uriel17 כתב:
stavs כתב:
אמארה גם ראוי לציון על ההגנה, לא ברור לי איך הוא סיים עם חסימה אחת, כי הוא נגע בכל זריקה של חולון לסל.
בכלל עם כל הדיבורים על אטקינס המצוין כשאמארה חזר ברבע הרביעי אטקינס לא הצליח לקנות פגיעה בטבעת אפילו מולו
תבדוק את ה PBP נראה לי שאתה טועה
בדקתי. מאז שאמארה חזר, 4:57 לסוף אטקינס עם 1 מ5 מהשדה, פלוס 2 סחיטת עבירות, אחת מהן בג׳אמפ, בחיים לא הייתה. הסל היחיד, פחות מדקה לסוף בגרבאג׳טיים[/quote]
נכון אתה צודק, מצד שני ברבע השלישי: 3 סלים על אמרה, 2 בחצי מרחק ואחד ממש בצבע, החטאה אחת על אמרה בצבע ועוד החטאה על פטרסון + גג על אמרה
נראה לי מאצ' אפ די מרגיע מבחינת חולון[/quote]
אני כבר זוכר במעומעם קצת את הרבע השלישי, אבל ממה שאני כן זוכר, לפחות אחת הקליעות הייתה יותר מזל משכל ויכול להיות גם שאמארה היה עם בעיית עבירות?
אני רק זוכר שאמרתי לעצמי כשאמארה חזר ברבע הרביעי שעכשיו זו ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו מול אקטינס, כשהוא לא צריך לשמור את עצמו מעבירות והוא עשה עליו עבודה נהדרת.
אם חולון יכולה להיות רגועה בנוגע למצ'אפ הזה? יכול להיות, אבלבעיקר כי אטקינס עשה עליו עבודה הגנתית מצוינת במחצית השנייה והצליח להוריד את התפוקה ההתקפית שלו שמבחינה פוטנציאלית גדולה מזו של אטקינס בחולון. כלומר, אם שניהם מקזזים אחד את השני ל10 נקודות (וזה נשמע סביר אחרי חצי הגמר), זה אמור להרגיע את חולון.
מצד שני, בהסתמך על המשחק הזה בלבד, לא הייתי בונה אצלם על 18 נקודות שלו כשאמארה מצליח לתת 30 דקות בלי להסתבך בבעיית עבירות, אולי זו הייתה העייפות, אבל אטקינס ממש התקשה לשחרר זריקה נורמלית עליו ברבע האחרון.
מה שכן אטקינס באמת נראה כמו אחלה שחקן ואחד שיידע לתת תפוקה גם תחת תפקיד קטן יותר מאשר בחולון (כלומר בקבוצה 'גדולה' יותר), לא יודע אם ימצא את עצמו ביורוליג בעונה הבאה, אבל לא הייתי מתנגד לראות אותו כגבוה שלישי בהפועל בעונה הבאה.