סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 2:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 6:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בינתיים הוא מנצח בלי להלחם.
הקבוצות זוחלות חזרה אל הג'ורדי קאפס השונים בלי שהוא הוציא יורו-סנט אחד על ליגאל קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 6:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה שהקבוצות רוצות לשחק אצלו זה חשוב, אני לא אומר שלא. אבל זה היה גם המצב בשנה שעברה. כמעט כל הקבוצות רצו לשחק אצלו גם בשנה שעברה, ובסוף גם קבוצות וגם ליגות שלמות נכנעו ועברו נגד רצונן לפיב"א, כי פיב"א נלחמה והוא לא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 6:59 pm 
Junior

בקיצור, טעית לגמרי לגבי היורוקאפ, ולגבי היורוליג אתה ממשיך לחשוב שאתה קורא את הסיטואציה יותר טוב מג'ורדי...

הגיוני, בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2017 6:33 pm 
Hall of Famer

ג'ורדי התראיין היום בערוץ הטלויזיה של ז'לגיריס קובנה, ודיבר על הנושא המעניין של התרחבות עתידית ביורוליג.
בטווח הקצר, הוא אמר, התכנית היא להישאר עם 16 קבוצות. אבל בטווח הבינוני - הוא לא הגדיר מהו - היורוליג ירצה להתרחב, ל-18 קבוצות ואחרי זה גם ל-20 קבוצות.

בינתיים לפי ידיעה של הכתב היווני של יורוהופס - גם אאק אתונה מגששת את דרכה בחזרה ליורוקאפ.
בשנה שעברה היא כבר הייתה ביורוקאפ ואפילו השתתפה בהגרלת הבתים, ואז עזבה לפיב"א בעקבות האיומים בסנקציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2017 6:41 pm 
Hall of Famer

ג'ורדי ברתומאו היה אתמול בטורקיה לכבוד הכנסת (עוד) ספונסר טורקי - הפעם קבוצה רפואית שתתן שרותי רפואה בשני הפיינל פור הבאים.
בדרך הוא דיבר על הקבוצות הטורקיות והיורוקאפ, ונשמע מאד רגוע.
בתרגום חופשי:
"כמו בכל 15 השנה האחרונות, שלחנו לאיגוד הטורקי הזמנות לשתי קבוצות ליורוקאפ שתהיינה אלה שמדורגות הכי גבוה מלבד אנדולו אפס ופנרבחצ'ה שלהן יש חוזה עם היורוליג. אז גם הפעם הזמנו שתי קבוצות ובזה אין שום חדש. נפגשנו בדצמבר עם כל האיגודים והצגנו את תכניותינו. אנחנו מצפים לאווירה רגועה יותר השנה מבחינת האיומים, הלחצים והסנקציות על מועדונים שרוצים לבחור היכן לשחק. אם כך יהיה, אני חושב שהקבוצות הטורקיות ישתתפו ביורוקאפ. דיברנו בנושא הזה גם עם הנשיא החדש של האיגוד הטורקי <הידו טורקוגלו>. גם הוא הביע את דעתו שהמועדונים צריכים לבחור ללא לחץ. זה מה שאנחנו רוצים. אנחנו לא צריכים לשכנע קבוצות לשחק ביורוקאפ, אנחנו לא איגוד לאומי. יהיה נהדר אם מועדונים ירצו להצטרף אלינו. אותו דבר תקף ליורוליג."

תכל'ס אין פה הרבה חדשות למעט הפגישה שהיורוליג עשה עם האיגודים הלאומיים, כלומר עם הגופים שכפופים לפיב"א. בזה שהאיגודים מוכנים לתת לקבוצות שלהם לשחק ביורוקאפ כל עוד פיב"א לא לוחצת - אין חדש. בעצם זה שהם נפגשים עם היורוליג, כאשר הנושא עדיין תלוי ועומד מול פיב"א, נמצא הדבר המעניין.
מה שעוד מעניין הוא שבינתיים, מבחינת הנוכחות בתקשורת, קורה משהו הפוך משנה שעברה. בשנה שעברה ג'ורדי שתק זמן רב והשאיר את הזירה לפיב"א, הפעם ג'ורדי נמצא הרבה בתקשורת ומדבר על הנושא ופיב"א היא זו ששותקת והתגובה שלה עוד לא ידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2017 7:11 pm 
Sophomore

כל הליגות שהוברחו באיומים מהיורוקאפ חוזרות לשם בקיץ הקרוב. האיגוד האיטלקי כבר הודיע לקבוצות שהן חופשיות להחליט וכעת יש החלטה רשמית שמלבד מילאנו ביורוליג ישחקו 2 הקבוצות הראשונות בדירוג ביורוקאפ (כשהאיטלקים מנסים לשים יד על אחד משלושת הווילד קארדים של היורוקאפ לקבוצה שלישית) ורק אלה שידורגו אחריהן יעברו לליגה של פיב"א. יש גם דיבורים על הקבוצות הצרפתיות שיחזרו ליורוקאפ וגם על היווניות. נראה שהסיפור הזה הולך להיגמר בנוק אאוט מוחלט של היורוליג לפיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2017 8:51 pm 
Hall of Famer

לכמה קבוצות יש חוזה גם לעונה הבאה ביורוקאפ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2017 12:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הזדמנות שלא בטוח מתי תחזור להפועל י-ם להגיע ליורוליג דרך זכייה ביורוקאפ, כי בשנה הבאה הוא אמור להיות חזק בהרבה עם כל המדינות שיחזרו לשלוח קבוצות למפעל. No pressure.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ד' מרץ 22, 2017 11:06 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2017 12:50 am 
Junior

וכבר תבוא ההודעה של אבימאל שתסביר שהאיטלקי גנב דעת כי עם סגל כזה ויריבות כאלה פרנקו היה לוקח את היורוקאפ בהליכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2017 7:59 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שיותר משמעותי במהלך הזה זה שפחות חשוב אם יהיה יותר קשה להגיע ליורוליג ויותר חשוב שהיורוקאפ יהיה מפעל איכותי בזכות עצמו (כבר השנה הוא היה איכותי למדי). זה כבר לא "חייבים להגיע ליורוליג כדי להצליח" אלא שהפועל הראתה (גם מבחינת כמויות הקהל וגם מבחינת המאמן והשחקנים שהיא גייסה) שהיורוקאפ הוא מפעל ראוי בפני עצמו.

(וכמובן מזל שהיא משוריינת בו לשלוש שנים ולא צריכה להילחם על מקומה בליגה כדי להיכנס אליו כל שנה מחדש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2017 1:09 pm 
Hall of Famer

נוצר פה מצב מעניין שיכול לעשות ליורוליג בעיות עם הליגה הכי חשובה, שהיא גם הליגה שהכי עומדת לצידו במאבק המשונה הזה.
בגלל שגמר היורוקאפ יהיה כל ספרדי, זה אומר שזוכת היורוקאפ תהייה הקבוצה הספרדית הרביעית ביורוליג בשנה הבאה.
חוקי היורוליג אומרים שלא תהייה קבוצה חמישית ממדינה אחת "בשום מקרה", ושאם נוצר קונפליקט, כמו עכשיו - העדיפות היא למי ש"עלה דרך תחרויות היורוליג", כלומר זוכת היורוקאפ.
וזה אומר שהליגה הספרדית מאבדת את המקום שלה, שהיה אמור ללכת לקבוצה שמסיימת הכי גבוה פרט למשוריינות.

בקיץ שעבר, אחד התנאים לזה שהליגה הספרדית התייצבה לצידו של ג'ורדי בצורה כל כך בלתי מתפרשת היה שהויילד קארד שניתן לדרושפאקה יבוטל בעונה הבאה, ובמקומו תיכנס הקבוצה הספרדית שתסיים הכי גבוה וכו' וכו'. זה היה חלק מההסכם שנחתם בין היורוליג לבין ה-ACB.
עכשיו, על פי חוקי היורוליג, היורוליג אמור לא לעמוד בהסכם הזה - או לעבור על חוקיו-שלו (שזה לא בלתי אפשרי, הם כבר עשו זאת בעבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2017 2:25 pm 
Junior

זה נשמע כאילו משתחרר להם מקום שהם יכולים לעשות איתו מה שבא להם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2017 3:01 pm 
Hall of Famer

לפי חוקי היורוליג, זה אכן המצב. המקום הזה הופך לויילד קארד.
השאלה היא מה תגיד הליגה הספרדית על זה. מעניין אם הם היו מודעים לאפשרות הזו כשהם הגיעו להסכם עם היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2017 5:29 pm 
Hall of Famer

עכשיו רק נותר לקוות לתסריט בסגנון : מלאגה זוכה ביורוקאפ , ולנסיה זוכה באליפות ספרד .
נראה אותם יוצאים מזה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2017 2:57 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לפי חוקי היורוליג, זה אכן המצב. המקום הזה הופך לויילד קארד.
השאלה היא מה תגיד הליגה הספרדית על זה. מעניין אם הם היו מודעים לאפשרות הזו כשהם הגיעו להסכם עם היורוליג.

מכתב עלום ליו״ר ה acb כבר בדרך?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2017 8:38 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
עכשיו רק נותר לקוות לתסריט בסגנון : מלאגה זוכה ביורוקאפ , ולנסיה זוכה באליפות ספרד .
נראה אותם יוצאים מזה ...

בוא נסבך את זה עוד קצת: טנריפה שניה.
שתיים מבין ברצלונה, ריאל ובסקוניה תשחקנה ביורוקאפ ? :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2017 9:23 am 
Junior

רגע, אין לאף קבוצה בספרד שריון? השריון הוא לליגה כולה? לא ל3 ולא ל10?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2017 10:03 am 
Junior

מקומות 1-7 צמודים מאוד ב-ACB, עוד מוקדם לקבוע שטנריפה תשחק ביורוליג בשנה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2017 10:40 am 
Hall of Famer

עוד מוקדם לקבוע שמישהו בכלל ישחק ביורוליג על בסיס הישג בליגה הספרדית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2017 11:57 pm 
Hall of Famer

מוזרה המלחמה הזו. בשנה שעברה היורוליג שתק כשקבוצות עזבו את היורוקאפ תחת איומים, גם כשהוא נאלץ להכניס ליורוקאפ קבוצות כמו סקופיה וחר כך גם לצמצם את המפעל ברגע האחרון.
והשנה דווקא פיב"א היא זו ששותקת ומסתכלת מהצד איך הקבוצות חוזרות לג'ורדי והמפעל שלה בדרך לנכות קשה.
עוד מוקדם עדיין, אבל מוזר מאד. כאילו מתאמצים להפסיד פה.

בכל אופן, אולי זה יעורר את פיב"א - כי היורוליג הולך אולי לפגוע בציפור נפשה החדשה.
הכוונה היא להפסקות שפיב"א קבעה לצורך משחקי נבחרות תוך כדי העונה, האחת למשך שבוע בנובמבר והשנייה למשך שבוע בפברואר. זה משהו שפיב"א רואה כדבר מרכזי בתוכניות שלה, ומשהו שהיורוליג כבר הביע את הסתייגותו ממנו.
הנהלת היורוליג והקבוצות המשוריינות בה ייפגשו בקרוב כדי להחליט בין שני לוחות זמנים אפשריים לעונה הבאה.
האחד - מתחשב בהפסקות של פיב"א. זה אומר שלמשך שבועיים בסך הכל היורוליג מושבת, וכדי לפצות על זה יהיו 7 שבועות עם שני משחקים במקום 5 כמו היום. זה בעצם אומר שכל חודש, מתחילת העונה באוקטובר ועד לסופה באפריל, יהיה שבוע עם שני משחקים.
השני - לו"ז כמו היום, שזה אומר שלא מתחשבים בלו"ז של פיב"א ולא משחררים את שחקני היורוליג לנבחרותיהם בנובמבר ובפברואר. אתם יכולים לתאר לעצמכם את מהומת האלוהים שתתפתח פה (שוב, אם באמת מישהו רוצה להילחם על עמדתו פה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 12:07 am 
Freshman

אין לפיב"א שום סיכוי משפטי מול היורוליג, היא נהנתה באופן זמני מביטול הסעד הזמני שיצא כנגד הסנקציות של פיב"א בגלל "חוסר דחיפות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 12:10 am 
Hall of Famer

גם אני חושב, ממה שלמדתי על המקרה ועל התקדימים שנוגעים לו, שלפיב:א אין סיכוי משפטי. יש לה סיכוי רק בחרמות אם לא נלחמים בהן, ולכן התפלאתי מאד שהיורוליג לא ניסה להילחם בחרמות בשנה שעברה.

בכל אופן הידיעות מדברות על זה שהחלטה סופית של היורוליג לגבי איזה לו"ז לאמץ לעונה הבאה תתפרסם עוד לפני הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 4:16 pm 
Hall of Famer

ראיון מאד מאד מעניין של ג'ורדי ברתומאו היום, שימו לב, הרבה פנינים בנוגע לראייתו את עתיד היורוליג.
הראיון התפרסם באתר בשם "סופר דפורטה" שלפי מה שראיתי מתרכז בספורט באזור ולנסיה (הרבה מאמרים שמתרכזים בולנסיה ולבנטה). ג'ורדי מטבע הדברים לא כל כך פופולרי שם, מבחינתם הוא חסם לאפשרות שלהם לשחק ביורוליג באופן תדיר.
אני מסייג מראש שאני לא יודע ספרדית ונעזרתי בגוגל טרנסלייט לאנגלית, אני מאמין שאת רוח הדברים אני מעביר.
הנה כמה ציטוטים מאד מעניינים, על ולנסיה ועל דברים אחרים. ההדגשות הן שלי.

"הדבר החשוב בקשר לולנסיה זה שהמהות שלה היא מעבר לתוצאות. לאורך שנים העקביות והאמינות של המועדון מחיות אותו מעבר לתוצאות. מבחינת ולנסיה זה נכס חשוב יותר מכל דבר. אני בטוח שלאור זאת שעדיין יש להם אפשרות לשחק ביורוליג בשנה הבאה <שימו לב להתעלמות מתקנת היורוליג בדבר מקסימום 4 קבוצות למדינה...> הם ירגישו מדורבנים עד הרגע האחרון."

לגבי מתן רשיונות נוספים:
"בטווח הבינוני-ארוך הקריטריונים יהיו יותר לכוון ההישגים הספורטיביים. נזוז יותר ויותר לכוון מודל של עליות וירידות ליורוקאפ. כבר דיברנו עם המועדונים וגם הם מבינים את זה. אם זו הנטייה, לא הגיוני לתת עוד רשיונות כי זו תזוזה בכוון ההפוך. זה ויכוח שעדיין פתוח, אנחנו תמיד משנים דברים ובודקים איך לשפר, וזו תהייה החלטה שתילקח בעתיד. "

לגבי הרחבת הירוליג:
"בטווח הבינוני אנחנו רואים תחרות של 20 קבוצות, אבל לא בעונה הקרובה. אנחנו פתוחים לשמוע את דעות המועדונים לגבי מהי הדרך קדימה."

והנה החלק המעניין באמת - מה לגבי האופק של זוכת היורוקאפ שעולה ליורוליג?
"הדבר הכי חשוב לפתור עכשיו הוא בעניין הקבוצה שזוכה ביורוקאפ, כך שאם היא תצליח ביורוליג - תוכל להמשיך בו. זה לא ממש הוגן לדעת שזה לשנה אחת בלבד ואין לך אפשרות להמשיך לעוד שנה אם לא הצלחת בליגה המקומית שלך כמו במקרה של ספרד - אבל אם מדובר בקבוצה מיוון או הפועל ירושלים, היא יודעת שלא תוכל להמשיך בשנה הבאה. את זה חייבים לפתור, זה פגם בשיטה שפוגע במטרה להעניק יציבות למועדונים, ודאי לאלה שמצליחים. אנחנו עובדים על זה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 4:50 pm 
Hall of Famer

מודל ה"עולות יורדות" יכול לבא בשתי דרכים:
1. על חשבון המשוריינות.
2. על חשבון הליגות (למשל,אלופה גרמנית שיורדת, גורמת לאובדן הכרטיס של הליגה הגרמנית).
3. גם וגם.

הדרך הקלה היא על חשבון הליגות, איתן אין חוזה מחייב ל10 שנים. מצד שני הדרך הזו היא יריה ברגל לשיטת "פתיחת השווקים" של ג'ורדי.
על חשבון המשוריינות, זו הדרך הקשה, שיותר משתמעת מדבריו של ג'ורדי, רק שאין לי מושג איך מבחינה חוזית הוא יוכל לעשות אותה.
דרך 3, שהיא מעין פשרה ,יכולה להתקבל על הדעת, אם מגבילים את העולות-יורדות ל2 למשל, רב הסיכויים ש"המשוריינות החזקות" לא תצטרכנה לחשוש.אז מילאנו תעוף. למי אכפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 4:52 pm 
Hall of Famer

מה שכן השיטה הזאת עשויה להפוך את היורוליג לליגה ספרדית-רוסית מתוגברת בכמה קבוצות נוספות.
ב10 השנים האחרונות מתוך 20 פיינליסטיות, רק 4 לא היו ספרדיות או רוסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: