סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 11:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 4:04 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ביומבו ממש לא נותן דברים דומים לאיבאקה וזו אמירה מופרכת. הם משחקים הגנה שונה לחלוטין ובהתקפה זה בכלל עולם אחר לגמרי, איבאקה לגיטימי מהשלוש וכמעט אוטומטי ממיד ריינג'. הספייסינג של ההתקפה ובהכרח כל הסכמה ההתקפית שונה לחלוטין כשאתה מחליף בין השניים האלה.

אי אפשר לשים את הטרייד הזה מחוץ לקונטקסט שלו. הם הכפו בחצי שנה את אולדיפו לטרנס רוס. לסוכן של טרנס רוס יהיה קשה לטעון לטובת הלקוח שלו בהשוואה ביניהם מבלי לצחוק, והפכו בחירה 11 לבחירה 20~.
בקיץ אני הנחתי שיש להם התחייבות להארכת חוזה מאיבאקה ולכן הטרייד יכול להיות הגיוני, בהנחה שמחכים מהלכים נוספים מתוך מטרת בעלים לתקוף את צמרת המזרח, אבל מסתבר שלא הייתה שום תוכנית פעולה, ופשוט החליטו להמר על איבאקה ולדחוף אותו לרוטציה עם עוד 3 גבוהים לגיטימיים.
הם נכנסו לעונה עם אשליה שהקבוצה הצעירה הזו עם גורדון ב-3 ופייטון, ארגיובלי בוטום-3 פוינט גארד פותח בליגה, תוכל לרוץ בצמרת ולגרום לאיבאקה להאמין בעתיד הקבוצה. בינתיים הרסו את שווי השוק גם שלו וגם של ווצ'ביץ' שלפי השמועות חיפשו טרייד גם בשבילו לאחרונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 8:11 am 
Hall of Famer

קודם כל מדוייק שאין קשר בין איבקה לביומבו.
דבר שני איבקה היה סביר באורלנדו. עושה בדיוק מה שציפו. הוא לא סקורר ולא ייתן 20 למשחק. הוא נותן 15 באחוזים טובים כולל 39 מהשלוש. חוסם כמובן.
השאלה האם צריך אותו או לא היא שאלה אחרת.
רוס הוא גאנר. שם פעם שישים במשחק אחד אם אני לא טועה.
המועדון הזה אכן מוזר. בחירות דראפט גרועות עונה אחרי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 9:55 am 
Hall of Famer

אני חושב שהמג'יק היו מאבדים את איבאקה בשוק החופשי או משלמים לו המון ולא מגיעים לשום מקום. הטרייד הזה מציל אותם. הוא נותן להם עוד שחקן חוץ עם אפסייד מסוים וקליעה ובחירה חביבה בדראפט חזק. כמובן שאם מסתכלים על זה בהקשר של מה שהם נתנו עבור איבאקה, זו תמורה נוראית אבל לי (ולרובכם) זה היה ברור שמדובר בטרייד אומלל בזמן שהוא התרחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 10:54 am 
Hall of Famer

לגבי נותנים דברים דומים, הכוונה היא לגבוה הגנתי. זה נכון שאיבאקה מוכשר יותר וקלעי חוץ טוב בהרבה אבל אורלנדו היו עמוסים בקו הקדמי וחסרים בקו האחורי. הטרייד הזה מאזן אותם קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 11:19 am 
מנהל פורום

איבקה גם לא גבוה הגנתי. הוא פשוט חוסם סביר ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 11:21 am 
Hall of Famer

גם ביומבו הוא לא בדיוק גובר. סתם שחקן ששומר קצת ובגגל שהוא לא קולע כלום קיבל טיקט הגנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 11:59 am 
מנהל פורום

והם עדיין לא אותו שחקן....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 12:31 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שהם אותו שחקן אלא שהם משרתים צורך דומה - ולו רק בגלל ששניהם משחקים בקו הקדמי, יש להם יכולת חסימה טובה והם נחשבים בצדק או לא כשחקנים עם נטייה הגנתית.

שניהם גם עם גיל מפוקפק באמינותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 3:03 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני חושב שהמג'יק היו מאבדים את איבאקה בשוק החופשי או משלמים לו המון ולא מגיעים לשום מקום. הטרייד הזה מציל אותם. הוא נותן להם עוד שחקן חוץ עם אפסייד מסוים וקליעה ובחירה חביבה בדראפט חזק. כמובן שאם מסתכלים על זה בהקשר של מה שהם נתנו עבור איבאקה, זו תמורה נוראית אבל לי (ולרובכם) זה היה ברור שמדובר בטרייד אומלל בזמן שהוא התרחש.

זאת אומרת, שאתה מספר לנו שטרייד שלוקח את השחקן הכי טוב בקבוצה, מחליף אותו בשחקן ספסל פלוס בחירת סוף סיבוב (כרגע 20, אבל עם הצירוף של איבקה סביר להניח שזה יעלה לכיוון ה-25) זה טרייד טוב?
אני אומר שהמג'יק הבינו שבקיץ הם הולכים לאבד את איבקה, אז הם רקחו טרייד שבו הם, כמו שסימונס אוהב להגיד, קיבלו 30 סנט על הדולר, ואתה מספר שזה היה עסקה טובה. וכמובן שאנחנו מנתקים את זה מהמהלך בקיץ שבכלל הביא את איבקה לאורלנדו.

אתה אוהב להסתכל על הצד הניהולי של האן.בי.איי, אז מהבחינה הזאת בריאן קולאנג'לו שנוא נפשך מצוי שנות דור קדימה מהמבולבלים באורלנדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 3:21 pm 
Junior

אמרתי כמה פעמים שלמג'יק יש יותר מדי שחקני פנים ופחות מדי סווינגמנים. כנראה שזה גם ההיגיון שהוביל לטרייד הזה

בקשר לראפטורס, זה טרייד טוב גם בשבילם. לאורי, דרוזן, דמארה קארול, איבאקה ו-ואלנציונאס זו יופי של חמישייה, מאוזנים, מגוונים, סך הכל מהלך טוב לשני הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 4:54 pm 
Hall of Famer

חמישייה לא רעה. קרול חלש. הספסל חלש מאד. קצת CoJo ופאוול שהוא מאד אתלטי. אני אוהב את איבקה. מתאים לכדורסל של היום. יכול להחליף בשמירה ולשמור סביר גארדים מבלי שישברו לו קרסוליים.
יש רק לא מעט שמועות שכמו הרבה אפריקאים, איבקה לא בן 27 באמת.

נראה אם הסלטיקס יגיבו. הם גם צריכים 4 טוב יותר ממה שיש להם כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 5:16 pm 
Junior

קארול לא חלש. הוא היה מצוין בפלייאוף האחרון שלו באטלנטה ומאז היה בעיקר פצוע.
נראה שהוא חוזר לעצמו ואני לא בטוח שיש מישהו אחר במזרח שהייתי מעדיף כשומר מול לברון.

בתחילת העונה קוג'ו נחשב כטופ5 פויניט בקאפ, לאחרונה קצת נחלש. יש גם את ון פליט הרוקי.
פאוול נתן תפוקה כשחקן חמישייה במשחקים שדרוזן פספס. עדיין לא ברמת חמישייה אבל מהספסל הוא מספק.
יש אפילו עודף בגבוהים מהספסל, עם נוייגרה פטרסון ושני רוקיס וזה עוד מבלי שספרנו את סאלינגר.
בהחלט אפשר לשקול טרייד על אחד הרוקיז בשביל עוד שחקן כנף מהספסל.
וכמובן, יש להם צמד גארדים שהוא טופ5 בליגה, אם לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 7:11 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

זאת אומרת, שאתה מספר לנו שטרייד שלוקח את השחקן הכי טוב בקבוצה, מחליף אותו בשחקן ספסל פלוס בחירת סוף סיבוב (כרגע 20, אבל עם הצירוף של איבקה סביר להניח שזה יעלה לכיוון ה-25) זה טרייד טוב?
אני אומר שהמג'יק הבינו שבקיץ הם הולכים לאבד את איבקה, אז הם רקחו טרייד שבו הם, כמו שסימונס אוהב להגיד, קיבלו 30 סנט על הדולר, ואתה מספר שזה היה עסקה טובה. וכמובן שאנחנו מנתקים את זה מהמהלך בקיץ שבכלל הביא את איבקה לאורלנדו.

אתה אוהב להסתכל על הצד הניהולי של האן.בי.איי, אז מהבחינה הזאת בריאן קולאנג'לו שנוא נפשך מצוי שנות דור קדימה מהמבולבלים באורלנדו.

זאת אומרת שלא קראת או הבנת את ההודעה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 7:18 pm 
Hall of Famer

ון פליט? למה לא כתבת קבולקו?
עודף בגבוהים חלשים אתה מתכוון.
קרול היה טוב בפלייאוף האחרון בהוקס? גם דווייט הווארד היה טוב בפלייאוף האחרון באורלנדו.
אם הם כ"כ מלאים בשחקנים טובים, הם לא היו כ"כ בינוניים.
או שאתה אוהד שמאוהב בקבוצה או שאתה מרכיב משקפיים סופר אופטימיים.
COJO ופאוול הם היחידים בספסל שהם שחקנים סולידיים וגם זה לא בדיוק קרופורד מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 9:24 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:

זאת אומרת שלא קראת או הבנת את ההודעה שלי

Att כתב:
הטריידים האחרונים של המג'יק היו מזעזעים ובכלל, גם אסטרטגית, הקבוצה מנוהלת בצורה איומה אבל אם מתעלמים מכל זה לרגע ובוחנים את הטרייד בפני עצמו, בלי להתייחס לכמה עלה להם איבאקה, הוא דווקא די טוב. איבאקה מסיים חוזה, הוא בינוני וקצת מיותר שם (ביומבו נותן דברים דומים) והקבוצה חסרה שחקני חוץ וקליעה. זה טרייד סביר לכל הפחות ובעיניי אפילו טוב.

לא רק שאני קורא את ההודעה שלך, אני קורא את כל ההודעות, כולל אלו שבו אתה מספר לנו שהטרייד הזה דווקא די טוב, או סביר לכל הפחות ובעיניך אפילו טוב.
אז בעיני הוא טרייד רע, כי התמורה לשחקן המוביל של המג'יק היא שחקן עם אפסייד מסויים, שלא מממש אותו כבר ארבע וחצי עונות (למעט הבלחות פה ושם ותחרות הטבעות יפה. אבל היי, גם הרולד מיינור עבר באן.בי.איי) ובחירה של העשיריה השלישית, שהיא יכולה להוציא ערך עם מזל, אבל לא הייתי קורא לה חביבה. וגם בהודעה, שאתה חושב שלא קראתי או הבנתי, אתה מציין שהטרייד הזה מציל אותם. אז לא, הוא לא מציל אותם, הוא עושה בדיוק את מה שטענתי, הוא נותן להם 30 סנט על הדולר. האם זה המקס' שהם יכלו להשיג על איבקה? וואללה, לא יודע, נראה לי שהייתי מחכה עד קצה הטרייד דדליין כדי לנסות להשיג את ההצעות הכי טובות על איבקה. לך תדע, אולי אחת הקבוצות שרואה עצמה קונטנדרית תחליט ממש לפני הסוף להציע משהו יותר טוב? פשוט עבודה רעה של אורלנדו, ושוב, זה כשמוציאים את הטרייד הזה מהקונטקסט של הטרייד שהביא את איבקה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 10:34 pm 
Hall of Famer

השאלה האם הם יכלו לקבל יותר עליו. שמעתי שהם קיבלו הצעות מביכות.
אם איבקה הודיע שהוא לא יאריך חוזה שם או הם חשבו שאין סיכוי, עדיף להם לקבל 30 סנט על דולר מאשר אפס על דולר.
רוס סתם שחקן. מחליף לא עקבי. שחקן רוטציה שולי בקבוצה עם יומרות. הבחירה היא סבירה. בחירות זה משהו שאפשר להעביר עבור משהו.
שוק הגבוהים בליגה הוא חלש להחריד, אפילו כנראה לשחקן כמו איבקה שהוא בדיוק מה שכולם צריכים היום - גבוה, קולע שלשות ומסוגל להחליף (עד רמה מסויימת כמובן) בפיקנרול על נמוך.
קבוצות לא רצות להעביר בחירות דראפט סיבוב ראשון עבור שחקן שלא בטוח שיחתום מחדש.

אז כן, לא תמורה מדהימה, אבל אולי זה הכי טוב שיכלו להשיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 11:04 pm 
Hall of Famer

לא רק שאני קורא את ההודעה שלך, אני קורא את כל ההודעות, כולל אלו שבו אתה מספר לנו שהטרייד הזה דווקא די טוב, או סביר לכל הפחות ובעיניך אפילו טוב.
אז בעיני הוא טרייד רע, כי התמורה לשחקן המוביל של המג'יק היא שחקן עם אפסייד מסויים, שלא מממש אותו כבר ארבע וחצי עונות (למעט הבלחות פה ושם ותחרות הטבעות יפה. אבל היי, גם הרולד מיינור עבר באן.בי.איי) ובחירה של העשיריה השלישית, שהיא יכולה להוציא ערך עם מזל, אבל לא הייתי קורא לה חביבה. וגם בהודעה, שאתה חושב שלא קראתי או הבנתי, אתה מציין שהטרייד הזה מציל אותם. אז לא, הוא לא מציל אותם, הוא עושה בדיוק את מה שטענתי, הוא נותן להם 30 סנט על הדולר. האם זה המקס' שהם יכלו להשיג על איבקה? וואללה, לא יודע, נראה לי שהייתי מחכה עד קצה הטרייד דדליין כדי לנסות להשיג את ההצעות הכי טובות על איבקה. לך תדע, אולי אחת הקבוצות שרואה עצמה קונטנדרית תחליט ממש לפני הסוף להציע משהו יותר טוב? פשוט עבודה רעה של אורלנדו, ושוב, זה כשמוציאים את הטרייד הזה מהקונטקסט של הטרייד שהביא את איבקה.[/quote]

איבאקה הוא השחקן הכי טוב של המג׳יק? אתה חושב שיש לו גם את הערך הגבוה ביותר בקבוצה גם בהתחשב בכך שהוא חוזה נגמר ואין שום הבטחה שהוא יחזור למג׳יק אחרי העונה הזו? או בהתחשב בשוק הטריידים המוצף בגבוהים טובים? ולא יודע, בעומס בקו הקדמי של המג׳יק ובחוסר האיזון המוחלט שיש להם בסגל? אם התשובות לכל השאלות הן כן אז אתה צודק, אתה אולי מבין אותי, אתה פשוט סתם לא בכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 11:35 pm 
Hall of Famer

הוא הכי טוב שם ביחד עם עוד כמה. זו הבעיה שלהם. אין שם אף כוכב.
שוק הגבוהים מוצף. בדיוק האזנתי לפודקסט של אחד הפרשנים הבכירים שאמר שהנטס לא מקבלים אפילו בחירת סיבוב ראשונה עבור לופז.
בטח שזה בעייתי שאיבקה מסיים חוזה ובחירות סיבוב ראשון יש להם ערך גבוה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2017 11:52 pm 
Hall of Famer

כן, איבקה היה השחקן הטוב ביותר של המג'יק. אם לא הוא, מי? אין לו את הערך הגבוה ביותר, זה ברור. העומס של המג'יק וחוסר האיזון לא רלוונטיים. הם רחוקים בערך 10 שחקנים מלהיות קבוצה משמעותית, אז הם בטח לא צריכים עכשיו ברגע זה להעביר את איבקה בשביל איזון. אם כבר עושים טרייד עליו, אז בטח שהעמדה לא רלוונטית, אלא רק התמורה המקסימלית שניתן להשיג עליו, גם אם היה מדובר בעוד סנטר.

ועדיין לא ענית לי על השאלה, מה הלחץ להעביר את איבקה עכשיו. אי אפשר היה לחכות? ההצעה כל כך אטרקטיבית שאין ברירה אלא לעשות אותה עכשיו? אני לא רואה הבדל גדול בין המצב של אורלנדו אחרי הטרייד לבין מצב בסוף העונה שאיבקה בורח ללא שום תמורה. הם נדפקו בלי קשר לכלום ורוב הסיכויים שבחירה מספר 22 לא תשנה שום דבר בתמונה הגדולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 12:05 am 
Hall of Famer

ווצביץ ופורנייה טובים ממנו. הבעיה רק שהצרפתי פצוע מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 12:17 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ווצביץ ופורנייה טובים ממנו. הבעיה רק שהצרפתי פצוע מדי

לא חושב. ואם כן אז ההפרשים כ"כ קטנים.
שלושתם שחקנים טובים ולא כוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 1:30 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
כן, איבקה היה השחקן הטוב ביותר של המג'יק. אם לא הוא, מי? אין לו את הערך הגבוה ביותר, זה ברור. העומס של המג'יק וחוסר האיזון לא רלוונטיים. הם רחוקים בערך 10 שחקנים מלהיות קבוצה משמעותית, אז הם בטח לא צריכים עכשיו ברגע זה להעביר את איבקה בשביל איזון. אם כבר עושים טרייד עליו, אז בטח שהעמדה לא רלוונטית, אלא רק התמורה המקסימלית שניתן להשיג עליו, גם אם היה מדובר בעוד סנטר.

ועדיין לא ענית לי על השאלה, מה הלחץ להעביר את איבקה עכשיו. אי אפשר היה לחכות? ההצעה כל כך אטרקטיבית שאין ברירה אלא לעשות אותה עכשיו? אני לא רואה הבדל גדול בין המצב של אורלנדו אחרי הטרייד לבין מצב בסוף העונה שאיבקה בורח ללא שום תמורה. הם נדפקו בלי קשר לכלום ורוב הסיכויים שבחירה מספר 22 לא תשנה שום דבר בתמונה הגדולה.

זה נחמד שאתה לא רואה הבדל גדול בין לאבד את איבאקה עבור כלום מאשר לקבל קלע אתלטי טוב וצעיר יחסית עם חוזה טוב + בחירת סיבוב ראשון בדראפט חזק יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 2:08 am 
Junior

satriani כתב:
קרול היה טוב בפלייאוף האחרון בהוקס? גם דווייט הווארד היה טוב בפלייאוף האחרון באורלנדו.
COJO ופאוול הם היחידים בספסל שהם שחקנים סולידיים וגם זה לא בדיוק קרופורד מהספסל.

אני לא מבין מה אתה רוצה. כתבתי ון פליט כי הוא הוכיח את עצמו כמספיק טוב לקחת דקות מקוג'ו, משהו שלא היו חוזים לפני העונה.
קרול היה טוב בפלייאוף האחרון, לפני שנתיים. דוויט היה טוב בפלייאוף לפני עשור. זה באמת וואן ליינר הכי טוב שיכולת למצוא??
לפני הפציעות שהשאירו אותם רוב המשחקים האחרונים בלי שחקן חמישייה - דרוזן או פטרסון (שהיה שחקן חמישייה עד עכשו) הם היו מקום 2 במזרח.
אני מאמין שעכשו הם יחזרו לשם. וזה לא נראה לי בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 2:43 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
satriani כתב:

אני לא מבין מה אתה רוצה. כתבתי ון פליט כי הוא הוכיח את עצמו כמספיק טוב לקחת דקות מקוג'ו, משהו שלא היו חוזים לפני העונה.
קרול היה טוב בפלייאוף האחרון, לפני שנתיים. דוויט היה טוב בפלייאוף לפני עשור. זה באמת וואן ליינר הכי טוב שיכולת למצוא??
לפני הפציעות שהשאירו אותם רוב המשחקים האחרונים בלי שחקן חמישייה - דרוזן או פטרסון (שהיה שחקן חמישייה עד עכשו) הם היו מקום 2 במזרח.
אני מאמין שעכשו הם יחזרו לשם. וזה לא נראה לי בינוני.

שנתיים זה מלא זמן בכדורסל. מלא. קרול היום נראה בינוני להחריד. וזה לא משנה מה הסיבה.
הגבוהים שלהם חלשים בטירוף ולכן הGM שלהם הביא 4 חדש.
ון פליט הוא שחקן של פירורים ואני בכלל לא מבין מדוע אנחנו מבזבזים תווים על השחקן ה15 שלהם. זה כמו שאכתוב שמארי של הספרס נראה מבטיח. זה לא מעניין כי הוא לא שחקן תורם כעת. הוא שחקן 15 כעת.
פטרסון,נוגיירה,סלינג'ר שנראה כמו אחד ששוקל 400 פאונד,האוסטרי, וסיאקם הם ערימה של גבוהים חלשים. אחרת לא היו מביאים את איבקה.
דרוזן החמיץ מעט משחקים והם נראים לא טוב גם לפני הפציעה. ואספר לך שיש קבוצות עם מלא פציעות. יחסית לליגה לא היו להם פציעות רציניות. בוסטון יותר פציעים למשל.
פטרסון פתח ב7 משחקים מתוך 40. נראה לי שזה שחקן ספסל. והוא שחקן ספסל לא משהו - 7 נק' בקבוצה עם 4 הכי חלשים בליגה.
בקיצור נחמד לראות פוטנציאל אבל זו האמת היא שהם במקום 4-5 כעת בגלל שזה מה שהם שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 5:18 am 
Hall of Famer

אני באמצע. אני חושב שבוסטון ברחה ויהיה קשה לטורונטו להגיע אליה, מה שכן, החיסרון של דרוזן עלה להם לא מעט, והם בהחלט צרייכם ואמורים להגיע למקום השלישי, עם מאבק, גם אם קשה, על המקום השני.
אסור לשכוח, שזאת קבוצה שעשתה 56 נצחונות במקום השני במזרח אשתקד, והגיעה עד גמר הפלייאוף. לא משהו שניתן לזלזל בו.

בכל מקרה, הגבוהים של הקבוצה לא באים בשביל לקלוע, אולי נקודות זבל וכאלה. אבל זאת קבוצה שכל כך ממוקדת על הגארדים שלה (כולל ג'וזף, לא רק דרוזן ולאורי) וזה הסגנון שלה. משחק של גארדים ובידודים. וולנצ'יונאס לדעתי שווה 15 נקודות לפחות ברוב הקבוצות האחרות. ג'יימס ג'ונסון כאמור נראה מעולה במיאמי. זאת קבוצה שקשה לה לגבוהים. אבל איבקה הוא גבוה הגנתי ויחד עם הגובה של הליטאי, זה לא רע בכלל

בריאים, הם בהחלט קבוצה טובה יותר מאשר אטלנטה או וושינגטון. עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], uriel17, כינוי2, עופר האדום, עמוס לב, ציפה דריפה אלמדלסי ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: