סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 11:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דניאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
זה אולי לא נחמד, אבל מעשית לא מזיק. זה לא שלמישהו יש ספק שהוא לא יהיה בשנה הבאה, וזה לא שהשחקנים מאמינים בו או מתייחסים אליו מי יודע מה ברצינות - ועכשיו זה נשבר.
יהיה נחמד עם זאת אם מכבי גם אשכרה תחתים מאמן טוב, ובהקדם, ולא רק תדבר על זה. בלי קשר לבגאצקיס.

לא נחמד, אבל אולי כן מזיק למכבי בעתיד, כמו הסיפור של ווימס. מאמנים ושחקנים מדמיינים את עצמם בסיטואציה דומה, וזה יכול להרתיע.

לא צריך גם לעשות יותר מדי דרמה. מאמנים ושחקנים לא הורתעו מדברים גרועים הרבה יותר.
לא ראיתי ששחקנים נרתעו מצסק"א בגלל סיפור מריו אוסטין בזמנו. לא ראיתי ששחקנים לא חותמים יותר בגלטסראי שבאופן קבוע מסיימת את הכסף שלה באמצע העונה. וכולי וכולי וכיוצא בהללו, אפשר לתת עוד ועוד דוגמאות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:26 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הנה שחקן שמכבי ודאי תנסה לשים את ידה עליו:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 72&lang=he
מסתנת "מלחמה" עם הפועל והמחיר שלו יקפוץ, כמו המחיר של מקל.

איגור קולשוב עוזב את ארצות הברית. השאלה אם רלוונטי, במידה וכל הישראלים הנוכחיים נשארים(+משעור או דאוסן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:30 am 
Hall of Famer

כדאי לקרוא טוב את המקור לפני שקופצים.
הוא עוד לא עוזב את ארה"ב. בהודעה האמיתית שלו הוא דיבר על "אתגר שונה, עוד לא יודע אם במועדון מקצועני או במכללה אחרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:41 am 
מנהל פורום

אגיד שוב
הוא משחק במכללה קטנה ויש סיכוי שהמספרים שלו הם מספרים לא רלוונטים למשחקי בוגרים
לא עקבתי אחריו מחוץ לעתודה בעתודה הוא די איכזב, מנקו היה יותר טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:57 am 
Junior

הוא שיחק בקיץ בנבחרת ישראל ב' (ללא כל הכוכבים) והיה סביר, אבל לא התבלט יותר מדי. הוא בעמדה 3, ועל העמדה שלו דאוסון ומשעור בעדיפות הרבה יותר גבוהה, כשעדיפים עליו גם שמחון, בלייזר ואפילו רפי מנקו. לא רואה אותו מגיע לי-ם או מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:19 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אגיד שוב
הוא משחק במכללה קטנה ויש סיכוי שהמספרים שלו הם מספרים לא רלוונטים למשחקי בוגרים

+1
שוב, ראה ישראל שיינפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:20 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
הוא שיחק בקיץ בנבחרת ישראל ב' (ללא כל הכוכבים) והיה סביר, אבל לא התבלט יותר מדי. הוא בעמדה 3, ועל העמדה שלו דאוסון ומשעור בעדיפות הרבה יותר גבוהה, כשעדיפים עליו גם שמחון, בלייזר ואפילו רפי מנקו. לא רואה אותו מגיע לי-ם או מכבי.

אם תמיר גודמן הגיע למכבי גם הוא יכול.
מה שאני בא להגיד זה שיש עליו הייפ וזה יכול להספיק כדי להגיע לאחת מהשתיים, כי במצב הכשרון הישראלי הצעיר של היום כל זרזיר נהייה זמיר. אם הוא יספק את הסחורה שמצפים ממנו זה עניין אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:39 pm 
Junior

דניאל כתב:

בהינתן סגל נבחרת ישראל, לא רואה את משעור משחק דקה בעמדה 3. אני חושב שהוא יהיה רק 4. גם כשכספי על המגרש הוא יותר הגיוני ב 4 מאשר ב 3.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:41 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:

אם תמיר גודמן הגיע למכבי גם הוא יכול.
מה שאני בא להגיד זה שיש עליו הייפ וזה יכול להספיק כדי להגיע לאחת מהשתיים, כי במצב הכשרון הישראלי הצעיר של היום כל זרזיר נהייה זמיר. אם הוא יספק את הסחורה שמצפים ממנו זה עניין אחר.

דווקא מצב הכישרון הישראלי בעמדה שלו טוב משמעותית מכל העמדות האחרות. אם הוא היה בעמדה 4 או 5 הוא היה נחטף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:44 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
דניאל כתב:

בהינתן סגל נבחרת ישראל, לא רואה את משעור משחק דקה בעמדה 3. אני חושב שהוא יהיה רק 4. גם כשכספי על המגרש הוא יותר הגיוני ב 4 מאשר ב 3.

אפרופו נבחרת, רוב השחקנים המובילים מגיעים במומנטום שלילי מאד, בעיקר ביחס לעונה שעברה - כספי, אליהו, מקל, דאוסון, לימונד ועוד. היחיד שאפשר להגיד שהתקדם משנה שעברה זה משעור שבכלל לא שיחק עדיין בבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 4:58 pm 
Freshman

פדרמן בראיון על העונה - "אנחנו משחקים למעשה עונה שלמה בלי 5 שחקנים שתוכננו להוביל את הקבוצה. זה משהו שקרה, וצריך להתמודד עם זה עד הסוף. התקווה היא שהאוהדים שיודעים מה זה המותג של מכבי, יחזקו את הקבוצה באחת העונות הקשות שלה, למרות תקציב השיא שהעמדנו "

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 18&lang=HE

הוא מניח שהאוהדים סתומים ואומרים לעצמם - כן, הוא צודק. זה יכול לקרות עונה אחת. קורה. הכל בסדר. עונה אחת קשה פעם בכמה שנים. קורה. פציעות. צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 5:04 pm 
Sophomore

Dr. J כתב:
פדרמן בראיון על העונה - "אנחנו משחקים למעשה עונה שלמה בלי 5 שחקנים שתוכננו להוביל את הקבוצה. זה משהו שקרה, וצריך להתמודד עם זה עד הסוף. התקווה היא שהאוהדים שיודעים מה זה המותג של מכבי, יחזקו את הקבוצה באחת העונות הקשות שלה, למרות תקציב השיא שהעמדנו "

הוא מניח שהאוהדים סתומים ואומרים לעצמם - כן, הוא צודק. זה יכול לקרות עונה אחת. קורה. הכל בסדר. עונה אחת קשה פעם בכמה שנים. קורה. פציעות. צודק.

מוזר שפדרמן "שכח" שגם בסגל מלא מכבי לא בדיוק דרסה את כל אירופה... מכבי בסך הכל משחקת בלי מילר (שנפצע עוד בקיץ ובמקומו הגיע ראד, שהוא היום השחקן הכי טוב בקבוצה) ובלי ווימס וצירבס שנזרקו מהקבוצה (ופדרמן החליט לא להביא להם מחליפים). גאולדוק פצוע כמה שבועות אבל גם כשהוא שיחק מכבי לא בדיוק כיכבה ואין לי ממש מושג מי החמישי עליו פדרמן מדבר.
בכל מקרה, פדרמן שוב לא אומר אמת (במקרה הטוב) ומנסה שוב להציג לאוהדים מצג שווא לפיו הכל נפלא ורק חוסר מזל דפק אותם העונה. לפחות קיבלנו את המוטו בחדש בחידוש המנויים לעונה הבאה: "אוהדים אמיתיים לא נוטשים את הקבוצה כשהיא בצרה". קופירייטינג לא רע אבל לא נראה לי שזה יעבוד, בטח לא כשבאותו הזמן הבעלים של הקבוצה ממשיכים לדרדר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 6:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אמנם הם לא הביאו מחליפים לשחקנים שהועזבו אבל הי, לפחות הם השקיעו במאמנים. פחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 6:35 pm 
Hall of Famer

לא ברור מה יותר גרוע :
אם הוא משקר לאוהדים במודע ( שוב ושוב )
או אם הוא מאמין לעצמו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 7:05 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
לא ברור מה יותר גרוע :
או אם הוא מאמין לעצמו

מה יותר גרוע, שקרן או טיפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 8:38 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
shmueliki כתב:
לא ברור מה יותר גרוע :
או אם הוא מאמין לעצמו

במקרה הזה? אף אחד מהם לא משהו, אבל לדעתי עדיף שקרן. ברור לגמרי שאף אחד מהבעלים של מכבי לא מבסוט מאיך שהקבוצה נראית בשנתיים האחרונות, אם הוא טיפש ומאמין שזה חוסר מזל, כלום לא ישתנה ובשנה הבאה נראה את מה שראינו בשנתיים האחרונות (בהנחה שלא יהיה כאן איזה סוג של מזל מופלא שקורה לפעמים גם לטיפשים). מצד שני, אם הוא משקר לאוהדים אבל בפועל מבין שההתנהלות לא בסדר, אז יש סיכוי שמשהו ישתנה לעונה הבאה, לא בהכרח לחיוב, אבל לא בלתי סביר לצפות לאיזשהו שינוי.

באופן אישי אגב, אני לא חושב שפדרמן טיפש, הוא מבין טוב מאוד שהמצב של מכבי כרגע מחורבן, ואני מניח שהוא גם מבין שהמצב הזה קשור ישירות לניהול, מה שאני לא בטוח זה שיש לו את הכוחות לאלץ שינוי במערכת אם הגולדן בויז יתנגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 8:45 pm 
Freshman

יש במכבי את שניהם, האב שקרן והבן טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 10:10 pm 
Junior

האמת, חשבתי שהכתבה הזו לא תגיע לסלניוז. בעוון חוסר עניין לציבור.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 11:47 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
קודי (יובל) כתב:
shmueliki כתב:
לא ברור מה יותר גרוע :
או אם הוא מאמין לעצמו

במקרה הזה? אף אחד מהם לא משהו, אבל לדעתי עדיף שקרן. ברור לגמרי שאף אחד מהבעלים של מכבי לא מבסוט מאיך שהקבוצה נראית בשנתיים האחרונות, אם הוא טיפש ומאמין שזה חוסר מזל, כלום לא ישתנה ובשנה הבאה נראה את מה שראינו בשנתיים האחרונות (בהנחה שלא יהיה כאן איזה סוג של מזל מופלא שקורה לפעמים גם לטיפשים). מצד שני, אם הוא משקר לאוהדים אבל בפועל מבין שההתנהלות לא בסדר, אז יש סיכוי שמשהו ישתנה לעונה הבאה, לא בהכרח לחיוב, אבל לא בלתי סביר לצפות לאיזשהו שינוי.

באופן אישי אגב, אני לא חושב שפדרמן טיפש, הוא מבין טוב מאוד שהמצב של מכבי כרגע מחורבן, ואני מניח שהוא גם מבין שהמצב הזה קשור ישירות לניהול, מה שאני לא בטוח זה שיש לו את הכוחות לאלץ שינוי במערכת אם הגולדן בויז יתנגדו.

ואני דווקא מניח שלמרות שהוא לא איש טיפש, הוא ממש לא מבין שזה קשור ישירות לניהול.
זה לא סותר אחד את השני, ההיסטוריה מלאה בסיפורים של אנשים חזקים וחכמים שעשו מעשי איוולת שלא יאומנו, כי האגו והאמונה העיוורת בצדקת דרכם שיתקו להם את המוח ועצמו להם את העיניים. כשמדובר באיש עשיר ובקבוצת הספורט שלו, שהיא בסופו של דבר צעצוע ולא הדבר העיקרי בחיים - על אחת כמה וכמה.
וכשמכבי תמשיך בעונה הבאה בדיוק באותה שיטת ניהול מוצלחת, תראה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 11:33 am 
Freshman

rony כתב:
קודי (יובל) כתב:
shmueliki כתב:
לא ברור מה יותר גרוע :
או אם הוא מאמין לעצמו

מסכים מאוד וגם עם אלי, אבל נדמה לי שהרוחות נחשבות חזק בכיוון שבו וויצ'יץ' לא ימשיך בעוצמתו בשנה הבאה. לא שיש לי איזה ראיות מי יודע כמה, אבל זו התחושה, פלוס העובדה שלא שמענו ממנו מילה על העונה הבאה, כמוכ לא שומעים על איזה מהלכים דרמטיים מכיוונו. מריח שינוי מבורך( וזאת, למרות שפדרמן האב כבר אמר שיכול להיות שהבעיה הייתה שלא היו לוויצ'יץ' מספיק סמכויות) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 11:39 am 
Hall of Famer

לא יודע על סמך מה אתה מריח שינוי מבורך, בעיקר לנוכח מה שאמרת בסוף. אני דווקא הבנתי מפדרמן ששום דבר בשיטת הניהול שכה הוכיחה את עצמה בשנים האחרונות לא הולך להשתנות, הדבר היחיד שנאמר שאולי ישתנה זה שווייצ'יץ' יקבל יותר סמכות מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 1:06 pm 
Hall of Famer

התקציב כנראה יקוצץ בכמה מיליונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 3:40 pm 
Sophomore

בדיוק בשבוע שמשחקים נגד ברצלונה אפשר לראות את ההבדל העצום בין המועדונים האלה. מכבי כבר שנתיים-שלוש מדשדשת וברור לכל בר דעת שיש כאן בעיה ניהולית קשה. מה עושים? כלום. ממשיכים באותה הצורה (איך אמר אלברט אינשטיין? טיפשות זה לנסות משהו שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה). לעומת זאת, ברצלונה עברה שנה אחת רעה (שעוד לא הסתיימה) וכבר עשתה שידוד מערכות בצוות הניהולי - הביאה ג'נרל מנג'ר מוכח עם ניסיון וגם סקאוט עם ניסיון ב-nba. יחי ההבדל הקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 3:41 pm 
Freshman

הצרה של מכבי זה שהיא הולכת לזכות באליפות העונה והיא הולכת גם להחתים את הגימיק שאראס, ושוב כל המנויים ירכשו ושום דבר לא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 4:53 pm 
Sophomore

וויצ'יץ' הוא כנראה לא כזו מציאה בתור GM, אבל הוא בעיקר שעיר לעזאזל של ההנהלה שם שהביאה אותו כדי כייס מן שכנראה עושה ממילא מה שהם אומרים לו אבל שאפשר גם להפיל עליו את כל התיק אם המצב מתחמם. אז השנה יעבירו אותו כדי להראות שעשו משהו אבל גם אם כן יביאו איזה יס מן אחר והטרויקה תמשיך לשלוט בגאון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: