ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
שזה כמו "אז בסדר, היה בתורה אח שהתייחס לא יפה לאח שלו, אבל אתה מכיר בתורה מקרה של אח שפסל אח שלו ביום כיפור על חת'כה בצל".
אני מכיר מקרים של שחקנים מרכזיים, יותר חשובים ומרכזיים מזליקוביץ', שעזבו קבוצות באמצע העונה למועדונים מתחרים, כמו לפחות מקרה אחד או שניים שהוזכרו בת'רד זה ממש. כל השאר זה זוטות. חת'כה בצל.
אם ככה אני מבין את שורש המחלוקת ביננו. כי אני לא תופס מזליקוביץ׳ שחקן חשוב ומרכזי העונה. אני תופס אותו כשחקן שהיה צריך להיות מנהיג וסמל. המעבר שלו לירושלים כופר בעניין הזה. למה? כי הוא כנראה לא חושב את עצמו לכזה, אפילו שהסביבה והקבוצה ניסו להפוך אותו לאחד. אני במקביל וכפועל יוצא מהפעולה שלו גם לא תופס אותו כ״נחוש ומלא מוטיבציה״ כפי שהוא מעיד על עצמו.
כמה מנהיג הוא היה ב-4 עונות הקודמות שלו? לאן הוא הוביל את הרצליה?
לא יודע מה ניסו לעשות מזליקוביץ' בתחילת העונה, אם ניסו לעשות ממנו מנהיג וסמל וכל המילים הגדולות האלה רק בגלל שהוא הציץ והצביע משלטי חוצות. אולי פשוט לא היה להרצליה מישהו אחר שיעשה את זה, והוא ברירת מחדל. מעבר לזה שהוא כנראה לא הטיפוס, ומי שהחליט שהוא כזה רק בגלל שהוא עונה חמישית בקבוצה כנראה טעה (אבל הוא, בניגוד אליך, כנראה הבין את זה), הוא היה פצוע חלק גדול מהעונה ובינתיים בא מישהו טוב יותר ממנו ותפס את מקומו, גם בתור הסמל, וגם בתור שכזה הוא הרבה יותר מוצלח מזליקוביץ'.
בקיצור, מאז תחילת העונה וכל מה שניסו או לא ניסו לעשות מזליקוביץ' עברו הרבה מכוניות בשדרות שבעת הכוכבים, והדברים השתנו. אקוניס כנראה הבין את זה, גם זליקוביץ' עצמו. אתה כנראה לא, ולכן אתה מרגיש נעלב או אפילו רחמנא ליצלן "נבגד"!!! לא פחות.
כנראה שלא משנה כמה פעמים אכתוב בהודעות שלא באמת אכפת לי ממנו או מהמהלך שלו, אלא שההודעות שלי נכתבות מנקודת מבט של מישהו שאולי עשוי היה להיות לו איכפת מכל זה... אתה תמשיך לרדוף את הנושא כאילו נפגעתי ונבגדתי מעומקי נשמתי מזליקוביץ'.
לעניין נקודת מבטו של זליקוביץ על סמליות והנהגה, אני מגיש לך בזאת שלל כתבות. להנאתך, הראיונות הן מעונות 2015/2016 ו 2016/2017 בלבד:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2882059ציטוט:
עושה רושם שהעזיבה של עוז בלייזר למכבי חיפה תרמה לך, למרות שהוא 4-3 ואתה 3-2. נהיית קפטן, יותר דקות.
לא יודע, אם מסתכלים על הסטטיסטיקה אז אני חושב שהדקות הן אותן דקות. אל תשכח גם שהשחקן המרכזי של הקבוצה נפצע (מורן רוט; ע.צ) וזה הותיר חלל גדול ומן הסתם אני צריך לקחת יותר על עצמי. אני אוהב לקחת אחריות, תמיד אהבתי. שמח שנתנו לי את המפתחות להנהיג ולהוביל, אשתדל להחזיר כמה שאני רק יכול.
ציטוט:
ומה לעתיד, אתה רואה את עצמך שחקן ששווה ירושלים, מכבי או אירופה?
לא מסתכל יותר מדי רחוק. כרגע בהרצליה טוב לי ובעתיד אקבל רק החלטות שיגרמו לי להרגיש טוב עם עצמי ושאהנה מהכדורסל. אם אני לא נהנה אני לא יכול לבוא לידי ביטוי. אני לא הולך אחרי כסף או דברים כאלה, איפה שטוב לי ואני מרגיש הכי בטוח ושמעריכים אותי – שם אני אהיה.
ציטוט:
בקיץ 2015 האריך השחקן את חוזהו במועדון בשנתיים נוספות. לאחר החתימה אמר זליקוביץ': "בני הרצליה זה בית עבורי, והיה לי ברור שאני אמשיך להתקדם עם המועדון.
http://www.local.co.il/herzliya/129057/article/ציטוט:
אבירם, הייתה לך תחושה שתקבל את תפקיד הקפטן?
"זה לא דבר שמובן מאליו לקבל מינוי לקפטן בליגת העל. עצם העובדה שנשארתי השחקן היחיד מהעונה שעברה הרגשתי שהבחירה בי היא טבעית. אם היית אומר לי לפני שלוש שנים שאהיה קפטן בקבוצת ליגת על הייתי צוחק, אבל זאת עוד חותמת לעבודה הקשה ולהתקדמות שלי בשנתיים שלי בקבוצה. אני מרגיש שסומכים עלי ומאמינים בי ואני שמח מאוד על הבחירה בי. אני מקווה להצדיק את זה ועכשיו חובת ההוכחה היא עליי".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4778855,00.htmlציטוט:
מה זה אומר?
"בליגה שלנו החלום בתור ילד היה להגיע למכבי ת"א. ירושלים זה כמובן מועדון גדול ויהיה לי כבוד לשחק שם, אבל אני באמת נהנה בהרצליה, מקום שהפך לבית עבורי עם אנשים מדהימים. המטרה היא קודם כל להגיע הכי רחוק שאפשר עם הרצליה".