satriani כתב:
הוקיץ' כתב:
satriani כתב:
עזוב רגע מעצמות וכסף. עדיין לא הבנתי למה אוהדים לא יכולים להנות ממשחק שהקבוצה במשחק אחד מתוך 82 בפיגור? זה עניין של חיים ומוות או שזה בידור?
אני בא למשחק אני בא לפאן.אני בא לשבת בדכאון בפסק זמן כי הקבוצה שלי בפיגור? זה ספורט. כולה כדור וסל.
צריך? אתה לא צריך כלום. בעיני אתה מפספס. זה הכל.
אני לא חושב. אבל אני מבין שאתה רגיל לזה.
זה עניין תרבותי. זירת הספורט בישראל ובעולם השלישי היא זירה אלימה וגברית.
ספורט בעולם הראשון (אמריקה,קנדה וכו) זה ספורט.
כל אחד ומה שהוא רגיל ומה שהוא אוהב.
אני אוהב שאני יכול ללכת עם ילדים למשחק או ללכת עם ג'רזי של היריבה ולא יקרה לי כלום.
תגיד לי, באיזה עולם מדומה אתה חי בדיוק?
בכל מדינות צפון ומערב אירופה (סקנדינביה, גרמניה, הולנד, ספרד, צרפת, אנגליה וכו') ספורט הוא בילוי לכל המשפחה בלי אלימות. ועדיין יש שם תרבות אהדה מרשימה (במקומות מסוים מפוארת), והצופים לא צריכים הפעלות בכל פסק זמן, קיס קאם, מוזיקה בלתי פוסקת כדי לאבד עניין במשחק אחרי שהם מסיימים לאכול את הנקניקיה שלהם.
תפתח קצת את הראש.
מעבר לזה שהוקיץ' צודק בכל מה שהוא כתב.
ונורטון, לא יודע אם סיפרו לך, אבל כדורסל הוא ענף ספורט די שולי ברוב מדינות העולם. זה שארה"ב שולטת בענף הזה לא אומר כלום (וכמו שכתבו לך, ללא שחקנים שחורים הם היו עדיין מעצמה אבל לא בטוח שמקום ראשון בעולם).
לפני 20 שנה אמרו שעוד 20 שנה ארה"ב תשלוט גם בכדורגל. בפועל זה לא קרה והם דרכו במקום. למרות (חוסר) תרבות האהדה.
הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.