Equilibrium כתב:
דווקא אני אציע משהו אחר , על שניהם אני לא מת , שניהם די זניחים ביורוליג , ובליגה מאד לא יציבים , לשניהם הבנת משחק בינונית ומטה (אחיון פחות) קליעה חשודה ומטה (מקל פחות) , עונשין לא יציב , ההגנה של אוחיון טובה , של מקל בינונית ומטה (הרוש מוסר תודות , אגב משניהם). אוחיון מסוגל לתפקד כשחקן משלים , מקל לא מתפקד אלא אם הקבוצה "שלו" , שילוב של שניהם היה מעולה ד"א.
אישית , אני הייתי הולך בכלל על מהפכה בישראלים , את מקל (שיש סעיף יציאה בכל שנה על 100K) ואוחיון הייתי משחרר , ומביא במקומם את בר טימור , שומר על הכדור טוב , בעל טווח 3 , לא הכי יציב אבל יכול לשבת טוב על הנישה של הרכז המשלים , כמובן לצד רכז זר איכותי.
לגבי שאר הישראלים , למרות שזה לא נושא התרד:
את סילבן הייתי מחליף בשון דאוסון , סילבן מהשחקנים השנואים עליי , אנוכי , לא שומר , מאד לא יציב בקליעה, מחרבן במאני טיים,ובעיקר שחקן ללא הבנת כדורסל מינימלית , לשון יש אתלטיות עדיפה ובעיקר הוא צעיר יותר ונראה שבכל מקרה הניסוי עם סילבן בסופו של דבר לא הביא לתוצאות.
גם פניני מבחינתי , למרות היותו מכביסט בנשמה , הייתי משחרר , במקומו מביא את משעור , לפניני יש קליעה מצויינת מ3 , אבל לגבי שאר הדברים? יוק , מבין את המשחק , אבל נוטה לשטויות , לא לוקח ריבאונד ולא שומר , איטי ומזדחל.
נכון שמשעור הוא סימן שאלה גדול בקליעה , וסימן קריאה מהדהד מהעונשין , אבל לפחות הוא מביא ריבאונד מצויין מהעמדה שלו , ים באתלטיות , שומר לא רע , ובעל יכולות קלאץ' (לפחות ממה שראיתי).
אלכסנדר זה נון בריינר , הטמבל הזה בכלל לא צריך לעסוק בכדורסל , היות והעמדה הזאת היא בעייתית בשוק הישראלי , הייתי הולך לכיוון של בלייזר וכו'.
לא הייתי מחליף את אוחיון ומקל בטימור. חסר ניסיון ביורוליג ולא הרשים כ"כ ביורוקאפ ואני גם חושב שהוא יותר מחפש להוביל קבוצה.
גם אני לא סובל את סילבן אבל אני כבר לא בטוח שדוסון יהיה עדיף עליו. חווה עונה רעה ולא יציבה, גם חלש בהגנה ועם אגו גדול. צריך לקחת בחשבון שלנדסברג פתח את ההכנה בצורה יפה אבל אז נפצע וכשחזר היו לפניו ברוטציה יותר מדי שחקנים (גאודלוק, ווימס, סמית' וסילי) והוא לא קיבל צ'אנס. הוא כנראה אף פעם לא יהיה שחקן לסמוך עליו במאני טיים של היורוליג אבל אם ישאירו אותו כמחליף ראשון לעמדות 2-3 ושחקן חמישייה בליגה יהיה לו מה לתרום. סיבה נוספת להשאיר אותו היא שסגל ישראלי של אוחיון, מקל, משעור ושגב הוא נגרי ביותר וצריך מישהו שיעלה מהספסל וידע לשים כדור בסל.
את משעור כדאי להביא בגלל הפוטנציאל ההגנתי בעמדה 3 והריבאונד, אבל הייתי משאיר גם את פניני כקפטן ושחקן בעיקר לליגה. הוא מביא המון ניסיון ויוכל ללמד את משעור כמה דברים (מסירה לפוסט למשל).
מישהו וסף שכבר לא מזכירים בהקשר של מכבי הוא טיוס. כל עוד לא מביאים לפה את היינס/דאנסטון/בירץ' הוא אחד הבאים ברשימה של החרגולים האתלטים.