סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 10:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור כ
הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 3:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ונזכיר גם שפיאנג'יאני הגיע לגמר הגביע, בעוד ששיבק עף בשמינית מול קבוצה מהלאומית.
עדיין לא הייתי מעיף אותו, זה רק לצורך הדיון מול פיאנג'יאני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 3:50 pm 
Junior

הליגה עוד לא הגיע לשלב שאפשר לקבוע בו אם שיבק השיג או לא השיג את המטרות שלו, אלא אם הוגדרו לו מטרות לאמצע העונה.

זה בסדר לפטר אותו מכל מיני סיבות, אבל אם זה על בסיס הישגים בליגה נראה לי מוגזם לפטר בשלב זה. אפשר ולגיטימי על ידי אוירה בחדר הלבשה, קשרי עבודה לא תקינים, שיטת כדורסל שלא מתאימה לרוח המועדון וכו', אבל על פי השגיות זה מעט בעייתי בשלב זה. לגיטימי בערך כמו שהיה לפטר את דרוקר בשנה שעברה, מינוס זה שאצל דרוקר כנראה הייתה אוירה מצוינת בקבוצה.

ודניאל, זה בסדר ואני מסכים איתך. הנירמול היה בעיקר בשביל השעשוע.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 4:05 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
הליגה עוד לא הגיע לשלב שאפשר לקבוע בו אם שיבק השיג או לא השיג את המטרות שלו, אלא אם הוגדרו לו מטרות לאמצע העונה.

זה בסדר לפטר אותו מכל מיני סיבות, אבל אם זה על בסיס הישגים בליגה נראה לי מוגזם לפטר בשלב זה. אפשר ולגיטימי על ידי אוירה בחדר הלבשה, קשרי עבודה לא תקינים, שיטת כדורסל שלא מתאימה לרוח המועדון וכו', אבל על פי השגיות זה מעט בעייתי בשלב זה. לגיטימי בערך כמו שהיה לפטר את דרוקר בשנה שעברה, מינוס זה שאצל דרוקר כנראה הייתה אוירה מצוינת בקבוצה.

אתה צודק, אני מתכוון למטרות ביניים. בשלב הזה כבר ניתן לתת תמונה די טובה לגבי שני מפעלים (גביע ואירופה). פיאנג'יאני די מצטיין בשניהם, שיבק נכשל לחלוטין בגביע ואני לא בטוח לגבי אירופה - אבל מקום 5 בבית ואז הדחה מול קבוצה שאני לא שמעתי עליה מרגיש כמו עונה אירופאית בינונית מינוס, בטח יותר חלשה מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 5:11 pm 
מנהל פורום

קודם כל בא נזכור שמדובר בפרי המפטר הסידרתי, שפיטר את אפי בלי שום סיבה מקצועית.
הקבוצה עוברת מלשחק פעמיים בשבוע למשחק של פעם בשבוע. מה שאמור לשפר מאוד את מצבה בליגה. מצד שני שני שחקנים מרכזיים נפצעו אתמול במשחק נגדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 6:27 pm 
Junior

אגב בתור מי שיושב מאוד קרוב לשניים במשחקי ליגה שיוצא לי להיות בהם בראשון אני חושב שהסיבה העיקרית ששיבק מפוטר היא שהוא כל הזמן מסתיר לפרי את המגרש.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 6:31 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:

1. ראיתי את ראשון אתמול ,הם נראו זוועה. יכול להיות שזה יותר ממשחק אחד , אני לא ממש צופה בהם
2. רואה וקורא תגובות של אוהדי ראשון בקהילת הכדורסל ובפייסבוק באופן כללי, התחושה שלי שזה היה באוויר.
ראשון במקום השישי והם מייללים כאילו הקבוצה נראית מזעזע ומקומה בתחתית.
אז מעבר ל"האוהדים בכיינים" ,אני מניח שבאמת המצב שם הגיע לתחתית של התחתית.

אני בכל אופן, ממש לא הופתעתי מהפיטורים. אתמול 21 נקודות במחצית ראשונה בבית שלהם, מול ירושלים בסגל מאוד חסר (ברטימור פצוע, אליהו עם וירוס בקושי שיחק )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 6:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:
לא צריך להתמם.
הם מקום 6 משקר מאוד, היכולת שלהם חרא, היו להם השנה כמה פוקסים גדולים אחרת הם יכלו גם להיות בקלות 9-10. בנוסף,כישלון ענק בבחירת הזרים ובבניית הקבוצה.

הם בדרך הבטוחה למקומות 7-8 ולמלחמה על הכניסה לפלייאוף.
זה לא מה שמצפים מקבוצה עם תקציב מהגבוהים בליגה.

מצד אחד כן, מצד שני אם מנרמלים את הנתונים של ראשון לאלו של ירושלים מבחינת ציפיות ותקציב והישגים בליגה, פיאניג'יאני כבר היה צריך להיות על המטוס.

ענית לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 7:41 pm 
Junior

juror13 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

1. ראיתי את ראשון אתמול ,הם נראו זוועה. יכול להיות שזה יותר ממשחק אחד , אני לא ממש צופה בהם
2. רואה וקורא תגובות של אוהדי ראשון בקהילת הכדורסל ובפייסבוק באופן כללי, התחושה שלי שזה היה באוויר.

אני בכל אופן, ממש לא הופתעתי מהפיטורים. אתמול 21 נקודות במחצית ראשונה בבית שלהם, מול ירושלים בסגל מאוד חסר (ברטימור פצוע, אליהו עם וירוס בקושי שיחק )

אני חושב שגם אני רמזתי שזה באויר כשסיפרתי על הראיון אחרי משחק של שיבק דווקא אחרי הניצחון נגד אשדוד. אגב, הרבה קבוצות נראו לפרקים גרוע העונה מאוד. דווקא ראשון הפליא לחרבש בעיקר באירופה ובארץ הם דווקא לא היו נראים כל כך רע רוב הזמן. ממוצעים ומעלה לדעתי.

ראובן כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:
לא צריך להתמם.
הם מקום 6 משקר מאוד, היכולת שלהם חרא, היו להם השנה כמה פוקסים גדולים אחרת הם יכלו גם להיות בקלות 9-10. בנוסף,כישלון ענק בבחירת הזרים ובבניית הקבוצה.

הם בדרך הבטוחה למקומות 7-8 ולמלחמה על הכניסה לפלייאוף.
זה לא מה שמצפים מקבוצה עם תקציב מהגבוהים בליגה.

מצד אחד כן, מצד שני אם מנרמלים את הנתונים של ראשון לאלו של ירושלים מבחינת ציפיות ותקציב והישגים בליגה, פיאניג'יאני כבר היה צריך להיות על המטוס.

ענית לעצמך.

איפה דמיינת שאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 7:43 pm 
Senior

מכירים את זה שכשהייתם קטנים טעמתם פעם משהו מזוויע (נניח פרי מקולקל) ומאז אתם הכרתית לא מסוגלים לחשוב עליו דברים טובים?
אז ככה שיבק בשבילי.
הוא קיבל את הגליל של אחרי האליפות, עם תקציב חד פעמי דאז ואוסף כוכבי על ועשה מהם קש וגבבא שלא רק הפסיד לכל מיני גילפורד קינגז אלא גם נראה פשוט איום ונורא. מאז אני לא מצליח לחשוב עליו טובות.

בלי להבין, בלי לדעת ובלי לברר - ראשון של שנה שעברה היא למרות שיבק וראשון של השנה היא באשמתו הישירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 8:15 pm 
מנהל פורום

הדוגמא של הגליל רק ממחישה את החיסרון שלו כשהוא בונה קבוצה.
גם בגליל, גם בהפועל תל אביב, גם באילת וגם בראשון בנה קבוצות ונכשל. ארבע מקרים זה כבר מדגם מייצג. לא בטוח שיש דוגמאות הפוכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 8:17 pm 
Junior

לגבי פרי - קודם כל אני לא בטוח כמה מפריע לו מה שחושבים עליו. דבר שני, על הפיטורין של דרוקר בשנה שעברה הוא קיבל הרבה ביקורת ובסוף יצא גאון, מלך העולם. לדעתי זה גם נתן לו הרבה נקודות בדעת הקהל, אבל בוודאי הרבה מאד נקודות בהערכה העצמית. קצת כמו מכבי אחרי היורוליג האחרון. בנוסף, סביר מאד שמפה ראשון רק תשתפר - יחליפו זר או שניים, גודס יבוא לאמן והקבוצה תעלה בטבלה עם סיכוי סביר פלוס לפיינל פור, ומשם אלוהים גדול. במקרה כזה הוא שוב ייצא גאון. במקרה הכי גרוע הקבוצה תמשיך לדשדש, ותמיד אפשר יהיה להאשים את בניית הקבוצה של שיבק. בקיצור, מבחינתו ווין-ווין, ובענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 11:16 pm 
Hall of Famer

קריית גת מנצחת. אם אשדוד תפסיד מחר, יש לי הרגשה ששיבק לא יהיה המפוטר האחרון של המחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2017 11:54 pm 
מנהל פורום

לא ראיתי את המשחקים הערב אבל בגדול הניצחון של חולון טוב לנו. מרחיק את תל אביב מהעורף שלנו ומשאיר לנו את אילת והרצליה כמתמודדות על המקום השלישי הנחשק בסוף הסיבוב.
אולי אפילו עדיף חמישי על רביעי בסוף סיבוב שני ובסיבוב שלישי כשאירופה כבר לא תהיה רלוונטית לתת פוש למקום שלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 12:38 am 
Hall of Famer

אם בעקבות הרישום של בנקס כזר - וויליאמס מקבל רק 9 דקות .
אזי מטאפורית מסתדר היטב שהזר החמישי הוא גם גלגל חמישי ...

ירושלים לא ממש יכולה לעבור את הרצליה ( לא הכי סביר שהרצליה תפסיד כעת 3 משחקים ברצף - כולל בבית לנהריה ובחוץ לאשדוד ) , כי היא נחותה מולה בשובר השיוויון הישיר , וגם אחרונה בבית משולש פוטנציאלי עם אילת .
כלומר מספיק ניצחון אחד של הרצליה ( מתוך 3 משחקים ) ושל אילת ( מתוך 2 משחקים ) - וירושלים לכל היותר חמישית בסוף הסיבוב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 1:33 am 
מנהל פורום

כן המקום החמישי הוא התסריט הריאלי/אופטימי והשלישי סוף הסיבוב השלישי סביר לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 9:47 am 
Junior

אוירה מדהימה כרגיל במשחקים מול הפועל, משחק בינוני. דן שמיר עשה הכל להפסיד את המשחק הזה אבל בסוף הלוזריות של הפועל הכריעה אפילו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 10:53 am 
Junior

ראיתי את הדקות האחרונות, ולמתן נאור היה רצף של שלושה מהלכים מביכים בתוך דקה שלא זכור לי הרבה זמן. פעם אחת זה היה אטקינס, נראה לי, שהסתובב עליו לסל כאילו הוא לא שם, בל שבר לו את הקרסוליים (והחטיא את השלשה) במהלך שבארה״ב היה הופך לויראלי וכמובן, במצב של שיוויון פחות מדקה לסיום, שלשה פנויה לגמרי מהפינה שהופכת לאייר-בול שנופל בערך מטר וחצי מהטבעת... אף פעם לא באמת החזקתי ממנו, אבל כשהשלשות נכנסו הוא היה עוד איכשהו שחקן לגיטימי. בגיל 36, עם 25% לשלוש ופחות מ-60% מהעונשין, הוא לא קרוב להיות מהישראלים האיכותיים של הליגה הלאומית. עכשיו, זה לגמרי לגיטימי למשוך את הקריירה עד שהכוחות נגמרים סופית, אבל 20 דק׳ בממוצע למשחק בקבוצה שרוצה פיינל פור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:22 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
אוירה מדהימה כרגיל במשחקים מול הפועל, משחק בינוני. דן שמיר עשה הכל להפסיד את המשחק הזה אבל בסוף הלוזריות של הפועל הכריעה אפילו אותו.

הפועל תא עלתה ל:78:72 שלוש דקות ועשרים מתום המשחק. מאז ? לא קלעו אפילו נקודה אחת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 12:17 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא שבמקום 20 דקות למתן נאור רמי הדר צריך לתת 20 דקות לצוף בן משה או יותר גרוע.
מתן נאור כבר לא שחקן טוב. התקפית הוא לא קיים וגם הגנתית הוא כבר שחקן פחות טוב ממה שהיה. אבל עדיין מדובר בשחקן מאד חכם, שמבין את המשחק היטב, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. אז הרגליים כבר לא שם, אבל השכל כן וראיתי כמה משחקים שמתן נאור בהגנה היה טוב מאד.
עם הסגל הישראלי החלש מאד של הפועל מתן נאור שווה את הדקות הללו. עכשיו כשרביב לימונד חזר, יכול להיות שהדקות של נאור ירדו. מצד שני, אני ממש לא בטוח שתומר גינת שווה יותר דקות ממתן נאור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 12:29 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:
[quote=]

+1
מי שראה את המשחקים של ראשון העונה לא יכול להיות מופתע מהפיטורים האלה.
כדורסל מזעזע. ים של טעויות. ממוצע של 20 איבודים.
שיטה נוראית של חילופים אוטומטיים על כל חסימה.
חוסר יכולת לנהל סגל רחב.
ייבוש בלתי ברור של נמרוד לוי.
בחירת זרים עלובה (הזר שיועד להיות "רביעי", הוא השחקן הכי יציב שמקבל הכי הרבה דקות - וזה אומר הכל).
חילופים היסטריים, אין שום היררכיה
מאמן שלא מאמין בשחקנים שהוא עצמו בחר.
נראה שהשחקנים לא סובלים אותו (וכך גם רוב האוהדים)
חמישיות הזויות עם תומאס בעמדה 3, כדיר ומקריי
תירוצים שמתאימים למאמן קט סל ("היינו עוד בטיסה לגרמניה", נו באמת, וזה נגד קבוצה במשבר ששיחקה משחק שלישי בשישה ימים, וכמעט בלי ישראלים)
ויש עוד לא מעט דברים.

יש לשיבק חלק גדול באליפות (לדעתי עם דרוקר זה לא היה נגמר באליפות), אבל כנראה שבאמת אסור לתת לו לבנות קבוצה.
חבל רק ששמוליק ברנר מקבל את הקבוצה בלי שני השחקנים הכי טובים ויציבים בה העונה - בן שימול ופטריק ריצ'רד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 12:46 pm 
Junior

הבנתי שצ'רלס תומאס אוטוטו מתחיל לארוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 12:56 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

לא חושב, בגלל הפציעה של פטריק ריצ'רד שטרפה את הקלפים..
אבל אי אפשר לדעת, אולי אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 1:07 pm 
Freshman

מתן נאור גמר את הסוס כבר לפני שנתיים. גאון שעדיין מצליח לקבל חוזה בליגת-העל רק בגלל שהוא "סמל" בהפועל.

באשר לנו, עדיין נשארנו אחלה קבוצה אבל רק אחלה.
לוקח את דילייני וקאליף הרבה לפני טיילור (שחוץ מלמסור לשופט מוסר לכולם) ולפני הולוואי (שהוא סבבה והכל וטו לו.. תרתי משמע).

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 1:14 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הבעיה היא שבמקום 20 דקות למתן נאור רמי הדר צריך לתת 20 דקות לצוף בן משה או יותר גרוע.
מתן נאור כבר לא שחקן טוב. התקפית הוא לא קיים וגם הגנתית הוא כבר שחקן פחות טוב ממה שהיה. אבל עדיין מדובר בשחקן מאד חכם, שמבין את המשחק היטב, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. אז הרגליים כבר לא שם, אבל השכל כן וראיתי כמה משחקים שמתן נאור בהגנה היה טוב מאד.
עם הסגל הישראלי החלש מאד של הפועל מתן נאור שווה את הדקות הללו. עכשיו כשרביב לימונד חזר, יכול להיות שהדקות של נאור ירדו. מצד שני, אני ממש לא בטוח שתומר גינת שווה יותר דקות ממתן נאור.

כמה דברים:

1. ההגנה של נאור אוברייטד לאורך כל הקריירה שלו. תראה בתקציר איך הוא שומר בשתי הדקות האחרונות של המשחק ודבר איתי על השכל שלו בהגנה.

2. השכל שלו בהתקפה הוא לא אוברייטד, אבל רק בגלל שזו הפעם הראשונה שאני שומע טענה לפיה יש לו כזה ובכל מקרה, אם אתה לא קולע ולא מכדרר אף פעם, לא יעזור כמה שכל שיש לך, כי אתה לא יכול לעזור בהתקפה.

3. אז אתה לא בטוח שתומר גינת שווה יותר דקות מנאור? הנה כמה סטט׳ שיכולות לעזור: נאור מקבל קצת יותר מדקה מגינת בממוצע למשחק, אבל קולע פחות מחצי ממנו באחוזים פחות טובים מכל הטווחים, לוקח פחות מחצי מכמות הריב׳ שגינת לוקח, מבצע יותר עבירות ובגדול מביא 1.9 נק׳ מדד למשחק, לעומת 7.6 של גינת. תוסיף לזה את העובדה שגינת נמצא בשלב בקריירה שבו הוא אמור להיות יותר ויותר טוב עם הזמן לעומת נאור שנמצא בשלב שבו הוא צריך להחליט אם הוא רוצה להשתלב במערכת של הפועל ת״א או להיכנס לעסקי הנדל״ן, ותראה שהבטחון שלך לגבי חלוקת הדקות בין השניים עולה פלאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 1:24 pm 
Junior

דייסון כתב:
מתן נאור גמר את הסוס כבר לפני שנתיים. גאון שעדיין מצליח לקבל חוזה בליגת-העל רק בגלל שהוא "סמל" בהפועל.

באשר לנו, עדיין נשארנו אחלה קבוצה אבל רק אחלה.
לוקח את דילייני וקאליף הרבה לפני טיילור (שחוץ מלמסור לשופט מוסר לכולם) ולפני הולוואי (שהוא סבבה והכל וטו לו.. תרתי משמע).

טיילור בכושר זוועה מאז החצי גמר. גם בחימום הוא לא פגע, מאמין שישתפר משמעותית.
הולוואי אחלה. עדיין לא מכיר את השחקנים מספיק ועדיין לא בכושר קליעה, גם זה יגיע.

קשה לדעת לאן תגיע הקבוצה הזו כי היא לגמרי בשלבי גיבוש. מעודד שגם במצב הזה וגם ביום באמת לא משהו ניצחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 51 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: