סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 9:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2017 2:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שמילר כן יירשם. זו מכבי, להיות פציע זה דווקא יתרון. וכשזה חוסך כסף, אז בכלל.

יודע מכביסט נפש הנהלתו...

זה שמכבי בהמה ידענו, אבל שאתה צדיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2017 8:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dr. J כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
בהנחה שהציטוט של וואן נכון, זה אומר שכל הידיעות האחרות והלא נכונות מודלפות ומתודרכות ממכבי. אני מניח שהם מבינים שזה לא יתקבל יפה ע"י האוהדים. הם מכינים את הקרקע כדי שיוכלו לגלגל עיניים ולומר שהוא רצה לעזוב, החוזה שלו נגמר, היו לו הצעות והוא סירב לחתום הלאה, דווקא רצינו אבל לא יכלנו לעשות כלום בלה בלה בלה...

אני די בטוח שזה נכון. כרוניקה של סחלה ידוע מראש. מכבי הולכת לרסק סופית את העונה הנוכחית שלה, ואת שאר העונות, וגם את הברך, של מילר. לא הגעתי לתהום התחתיות של צ'רלס. אני עדיין מאוד רוצה שמכבי תיקח אליפות, אבל קצת מקנא בצ'רלס על חירות הזעם שלו.

בדרך שמכבי מתנהלת, אתה תגיע לשם בקרוב.
במשך לא מעט זמן היתה לי ביקורת על ההתנהלות של הקבוצה אבל רק בשנתיים האחרונות הפסיק להיות אכפת לי.
אני מודה שהקבוצה הנוכחית הוציאה ממני רמות עצבים בכמה משחקים שלא חשבתי שאני עוד מסוגל לייצר (שאיפשהו זה מראה שעוד אכפת לי) אבל אתמול היתה אולי הפעם הראשונה שלא התרגזתי בכלל - התחלתי את הצפייה אצל חבר ביתרון 29-27 למכבי ברבע השני ומניסיון, אם אני מתחיל לצפות במשחק העונה כשמכבי מובילים זה בד"כ לא ייגמר טוב - במחצית השנייה פשוט ישבנו מול המרקע עם חיוך נדהם על הפנים ואני חייב להגיד שניהנינו מתאונת השרשרת שבה צפינו. כמו שאורן הטיב לתאר, זה היה סיום הולם לעונה.

אני עדיין אעדיף שמכבי יזכו באליפות על פני י-ם (או הפועל) אבל מבחינתי שכל קבוצה אחרת תזכה על חשבונן וכמו בשנה שעברה, כאשר העלתי פה את התהייה כמה נחמד יהיה אם מכבי יעופו ברבע הגמר כדי שהסיוט ייגמר, כך גם עכשיו אני רק מחכה שהעונה תסתיים וייעשה חריש עמוק לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2017 9:38 am 
מנהל פורום

אין לי עניין כזה או אחר אם מכבי תיקח אליפות או לא
אני סתם אשמח שקווינסי מילר יהיה מצוין עד סוף העונה ובעיקר ישאר בריא, בכדי שראי יהיה קצת פחות נחרץ בקביעותיו

מצד שני, הסיכויים הם לחלוטין נגדי :)

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2017 11:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עודד וולפסון כתב:
אין לי עניין כזה או אחר אם מכבי תיקח אליפות או לא
אני סתם אשמח שקווינסי מילר יהיה מצוין עד סוף העונה ובעיקר ישאר בריא, בכדי שראי יהיה קצת פחות נחרץ בקביעותיו

מצד שני, הסיכויים הם לחלוטין נגדי :)

אתמול מילר היחיד שלא היה עם +/- שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2017 7:23 pm 
Freshman

juror13 כתב:
picknroll כתב:
תגידו, אנחנו עדיין מצפים שיגיעו תוצאות מהבדיקה של ראד ומקל? או שההצגה נגמרה?

קראתי השבוע בשולי איזשהי ידיעה שהתקבלה תשובה שלילית

אז מתברר שההצגה לא נגמרה! ע״פ ראיון בגל״צ עם היועץ המשפטי של הסוכנות למניעת סמים בספורט, תוצאות הבדיקה של ראד עדיין ״תקועות״ ביוון וכל הפרסומים על תוצאות שליליות, שפורסמו באתרי הספורט השונים, היו שקריות! בנוסף, תוצאות הבדיקה לינסי גייטס, שנערכה מאוחר יותר, כבר חזרו ומיושמות בשטח!

צרוף מקרים או משהו אחר מכוון מלמעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2017 9:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
sir charles כתב:
Dr. J כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
בהנחה שהציטוט של וואן נכון, זה אומר שכל הידיעות האחרות והלא נכונות מודלפות ומתודרכות ממכבי. אני מניח שהם מבינים שזה לא יתקבל יפה ע"י האוהדים. הם מכינים את הקרקע כדי שיוכלו לגלגל עיניים ולומר שהוא רצה לעזוב, החוזה שלו נגמר, היו לו הצעות והוא סירב לחתום הלאה, דווקא רצינו אבל לא יכלנו לעשות כלום בלה בלה בלה...

אני די בטוח שזה נכון. כרוניקה של סחלה ידוע מראש. מכבי הולכת לרסק סופית את העונה הנוכחית שלה, ואת שאר העונות, וגם את הברך, של מילר. לא הגעתי לתהום התחתיות של צ'רלס. אני עדיין מאוד רוצה שמכבי תיקח אליפות, אבל קצת מקנא בצ'רלס על חירות הזעם שלו.

בדרך שמכבי מתנהלת, אתה תגיע לשם בקרוב.
במשך לא מעט זמן היתה לי ביקורת על ההתנהלות של הקבוצה אבל רק בשנתיים האחרונות הפסיק להיות אכפת לי.
אני מודה שהקבוצה הנוכחית הוציאה ממני רמות עצבים בכמה משחקים שלא חשבתי שאני עוד מסוגל לייצר (שאיפשהו זה מראה שעוד אכפת לי) אבל אתמול היתה אולי הפעם הראשונה שלא התרגזתי בכלל - התחלתי את הצפייה אצל חבר ביתרון 29-27 למכבי ברבע השני ומניסיון, אם אני מתחיל לצפות במשחק העונה כשמכבי מובילים זה בד"כ לא ייגמר טוב - במחצית השנייה פשוט ישבנו מול המרקע עם חיוך נדהם על הפנים ואני חייב להגיד שניהנינו מתאונת השרשרת שבה צפינו. כמו שאורן הטיב לתאר, זה היה סיום הולם לעונה.

אני עדיין אעדיף שמכבי יזכו באליפות על פני י-ם (או הפועל) אבל מבחינתי שכל קבוצה אחרת תזכה על חשבונן וכמו בשנה שעברה, כאשר העלתי פה את התהייה כמה נחמד יהיה אם מכבי יעופו ברבע הגמר כדי שהסיוט ייגמר, כך גם עכשיו אני רק מחכה שהעונה תסתיים וייעשה חריש עמוק לקראת העונה הבאה.

ואיזה מזל זה שמותר לעוף ברבע בלי שום נזק ממשי לקבוצה ובלי שהחריש העמוק כולל תיכנון המשחקים ביורופקאפ או איך שלא קוראים לגירסה הנוכחית של קוראץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2017 12:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

להגיד לך את האמת ראובן, עם איך שמכבי נראיתה השנה ביורוליג לא הייתי מתנגד שהיא תרד לשנה ליורוקאפ. יש לי עדיין חשבון פתוח עם המפעל המשני ביבשת... אאל"ט (ואורן יתקן אותי אם כן) מכבי מעולם לא זכתה בקוראץ׳/יולב/יורוקאפ, בביקור הראשון (שאני זוכר כאוהד) בעונה שלאחר עונת הדובדבנים היתה למכבי קבוצה חביבה בהובלת וונדל אלקסיס האלגנטי שנגמרה בצמד הפסדים שעדיין רודף אותי מול פנוניוס של ינאקיס, הנרי ג׳יימס ואד סטוקס שפירקו את מכבי ביוון וניצחו במשחק צמוד בהיכל. בעונה שעברה קיוויתי לתיקון אבל כולם זוכרים איך זה נגמר.

אני מעדיף קבוצה טובה של מכבי שתצליח ביורוקאפ ובליגה ותחזור בכבוד ליורוליג מאשר עוד עונה של התבזות. גם אם ישראלית אחרת תחליף אותה ביורוליג זה לא יפריע לי יותר מדי. כמובן שזה יבאס למשל לראות את י-ם משחקת כל שבוע מול גדולות היבשת בזמן שמכבי תארח מבחר מצומצם של קבוצות באמת טובות אבל זה יפתיע אותי מאוד אם י-ם יצליחו יותר מאשר בביקור הקודם שלהם במפעל המוביל בעונה המפוצלת ב2000 (או 2001?).

יבואו כאלה שיגידו שעונה בה מכבי משחקת במפעל המשני וי-ם בעיקרי תביא את סוף ההגמוניה של מכבי בארץ אבל גם קבוצות גדולות אחרות שרדו שנים קשות (ריאל למשל ששיחקה במפעל המשני במהלך שנות האלפיים אך חזרה ובגדול). כמובן שזה במידה ובמכבי יפיקו לקחים ויבנו את עצמם מחדש עם האנשים הנכונים מארוחי הקלעים.

בכלל הייתי מוסיף ליורוליג אופצייה של יורדת אחת בכל עונה. כולל בין המשוריינות. זה יוסיף עניין נוסף של מאבק בתחתית בשלבי העונה המתקדמים ויאפשר לעוד קבוצות לא משוריינות להשתתף - בעונה הבאה למשל המקום של מילאנו היה הופך לוויילד קארד נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2017 2:13 am 
Hall of Famer

ואתה באמת רואה את מכבי מצליחה ביורוקאפ ( כלומר , נניח מגיעה לגמר בהסתברות לא נמוכה ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2017 7:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צ'ארלס, אני מכיר אותך מספיק טוב כדי להניח שאתה לא תומך בשיריונים, בטח לא הביזיון המוחלט של שיריון לעשר שנים. מה לעשות שלא אתה ולא אני מחליטים בעניין והשיריון קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2017 8:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לוא דוקא תומך בביטול השיריון. אני חושב שהיורוליג לא ירצה לראות בכל עונה קבוצה ישראלית שונה משתתפת מבלי שהיא מסוגלת להעמיד קבוצה ראויה או להביא מספיק קהל, אבל אני כן תומך בכך שעונות חלשות יביאו לירידת ליגה זמנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 10:34 pm 
Sophomore

רועי כהן מפרסם שדגימת הסמים של ויקטור ראד מצויה בהליך בדיקה מורחב, מאחר שחזרה לא תקינה.

http://www.israelhayom.co.il/article/470677

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 11:18 pm 
Junior

נדמה לי שמכבי יעדיפו שהבדיקה תחזור חיובית. אבל זה לא בהכרח מה שעולה מהכתבה. היא לא חזרה חיובית. היא "בעייתית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 11:32 pm 
מנהל פורום

מכל פרשיות הסמים בליגה (אאל"ט כבר 4 שחקנים חשודים או נמצאו חיוביים בינתיים) נראה שהועדה למניעת סימום מתנהלת באופן פשוט רשלני וחובבני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 11:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ועדיין, הם עושים סוף לקייטנה של האיגוד. נדמה לי שבכדורסל הישראלי עוד לא הפנימו שהקייטנה נגמרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 12:24 am 
Junior

לפי הכתבה עם ראד בחמישיות מלפני כמה שבועות (שהוא שובר מלא דברים) הוא מספר עלצהבדיקה ואמר שגם את הדגימות שלו לא רצו לקחת עד שהסוכן שלו דיבר שם עם מישהו וכן קיבלו את זה.
אולי הדגימות מראש לא היו טובות מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 4:03 am 
Junior

זה מה שעולה מהדברים.

בכל מקרה,
אני לא בטוח שהפנימו שהקייטנה נגמרה. אני גם לא בטוח שהקייטנה נגמרה. גם האיגוד וגם הועדה למניעת סימום בספורט עוברים עכשיו קורס מזורז בהתנהלות מקצועית. נראה אם הם למדו להתנהל ורק אחרי זה אפשר יהיה להגיד שהקייטנה נגמרה.

השערוריה בנהריה וההתנהלות במקרה של ראד ווימס לא מלמדת על מקצוענות עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 3:23 pm 
Junior

יכול להיות משעשע. אני יודע ש״אין ואקום בכדורסל״ וכל השיט הזה, אבל אני בספק אם מכבי בלי ראד מסוגלת לקלוע 50 נק׳ במשחק...

לגבי ה״קייטנה״ אעיר שוב: ככל שמדובר בהעלמת עין מעישון מריחואנה, אני מעדיף בהרבה את הסלחנות הברוכה של איגוד הכדורסל המקומי על פני השרירותיות הצבועה של wada וחבריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 3:38 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
זה מה שעולה מהדברים.

בכל מקרה,
אני לא בטוח שהפנימו שהקייטנה נגמרה. אני גם לא בטוח שהקייטנה נגמרה. גם האיגוד וגם הועדה למניעת סימום בספורט עוברים עכשיו קורס מזורז בהתנהלות מקצועית. נראה אם הם למדו להתנהל ורק אחרי זה אפשר יהיה להגיד שהקייטנה נגמרה.

השערוריה בנהריה וההתנהלות במקרה של ראד ווימס לא מלמדת על מקצוענות עדיין.

אני לא חושב שזה כרוך זה בזה.
הרשות הישראלית לא נראית הכי מקצועית, אבל עדיין כוח וסמכות יש לה וסוף סוף היא מפעילה אותו. נראה שבאיגוד לא הפנימו את זה.
ברור שיש עוד הרבה מה להשתפר בנושא, ואולי כדאי להתחיל בזה שאשכרה תהייה בארץ מעבדה מאושרת WADA ולא יצטרכו לשלוח שתן לכל מיני מקומות ולחכות חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 3:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
יכול להיות משעשע. אני יודע ש״אין ואקום בכדורסל״ וכל השיט הזה, אבל אני בספק אם מכבי בלי ראד מסוגלת לקלוע 50 נק׳ במשחק...

.

נגד הפועל ירושלים קלעו 57. נגד מכבי חיפה 63 כולל 2 שלשות בגרבאג' טיים. מסקנה ? גם עם ראד לא קלעו יותר מדי לאחרונה

וואטס דה דיפרנס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 4:04 pm 
Hall of Famer

זה עדיין יותר מ-50....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 4:14 pm 
Hall of Famer

קבוצת נקודה לדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 6:23 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ובינתיים בגזרת ויקטור ראד, פרסום מעניין של רועי כהן בישראל היום
"דגימת הסמים של ראד נמצאת בבדיקה מורחבת"
http://www.israelhayom.co.il/article/470677
לא ברור מה זה בדיוק אומר, אבל מסקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 7:17 pm 
Sophomore

זה עדיין סיפור מאוד מוזר, הבדיקות של גייטס ואנאג'י לא היו מורחבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 7:23 pm 
מנהל פורום

מורחבות זה אומר שהתוצאות לא בורות, לא שבודקים חומרים נוספים לאלה שנבדקו קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 24, 2017 7:52 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

כלומר לא חד משמעיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס, עופר האדום ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: