נביא בעירו כתב:
1. ההגנה של נאור אוברייטד לאורך כל הקריירה שלו. תראה בתקציר איך הוא שומר בשתי הדקות האחרונות של המשחק ודבר איתי על השכל שלו בהגנה.
2. השכל שלו בהתקפה הוא לא אוברייטד, אבל רק בגלל שזו הפעם הראשונה שאני שומע טענה לפיה יש לו כזה ובכל מקרה, אם אתה לא קולע ולא מכדרר אף פעם, לא יעזור כמה שכל שיש לך, כי אתה לא יכול לעזור בהתקפה.
3. אז אתה לא בטוח שתומר גינת שווה יותר דקות מנאור? הנה כמה סטט׳ שיכולות לעזור: נאור מקבל קצת יותר מדקה מגינת בממוצע למשחק, אבל קולע פחות מחצי ממנו באחוזים פחות טובים מכל הטווחים, לוקח פחות מחצי מכמות הריב׳ שגינת לוקח, מבצע יותר עבירות ובגדול מביא 1.9 נק׳ מדד למשחק, לעומת 7.6 של גינת. תוסיף לזה את העובדה שגינת נמצא בשלב בקריירה שבו הוא אמור להיות יותר ויותר טוב עם הזמן לעומת נאור שנמצא בשלב שבו הוא צריך להחליט אם הוא רוצה להשתלב במערכת של הפועל ת״א או להיכנס לעסקי הנדל״ן, ותראה שהבטחון שלך לגבי חלוקת הדקות בין השניים עולה פלאים.
1. לטעמך ההגנה של נאור אוברייטד. בעיני ממש לו. שחקן הגנה מעולה, כיום כמובן הרבה פחות. ראיתי את נאור מספיק, גם השנה, בשביל לדעת שהוא שחקן חכם. אני לא צריך שתי דקות, שיכול שבאותן דקות הוא עשה טעויות מזעזעות של ילד בן 3 בשביל להחליט יש או אין שכל. מצד שני לפי התאור שלך בשתי הדקות האחרונות פשוט פעמיים פרפרו אותו בקלילות. אתה יודע, זה שייך ליכולת פיזית ואתלטית ירודה, לא לשכל.
2. אולי זאת הפעם הראשונה שאתה שומע טענה שלנאור יש שכל בהתקפה, זה עדיין לא עובדה (פיקטיבית?) שמוכיחה שאין לו. שים לב שלא אמרתי שמתן נאור שחקן התקפה טוב, אפילו רשמתי שהתקפית הוא לא קיים. שכל בהתקפה מדבר על לדעת לנוע למקומות הנכונים, למסור את המסירה הנכונה, לעשות את החסימה בזמן המתאים. את הדברים הללו נאור עושה. למרבה הצער, הוא לא קולע כבר, הוא לא חודר ולא מהווה איום על הסל. בגלל זה בסגל ישראלי כל כך חלש נאור מקבל 20 דקות ולא 30 דקות.
3. ראיתי את תומר גינת והוא פשוט בשלב הזה של הקריירה שחקן לא טוב. ההתקפה שלו מקרית (ואני עוד ראיתי גם את המשחק הטוב שלו בתקופה האחרונה), ההגנה שלו לא טובה והמדד אף פעם לא מהווה הוכחה (אורי יצחקי היה שחקן מחורבן שבחלק מהעונות ידע לרשום שורות סטט' לא רעות. לנדסברג באירופה פשוט לא לרמה, אבל עדיין יש תרומה במדד). רמי הדר בגדול צריך לנצח משחקים, לא לגדל ולטפח את גינת, שחקן שיכול להיות שיש לו קריירה בליגת העל, יכול להיות שלא. אם הייתי במערכת של הפועל תל אביב הייתי רוצה לראות שגינת מקבל דקות על המגרש, כי אולי יש לו עתיד, אבל את חלוקת הדקות ומי יקבל יותר דקות כבר הייתי משאיר למאמן.