דניאל כתב:
חולון עד עכשיו רמה מעל הליגה בעיקר בגלל דן שמיר. גם קטש עושה עבודה לא רעה באילת עם סגל בינוני, קראתי איפשהו שהתקציב שלהם ירד משמעותית לעומת השנה שעברה.
ירושלים באמת עם הסגל הכי טוב - עד עכשיו כבר היה לה סגל מצויין, לדעתי הקבוצה היחידה שלא החליפה אף אחד מ-5 הזרים המובילים שלה. החיסרון הכי משמעותי שלה מבחינת הסגל היה הישראלים, ועכשיו עם הוואל (ובמידה מסויימת זליקוביץ' שנותן קצת עומק) זה הופך ליתרון.
הסיבה שלמרות סגל מעולה ירושלים עדיין עם 13 הפסדים היא לדעתי בגלל המאמן שמוציא מעט מאד מהסגל הזה, ואני לא בטוח שזה ישתנה. עם דן שמיר על הקווים היינו לדעתי דורסים את הליגה, גם במשחק הגמר (בניגוד לפרנקו...).
בכלל, אני חושב שרוב ההבדלים בין הקבוצות נכון לעכשיו לא נובעים מאיכות הסגל אלא מאיכות המאמן - דן שמיר, קטש וגורקה עושים עבודה מעולה עם סגלים טובים אבל לא מבריקים, בטח פחות ממה שהיו להם בשנים האחרונות. גם רחימי בזמן האחרון עושה עבודה מדהימה, כשרואים את "מאמן ההגנה" רמי הדר מתחילים לתהות אם ההגנה בשנה שעברה לא נבנתה על ידי עוזר המאמן, רחימי...
מצד שני מכבי תל אביב, ירושלים, הפועל ת"א ובמידה מסויימת ראשון לציון עוברות עונה מאכזבת למדי (בליגה) בעיקר בגלל מי שעל הקווים, ומוציאות הרבה פחות מהסגל שלהן.
חושב שחולון בהחלט היתה הקבוצה הכי טובה בליגה בשני הסיבובים הראשונים,
אבל זה כבר לא כך. אולי אם אטקינס הנהדר יחזור לעצמו, זה שוב יתהפך, אבל משהו בעומק שם - בעיקר בפנים - בעייתי.
ולגבי שמיר - לדעתי הוא לא ניהל טוב את המשחק האחרון נגד ירושלים (הייתי במשחק).
המון הרכבים מוזרים, ובעיקר חילופים מוזרים.
אטקינס כבר נתן כמה דקות טובות ברבע האחרון - אז שמיר פתאום הוציא אותו, והכניס את צ'וברוביץ' וג'ורדן טיילר, שלא היה במשחק בכלל.
היו גם לא מעט דקות - יותר מדי למשחק כזה, בלי ג'יימס בל (שמבחינתי הוא ה-MVP של הליגה)