סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 11:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגמר
הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 3:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רפאל כתב:
לדעתי אין סיכוי, כי חולון הביאו 2,000-2,500 והייתה לקהל שלהם נוכחות הרבה יותר מסיבית.

אין שום סיכוי בעולם שחולון הביאו 2500 אוהדים אתמול. אולי חצי מזה.

אולמות 7-8 שלהם היו מלאים + גלריה 8 בלבד. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 3:59 pm 
Junior

רפאל כתב:
מחירי הכרטיסים לא פחות משערורייה - החל מ-100 לגלריות ועד ל-300 באולם. עושים כסף על קהל שבוי שימלא את הארנה בכל מצב.
די בטוח שבגמר של העונה שעברה המחירים היו חצי מזה.

במה בדיוק זה קהל שבוי? קהל שבוי זה כשאתה מכריח מישהו להיחשף לתכנים בלי יכולת בחירה - מכבי ת"א בערוץ 1 כשלא היו עוד ערוצים.

פה זה מקרה קלאסי של עודף ביקוש - גם במחירים הנוכחיים יהיו הרבה יותר מ-10,000 איש שירצו להגיע למשחק, אז סביר לגמרי שהמחירים ישקפו את הביקוש הזה. אחת מהסיבות לביקוש הוא גם איכות המוצר (ויכוח נפרד אם מישהו "דאג" לשפר את המוצר דרך ההגרלה...) - אז מדוע לא לגבות מחי שישקף את הביקוש שלו? מי שלא רוצה מוזמן לצפות בבית.
הדבר היחיד הוא שבמקרה של איגוד הכדורסל אפשר היה לצפות שאחוז מסויים מהכרטיסים יוצעו במחירים זולים יותר לחיילים ונוער - אני לא בטוח שזה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 4:18 pm 
Hall of Famer

אגב , משהו שצריך לשים לב אליו - מזג האויר ביום חמישי אמור להיות סוער בירושלים כולל אולי שלג שיכול להיערם (לפי כמה תחזיות).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 4:23 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
רפאל כתב:
לדעתי אין סיכוי, כי חולון הביאו 2,000-2,500 והייתה לקהל שלהם נוכחות הרבה יותר מסיבית.

2000 כרטיסים נמכרו אצלנו. אולמות 7-8 היו מפוצצים באוהדים שירדו מהגלריות.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 4:59 pm 
Junior

דניאל כתב:
רפאל כתב:
מחירי הכרטיסים לא פחות משערורייה - החל מ-100 לגלריות ועד ל-300 באולם. עושים כסף על קהל שבוי שימלא את הארנה בכל מצב.

במה בדיוק זה קהל שבוי? קהל שבוי זה כשאתה מכריח מישהו להיחשף לתכנים בלי יכולת בחירה - מכבי ת"א בערוץ 1 כשלא היו עוד ערוצים.

פה זה מקרה קלאסי של עודף ביקוש - גם במחירים הנוכחיים יהיו הרבה יותר מ-10,000 איש שירצו להגיע למשחק, אז סביר לגמרי שהמחירים ישקפו את הביקוש הזה. אחת מהסיבות לביקוש הוא גם איכות המוצר (ויכוח נפרד אם מישהו "דאג" לשפר את המוצר דרך ההגרלה...) - אז מדוע לא לגבות מחי שישקף את הביקוש שלו? מי שלא רוצה מוזמן לצפות בבית.
הדבר היחיד הוא שבמקרה של איגוד הכדורסל אפשר היה לצפות שאחוז מסויים מהכרטיסים יוצעו במחירים זולים יותר לחיילים ונוער - אני לא בטוח שזה לא קורה.

כל הכבוד על השליטה במושגי היסוד של מבוא למנהל עסקים. עודף ביקוש זה באמת משהו אחר מקהל שבוי, אבל לא ברור לי למה בכלל להחיל באופן גורף כל כך את עולם המושגים של היצע וביקוש במקרה הזה. איגוד הכדורסל הוא לא עסק. הוא ממומן כמעט כולו מהכסף של משלם המיסים. הטוטו משקיע באולמות כי זו ״תרומה לקהילה״ וכל השנה מסבירים לנו שספורט הוא חלק מהתרבות ושהוא מחנך לערכים וכל החרא הזה, אבל פתאם בערב היחיד בשנה שכל הסיפור הזה יכול להיות רווחי למי שמנהל את העסק, אז פתאם אנחנו לקוחות והכל עובד לפי היצע וביקוש? העקרון שמנהל את הכדורסל הוא לא הגיון עסקי. עשרות העסקנים שהסתובבו אתמול על הפרקט בארנה לא מקבלים משכורות כי העסק שהם מנהלים הוא כל כך רווחי. באותה מידה, הגיוני לדרוש מהם שלא יקבעו את המחירים של הגמר לשיא שהאוהדים מוכנים לשלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 5:09 pm 
מנהל פורום

300 זה רק לאולם ביציע המרכזי בכל שאר חלקי האולם זה 120-150 לדעתי אותו מחיר כמו חצי הגמר
בגלריה יש ב70-80 לא מצאתי יקר יותר מ80

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 5:26 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
דניאל כתב:
רפאל כתב:

כל הכבוד על השליטה במושגי היסוד של מבוא למנהל עסקים. עודף ביקוש זה באמת משהו אחר מקהל שבוי, אבל לא ברור לי למה בכלל להחיל באופן גורף כל כך את עולם המושגים של היצע וביקוש במקרה הזה. איגוד הכדורסל הוא לא עסק. הוא ממומן כמעט כולו מהכסף של משלם המיסים. הטוטו משקיע באולמות כי זו ״תרומה לקהילה״ וכל השנה מסבירים לנו שספורט הוא חלק מהתרבות ושהוא מחנך לערכים וכל החרא הזה, אבל פתאם בערב היחיד בשנה שכל הסיפור הזה יכול להיות רווחי למי שמנהל את העסק, אז פתאם אנחנו לקוחות והכל עובד לפי היצע וביקוש? העקרון שמנהל את הכדורסל הוא לא הגיון עסקי. עשרות העסקנים שהסתובבו אתמול על הפרקט בארנה לא מקבלים משכורות כי העסק שהם מנהלים הוא כל כך רווחי. באותה מידה, הגיוני לדרוש מהם שלא יקבעו את המחירים של הגמר לשיא שהאוהדים מוכנים לשלם...

אני לא אדחוף פה קלישאות מעצבנות כמו שאתה עשית - אני רק אגיד שגם גופים ציבוריים כמו גם גופים ללא מטרות רווח צריכים בדברים רבים להתנהל כמו גופים עסקיים. היתרון במקסום רווחים (או אם אתה מתעקש על עולם העסקים - בהשאת ערך לבעלי מניות) הוא שאתה נותן כיוון מאד ברור למנהלים של החברה. אם תבקש מהם לא לעבוד לפי עקרון עסקי אתה חייב להסביר איך הם צריכים להתנהל (ובמה שכתבת לא הצעת שום דבר חלופי). לרוב זה לא עובד - זה מוביל או לניהול כושל או לשחיתות. העיקרון הנכון במקרים כאלה הוא לדרוש מהם להתנהל בצורה עסקית לחלוטין תחת מגבלות מסויימות - כמו הדוג' שנתתי על התמחור (אחוז מסויים שיוקדש לאוכלוסיות מסויימות, אפשר גם לקבוע מדיניות מחירים קשיחה מאד), כמו גם במקרים של תהליכים אחרים (לדוג', אפשר לדרוש שבמכרזים תנתן עדיפות לספקים אשר מעסיקים אוכלוסיות מיוחדות).
כל עוד זה לא נקבע (ודי קשה לקבוע את זה בצורה מפורטת) - האלטרנטיבה הכי טובה היא לדרוש עבודה לפי הגיון עסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 5:37 pm 
Junior

אם באמת אפשר לראות את הגמר ב70-80 ש״ח אז בעיניי התמחור די הוגן בסך הכל...

בוויכוח העקרוני כנראה שלא נסכים. אם, נניח, היה אפשר למצוא 11,000 תיירים אמריקאיים שמאוד אוהבים את ויקטור ראד ואת בר טימור ומוכנים לשלם 500$ כדי לראות אותם משחקים ראש בראש בגמר, עדיין הציפייה שלי היא שבגלל שאיגוד הכדורסל הוא גוף ציבורי, יש ערך בכך שהמחירים יהיו מותאמים לאוהד הכדורסל הממוצע בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 5:43 pm 
Junior

היו גם כרטיסים בחמישים שקלים בגלריה מאחורי הסלים, אני קניתי בשבעים בגלריה. סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 5:58 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אם באמת אפשר לראות את הגמר ב70-80 ש״ח אז בעיניי התמחור די הוגן בסך הכל...

