סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 2:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה באסה... רציתי לבדוק בווינר מה האובר-אנדר של מילר לפציעה במשחק.
בלי קשר לכך שזה לא מפתיע אף אחד, אתם ראיתם את התמונה שלו בישראל היום? יש לו רגליים וקרסוליים של רקדנית בלט.
מה לעזאזל הוא עשה בזמן הפנוי שלו כל העונה?! (כאילו חוץ מאת חברה שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 2:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מתי הוא הספיק להיפצע באימון? בזמן שעמי ביטון צעק עליו? הרי הוא לא היה באימונים...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 3:06 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מתי הוא הספיק להיפצע באימון? בזמן שעמי ביטון צעק עליו? הרי הוא לא היה באימונים...

על פי מצב הרגליים שתיארת קודם, הוא כנראה נפצע מהצעקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 3:17 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
הבשורות הטובות של מכבי שגאודלוק עלה על הטיסה היום החדשות הרעות שהוא ייעדר לפחות עוד2-3 שבועות ועד שיחזור לכושר משחק.......מילר וזה כבר לא מצחיק נפצע בקרסול אתמול באימון והוא בספק למשחק היום.

איפה ראית ידיעה על הקרסול של מילר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 3:59 pm 
Junior

אני אהבתי

https://www.playbuzz.com/eurofeedbasket ... e=whatsapp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 8:22 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
הבשורות הטובות של מכבי שגאודלוק עלה על הטיסה היום החדשות הרעות שהוא ייעדר לפחות עוד2-3 שבועות ועד שיחזור לכושר משחק.......מילר וזה כבר לא מצחיק נפצע בקרסול אתמול באימון והוא בספק למשחק היום.

גם אוהדי מכבי האדוקים ביותר יסכימו שזה כבר מצחיק ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2017 8:38 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:

ענק ;;-)))

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2017 3:24 pm 
Sophomore

במידה שצ'אבי פסקואל יחליט בסופו של דבר לעזוב את פאו בעקבות "תקרית האוטובוס", הוא הראשון שהייתי מנחית במכבי, בהנחה כמובן שבלאט לא יגיע. בעיניי הוא עדיף על טרינקיירי ושאראס ונמצא בקבוצה של 6-7 מאמנים טובים מאוד שהם דרג אחרי אובראדוביץ (מספר 1) ובלאט (2). הדרג הזה כולל את איטודיס, פראסוביץ, פסקואל, ברצוקאס, ספארופולוס, ראדוניץ ואולי גם טרינקיירי - מאמנים שלטעמי נמצאים ברמה דומה, אולי עם יתרון קל לאיטודיס, פראסוביץ ואולי גם לפסקואל.
אני חושב שאת העבודה שפסקואל עשה בברצלונה אפשר להעריך הרבה יותר היום, אחרי שרואים מה קורה שם השנה. גם בפאו, הוא לקח קבוצה במצב רע מאוד, לא קיבל חיזוק (למעט גבריאל שהחליף את גיסט שהיה פצוע למשך מספר חודשים) ועדיין הצליח להפוך אותה לקבוצה נהדרת שממצב של ספק גדול בנוגע ליכולת להעפיל לרבע הגמר סיימה את היורוליג במקום הרביעי. הוא אמנם הובס ברבע הגמר אבל זה היה נגד המאמן הטוב ביבשת by far. לפסקואל יש גם ניסיון רב בהתמודדות עם לחץ של קבוצות גדולות והסיכויים שהוא יצליח גבוהים יותר משני המועמדים האחרים - יש לו ניסיון בקבוצות גדולות ולחוצות (מה שאין לאף אחד מהם), יש לו המון ניסיון כמאמן ברמות הגבוהות של אירופה (מה שאין לשאראס) והוא כבר עבר כמה פיינל פורים וזכה ביורוליג (משהו שאף אחד משניהם לא עשה).
הבעיה איתו תהיה, שוב כמו עם כל מאמן רציני אחר, שהוא לא יהיה מוכן שיתערבו לו בשום עניין מקצועי והנהלת מכבי לא יכולה לחיות עם זה.

אגב, אתמול בערב גלדסטון אמר ב-103FM שלפי מה שהוא מעריך ששאראס יהיה המאמן הבא של מכבי, שיש מגעים הדוקים בין הצדדים ושיכול אפילו להיות שיש ביניהם כבר סיכום ושהם בודקים יחד שחקנים לעונה הבאה.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ה' אפריל 27, 2017 5:30 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2017 4:05 pm 
Hall of Famer

אני אתפלא מאד אם זה כך. כלומר יכול להיות שבסוף איכשהו הוא כן יבוא, אבל כל הדיווחים עד עכשיו אמרו שהוא דורש משכורות גבוהות + חוזה ל-3 שנים + שלא יתערבו לו, כך שאני אתפלא אם כבר בשלב הזה יש סיכום (ועוד יותר שהם בודקים יחד שחקנים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2017 4:07 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני אתפלא מאד אם זה כך. כלומר יכול להיות שבסוף איכשהו הוא כן יבוא, אבל כל הדיווחים עד עכשיו אמרו שהוא דורש משכורות גבוהות + חוזה ל-3 שנים + שלא יתערבו לו, כך שאני אתפלא אם כבר בשלב הזה יש סיכום (ועוד יותר שהם בודקים יחד שחקנים...)

זה גם יפליא אותי מאוד, כי אני לא מאמין שאף מאמן טוב עם טיפה שכל ודאגה לעתיד שלו יבוא לבית הקברות למאמנים של מכבי. אני גם לא רואה שההנהלה תאפשר למאמן כזה לשלוט בכל העניינים המקצועיים כפי שכל מאמן טוב ידרוש.
הרבה יותר סביר שבסופו של דבר ינחת כאן מישהו כמו דן שמיר, שבוודאי יסכים לקבל את הנחתות ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2017 7:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה גם יפליא אותי מאוד, כי אני לא מאמין שאף מאמן טוב עם טיפה שכל ודאגה לעתיד שלו יבוא לבית הקברות למאמנים של מכבי. אני גם לא רואה שההנהלה תאפשר למאמן כזה לשלוט בכל העניינים המקצועיים כפי שכל מאמן טוב ידרוש.
הרבה יותר סביר שבסופו של דבר ינחת כאן מישהו כמו דן שמיר, שבוודאי יסכים לקבל את הנחתות ההנהלה.

צריך גם להוסיף שעד כמה ששאראס נחשב לאליל האוהדים הצהובים, מבחינתו (והוא לא התבייש לציין זאת כמה פעמים בעבר) אהבתו הגדולה ביותר תמיד היתה ברצלונה, כך שאני מתאר לעצמי שהוא יעדיף לבדוק מה קורה שם עם בארצוקאס לפני שהוא חותם במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 11:38 am 
Freshman

מי חשב? מי תיאר שניתן בכלל להגיע למצב כזה ?
עקב קשיים כלכליים: מכבי ת"א מעכבת משכורות: הנהלת המועדון הודיעה למספר שחקנים שהם יקבלו באיחור את שכר החודשים מארס, אפריל ומאי. גורם במועדון: מדובר בשני שחקנים שהסכימו לפרוס את התשלומים. הקבוצה שוקלת להוזיל את מחירי המנויים וחוששת שחלק מהאוהדים לא יחדשו את המינוי בעונה הבאה

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/875/800.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 12:17 pm 
Hall of Famer

בטח מקל ופניני..... ו.הימור שלי.
כנראה מכבי תוריד משמעותית את התקציב בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 12:52 pm 
Sophomore

אז ראי צדק? ההכנות לעונה הסתמכו על הצלחה מקצועית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 1:20 pm 
Freshman

ערן כתב:
אז ראי צדק? ההכנות לעונה הסתמכו על הצלחה מקצועית?

ראי כמעט תמיד צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 1:47 pm 
Junior

וואו, זה באמת חסר תקדים.
נראה שמכבי בצומת דרכים. נראה שבכל מקרה ההכנסות העצמיות (ללא השקעת בעלים) תרד משמעותית בשנה הבאה, בגלל הורדת מחירים ואולי אפילו פחות מנויים (אם כי ההכנסות יישארו עדיין גבוהות מאד).
זה אומר שהבעלים צריכים להחליט אם להשאר וללכת על תקציב מצומצם בהרבה (מה שמוריד עוד יותר את ההכנסות) או להמשיך ולהשקיע בקבוצה מהכיס. אני לא בטוח שהם יכולים פיננסית לעשות את זה, מה שכנראה יביא לשינוי בבעלות. השאלה אם יש כרגע מעשיהו שרוצה להיכנס ולהשקיע משמעותית. אני מנחש שמכבי מייצרת הכנסות כ-80 מיליון ₪ בשנה טובה, יש מצב שבשנה הבאה זה יירד לאיזור ה-70 ואולי אפילו פחות. התקציב השנה היה בערך 100-110 מיליון ₪ (אולי יותר?) כך שרק לשמור על אותו תקציב זה כבר אומר להוציא מהכיס 30-40 מיליון ₪ בשנה הבאה. לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 2:35 pm 
Hall of Famer

אין לי ספק שמכבי בנתה את התקציב שלה על בסיס הערכות - שחייבים להודות שנראו ריאליות - של לכל הפחות מאזן חיובי ועלייה לפלייאוף.
אבל אני רוצה להתעכב על הנקודה השלישית - עניין המכירה המוקדמת של מינויים. זה משהו שלא עלה על דעתי. הכתבה בכלכליסט לפני כחודש דיברה על תקציב של 115 מיליון והפסדים צפויים של 20 מיליון, אבל סביר להניח שגם הם לא לקחו בחשבון שלא יהיה את הכסף מהמכירה המוקדמת של מינויים לעונה הבאה, כך שההפסדים כנראה גדולים הרבה יותר.
עניין המנויים הוא העניין העיקרי פה. לפי הכתבה נראה שמכבי לא התחילה למכור אותם, כי היא לא יודעת איך לתמחר אותם אחרי העונה הזו! פשוט כך. זה נראה כאילו אין להם אפילו סקר שוק והם לא יכולים לעשות תחזית הכנסות לעונה הבאה וגם לא לסוף העונה הזו.

אם זה נכון, זה באמת סופה של הקבוצה כפי שהכרנו אותה. אם במכבי לא יודעים אפילו דבר בסיסי כמו לתמחר את המנויים לעונה הבאה, ולהעריך כמה מנויים יהיו לה ברמות מחיר שונות - וזה מביא לעיכוב בתחילת מכירתם - זה אומר שהקטסטרופה הניהולית כבר חורגת בהרבה מהתחום המקצועי. זו קטסטרופה ניהולית כוללת.

אשר להנהלה הנוכחית, אני לא רואה אותם מוותרים על מכבי. זה מה שמביא להם פרסום ומעמד, עדיין. אבל לממן הפסדים בסדר גודל כזה קשה לי להאמין שהם יכולים לאורך זמן. אני מעריך שהם יעדיפו ללכת לעונה סופר פיננסית ולא לוותר על הבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 3:18 pm 
Hall of Famer

אני בספק רב אם אכן יירדו מחירי המנויים בצורה יותר מסמלית , ועוד יותר בטוח שעדיין הכל פחות או יותר יהיה סולד-אאוט ( להוציא כמובן מקומות לקבוצה האורחת , ואולי כמה מאות מקומות שעדיף לקבוצה להשאיר פנויים לצופים מזדמנים וכו' ) .

באמת מעניין מיהם אותם שני השחקנים , כי אני חושב שזה אומר במפורש שהם יהיו בקבוצה בעונה הבאה .
הייתי מהמר על סמית ומקל/פניני .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 3:35 pm 
Junior

אני לא חושב שהעיכוב (אם זה בכלל נכון) הוא בגלל שלא יודעים איך לתמחר, אלא בעיקר כי הקבוצה עכשיו בשפל והם ממתינים להתאוששות שתעורר עניין בקרב המנויים - אליפות, הכרזה על מאמן בכיר, החתמה של כמה שחקנים בכירים וכו׳.
לא יודע אם הבעלים יוותרו או לא אבל עונה סופר פיננסית תמשיך את ההתדרדרות, שנה אחר כך עוד פחות מנויים במחיר עוד יותר נמוך. לדעתי הם יהיו חייבים להשאר בתקציב סביר של 80-90 מיליון ₪ ולכוון לשולי הפלייאוף, כשעם קצת מזל יתברגו לרבע הגמר. אפשר לבנות קבוצה טובה בפחות כסף בלי הצהרות מפוצצות על פיינל פור ויותר מזה. אחד הצעדים שהם יכולים לעשות זה סגל קצר יותר, פחות ישראלים בכירים, זרים זולים יותר - בעיקר כאלו ששיחקו בליגה הישראלית. אחרי כמה שנים שמכבי ידעה להביא זרים כמו מוריס, פרקינס ופארגו, כבר כמה שנים שזרים שהצליחו בליגה מצליחים בקבוצות יורוליג אחרות - האניקט, קלייבורן ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 3:43 pm 
Sophomore

נראה שנקודת הזמן הזו היא פרשת דרכים קריטית בחיי המועדון. הברירה היא או למכור או ללכת לעונה פיננסית שאחריתה מי ישורנה. במבנה הנוכחי, לא נראה לי שקיים משקיע רציני שיהיה מוכן להיכנס למיטה החולה הזאת.

אחרי הכשלונות המצטברים, והקשיים הכלכליים, השיריון ביורוליג נראה נזיל מתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 3:48 pm 
מנהל פורום

יש משקיעים אם להאמין לפרסומים
החסם הוא הנכונות למכור.
הרעיון במכירה המוקדמת הוא מימון
חברות שנמצאות בקשיים עם אינדיקטורים גרועים לגבי העתיד צריכות למכור מניות בזול או אגרות חוב בריבית גבוהה. שזה כמו למכור מנויים לעונה הבאה בזול מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 3:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אלו זרים הייתם לוקחים מהארץ?
אני מודה שלא יצא לי לראות כמעט קבוצות ישראליות שאינן מכבי העונה ואני בקושי רואה את משחקי הליגה, כך שבמילבורן מאילת לא חזיתי אבל ג׳יימס בל הרשים אותי בכמה פעמים שצפיתי בו.
מי עוד יש בליגה שיכול להתאים ליורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 4:03 pm 
Junior

ציינת את בל ומילבורן, הייתי מוסיף את קאליף וויאט, מרפי הולוואי (צעיר, הרבה אפסיד), סקוטי הופסון, דריון אטקינס.
לא יודע אם כולם ברמה ליורוליג אבל בעונה פיננסית ו/או כזר 5-6 יש פה כמה שיכולים להתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 4:14 pm 
מנהל פורום

גריפין ואדריאן שניהם כשירים לגמרי ליורוליג בטח ברמת הכישרון
הייתי מוציא את הופסון מהרשימה בגין כישלון בצ'אנס שהוא קיבל באנדולו.
את אטקינס הייתי פוסל בגלל הנפילה בחצי השני של העונה

היורוליג הראה השנה הרבה שחקנים שהגיעו "משום מקום" (הסנטר הגרמני של ויקטוריה כמשל) אני מניח שזה קורה בגלל הדלדלות הכישרון שלקח את עצמו מערבה לחמם ספסלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 4:15 pm 
Senior

לדעתי גם לאריק גריפין יש פוטנציאל לא רע להגיע מתישהו ליורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 88 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: