשות לה נזק תדמיתי נוסף.

ראובן כתב:
הרסי, לפחות חלק מהנקודות כאן נשמעות ספקולטיביות מאוד ועם אלטרנטיבה פשוטה יותר.

בכל מקרה, וימס נדפק כאן עמוקות. הרשות הישראלית הודיעה שמבחינתה הוא מושעה ושברגע שיתקבלו הפרטים ממכבי הם יועברו לרשות הבינלאומית שמן הסתם תנקוט צעד דומה. כל מי שפירשן משפטית את הפרשה אמר שהימנעות ממתן בדיקה, מכל סיבה שהיא, כמוה ככישלון בבדיקה. ככה שגם אם היתה איזו תכנית של מכבי לסיים את העניין בשקט ולהשתמש בסיפור כתרגיל, לפחות מהצד של וימס לא נראה שזה עזר לו מי יודע מה.

לכן בעיני הסיפור הוא די פשוט: וימס פישל, נכשל בבדיקה, גם אם היה תרגיל של מכבי הוא הצליח בבחינתם לחלוטין. יכול להיות שמכבי סיכמו עם וימס על פיצוי כלשהו בתמורה לעזיבה שקטה שלו וזה נשמע לי כמו משהו שהגיוני לעשות (בהנחה בזה חוקי).

(כמובן שאם יסתבר שוימס לא מושעה אז זה יהיה סיפור אחר ואפשר יהיה להתחיל לספקלץ מחדש)

קודם כל, אמרתי שזה קונספירטיבי בהסתייגויות שלי. דבר שני, המניע לקונספירציה היא העצירה המוחלטת בסיקור העיתונאי של כל הצדדים. איך עצירת הסיקור הזה מסתדרת לך אם מכבי חושבת על עצמה שהיא פיקס?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 1:42 pm 
Hall of Famer

אתה יוצא מנקודת הנחה שעצירת הסיקור באה ממכבי. סתם כי בא לך.
לי יש השערה אחרת הרבה יותר פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 1:47 pm 
Hall of Famer

הרסי, עצירת הסיפור מסתדרת מצוין גם אם מכבי חושבת שהיא פיקס, למה למכבי לגרום לתקשורת להמשיך להתעסק בסיפור הזה? גם אם היא הייתה בסדר (בעיני עצמה, באופן כללי, לא באמת משנה), זה עדיין סיפור לא נעים מבחינתה ששחקן שלה נכשל בבדיקת סמים, אני בטוח שמבחינת הנהלת מכבי היא הייתה שמחה לשים את כל הסיפור מאחוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 2:21 pm 
Junior

הסכום שמכבי שילמה לווימס צריך לעבור בבקרה התקציבית?
מדווח לרשויות כלשהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 2:37 pm 
מנהל פורום

ברור שהוא מדווח והכל אבל זה די חסוי מהציבור
מישהו יודע להגיד לי על כמה באמת עומד החוזה של צירבס למשל? מעבר לפרסומים בזמן החתימה של מיליון יורו או משהו כזה?
כל נושא שכר השחקנים מלא במניפולציות ודיסאינפורציה
אם הסוכן מפרסם, זה מנופח כי הוא רוצה לשדר שמדובר בשחקן יקר לקראת החוזה הבא
אם זאת הקבוצה אז הסכום מוקטן כדי להוריד ציפיות משחקנים אחרים
אם את החוזה הבסיסי של השחקן הוא מידע חסוי, אתה מצפה שמישהו יתן לך מידע מהימן על תשלומים חד פעמיים? הגזמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 2:39 pm 
מנהל פורום

לא התייחסתי לסיבות לעצירת הסיקור, אם כי גם כאן נראה לי שההצעה שלך היא אפשרות אחת ולאו דווקא הכי סבירה. על עיתונאים שהם גם ככה כלבלבים של מכבי לא צריך לאיים ומן הסתם הם יבינו לבד שמכבי לא מעוניינת בהמשך החפירה. אחרים יכולים לא לסקר כי איימו עליהם, אבל גם כי הם עצלנים, רשלנים, חובבנים או שסתם הם מניחים שמהרגע שווימס עזב כבר לא מעניין אף אחד מה בדיוק קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 2:57 pm 
Hall of Famer

אגב, מכבי אפילו לא חייבת להגדיר את הסכום כפיצוי פעמי, אם הבדיקה הייתה לצורך העניין בסוף ינואר, היא יכולה להגיד שהיא מסיימת את החוזה שלו בסוף ינואר ונותנת לו פיצוי מסוים על התרת החוזה, אבל באותה מידה היא יכולה גם להודיע שהיא לא משלמת לו שום פיצוי, אבל כן ממשיכה לשלם לו משכורת עד סוף פברואר או סוף מרץ (בהתאם לאיזשהו סיכום איתו). לדעתי שתי האופציות האלו פתוחות עבורה בהתאם לצרכים הספציפיים של הסיטואציה, אני מניח שזה עשוי לשנות במקרים מסוימים, בטח מבחינת מיסוי, גם אם הסכום שניתן לווימס הוא אותו סכום בסופו של דבר. ושוב, זה מבלי לטעון שמכבי פיצתה אותו או המשיכה לשלם לו משכורת אחרי שהיא שיחררה אותו, באמת שאין לי מושג מה קרה שם וכמו שראובן כתב, עם עיתונות הספורט הדי רשלנית, חובבנית, עצלנית ואינטרסנטית שיש לנו, סיכוי שביר שגם לעולם לא נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 3:27 pm 
Junior

