סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 12, 2024 5:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שוב בריאים הם רוב העונה. כל הליגה פצועה. וושינגטון חסרו את ביל. בוסטון את הרגלי מלא זמן וגם הורפורד וקצת קראודר. אז די עם תירוצים פציעות. כולה פיספס שבע משחקים.
הם איתו גם משחקים לא משהו.
לא מעניין מאזן אשתקד כי זה אשתקד. שחקנים מתבגרים. קבוצות אחרות כמו בוסטון מתחזקות (דרך הבאת שחקנים או שיפור של שחקן כמו תומס). המאזן שלהם אשתקד לא רלוונטי.
יותר טובים מוושינגטון? ממש לא בטוח שהם מנצחים אותם בסדרה עם יתרון ביתיות.
ולנתיונס שווה 15 זה ברור. הוא נותן היום 12.5 ב27 דקות אז 15 זה לא ממש רחוק. אם כבר יש מצב שהוא שווה 17-18 בקבוצות פח.
עד איבקה הם למעשה לא התחזקו השנה. ערימה של גבוהים לא טובים וקיץ שכלל את סלנגר השמן שנראה כמו כלום. לא עשו כלום בקיץ.
כל ההתקפה היא בידודים. הם מקום 29 באסיסטים ואין להם הגנה טובה.
הם בסהכ במיקום ששווה את הכשרון שלהם. לא חושב שהם מאכזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 10:29 am 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:
כן, איבקה היה השחקן הטוב ביותר של המג'יק. אם לא הוא, מי? אין לו את הערך הגבוה ביותר, זה ברור. העומס של המג'יק וחוסר האיזון לא רלוונטיים. הם רחוקים בערך 10 שחקנים מלהיות קבוצה משמעותית, אז הם בטח לא צריכים עכשיו ברגע זה להעביר את איבקה בשביל איזון. אם כבר עושים טרייד עליו, אז בטח שהעמדה לא רלוונטית, אלא רק התמורה המקסימלית שניתן להשיג עליו, גם אם היה מדובר בעוד סנטר.

ועדיין לא ענית לי על השאלה, מה הלחץ להעביר את איבקה עכשיו. אי אפשר היה לחכות? ההצעה כל כך אטרקטיבית שאין ברירה אלא לעשות אותה עכשיו? אני לא רואה הבדל גדול בין המצב של אורלנדו אחרי הטרייד לבין מצב בסוף העונה שאיבקה בורח ללא שום תמורה. הם נדפקו בלי קשר לכלום ורוב הסיכויים שבחירה מספר 22 לא תשנה שום דבר בתמונה הגדולה.

זה נחמד שאתה לא רואה הבדל גדול בין לאבד את איבאקה עבור כלום מאשר לקבל קלע אתלטי טוב וצעיר יחסית עם חוזה טוב + בחירת סיבוב ראשון בדראפט חזק יחסית.

החוזה של רוס לא ממש טוב, הוא הולך לקבל 10 מיליון לשתי העונות הקרובות. מזעזע באקלים היום זה לא, אבל גם לא מלהיב לשחקן ספסל. גם דראפטים חזקים לא מבטיחים בחירות טובות בעשיריה השלישית. כשמדברים על דראפט חזק בדרך כלל מדובר על טופ 10, אולי לוטרי. אח"כ הדברים די מתאזנים ובחירות בעשיריה השלישית הם בחירות של יכולת הערכת כישרון מעולה ולא מעט מזל וכמובן יכולת גידול שחקנים של המועדון (שנדבר על האספקט הזה באורלנדו???). לא הייתי קורא לטרייד הזה על איבקה במנותק טרייד מזעזע, אבל בטח לא טרייד טוב או סביר. המג'יק לקחו שחקן חמישיה של קונטנדרית (כך אני מעריך את איבקה, לא כוכב, אבל בהחלט שחקן תורם) והפכו אותו לשחקן ספסל ובחירת סוף סיבוב ראשון. זה לא מלהיב, גם אם איבקה היה הולך בקיץ. אני בכלל לא בטוח שלמג'יק בקיץ הזה לא עדיף להיות עם 10 מיליון פנויים ולא עם טרנס רוס.

ואתה כמובן מתעלם מכך שנראה שהמג'יק לא מיצו אפשרויות ולא חיכו עוד קצת עם הטרייד הזה. נשאר מעל שבוע עד לדדליין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 5:00 pm 
Hall of Famer

אתה משווה דולר לדולר.
איבקה היה עוזב כנראה. עדיף שלושים סנט מאשר אפס.
חוזה של עשר זה סביר באקלים של היום. שחקנים לא ממש יותר טובים כמו ואמר וקראב מקבלים כמעט פי 2.
בחירת סוף סיבוב ראשון יכולה גם להסחר הטרייד. הם יכולים לתת אותה ואת שלהם עבור התקדמות בדראפט. כל דראפט רואים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 7:31 pm 
Hall of Famer

מי אמר שרוס הוא לא שחקן חמישיה באורלנדו?
יהיה מעניין לראות אותו משנה אווירה. לא חושב שיש להם מישהו טוב יותר על העמדה שלו. פורנייה צריך לשחק 3, גורדון 4 ואחד הסנטרים, רצוי ביומבו, ב-5. אני חושב שהחוזה של רוס הוא אחלה באקלים הנוכחי. אני גם חושב שטורונטו הימרו אלא שבניגוד לאורלנדו, טורונטו לפחות היא קבוצת פלייאוף וסביר שאיבאקה ירצה להישאר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:06 pm 
Hall of Famer

מי אמר שהוא לא יהיה בחמישייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:27 pm 
Hall of Famer

עמוסלב מתייחס אליו כשחקן ספסל אל מול איבאקה שחקן החמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:30 pm 
Hall of Famer

ייתכן והוא יפתח. אבל זה לא ממש מעיד עליו. יש מלא שחקנים שפותחים בקבוצות פח אבל בקבוצות טובות הם שחקנים 12. אין קשר.
רוס אבל יהיה שם שחקן רוטציה. מהספסל או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 11:10 pm 
Hall of Famer

זה חלק מהנקודה. שחקן ספסל או לא זה לא הגדרת ערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 11:33 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זה חלק מהנקודה. שחקן ספסל או לא זה לא הגדרת ערך.

זה כן בקונטקסט. למעט כל מיני מקרים כמו מאנו בשיאו וקרופורד (אפילו היום), אפשר לומר ששחקן ספסל בקבוצה טובה בהרבה מקרים יכול לפתוח בחצי מהליגה. איגי למשל טוב מקרול ועוד כמה סמולים בליגה.
האריס ודינווידי בנטס הם אין להם מקום ברוב הקבוצות בליגה ברוסטר שלא לדבר על חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2017 10:19 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
אתה משווה דולר לדולר.
חוזה של עשר זה סביר באקלים של היום. שחקנים לא ממש יותר טובים כמו ואמר וקראב מקבלים כמעט פי 2.
בחירת סוף סיבוב ראשון יכולה גם להסחר הטרייד. הם יכולים לתת אותה ואת שלהם עבור התקדמות בדראפט. כל דראפט רואים את זה.

גם אם עדיף 30 סנט מאשר אפס (זאת שאלה, אם מסתכלים גם על הקאפ בקיץ, אבל ניחא), זה עדיין לא עושה את הטרייד הזה לטרייד טוב עבור אורלנדו. ושוב, ATT ממשיך להתעלם שבזמן שנעשתה העסקה היה יותר משבוע עד הטרייד דדליין. אורלנדו לא מיצו את האפשרויות.
חוזה של 10 זה לא נורא, אבל זה גם לא חוזה טוב, כפי ש - ATT הגדיר אותו.
מאד יכול להיות שרוס יפתח בחמישיה של אורלנדו, אבל כמו שאמרת, זה ממש לא הופך אותו לשחקן חמישיה ביכולת ובוודאי לא מקדם את אורלנדו. גם אלפריד פייטון הוא הרכז הפותח של אורלנדו וגרנט של שיקגו. אז?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 2:02 am 
Junior

הקטע הזה שווג׳י מפרסם שיש דיונים בין הקינגס לניו אורלינס על בוגי
ואתה אומר לעצמך ״אין מצב שדיבאץ טיפש מספיק לתת את בוגי על בחירה בינונית, בובי הילד והולידיי בסוף חוזה״
ואז אתה קולט שהוא כן :?
ישמרנו מטרייד של הקינגס על בוגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 2:34 am 
Junior

איך אנתוני דייויס וקאזינס משחקים ביחד?
אני מניח שהם יצטרכו להיפטר מאשיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 3:23 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
satriani כתב:
אתה משווה דולר לדולר.

גם אם עדיף 30 סנט מאשר אפס (זאת שאלה, אם מסתכלים גם על הקאפ בקיץ, אבל ניחא), זה עדיין לא עושה את הטרייד הזה לטרייד טוב עבור אורלנדו. ושוב, ATT ממשיך להתעלם שבזמן שנעשתה העסקה היה יותר משבוע עד הטרייד דדליין. אורלנדו לא מיצו את האפשרויות.
מאד יכול להיות שרוס יפתח בחמישיה של אורלנדו, אבל כמו שאמרת, זה ממש לא הופך אותו לשחקן חמישיה ביכולת ובוודאי לא מקדם את אורלנדו. גם אלפריד פייטון הוא הרכז הפותח של אורלנדו וגרנט של שיקגו. אז?

איך אתה יודע שהם לא מיצו את כל האפשרויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 3:26 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
איך אנתוני דייויס וקאזינס משחקים ביחד?
אני מניח שהם יצטרכו להיפטר מאשיק.

מה הבעיה? שניהם קולעים היטב מחצי מרחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 3:57 am 
Hall of Famer

תכלס הילד ושתי בחירות דראפט ראשונות זה הכי הרבה שהם יקבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 8:56 am 
Hall of Famer

הייתי לארג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 10:36 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
satriani כתב:
אתה משווה דולר לדולר.

איך אתה יודע שהם לא מיצו את כל האפשרויות?

כי נשאר מעל שבוע לטרייד דדליין כשהם עשו את הטרייד.
זה לא הטרייד של קאזינס שאת מי זה מעניין שנותרו 4 ימים עד הדדליין. זה היה טרייד שבו כמו שכבר מוסכם המג'יק לא קיבלו הרבה. אז לא לנסות עוד טלפונים? בינינו מי שהיה לחוץ זה הרפטורס. תאמין לי שגם בעוד 3 ימים או אחרי האולסטאר הם היו מוכנים לטרייד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 10:40 am 
Hall of Famer

לא. מי שלחוץ זה אורלנדו. הרפטורס הגיעו לסיכום על טאג גיבסון ואמרו למגיק קחו את זה או לכו. לא היה שום טרייד אחר למגיק. זה שנשארו עוד ארבעה ימים לא אומר כלום. לעיתים הזמן לרעתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 10:42 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לא. מי שלחוץ זה אורלנדו. הרפטורס הגיעו לסיכום על טאג גיבסון ואמרו למגיק קחו את זה או לכו. לא היה שום טרייד אחר למגיק. זה שנשארו עוד ארבעה ימים לא אומר כלום. לעיתים הזמן לרעתך.

לשם שינוי אני מסכים עם סטריאני. לא מבין את הקשר הישיר בין לא מיצו את האפשרויות לבין היו עוד 4 ימים.
ואגב, זה שכבר סיכמת בינך לבינך שהמג'יק לא קיבלו הרבה זה נחמד אבל בעיניי המג'יק קיבלו לא מעט על שחקן בינוני פלוס בהשכרה של חצי שנה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' פברואר 20, 2017 10:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 10:43 am 
Hall of Famer

הבעיה שכל שבוע אני קורא "לשם שינוי". נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 10:46 am 
Hall of Famer

אתה מעייף. לא תמיד אני טורח לא להסכים איתך בפומבי אבל הסר דאגה מליבך, אתה עדיין טועה מבחינתי רוב הזמן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 12:35 pm 
Junior

satriani כתב:

לא ראיתי כתבה על סיכום על טאג, רק שזה משהו שטורונטו בדקו בעבר.
והם לא היחידים שהתעניינו באיבאקה, היו גם מיאמי, אני מניח שגם אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 2:33 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:

לשם שינוי אני מסכים עם סטריאני. לא מבין את הקשר הישיר בין לא מיצו את האפשרויות לבין היו עוד 4 ימים.
ואגב, זה שכבר סיכמת בינך לבינך שהמג'יק לא קיבלו הרבה זה נחמד אבל בעיניי המג'יק קיבלו לא מעט על שחקן בינוני פלוס בהשכרה של חצי שנה.

אני לא סיכמתי ביני לביני. אני רשמתי שמדובר ב-30 סנט על הדולר. סטריאני הסכים איתי, אתה לא חלקת.
עכשיו הטענה שלך שלקבל 30% מהיכולת של שחקן בתמורה זה המקס' שאפשר לקבל על איבקה?
אני גם לא שמעתי על טאג' וגם שמעתי שהרפטורס לא היחידים שהתעניינו.
וגם אם נניח שבנק' הזמן ההיא רק הרפטורס הביעו התעניינות, זה לא סוף פסוק. אתה יודע לפעמים כשמתקרב הדדליין ההצעות פתאום מגיעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 4:49 pm 
Hall of Famer

היו מעט קבוצות שרצו וכולם נתנו הצעות מביכות. מביכות מאד. הרפטורס היו הכי רציניים ואם היו לוקחים את גיבסון(פורסם שהם הסכימו עם הבולס ואמרו למגיק תנו תשובה כעת) המגיק יכלו עד הגג ליין לעמוד עם אתם יודעים מה ביד רק כי יש עוד ארבעה ימים.
הבעיה שרוב האנשים בודקים דולר מול דולר וזו טעות.
צריך לבדוק דולר מול כמה הם יכולים לקבל. זה לא שחצי ליגה רצתה אותו. היו בערך 3 קבוצות שרצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 11:23 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
satriani כתב:

אני לא סיכמתי ביני לביני. אני רשמתי שמדובר ב-30 סנט על הדולר. סטריאני הסכים איתי, אתה לא חלקת.
עכשיו הטענה שלך שלקבל 30% מהיכולת של שחקן בתמורה זה המקס' שאפשר לקבל על איבקה?
אני גם לא שמעתי על טאג' וגם שמעתי שהרפטורס לא היחידים שהתעניינו.
וגם אם נניח שבנק' הזמן ההיא רק הרפטורס הביעו התעניינות, זה לא סוף פסוק. אתה יודע לפעמים כשמתקרב הדדליין ההצעות פתאום מגיעות.

אני לא מבין את ההתפלפלות הזו בנוגע ל-30 סנט על הדולר או לא. שחקן שמסיים חוזה, שהוא הלכה למעשה השכרה לחצי שנה, לא שווה לאותו שחקן תחת חוזה שתואם לערכו. אבל גם אם איכשהו נתעלם מהעניין הפעוט הזה, טרנס רוס + בחירת סיבוב ראשון זה בעיניי ערך ראוי לאיבאקה. לא חושב שאורלנדו היו משיגים יותר גם אם היו מחכים לשנייה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: