אני אנסה לתת מהקצת שאני יודע :
sir charles כתב:
1. המליצו לי על מכשיר קודי בשם Xiaomi MI ולאחר מכן להתקין מgoogle play את Kodi 17 והרחבה בשם abexis שנותנת תפריט בעברית.
המליצו גם על על מכשיר הייבריד NEXBOX A95X. לא ממש הבנתי מה ההבדל בין השניים. מישהו מכיר ויכול להמליץ?
אם כל המטרה שלך זה שהמחשב הזה יהיה מן סוג של סטרימר עם קודי עליו אני הייתי ממליץ לך פשוט לקחת מחשב ישן או לקנות מחשב מאוד חלש ולשים אותו בתור סטרימר... לי לצורך העניין יש מחשב אינטל NUC שעלה 600 שקל לפני הוספת זכרון והוא בקושי יכול להריץ סנייק
אבל הוא עושה את העבודה נפלא מבחינת סטרימר והוא קטן ושקט. אם יש לך איזה מחשב ישן זה לגמרי עושה את העבודה.
sir charles כתב:
2. מה בעצם ההבדל בין הקודי לפופקורן טיים? האם יש שם קישורים לצפייה ישירה או שמדובר בספריית טורנטים ענקית? (או גם וגם)
פה אולי אני טועה כי אני לא מכיר את פופקורן טיים, אבל בגדול פופקורן טיים זה אפליקציה (או תוכנה?) לצפייה ישירה. קודי זה פלטפורמה שעליה אתה יכול להתקין הרבה תוספות שחלקן דמויות פופקורן טיים (נגיד אקסודוס) וחלקן זה כל מני הרחבות לתוכניות ילדים או מוזיקה או דברים כאלו. לצורך הענין לי יש בקודי תוספות שמורידות לי טורנטים של סדרות שאני צופה בהן ברגע שהן יוצאות וככה אני לא צריך להתעסק לא עם צפיה ישירה ולא עם הורדה בעצמי של דברים שוטפים... בקיצור - קודי זה המערכת שבה יש הרבה אפליקציות, פופקורן טיים זה אפליקציה אחת ספציפית.
sir charles כתב:
4. אפשר למצוא קישורים לערוצי הספורט שלנו? איפה אפשר לראות את שידורי היורוליג (של מכבי בעיקר)?
אני כשלתי בלמצוא משהו שמחזיק יותר מכמה דקות באיכות סבירה... בקטע הזה נשברתי והצטרפתי לסלקום טיוי בעיקר בשביל ערוצי הספורט ( והתכנים לילדים שיש שם ). לא מצאתי שום דבר שאפשר להנות איתו מהצפיה במשחקים באופן קבוע.
sir charles כתב:
5. אפשר למצוא שם ערוצים כמו comedy central או HBO? או לפחות ערוצים 2 ו10?
לגבי ערוצי עידן פלוס אז יצא לי כבר לראות אצל חבר שהוא כן מצליח לראות בלי הקודי (כלומר דיגיטלית, לא בעזרת שידורים באוויר). לא יודע מה שם האפליקציה אבל ראיתי שקיים משהו כזה.
מקווה שלא הייתה פה יותר מדי דיסאינפורמציה