rony כתב:
הרסי, עצירת הסיפור מסתדרת מצוין גם אם מכבי חושבת שהיא פיקס, למה למכבי לגרום לתקשורת להמשיך להתעסק בסיפור הזה? גם אם היא הייתה בסדר (בעיני עצמה, באופן כללי, לא באמת משנה), זה עדיין סיפור לא נעים מבחינתה ששחקן שלה נכשל בבדיקת סמים, אני בטוח שמבחינת הנהלת מכבי היא הייתה שמחה לשים את כל הסיפור מאחוריה.

לא מתיישב לי שהכתבים הפסיקו לעסוק בעניין מיוזמתם. יש פה סיפור לא גמור וצהוב ומהסוג שבדרך כלל מאוד מעניין אנשים. קשה לי להסביר איך גלדסטון עצר את ההתעסקות בנושא אי העברת הפרטים של ווימס לרשות בלי לסגור את המעגל הזה. העצירה המוחלטת נראית לי כמו הורדת שאלטר על הנושא מצד מכבי.

כאמור, קונספירטיבי מאוד.

ראי, מה ההשערה שלך? הנחת היסוד שלי היא שכתבי כדורסל קודחים וקודחים בכל עניין שקשור למכבי תל אביב כל עוד יש להם שמץ של סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 4:37 pm 
Hall of Famer

אני אחזור על עצמי-הכתבים הפסיקו לכתוב כי אין להם מקורות מידע, סוני ווימס (כי קיבל פיצוי, כי הבין שתפסו אותו בשקרים, כי הוא יודע שהוא הולך לחטוף על עניין בדיקת הסמים, ווטאבר) לא מדבר איתם, מכבי לא מדברת איתם (כי היא הייתה לא בסדר, כי היא רוצה לשים את הסיפור מאחוריה, ווטאבר), אז מאיפה אתה רוצה שהם יביאו חומר חדש על הסיפור? עצם העובדה שמכבי הורידה את השאלטר על הסיפור, וסביר להניח שהיא אכן עשתה את זה, לא אומר שהיא חושבת שהיא הייתה לא בסדר, גם אם אתה לוקח כל מילה שראשיה אומרים כאמת צרופה ומוחלטת ומניח שמכבי הייתה הכי בסדר והכי ישרה בסיפור הזה, איזו סיבה יש לה להמשיך להציף אותו בתקשורת? מבחינתה עדיף שהוא ירד מסדר היום כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 4:49 pm 
Junior

הם ידעו להביא יופי מרואיינים מארגוני מניעת סימום בספורט כנותני חוות דעת וצד ג'. מה מונע מכתבים להתקשר לאותם אישים ולשאול אותם מה קורה למשל כשקבוצה לא העבירה כנדרש את פרטי ההתקשרות של השחקן? סתם דוגמא. מה מונע מהם לשאול מה קורה עם הבדיקות של ראד ומקל? גם על זה אני לא שומע עדכונים בתקשורת, וזה משהו שהוא על פניו עניין חם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 5:10 pm 
Hall of Famer

היה עדכון דווקא על הבדיקה של ראד ומקל לפני כמה ימים שהבדיקה תגיע בעוד איזה שבועיים. מעבר לזה אתה באמת לא מצפה לעדכון, אולי איזה לבורנטית הרימה את בקבוק הבדיקה.
על פניו מדובר בסיפור מת. השחקן שוחרר, נחתך. הגרסאות של הצדדים הובאו. הם יכולים להמשיך לחפור בסיפור ולבדוק האם ווימס משקר ואכן הבן שלו הוא בן 5 והגיע עם האמא, אומנת ותזמורת מליטא ולא לבד כמו שהוא טען, אבל ברגע שהשחקן כבר לא פה, זה פחות מעניין.
אני בטוח שבמידה ו-ווימס למשל יושעה עד סוף השנה, או אפילו יותר, אז אנחנו נשמע מכך. אם סוני ווימס יחליט לפתוח עוד פעם את הפה, אז גם אז נשמע. מעבר לכך, גם העדכון על הפיצוי שווימס קיבל (או לא) ממכבי הגיע כמה ימים אחרי שבכל כלי התקשורת הפרשה גוועה לה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 5:11 pm 
Hall of Famer

הם יכולים לשאול. אבל מכיוון שבינתיים מכבי כבר העבירה את הפרטים של ווימס, ולפי קבועי הזמן שאני שמעתי סיכוי גדול שהבדיקות של ראד ומקל עדיין בבדיקה במעבדה, ההשערה שלי היא שפשוט אין התפתחות חדשה בסיפור בינתיים ויש חדשות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 5:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

17 עמודים בסלניוז על בדיקת סמים... עוד לא מיציתם? :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 6:01 pm 
Sophomore

juror13 כתב:

אנשים פה סחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2017 6:25 pm 
Junior

juror13 כתב:

חכה מה יקרה כשיגיעו התוצאות של מקל

וחוץ מזה אני חושב שממש לא מיצינו ואני עוד צופה התפחויות כאלה ואחרות בפרשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: