מיכאל התנין כתב:
לאומית, למה זה כואב לך לפרגן?
לי לא הייתה בעיה לפרגן לכם בשני המשחקים הראשונים שבהם נצחתם ובצדק. תנסה, זה ממש עושה טוב לנשמה.
ולגבי העתיד של חולון: אמנם אני מאוד מחזיק מדנשה, אבל בגדול חולון היא אובראצ'יברית בטירוף. הייתה כזו גם עם וויאט ועוד יותר כזו בלעדיו.
ולא נעים להרוס קצת את אגדת קאליף, למרות שהוא שחקן נהדר שאני מאוד מחבב... האיש היה גם שכונה, עם לא מעט איבודים. חוסר יציבות די בולט באחוזים מהשדה ובמשחק שלו באופן כללי...חירב לא מעט משחקים גם בחולון אבל גם באילת וירד משמעותית במשחק שלו בפלייאוף... בחצי גמר מולנו היה עם 2 מ16 מהשדה.
לטעון כי חולון האובראצ'יברית במעין קו עליה מטורף כמו במבצע סבתא - מתחילים הכי מהר ואז מגבירים זה וואחד סטייטימנט. כרגע חולון נתנו אחלה סיבוב ראשון אבל במאני טיים כשלה ו"נסיבות מקלות" לא באמת מקלות. אפשר ללהג עד מחר על השופטים ועל החסרון של הקאליף. אבל בת'לס כרגע לא זוכרים את שני הנצחונות היפים של חולון על הפועל אלא זוכרים שהם הפסידו בחצי הגמר ויראו את הגמר מהסלון.
זוכר את החודשיים המופלאים של דנשה בהפועל. הצגנו אז כדורסל שמיימי לטעמי. אז טרנס מוריס הציל את העניינים. לא נראלי שטילור הוא המוריס החדש, וחובת ההוכחה גם על דנשה, לשמור על הרמה לאורך כל העונה.
ולגבי חולוניה, נחייה ונראה האם האובראצ'יבריות הזו תמשיך א שחולון תתישר לה ביכולתה עד סוף העונה, ימים יגידו.
וויאט שחקן אדיר. אתה אולי מדבר על וויאט של אילת. בחולון שחקן אחר לגמרי, הרבה יותר איכפתי, הרבה יותר קבוצתי, גם קצת פחות שכונה.
אני לוקח כדוגמא את המהלך האחרון בחיפה - חדירה שלו לסל, יכל בקלות לקחת זריקה קשה אבל בחר למסור קטנה לצד לאטקינס שניצח את המשחק.
ווינר שאין דברים כאלה. לא יודע מה הוא חירב בחולון. אולי משחק אחד מול נהריה בבית שכולם היו חרא. להבדיל, ניצח לנו כל כך הרבה משחקים.
אני שם אותו בשורה אחת עם דייסון, אולי אפילו קאליף בנקודות.
החיסרון שלו לחולון הוא קריטי, בוודאי בשלב כמו בחצי הגמר שלא היה לנו מחליף בשבילו.
לגבי חולון, לא יודע מה זה אובראצ'יבריות ועל סמך מה קבעת את זה. דווקא חצי הגמר היה הוכחה מצוינת שהמיקום שלנו מוצדק. בלי קאליף, בלי שחקן רוטציה כמו יבזורי, עם הרוש פצוע, ביום שחור כמעט של כל הקבוצה כפינו את קצב המשחק שלנו ולא היינו כל כך רחוקים מהפתעה. ברור גם לך שעם זר חדש ומתפקד ועם יבזורי זה ייראה לגמרי אחרת.
מקווה שנפגש ביוני ואז נראה איך 2 הקבוצות בהרכבים מלאים.