בוויכוח העקרוני כנראה שלא נסכים. אם, נניח, היה אפשר למצוא 11,000 תיירים אמריקאיים שמאוד אוהבים את ויקטור ראד ואת בר טימור ומוכנים לשלם 500$ כדי לראות אותם משחקים ראש בראש בגמר, עדיין הציפייה שלי היא שבגלל שאיגוד הכדורסל הוא גוף ציבורי, יש ערך בכך שהמחירים יהיו מותאמים לאוהד הכדורסל הממוצע בארץ.

אז במקרה קיצוני כזה משרד הספורט (או מי שאחראי עליהם) צריך לקבוע להם דירקטיבה אחרת.
העובדה שהכרטיסים נחטפים, ולא על ידי תיירים אמריקאיים אלא ע"י האוהד הממוצע, היא אינדיקציה טובה שהמחיר דווקא הוגן. אפשר אפילו לטעון שהוא נמוך מדי, כי המון אנשים, "אוהדים ממוצעים" יישארו בלי כרטיסים. מה שמעניין הוא שפה הקבוצה (לפחות י-ם) קנתה את כל הכרטיסים ומוכרת אותם למנויים שלה - כלומר מפלה לרעה אנשים שהם לא מנויים שלה. לכאורה לא הגיון עסקי (כי ניתן היה להעלות את המחיר), בפועל זה לגמרי מה שקבוצה צריכה לעשות כדי להגדיל את הערך של המוצר שלה (מנוי שנתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 6:23 pm 
Freshman

מלבד מחירי הכרטיסים, השערוריה בכל אירוע כזה היא שהאיגוד משריין למקורביו יותר מ2500 כרטיסים (כמו אולם מלחה מלא) וביציעים הכי טובים. זה בא על חשבון האוהדים ואין לזה סיבה. יש הרבה מנויים של הקבוצות (או לפחות של ירושלים) שלא ישיגו כרטיס, והיו שמחים לשלם גם מחיר גבוה עבור המקומות האלה. יותר מזה, זה נותן הרגשה לא נעימה לקהל שנמצא באולם שכל מיני עסקני רולקסים למיניהם (כן, הם בעיקר אוהדים של מכבי) יושבים להם במרכז ושאר האוהדים נדחקים מאחורי הסלים. האיגוד רוצה לשריין לכל מיני לשעברים ומשפחותיהם, שישריין 200 כרטיסים, 300, אבל 2500 זו הגזמה מוחלטת.

אגב, אם היו מוכרים את כל המקומות האלה במקום לתת אותם לבני הדודה של מ"מ יו"ר איגוד הכדורסל וחבריו, היה אפשר להוריד בצורה משמעותית מאד את המחירים לשאר הצופים, ובכך לעודד השתתפות של ילדים, חיילים וסטודנטים ולא רק של בעלי הממון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 7:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
2011: לראשונה הרחקות בגמר הגביע, לאחר מכות בין טראוויס ווטסון לדיויד בלו (מכבי ת"א מנצחת את נתניה).

זה לא היה רומאו טראוויס שהתהפך לגמרי על בלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 7:39 pm 
Junior

אכן רומאו טראוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 8:51 pm 
Junior

דייסון כתב:
אדום88 כתב:
רפאל כתב:

2000 כרטיסים נמכרו אצלנו. אולמות 7-8 היו מפוצצים באוהדים שירדו מהגלריות.

2000 כרטיסים נמכרו, כמה מתוכם היו אוהדי הפועל שרכשו דרככם?
גם אשדוד היו בטוחים שבעקבות המכירה האדירה שלהם הם ייראו אלף צהובים.
בפועל, מעל חצי מזה היו אוהדי הפועל ירושלים שהטריחו את עצמם לנסוע לאשדוד.

אני מכיר מצוין את הארנה והראייה שלי 6/6. היו במקסימום 1400 אוהדי חולון. (1000 נדחסו באולמות כפי שאתה טוען ועוד 400 בגלריה למעלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2017 9:47 pm 
Junior

רלפי כתב:
מלבד מחירי הכרטיסים, השערוריה בכל אירוע כזה היא שהאיגוד משריין למקורביו יותר מ2500 כרטיסים (כמו אולם מלחה מלא) וביציעים הכי טובים. זה בא על חשבון האוהדים ואין לזה סיבה. יש הרבה מנויים של הקבוצות (או לפחות של ירושלים) שלא ישיגו כרטיס, והיו שמחים לשלם גם מחיר גבוה עבור המקומות האלה. יותר מזה, זה נותן הרגשה לא נעימה לקהל שנמצא באולם שכל מיני עסקני רולקסים למיניהם (כן, הם בעיקר אוהדים של מכבי) יושבים להם במרכז ושאר האוהדים נדחקים מאחורי הסלים. האיגוד רוצה לשריין לכל מיני לשעברים ומשפחותיהם, שישריין 200 כרטיסים, 300, אבל 2500 זו הגזמה מוחלטת.

אגב, אם היו מוכרים את כל המקומות האלה במקום לתת אותם לבני הדודה של מ"מ יו"ר איגוד הכדורסל וחבריו, היה אפשר להוריד בצורה משמעותית מאד את המחירים לשאר הצופים, ובכך לעודד השתתפות של ילדים, חיילים וסטודנטים ולא רק של בעלי הממון.

זו לא שערורייה. זה הכל בגלל העקרונות הקדושים של כוחות השוק. האיגוד, שכמו שנטען פה אמור להתנהל על פי הגיון עסקי נטו, פשוט הרגיש שיש עודף ביקוש של עסקנים לכרטיסים בחינם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 12:26 am 
Sophomore

לא משנה כמה מכבי נוראית השנה, ואלוהים כמה שהיא נוראית - משחק גמר נגדה תמיד מעורר את החשש שהפעם זה יתפוצץ. מצד שני, הסיטואציה מעולם לא הייתה מתאימה יותר עבור הפועל לשבור את המחסום הפסיכולוגי הזה אחת ולתמיד כי היא פשוט קבוצה טובה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 8:26 am 
Hall of Famer

1. נניח שכל הכרטיסים לגמר נמכרים ב50 שקל. מן הסתם ספסרים היו משתלטים על נתח הגון וקובעים מחירים אחרים. האיגוד צריך לכוון למחירים שלא ישאירו פער גדול מדי לספסרים, וישארו ריאלים מצד שני. נכון לעכשיו הרמה הקיימת די קולעת.
2. 2500 כרטיסים משוריינים זה שערוריה, וכאן הייתי מצפה מהמחוקק להתערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 5:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Avishai כתב:
לא משנה כמה מכבי נוראית השנה, ואלוהים כמה שהיא נוראית - משחק גמר נגדה תמיד מעורר את החשש שהפעם זה יתפוצץ. מצד שני, הסיטואציה מעולם לא הייתה מתאימה יותר עבור הפועל לשבור את המחסום הפסיכולוגי הזה אחת ולתמיד כי היא פשוט קבוצה טובה בהרבה.

אם יש עוד חשש כזה, אז כנראה שהדיבורים על מותו של המותג עדיין מוקדמים...
במצב ובכושר של שתי הקבוצות היום, אני חושב שלמכבי של היום אין מספיק כלים באמת להזיק לירושלים. לא רואה שום סיבה שזה ייגמר אחרת ממשחק הליגה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 6:10 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
Avishai כתב:

אם יש עוד חשש כזה, אז כנראה שהדיבורים על מותו של המותג עדיין מוקדמים...
במצב ובכושר של שתי הקבוצות היום, אני חושב שלמכבי של היום אין מספיק כלים באמת להזיק לירושלים. לא רואה שום סיבה שזה ייגמר אחרת ממשחק הליגה.

לא חושב שזה קשור למותג, אלא יותר לעובדה שמה לעשות, בשורה התחתונה יש למכבי בארץ קאדר של 10 שחקנים מוכשרים ובכירים (מה שאין לירושלים), ותקציב הרבה יותר גדול. למרות שהם בכושר פח, בערב נתון ניצחון על קבוצה ישראלית (טובה ככל שתהיה) הוא ממש לא בגדר סנסציה או אפילו הפתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 6:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחר שאני מאמין הרבה פחות ממך כנראה (ומרוב האנשים פה) במאזן היתרונות מול החסרונות של שחקני מכבי, וזה רק הולך ומתגבר ככל שהעונה מתקדמת, אותי זה כן יפתיע.
אני חושב שהיום ירושלים עולה על מכבי כמעט בכל עמדה, וגם בזה שהיא יותר מאומנת ומאוזנת.

התקציב? גמרנו, כבר לא משחק העונה. הסגלים הם הסגלים שיש, על יתרונותיהם וחסרונותיהם. התקציב ידבר אולי בעונות הבאות, ומן הסתם יתקזז עם זה שהטרויקה תמשיך לשלוט במכבי ולבנות את הקבוצה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 6:27 pm 
מנהל פורום

הווינר נתן לנו +8 מול חולון נגמר +9
נתן למכבי +10 נגמר +6

בגמר הווינר נותן +4 להפועל נקווה שהמגמה תמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 6:54 pm 
Sophomore

מי הזר שלא מתלבש מחר בירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 7:15 pm 
Sophomore

נקווה שמה שעבד בחצי גמר הגביע מול חולון בארנה, יעבוד גם מול עוד קבוצה צהובה.
עוד משחק בדרך לנשיא - מה אומרים המספרים?

רקע:
הסטטיסטיקה היא ממשחקי הבית של הפועל ומשחקי החוץ של ת"א.
- הפועל שיחקה השנה 11 משחקי ליגה בארנה, ניצחה תשעה והפסידה שניים.
- ת"א שיחקה השנה 9 משחקי ליגה מחוץ למנורה, ניצחה שישה והפסידה שלושה.
- הפועל ניצחה את משחקי הבית בתוצאה ממוצעת של 81.6 : 68.6.
- ת"א ניצחה את משחקי החוץ בתוצאה ממוצעת של 83.1 : 81.3.

סטטיסטיקה קבוצתית:
- הפועל קולעת בארנה ב-37% ל-3, ב-52% ל-2 וב-71% מהקו תוך שהיא מורידה את היריבות ל- 29%, 45% ו-66% בהתאמה.
- ת"א קלעה במשחקי החוץ ב-42% ל-3, ב-52% ל-2 וב-75% מהקו תוך שהיא מעלה את היריבות ל- 35%, 52% ו-71% בהתאמה.

- הפועל לוקחת בארנה כ-37 ריב' ו-9 בהתקפה, אבל מאפשרת ליריבות לקחת כ-39 ריב' ו-11.6 בהתקפה.
- ת"א לוקחת בחוץ רק 33 ריב' ו-7.7 בהתקפה, אבל מאפשרת ליריבות לקחת כ-37.8 ריב' ו-11 בהתקפה.

- הפועל מחלקת בארנה 17.8 אסיסטים, חוטפת 8.2 כדורים ומאבדת 12.6 כדורים, כשמספרי היריבה הם 15.5, 7.4 ו-15.2 בהתאמה.
- ת"א מחלקת בחוץ 18.2 אסיסטים, חוטפת 7.8 כדורים ומאבדת 13.4 כדורים, כשמספרי היריבה הם 17.8, 6.8 ו-14.4 בהתאמה.

- הפועל חוסמת בארנה 4 חסימות למשחק ונחסמת 2.2 פעמים במשחק.
- ת"א חוסמת בחוץ רק פעמיים למשחק ונחסמת 1.3 פעמים במשחק.

סיכום המספרים:
- הפועל מנצחת במדד המשולב במשחקי הבית בתוצאה 95.5 - 69.6.
- חולון מפסידה במדד המשולב במשחקי החוץ בתוצאה 91.6 - 92.0.

מסקנה:
אפשר וצריך ל-ק-ר-ו-ע את הצהובים דרך ההגנה !! :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 7:26 pm 
מנהל פורום

זה לא ממש משחק חוץ למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 7:42 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
זה לא ממש משחק חוץ למכבי

זה בארנה ? זה משחק מחוץ למנורה ? זה משחק חוץ !

וחוץ מזה, אל תקלקל את התאוריה, עבדה עד עכשיו ! :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], uriel17, אבו שוקרי, בטן רכה וחביבה, עופר האדום, קרטמן ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: