סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 6:47 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פדרמן לא כזה סטימנטי, הוא יקריב את ניקולס ואבן אם צריך.

ירון ארבל למנהל מיקצועי?
או יותר ראלי, דני פדרמן.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך א' אפריל 23, 2017 6:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 9:42 pm 
Freshman

פיני הוא ממש לא בדיחה, ואני מתרשם שהוא כן רוצה לאמן. אנלא חושב שהוא הבחירה הטובה ביותר, אבל מה זה מאמן עבר? האיש מחובר לחלוטין למה שקורה בכדורסל דרך האיגוד ודרך הפרשנות במשחקים. הבעיה היא אחרת. בעיני פיני הוא אדם שמשתעמם די מהר וחייב אתגרים. די ברור שיש לו שריטה נרקסיסטית עמוקה למדי, כך שרצוי שהצלחה באתגרים תפאר ותרומם אותו.
בפעם שעברה בה הוא הגיע למכבי זה לא היה אתגר מיוחד. זו הייתה סתם עוד עונה. כיום פיני כבר יגיע בתור מושיע, אם יגיע. זה משהו שמוציא ממנו את המיטב ברמה המקצועית, ולעיתים גם את המירע ברמה האנושית.
אגב, אני חושב שאין מתאים ממנו להוביל את הפרויקט של הפועל י-ם, וממש שמח שהדוקטור רוצה שיהיה בקבוצה שלו רק נרקסיסט-על אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 10:06 pm 
Junior

פיני הגיע כמושיע בסיבוב האחרון על חשבון אפי בירנבוים.
לא ראיתי שזה עזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 6:38 pm 
Junior

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... 90289.html

ציטוט:
קווינסי מילר סולק ממחנה האימון של מכבי ת"א
פרסום ראשון: ל-ONE נודע כי הפורוורד סולק ממחנה האימון בעין גדי על ידי עמי ביטון, וננזף ליד חבריו לקבוצה. טרם ברור אם ישחק נגד קריית גת.

כאילו שמכבי תל אביב לא עברה מספיק סערות בימים האחרונים, ל-ONE נודע היום (שני) כי פורוורד הצהובים קווינסי מילר נזרק ממחנה הקבוצה בעין גדי. על פי גורמים המכירים בפרטים, רגע לפני אימון הבוקר, השחקנים זומנו לעיגול אמצע המגרש שם קיבל האמריקאי הוראה ממנהל הקבוצה עמי ביטון לעזוב את עין גדי ולחזור לדירתו בת"א.

מילר נצפה היום בצהריים ברחובות העיר במרכז ע"י אוהדי הקבוצה. גורמים בקבוצה ניסו להחזיר את מילר לקראת אימון הערב שמתקיים ברגעים אלה ממש, אולם ללא הצלחה. ישנם שחקנים שטוענים כי נאמרו בשיחת הנזיפה דברים קשים לעיני כל הקבוצה.

ככל נראה, במכבי לא אהבו את העובדה שמילר הביא את חברתו לעין גדי, לפני שהסיע אותה לנתב"ג בשל טיסתה חזרה לארה"ב. בעוד גורמים במכבי סוברים כי הוא ישוב למחנה ויתלבש להתמודדות מול קריית גת ביום רביעי, טרם התקבלה החלטה רשמית בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 6:54 pm 
מנהל פורום

הכל בשליטה, הוא יעשה עוד עבירת משמעת והם יפטרו מהחוזה שלו בלי כסף
אני מניח שהם מפוקסים עכשיו בניקוי האורוות, כלומר ביטול כל החוזים המנופחים כדי לנקות שולחן למאמן הבא
את של ווימס (הכי גדול) הם כבר הרגו לגואדלוק אין למעשה חוזה לעונה הבאה נשארו מילר וצירבס. והנה גם על זה עובדים. לצירבס אני מניח שינסו למצוא קבוצה בגרמניה או באירופה

אתם חושבים שאני לועג למכבי
אבל לא, אני נותן להם קרדיט שהם מבינים (חלקית לפחות) מה צריך לעשות בעונה הבאה וזה קודם כל להפטר מהחוזים המופרכים של ה"כוכבים" שהם החתימו, תשאלו את דני קליין איך הוא נפטר מהחוזה של מרכוס סלוטר

תראו, מכבי ניסתה לעשות כמה מהלכים בכיוון הנכון, כמו המינוי של חגי בדש והחתמה מוקדמת של שחקני יורוליג מוכחים. אלא שבלי ניהול מקצועי סמכותי הצעדים האלה הם בומרנג. ועדיין אם אני מבודד את ההשתלחות במילר והאשמה שלו בעבירות משמעת, זה בסך הכל צעד שיעזור למכבי להפטר מחוזה שמן של שחקן שלא מתאושש מפציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 7:15 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
הכל בשליטה, הוא יעשה עוד עבירת משמעת והם יפטרו מהחוזה שלו בלי כסף
אני מניח שהם מפוקסים עכשיו בניקוי האורוות, כלומר ביטול כל החוזים המנופחים כדי לנקות שולחן למאמן הבא
את של ווימס (הכי גדול) הם כבר הרגו לגואדלוק אין למעשה חוזה לעונה הבאה נשארו מילר וצירבס. והנה גם על זה עובדים. לצירבס אני מניח שינסו למצוא קבוצה בגרמניה או באירופה

אתם חושבים שאני לועג למכבי
אבל לא, אני נותן להם קרדיט שהם מבינים (חלקית לפחות) מה צריך לעשות בעונה הבאה וזה קודם כל להפטר מהחוזים המופרכים של ה"כוכבים" שהם החתימו, תשאלו את דני קליין איך הוא נפטר מהחוזה של מרכוס סלוטר

תראו, מכבי ניסתה לעשות כמה מהלכים בכיוון הנכון, כמו המינוי של חגי בדש והחתמה מוקדמת של שחקני יורוליג מוכחים. אלא שבלי ניהול מקצועי סמכותי הצעדים האלה הם בומרנג. ועדיין אם אני מבודד את ההשתלחות במילר והאשמה שלו בעבירות משמעת, זה בסך הכל צעד שיעזור למכבי להפטר מחוזה שמן של שחקן שלא מתאושש מפציעה

זה אמנם ניקוי אורוות אבל מה יחשבו שחקנים שיקבלו הצעות גדולות בקיץ אחרי שישמעו איך דאגו להיפטר מהשחקנים שלא באו להם טוב עונה לפני.
אמנם שחקנים מגיעים למקומות גרועים יותר שבהם השכר לא בטוח יגיע כמו בטורקיה, אבל אני בטוח שיהיו לא מעט שחקנים שיקחו את זה כשיקול.

גם ככה מכבי ת"א לא בטופ של משלמות השכר באירופה, אז עכשיו גם היא מעלימה את היתרון היחסי של הנהלה מסודרת שמשלמת טוב בזמן ובלי תרגילים.

שיהיה בהצלחה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 7:15 pm 
Junior

לא זוכר מי הביא ציטוט של השומר ביד אליהו (אולי של החניון ביד אליהו) שאמר לדיוויד פדרמן שאלה שהגיעו השנה הכי גרועים בגלל ההתנהגות.
אין ספק שמכבי נכשלה השנה כשלון חרוץ בעניין הזה.
בד״כ האופי היה לא פחות חשוב מהיכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 7:17 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
לא זוכר מי הביא ציטוט של השומר ביד אליהו (אולי של החניון ביד אליהו) שאמר לדיוויד פדרמן שאלה שהגיעו השנה הכי גרועים בגלל ההתנהגות.
אין ספק שמכבי נכשלה השנה כשלון חרוץ בעניין הזה.
בד״כ האופי היה לא פחות חשוב מהיכולת.

הזרים של דור הY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 8:15 pm 
Hall of Famer

אז מי שכאן בפורום יודע שכבר כחודש יש "קונספירציות" על כך שגאודלוק לא ישחק עוד השנה
כעת נראה מה קורה עם מילר
ראד גם כן בספק עם כל בדיקות הסמים שלו

אין רגע דל במכבי כדורסל !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 9:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נסע דרך ערד וכביש 6, או דרך מעלה אדומים?

אמרתי, מי שרשם את מילר במקום סימפסון לליגה יישאר בסוף בלי שניהם... אבל לא חשבתי שזה יהיה ככה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 10:18 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

אמרתי, מי שרשם את מילר במקום סימפסון לליגה יישאר בסוף בלי שניהם... אבל לא חשבתי שזה יהיה ככה...

בזבוז מוחלט לנסוע דרך ערד בחזור מעין גדי. רק מעלה אדומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 10:21 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

אבל אולי זו היתה הכוונה?

אני יודע שלייחס להנהלה של מכבי יכולת תכנון כזו, זה מרחיק לכת, אבל אולי אחרי התרגיל המסריח לווימס מישהו שם למד משהו. אחרי הכל גם ללמוד לעשות תרגילים מסריחים זה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 10:34 pm 
Hall of Famer

שמע, עם כל הרצון לייחס למכבי איזושהי יכולת תכנון וביצוע, אם זה היה מכוון היו עושים את זה קודם ורושמים את סימפסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 11:41 pm 
Hall of Famer

הידיעה הזאת על מילר ממש קלקלה לי את יום השואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 8:56 am 
מנהל פורום

התנצל וחזר לאימונים
אולי סתם תרגיל נוסח אליהו של הפועל ירושלים.
גואדלוק נוחת היום
זה יגמר באליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 9:07 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
התנצל וחזר לאימונים
גואדלוק נוחת היום
זה יגמר באליפות

אתם מבינים מה קרה כאן?
הבחור ציפצף על ההוראה והגניב את החברה שלו למחנה סגור. עמי ביטון זרק אותו מהמחנה ואחרי זמן קצר וויצ'יץ (שכרגיל מגבה את הכפופים אליו, הפעם את ביטון) ביקש ממנו לחזור למחנה. מילר סירב לחזור (!!!) ועדיין הסכימו לקבל ממנו התנצלות ולהחזיר אותו מיידית, רק כי צריכים אותו למשחק נגד קרית גת. פשוט קרקס אחד גדול ומסר לשחקנים שהם יכולים לעשות מה שבא להם.
אם היה כאן מאמן שהוא אוטוריטה השחקן היה לכל הפחות מושעה לשבוע וסופג קנס כבד. אבל מה מצפים ממי שהבליג לראד על שביתה איטלקית באמצע משחק יורוליג?! כל הויתורים חוזרים בסופו של דבר בריבית דריבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 9:46 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מתי ראד עשה שביתה איטלקית באמצע משחק יורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 9:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
מתי ראד עשה שביתה איטלקית באמצע משחק יורוליג?

אאז"נ מול קאזאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 10:02 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש לינק? נשמע כמו משהו מהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 10:07 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
התנצל וחזר לאימונים
גואדלוק נוחת היום
זה יגמר באליפות

לגמרי.
משחק אחד נורמלי יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 10:08 am 
Hall of Famer

יכלו כבר להשאיר אותו במלון בים המלח. חבל על הנסיעה הלוך חזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 11:32 am 
Junior

גאודלוק לא עלה על הטיסה....

ראי, מתי אתה מקבל קהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 11:36 am 
Junior

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 41357.html

רועי גלדסטון כתב:
גאודלוק הגיע לשדה"ת, אך לא עלה לטיסה לתל אביב
סיפור מוזר: כוכב מכבי היה אמור להמריא מארה"ב עם אשתו ושני ילדיו, אבל הגיע עם 3 כרטיסים בלבד. אצל הצהובים חושדים שמדובר בצעד מכוון, מאחר והוא זה שרכש אותם.

מכבי תל אביב היו בטוחים שאנדרו גאודלוק ינחת היום (שלישי) בישראל ויצפה מחר מהיציע במשחק של הקבוצה מול מכבי קרית גת, מסתבר שפארסה גדולה התרחשה בשדה התעופה בארצות הברית, שמנעה את עלייתו של הכוכב למטוס.

על פי מקורות בארצות הברית, אנדרו גאודלוק הגיע עם אשתו ושני ילדיו לשדה התעופה באטלנטה כדי לעלות על הטיסה. בדלפקי הקבלה התברר כי לאחד מילדיו אין כרטיס ועל המטוס כבר לא היה מקום פנוי. על פי אותו מקור אמריקאי, הוזמנו שלושה כרטיסי טיסה בלבד וגאודלוק שב לביתו ולא עלה על הטיסה.

ישנם גורמים בסביבת הקבוצה שחושדים כי גאודלוק, לכאורה, לא כירטס כרטיס נוסף במכוון כדי לדחות את הגעתו לישראל. "מי שוכח להזמין כרטיס לאחד הילדים שלו?", אמר אותו גורם. בכל מקרה, במכבי ת"א מקווים שגאודלוק יעלה בהקדם על טיסה אחרת, אך טיסה כזו עדיין לא נקבעה. תגובת נציגיו של גדאולוק תובא לכשתתקבל.

בינתיים ופחות מ-24 שעות אחרי שנזרק ממחנה האימונים בעין גדי, פורוורד מכבי ת"א קווינסי מילר, קיבל הנחייה לחזור למחנה וכבר היום הוא ישוב לאימונים מלאים עם הקבוצה. מילר גם צפוי להיות בסגל למשחק של הצהובים מחר מול קרית גת, כאשר מכבי ת"א תגיע לאולם באשקלון ישירות מעין גדי.

כזכור, מילר נזרק מהמחנה אתמול ע"י מנהל הקבוצה עמי ביטון לאחר שהאחרון ראה את חברתו של מילר יוצאת מחדרו בבוקר. מילר לא קיבל אישור לכך ובמכבי ת"א טענו כי המחנה אמור להיות סטרילי מגורמים שאינם שייכים לקבוצה. השחקן אמנם יחזור לפעילות רגילה עם הקבוצה, אבל במועדון החליטו לקנוס אותו בעקבות האירוע, כשגובה הקנס עדיין לא נקבע.

צריך להודות שמכבי ת"א נמצאת במלכוד. הצהובים גם ככה חסרים שחקנים רבים, כאשר בקבוצה מודעים לכך שבדיקת הסמים של ויקטור ראד נמצאת עדיין במעבדת WADA באתונה ועוברת בדיקה מקיפה וחוזרת, לאחר שאחד מהחומרים שנמצא בבדיקה הראשונית לא היה ברור. בתרחיש מסויים, אם החומר שנבדק יתברר כפסול וראד יושעה, תהפוך מכבי לתלויה במילר.

אי הודעה - משמעותה שראד עבר את הבדיקה השנייה ולא מדובר בחומר אסור בסופו של דבר, בעוד אם הם יקבלו הודעה כי החומר אסור - הוא יושעה מיידית. יש לזכור כי הבדיקה נערכה באימון ולא בזמן תחרות או משחק רשמי, לכן לא בודקים בה כלל חומרים שמוגדרים כ"סמים קלים" מסוג קנאבואידים (קנאביס) או מריחואנה.

מבחינה מקצועית, הגארד יוגב אוחיון מתאמן וישחק מחר, בעוד די.ג'יי סילי עדיין פצוע. גורמים בקבוצה אישרו כי אנדרו גאודלוק עלה על הטיסה שלו מארה"ב וינחת היום בישראל. הוא צפוי לשבת ביציע במשחק מחר ולהמשיך בארץ את השיקום מהפציעה שלו בקרסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 11:40 am 
Junior

אהבתי את שני המשפטים האחרונים. מאוד רלוונטיים לכתבה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 25, 2017 12:48 pm 
Hall of Famer

אלי, אני מקווה שלא נסעת לנתב"ג לקבל את פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 117 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: