סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כן אבל הדיון הוא לא האם שווה להביא את בטלר/PG. בוסטון רצו אותם (לפחות כך פורסם). העניין נפל על המחיר עבורם.אני מסכים שכוכב מביא איתו מטען. אני אגב לא חושב שPG שווה את מה שהוא שווה בשוק. לדעתי הוא לא כוכב על. מצד שני הורפורד מרוויח כמו כוכב על אז זה כבר סיפור אחר.

לדעתי בוסטון בצומת דרכים. הם היו צריכים להחליט האם השנה יש סיכוי טוב ללכת עד הסוף או לשמור על הבחירה (ועל עוד שחקן רוטציה). האם הרוקי עונה הבאה ייתן להם ערך מוסף. כלומר ברור שכן כי זה יהיה ככל הנראה רוקי טוב אבל לא יודע אם דוחף אותם קדימה כמו נגיד בטלר היה דוחף אותם קדימה כבר העונה.

מה שכן הם יכולים לבצע טריידים גם בקיץ עבור הבחירה, אבל הם מסתכנים בכך שהבחירה לא תהיה ראשונה וגם מפספסים את הריצה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:21 pm 
Junior

כן אבל לפעמים עדיף להיות סבלניים. קריטריון מאוד חשוב הוא היחס בין העלות והאגו של השחקן לערך האמיתי שלו ועדיף שבמאזניים האלה יהיה יותר משקל לערך האמיתי שלו. גם אני לא מחזיק מהורפורד אבל הורפורד הוא דוגמא לשחקן שבא בשביל הרבה כסף ולא יודע כמה הוא הוכיח את עצמו. מצד שני שחקנים כמו אוליניק או קראודר או גם איזייה תומאס או אייברי בראדלי (שאני פחות מכיר) שהתעלו על הציפיות מהם, שנותניםתפוקה גבוהה ביחס לחוזה שלהם, זה מה שהביא את ההצלחה של בוסטון. אז אני לא אומר שהם בכל מקרה לא צריכים להביא אול סטאר או סופרסטאר אבל הם כן צריכים שזה גם יהיה שחקן שישתלב כמו שצריך בדרך שלהם ובאופי הקבוצתי, שחקן שלא רק יהיה ברמה גבוהה אלא שחקן שיתאיםלהם וימצה את הפוטנציאל שלו איתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:24 pm 
Hall of Famer

איך אתה מכיר את בבראדלי פחות מאוליניק אם שניהם העבירו את כל השנים האחרונות לפחות בבוסטון? אם ראית אחד כנראה שראית את השני באותה מידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:36 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
כן אבל הדיון הוא לא האם שווה להביא את בטלר/PG. בוסטון רצו אותם (לפחות כך פורסם). העניין נפל על המחיר עבורם.אני מסכים שכוכב מביא איתו מטען. אני אגב לא חושב שPG שווה את מה שהוא שווה בשוק. לדעתי הוא לא כוכב על. מצד שני הורפורד מרוויח כמו כוכב על אז זה כבר סיפור אחר.

לדעתי בוסטון בצומת דרכים. הם היו צריכים להחליט האם השנה יש סיכוי טוב ללכת עד הסוף או לשמור על הבחירה (ועל עוד שחקן רוטציה). האם הרוקי עונה הבאה ייתן להם ערך מוסף. כלומר ברור שכן כי זה יהיה ככל הנראה רוקי טוב אבל לא יודע אם דוחף אותם קדימה כמו נגיד בטלר היה דוחף אותם קדימה כבר העונה.

מה שכן הם יכולים לבצע טריידים גם בקיץ עבור הבחירה, אבל הם מסתכנים בכך שהבחירה לא תהיה ראשונה וגם מפספסים את הריצה העונה.

כל עוד לברון בריא, אני לא חושב שבוסטון יוכלו להגיע רחוק יותר עם באטלר או PG מאשר בלעדיהם, התקרה של הקבוצה הזו לדעתי זה גמר המזרח כך או כך. אם לברון נפצע זו כמובן אופרה אחרת לגמרי, אבל לך תעשה טרייד מתוך הימור על כך ששחקן של קבוצה אחרת (ולא שחקן פציע במיוחד) יפצע. וגם אם נניח שלברון נפצע, בוסטון עדיין לא תהיה פייבוריטית מול ג"ס בהרכב מלא.

ספציפית לגבי הורפורד, אני חושב שהוא שווה לסלטיקס הרבה יותר ממה שהסטטיסטיקות שלו מראות, הוא מתאים כמו כפפה למערכת של בוסטון, נותן הגנה, חכמת משחק, מסירה, ריווח עם קליעה מבחוץ, ריבאונד, הוא כנראה הגבוה הכי טוב שהיה לסלטיקס מאז קווין מקהייל (וזה אומר לא מעט, גם עליו וגם על הגבוהים שעברו בסלטיקס ב-25 שנה האחרונות). אני מסכים שהורפורד לא כוכב, אבל הוא רול פלייר באותה מידה שדריימונד גרין לא כוכב אלא רול פלייר, ואני לא חושב שיש מישהו שיחלוק על כך שלדריימונד גרין מגיע חוזה גבוה מאוד, קרוב למקסימום אם לא מקסימום. אנשים כאן נתפסים על ההגדרה של כוכב או לא כוכב כמדד לכמה חוזה של שחקן צריך להיות, אם נחזור לדוגמה של דריימונד גרין ובוגי, אין שום ספק שבוגי הרבה יותר כוכב מגרין, כמה אנשים היו לוקחים את בוגי לקבוצה טובה לפני גרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:39 pm 
Junior

לא ראיתי הרבה את בוסטון כי הם במזרח והשנה אני כמעט לא רואה משחקים בכלל. את אוליניק ראיתי באיזה משחק והוא מאוד ריגש אותי, במיוחד המודעות ההגנתית שלו, התנועה והקבלת החלטות בהגנה. אייברי בראדלי גם היה פצוע הרבה אאלט, אולי לא שיחק במשחקים שראיתי ואולי פשוט לא יצא לי להתרשם ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:56 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
satriani כתב:

כל עוד לברון בריא, אני לא חושב שבוסטון יוכלו להגיע רחוק יותר עם באטלר או PG מאשר בלעדיהם, התקרה של הקבוצה הזו לדעתי זה גמר המזרח כך או כך. אם לברון נפצע זו כמובן אופרה אחרת לגמרי, אבל לך תעשה טרייד מתוך הימור על כך ששחקן של קבוצה אחרת (ולא שחקן פציע במיוחד) יפצע. וגם אם נניח שלברון נפצע, בוסטון עדיין לא תהיה פייבוריטית מול ג"ס בהרכב מלא.

ספציפית לגבי הורפורד, אני חושב שהוא שווה לסלטיקס הרבה יותר ממה שהסטטיסטיקות שלו מראות, הוא מתאים כמו כפפה למערכת של בוסטון, נותן הגנה, חכמת משחק, מסירה, ריווח עם קליעה מבחוץ, ריבאונד, הוא כנראה הגבוה הכי טוב שהיה לסלטיקס מאז קווין מקהייל (וזה אומר לא מעט, גם עליו וגם על הגבוהים שעברו בסלטיקס ב-25 שנה האחרונות). אני מסכים שהורפורד לא כוכב, אבל הוא רול פלייר באותה מידה שדריימונד גרין לא כוכב אלא רול פלייר, ואני לא חושב שיש מישהו שיחלוק על כך שלדריימונד גרין מגיע חוזה גבוה מאוד, קרוב למקסימום אם לא מקסימום. אנשים כאן נתפסים על ההגדרה של כוכב או לא כוכב כמדד לכמה חוזה של שחקן צריך להיות, אם נחזור לדוגמה של דריימונד גרין ובוגי, אין שום ספק שבוגי הרבה יותר כוכב מגרין, כמה אנשים היו לוקחים את בוגי לקבוצה טובה לפני גרין?

אז לחכות עם לנסות לקחת עד שלברון יפרוש? ואז שדורנט יפרוש?
ההבדל היום בין הקבוצות הוא 3 משחקים. קליבלנד לא טובה מהם בהרבה.ממש לא בהרבה. שים את פול ג'ורג' (שוב, אני אישית לא חושב שהוא ברמה נגיד של קוואי) והם באותה רמה לדעתי.

האם לחכות יביא להם אליפות בעונה הבאה? לא יודע. לא מכיר את הרוקי שיגיע (הם יכולים גם לקבל שחקן ברמה של בראון. שחקן חביב ונחמד שעוד 3-4 שנים יהפוך לשחקן ממש טוב, אבל מי יודע. אתה היום כן יודע שפול ג'ורג' הוא שחקן ממש טוב).

הם חמים על הייוורד. ייתכן שהם אומרים למה לתת משהו כעת אם אפשר לקבל את הייוורד עונה הבאה.

ברדלי,תומס,הייוורד, מחליף נורמלי לאמיר ג'ונסון (מסיים חוזה), הורפורד בחמישייה. ספסל של בראון, החכם, רוקי בחירה גבוהה מאד, רוזיר ואוליניק זה סגל שלדעתי יכול לנצח את הקאבס.
לדעתי זה מה שיש לאיינג' בראש. השאלה האם הוא יכול להשיג את הייוורד.

לגבי הורפורד. רול פלייר זו הגדרה רחבה. גרין כוכב. רק בגלל שהוא לא קולע זה לא אומר שהוא רול פלייר. הורפורד שחקן טוב. לא גדול בכלום לדעתי. הסכום עליו הוא פסיכי. כעת יש להם אחלה חוזים בעולם. ברדלי + תומס+ קראודר עולים יחד כמו הורפורד. זה מה שמציל אותם ולכן הם יכלו לתת חוזה פסיכי כזה.

החוזה של הורפורד יתחיל להיות בעייתי עוד שנה או שנתיים. שהם יאלצו לשלם לשאר השחקנים (ברדלי,תומס ומחליף לג'ונסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:25 pm 
Junior

שמעו הקאבס בנו קבוצה... וואו. מושלמת.

אירווינג סמית' ג'יימס לאב ת'ומפסון. החמישיה האלופה, שניצחה את חמישיית ה73 נצ' של ג"ס .

מהספסל: דרון ויליאמס. אימן שאמפרט. קייל קורבר. ריצ'ארד ג'פרסון. דריק ויליאמס. צ'אנינג פריי. כל אחד מחליף אדיר.

יש פה את לברון. קיירי. לאב. יש ים קלעים אדירים. מהירות. אתלטיות. ניהול משחק. הגנה. 2 ריבאונדרים נדירים + לברון. ניסיון. אש מהספסל. צעירים. אנרגיות. הכל.
על הנייר הם טובים משנה שעברה כשסמית' יחזור.
קיירי ולאב קפצו מדרגה, קורבר דריק ויליאמס ודרון זה שדרוג אדיר לספסל. הם יכולים לנצח את ג"ס, אם שנה שעברה הופתעתי, אז השנה ממש ממש לא.
הקאבס בנו קבוצה פייבוריטית לאליפות כמעט בכל עונה ב15 שנה האחרונות, חוץ מהשנה. זו הקאבס הראשונה שלדעתי מנצח את מיאמי היט של לברון ו-וייד
ותכלס, מהניסיון בצפיה בNBA, הם עושים בדיוק את מה שאלופה צריכה, ויש להם בדיוק את השחקנים האופי והניסיון שאלופה צריכה , בשביל לסגור ריפיט

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ה' מרץ 02, 2017 8:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:28 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
זה רק אני או שבסל נצחון של קוואי הוא דופק את האמא של ההחלפות רגל ציר? אין מצב שזה לא צעדים מה שהוא עושה שם

צעדים קטנים בהחלט היו שם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:33 pm 
Hall of Famer

לא צריך לחכות עד שלברון יפרוש, רק צריך שהוא ירד קצת ברמה או שהקבוצה שיש שם תתפרק קצת, אולי זה יקרה בעונה הבאה, אולי עוד עונה אחריה, אבל זה לא כ"כ רחוק לדעתי, החלון של הסלטיקס יותר גדול מזה של קליבלנד לטעמי. גם לגבי ג"ס, לא צריך לחכות יותר מדי, קליי, דוראנט, קארי וגרין כולם ירצו חוזי מקסימום בקרוב, לא חושב שג"ס תוכל לשלם לכולם ואז הקבוצה שיש שם תתחיל להתפרק (אם הם לא יקחו אליפות השנה, אני בהחלט יכול לראות את ההתפרקות מתחילה כבר בקיץ). וכן, אם בוסטון מצליחה להביא את הייוורד כ-FA בקיץ, זה די מייתר את כל עניין הטרייד על PG/באטלר, עדיף לך בעונה הבאה להיות ביד עם הייוורד, קראודר ומי שלא תשיג עם הבחירה של הנטס מאשר להיות עם PG או באטלר כשכ"א מהם די מייתר את הייוורד, שחקנים דומים מדי לטעמי שקצת דורכים אחד לשני על האצבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:35 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
satriani כתב:

קווין גארנט? לאון פואו? פי. ג'יי בראון? ברנדון האנטר? מארק בלאונט? פוטפנקו? ראדג'ה? כריס מיהם? טוני באטי?!?!?!?
רוני, אתה הייטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:37 pm 
מנהל פורום

וכן, יש מצב שחמישה של תומאס, באטלר, קראודר, ג'ונסון והורפורד עם ספסל של בראון, בראדלי, סמארט אוליניק וקראודר יכולה היתה לעבור את הקאבס. נניח. רק ששיקגו דרשה, לפי הדיווחים, שניים או שלושה בין בראדלי, קראודר, סמארט ובראון.
אז זה כבר לא שווה. בטח לא את קראודר וסמארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:39 pm 
מנהל פורום

ורייף להפרנץ בנאדם!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:40 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ורייף להפרנץ בנאדם!!!!

שכחתי את וי-פות, אני גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הבעיה עם הבחירה של הנטס שרוב הפרוספקטים המובילים בדראפט הקרוב הם רכזים שזו העמדה של השחקן הכי טוב של בוסטון.
מילא אם היה פרוספקט pf שזו העמדה החלשה שלהם.

ורוני, אני חושב ששכחת אחד, קווין גארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:56 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
הבעיה עם הבחירה של הנטס שרוב הפרוספקטים המובילים בדראפט הקרוב הם רכזים שזו העמדה של השחקן הכי טוב של בוסטון.

אני מאמין שאיינג' יעביר את תומאס(לא בהתחלה לדעתי). אין מצב שהם ישלמו לו מקס כאשר הורפורד ונגיד עוד כוכב (הייוורד) מקבלים מקס. ויש את ברדלי שיהיה חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 9:05 pm 
Junior

אין סיכוי שבוסטון מעבירה את תומס,
ואני לא מאמין שהייוורד עוזב את יוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 9:14 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:

שני הרכזים הבכירים בדראפט הם מעל 1.95 מ' ולתומאס אין בעיה לשחק כ-2 בהתקפה, אני בהחלט חושב שאפשר להסתדר עם זה.

צודק לגבי גארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 10:03 pm 
Sophomore

גם בעיני בוסטון פספסו הזדמנות, קודם כל הם חייבים להעביר את הבחירה שלהם, הם כרגע במצב של נגיעה מקונטנדרית וזה מצב שחייבים להעביר את הבחירה גם אם תהיה ראשונה כי זה תמיד שחקן שהמטרה שיהיה כוכב עוד 4 שנים לפחות, אחרי הדור הנוכחי.
אז אם חייבים להעביר צריך לנצל גם את השנה הזאת, בנוסף יהיה להם 35% לקבל רק את הבחירה הרביעית ואם זה יקרה זה יוריד דרסטית את ערך הטרייד, לעומת זאת אם יקבלו את הראשון זה יעלה את ערך הטרייד אבל לא בהרבה עדיין מה שאפשר לקבל תמורת זה כוכב אחד כמו בטלר/גורג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 11:09 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
אין סיכוי שבוסטון מעבירה את תומס,
ואני לא מאמין שהייוורד עוזב את יוטה

תו לו פלייאוף אחד גרוע ותתחיל לשמוע שהוא שחקן ליגה רגילה טוב ואז יתחילו השמועות.
אבל העניין הוא כסף. הוא וברדלי מסיימים באותה עונה. על מי אתה שם כסף? על שניהם (ויש לך את הורפורד)?
אם אתה בוחר רוקי רכז שהופך לטוב מאד (ראיתי למשל של בול שנראה ממש טוב אבל לך תדע. לא חסר שחקני קולג' שהיו טובים במכללות ולא היו טובים בנבא), למה אתה צריך את תומס ב200 מיליון חוזה?

rony כתב:
sir charles כתב:

שני הרכזים הבכירים בדראפט הם מעל 1.95 מ' ולתומאס אין בעיה לשחק כ-2 בהתקפה, אני בהחלט חושב שאפשר להסתדר עם זה.
וברדלי מה? הביתה?

kakon3 כתב:
גם בעיני בוסטון פספסו הזדמנות, קודם כל הם חייבים להעביר את הבחירה שלהם, הם כרגע במצב של נגיעה מקונטנדרית וזה מצב שחייבים להעביר את הבחירה גם אם תהיה ראשונה כי זה תמיד שחקן שהמטרה שיהיה כוכב עוד 4 שנים לפחות, אחרי הדור הנוכחי.
אז אם חייבים להעביר צריך לנצל גם את השנה הזאת, בנוסף יהיה להם 35% לקבל רק את הבחירה הרביעית ואם זה יקרה זה יוריד דרסטית את ערך הטרייד, לעומת זאת אם יקבלו את הראשון זה יעלה את ערך הטרייד אבל לא בהרבה עדיין מה שאפשר לקבל תמורת זה כוכב אחד כמו בטלר/גורג'.

צודק לגבי גארנט.

שמעתי פודקסט שמישהו אמר משהו ממש מעניין. ברגע שאתה בוחר, הערך של הבחירה יורד. כלומר כעת הערך הכי גבוה. למה? כי פוטנציאל לבחירה ראשונה.
אחרי הדראפט, זה רק יכול לרדת, אם נגיד הם מקבלים בחירה נמוכה מאד.
הלאה, גם אם בחרו בחירה ראשונה. הרוקי משחק והערך שלו יכול לרדת. הוא יכול להיות שחקן סביר אבל לא מדהים. אבל ברגע שבחרת שחקן, זה השחקן שאתה מעביר. בחירה (ופוטנציאל לבחירה) זה יותר גמיש לקבוצה. כלומר אם בוסטון בוחרים את בול ולארי בירד דווקא אוהב את פולץ, אז הערך של בחירה של בוסטון ירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 11:25 pm 
Freshman

לגבי הייוורד, הוא כמעט עזב לשארלוט לפני כמה שנים כשהיה שחקן חופשי מוגבל ואם לוקחים בחשבון שהוא שיחק אצל סטיבנס בבאטלר ויש ביניהם יחסים מאוד קרובים, אני חושב שלסלטיקס יש סיכוי לא רע להחתים אותו.

איינג' עשה נכון לדעתי. לפי הדיווחים, הפייסרס לא באמת לא רצו לוותר על ג'ורג' ודרשו 3-4 שחקנים בנוסף לבחירת דראפט (וכשהוא שנה וחצי לפני סיום חוזה וחולם על הלייקרס - גם בפחות לא הייתי לוקח אותו בלי הבטחה על הארכת חוזה). גם על באטלר לדעתי מדובר היה על יותר מקראודר ופיק ואם זה נכון, לא היה שווה לפרק את הקבוצה בשביל אף אחד מהם כשהסיכוי לזכות השנה ממלא קטן וכשמנגד אפשר לחכות קצת ולהשיג שחקן מעולה בדראפט סופר חזק (או לעשות את אותו טרייד על באטלר בתנאים יותר טובים לפני הדראפט אם הפיק יהיה טופ2) ועדיין יהיה מקום לשחקן מקסימום והרבה נכסים לטריידים כאלה ואחרים.

אני לגמרי סומך על איינג', הוא הוכיח את עצמו כבר מספיק פעמים בעבר ובתור אוהד סלטיקס לא הייתי מחליף אותו באף GM אחר. הוא לא מפחד ללכת על זה ולעשות טריידים גדולים כשיש הזדמנות אבל בניגוד להרבה GMים אחרים יודע לא להיכנס להרפתקאות מיותרות כשהתנאים לא הבשילו. הבנייה מחדש התחילה רק ב2013 ואנחנו כבר הקבוצה השניה הכי טובה במזרח עם הזדמנות גדולה לעשות עוד שדרוג בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 11:37 pm 
Hall of Famer

Rondo כתב:
לגבי הייוורד, הוא כמעט עזב לשארלוט לפני כמה שנים כשהיה שחקן חופשי מוגבל ואם לוקחים בחשבון שהוא שיחק אצל סטיבנס בבאטלר ויש ביניהם יחסים מאוד קרובים, אני חושב שלסלטיקס יש סיכוי לא רע להחתים אותו.

איינג' עשה נכון לדעתי. לפי הדיווחים, הפייסרס לא באמת לא רצו לוותר על ג'ורג' ודרשו 3-4 שחקנים בנוסף לבחירת דראפט (וכשהוא שנה וחצי לפני סיום חוזה וחולם על הלייקרס - גם בפחות לא הייתי לוקח אותו בלי הבטחה על הארכת חוזה). גם על באטלר לדעתי מדובר היה על יותר מקראודר ופיק ואם זה נכון, לא היה שווה לפרק את הקבוצה בשביל אף אחד מהם כשהסיכוי לזכות השנה ממלא קטן וכשמנגד אפשר לחכות קצת ולהשיג שחקן מעולה בדראפט סופר חזק (או לעשות את אותו טרייד על באטלר בתנאים יותר טובים לפני הדראפט אם הפיק יהיה טופ2) ועדיין יהיה מקום לשחקן מקסימום והרבה נכסים לטריידים כאלה ואחרים.

אני לגמרי סומך על איינג', הוא הוכיח את עצמו כבר מספיק פעמים בעבר ובתור אוהד סלטיקס לא הייתי מחליף אותו באף GM אחר. הוא לא מפחד ללכת על זה ולעשות טריידים גדולים כשיש הזדמנות אבל בניגוד להרבה GMים אחרים יודע לא להיכנס להרפתקאות מיותרות כשהתנאים לא הבשילו. הבנייה מחדש התחילה רק ב2013 ואנחנו כבר הקבוצה השניה הכי טובה במזרח עם הזדמנות גדולה לעשות עוד שדרוג בזמן הקרוב.

שוב זה סיכון. אם הוא בוחר בדרפט וזה באסט או סתם שחקן לא באשל...הערך רק יורד. אני מסכים לגבי פול ג'ורג'. בטלר לדעתי שווה בחירה ראשונה וקרואדר. השאלה האם הבולס רצו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 12:07 am 
Freshman

satriani כתב:
Rondo כתב:

שוב זה סיכון. אם הוא בוחר בדרפט וזה באסט או סתם שחקן לא באשל...הערך רק יורד. אני מסכים לגבי פול ג'ורג'. בטלר לדעתי שווה בחירה ראשונה וקרואדר. השאלה האם הבולס רצו יותר.

כשאתה קורא ניתוחים של אינסיידרים הרושם הוא שהיה מדובר על יותר ואני גם די בטוח שאם זה היה רק קראודר ובחירה אז איינג' היה הולך על זה בלי לחשוב פעמיים. הסלטיקס מתים על באטלר אבל כנראה שהיה מדובר על עוד 2 שחקנים.

לגבי הבחירה, אם תהיה טרייד עליה זה כנראה יהיה לפני הדראפט ואם הכדורים ילכו עם הסלטיקס ויהיה ידוע מראש שמדובר על אחד מבין פולץ או בול, הטרייד על באטלר יהיה הרבה פחות מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 12:47 am 
Hall of Famer

אני מסכים שבחירה+2 שחקנים טובים (נגיד החכם וקרואדר) זה יותר מדי עבור בטלר.
אגב הטרייד המטורף של הנטס קצת שם בצד את הטרייד המעולה על רונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 1:19 am 
Freshman

וזה עוד בלי להזכיר את הטרייד הסופר מעולה על אייזיאה. איינג' מנהל את הבנייה מחדש הזו בצורה יוצאת מהכלל עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 2:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
sir charles כתב:

צודק לגבי גארנט.

לתומאס אין בעיה לשחק כ2 אבל הוא צריך את הכדור ביד וכך גם 2 הרכזים האלו. בכלל לא בטוח שהייתי מביא גארד נוסף לחבורה של תומאס/בראדלי/סמארט (ורוזייר) אבל הקבוצה חייבת פאוור פורוורד יותר טוב. הייתי שמח אם היו מביאים את גריפין או מילסאפ.

דרך אגב אני לא מבין למה לא מזכירים את דניס סמית׳ ג׳וניור לצד פולץ ובול. אולי אני מגזים אבל הוא נראה לי שחקן שיכול להתפתח לסוג של ווסטברוק או לפחות לילארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3, יואי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה