סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 12:38 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מנחם כתב:
ובארבעת המשחקים האחרונים פניני מנפק מספרים מדהימים.
הוא שיחק 90 דקות בהן הוא קלע 8 נקודות ב 4 מ 7 מהשתיים ו 0 מ 12 מהשלוש. הוא גם לקח 7 רבאונדים, ביצע 7 עבירות וסחט 2. חטף פעמיים ואיבד 5 פעמים. לפחות הוא מסר בדקות האלה 10 אסיסטים. כל זה מביא אותו למדד כולל של 1 בארבעת המשחקים האלה. לאור המספרים האלה, מדהים שהוא מקבל כל כך הרבה דקות.

כי הוא מביא את כל מה שלא רואים בסטטיסטיקה: מנהיגות, קשיחות, חוכמת משחק, תקשורת ורוח הניצחון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 12:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דניאל כתב:
הקבוצה נראית כל כך רע שאני די בטוח שאם ליובין לוקח את המושכות היא משתפרת בצורה משמעותית. בסופו של דבר זה סגל רחב שעל הנייר טוב משמעותית מרוב הליגה. דרך אגב, מדהים שסמית' (ומילר) עדיין משחק ולא פצוע.
דרך אגב, לא ברור מה קורה עם לנדסברג כבר כמה מחזורים. שחקן שאמור להיות יתרון משמעותי בליגה. נראה כמו שביתה איטלקית מופגנת.
אני כל הזמן חושב שכבר אין להם לאן לרדת, ואז הם באים ומפתיעים.

מאחר שאני טוען כבר תקופה ארוכה - למרות שגם אני נעקצתי לפעמים על ידי הבלחות פה ושם - שמכבי מלאה שחקנים שחסרונותיהם עולים על יתרונותיהם, אותי זה לא מפתיע. זאת אומרת כן, גם כשאמרתי את זה אז לא חשבתי שמכבי תגיע למצב שבו היא קבוצת תחתית לכל דבר בליגה, לדעתי השנייה הכי גרועה בה. אבל זה המצב, וכנראה שזה מה שהם מסוגלים.
לגבי לנסדברג, אני לא יודע אם זו שביתה איטלקית, אבל זה בטח חוסר בושה וחוסר מודעות עצמית. אני די בטוח שהוא לא חושב שהוא גרוע. כשאני מדבר על שחקנים שלא מתביישים, לנדסברג הוא אחד הראשונים שבהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 1:29 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
מנחם כתב:
ובארבעת המשחקים האחרונים פניני מנפק מספרים מדהימים.
הוא שיחק 90 דקות בהן הוא קלע 8 נקודות ב 4 מ 7 מהשתיים ו 0 מ 12 מהשלוש. הוא גם לקח 7 רבאונדים, ביצע 7 עבירות וסחט 2. חטף פעמיים ואיבד 5 פעמים. לפחות הוא מסר בדקות האלה 10 אסיסטים. כל זה מביא אותו למדד כולל של 1 בארבעת המשחקים האלה. לאור המספרים האלה, מדהים שהוא מקבל כל כך הרבה דקות.

כי הוא מביא את כל מה שלא רואים בסטטיסטיקה: מנהיגות, קשיחות, חוכמת משחק, תקשורת ורוח הניצחון.

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 1:44 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
הרצליה יכולה לסיים שלישית.

כל ניצחון של הרצליה בהרכב הנוכחי ( וראית את המשחק היום ) הוא חצי נס .
כפי שכתבתי כבר , קשה לראות את הרצליה צולחת כך 3 משחקים תוך שבוע , ובפרט משחקים מול ראשון ונהריה שכנראה יצטרכו יותר את המשחק .

אז פניני ברצף של 0/12 מחוץ לקשת , ולנדסברג עם 2/16 ( שתי השלשות קריטיות מאוד כמובן מול קריית גת ) . ראד עם 7/30 נראה כמו צלף ליד הנ"ל .

שחקן שאני באמת שלא מבין למה לא משחק יותר הוא אייברסון , שהרי אם מכבי בכל מקרה רק עם 3-4 זרים ( שהוא אחד מהם ) - כלל לא ברור מדוע הוא מקבל רק 15-20 דקות למשחק בחודשיים האחרונים , למרות התוצרת הדי יציבה וסבירה ( כלומר אדירה ביחס לאחרים ... ) שלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 7:39 am 
Freshman

המדהים באמת זה שבמכבי לא מפנימים את המצב שלהם ומצהירים שבסדרה יעברו כל קבוצה ושאין סרט אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 8:05 am 
מנהל פורום

ההצהרה של יוגי היא במקום.
זו הגישה הנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 8:12 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ההצהרה של יוגי היא במקום.
זו הגישה הנכונה

הגישה הנכונה היא לשחק כדורסל ולנצח משחקים.
ההצהרה הזו היא אפיטומה לחוסר המודעות העצמית ולחיים בסרט של מכבי, אם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 8:15 am 
Junior

מה שמדהים זה שמשפט לאחר מכן הוא אומר שהם צריכים לצאת מהסרט שהם פייבוריטים בכל התמודדות. המכביזם מעביר את הילד על דעתו והוא לא שולט עוד בפיו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 8:24 am 
Freshman

גאודלוק מגדיל ואומר שהם הקבוצה הכי טובה בארץ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 8:29 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Mano כתב:
גאודלוק מגדיל ואומר שהם הקבוצה הכי טובה בארץ..

הכי טובה במדינת תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 8:46 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:
הקבוצה נראית כל כך רע שאני די בטוח שאם ליובין לוקח את המושכות היא משתפרת בצורה משמעותית. בסופו של דבר זה סגל רחב שעל הנייר טוב משמעותית מרוב הליגה. דרך אגב, מדהים שסמית' (ומילר) עדיין משחק ולא פצוע.
דרך אגב, לא ברור מה קורה עם לנדסברג כבר כמה מחזורים. שחקן שאמור להיות יתרון משמעותי בליגה. נראה כמו שביתה איטלקית מופגנת.
אני כל הזמן חושב שכבר אין להם לאן לרדת, ואז הם באים ומפתיעים.

מאחר שאני טוען כבר תקופה ארוכה - למרות שגם אני נעקצתי לפעמים על ידי הבלחות פה ושם - שמכבי מלאה שחקנים שחסרונותיהם עולים על יתרונותיהם, אותי זה לא מפתיע. זאת אומרת כן, גם כשאמרתי את זה אז לא חשבתי שמכבי תגיע למצב שבו היא קבוצת תחתית לכל דבר בליגה, לדעתי השנייה הכי גרועה בה. אבל זה המצב, וכנראה שזה מה שהם מסוגלים.
לגבי לנסדברג, אני לא יודע אם זו שביתה איטלקית, אבל זה בטח חוסר בושה וחוסר מודעות עצמית. אני די בטוח שהוא לא חושב שהוא גרוע. כשאני מדבר על שחקנים שלא מתביישים, לנדסברג הוא אחד הראשונים שבהם.

לא היה איזה משחק לאחרונה של לאנדסברג באירופה שהוא סירב לעלות בחמישיה או משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:08 am 
Hall of Famer

האם אפשר לומר שהעונה הזאת של מכבי היא עונה יותר גרועה מעונת אנקראם-קינג ? מה שמצחיק זה שעדיין יש סיכוי סביר בהחלט שמכבי תצא מהעונה הזאת עם דאבל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הקבוצה של אנקראם וקינג היתה מפרקת את הקבוצה הנוכחית. הקבוצה ההיא גם שיחקה בלי רכז נורמלי והיו בה מלחמות אגו וכימיה רעה אבל לא היו חסרים בה שחקנים טובים - ג׳מצ׳י, אנקראם, הנפלד, מרסר ודניאל הם שחקנים שמכבי של היום היתה מתה שיהיו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:24 am 
מנהל פורום

אם היא תצא עם דאבל אז חד משמעית זו עונה טובה יותר מ93 ובטח מעונה שעברה
הכל פתוח. הסגל של מכבי טוב בהרבה מכל השאר, כשהתואר יהיה על השולחן היא תיקח אותו.
בדיוק כמו בגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:26 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אם היא תצא עם דאבל אז חד משמעית זו עונה טובה יותר מ93 ובטח מעונה שעברה
הכל פתוח. הסגל של מכבי טוב בהרבה מכל השאר, כשהתואר יהיה על השולחן היא תיקח אותו.
בדיוק כמו בגביע

אפילו אתה לא מאמין בניחוס הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:32 am 
Hall of Famer

אני דווקא די משוכנע שכרגע (בעיקר לנוכח מצב הפציעות של מכבי) הסגל של הפועל טוב בהרבה מהסגל של מכבי ושל שאר הליגה.

בכל מקרה לגבי עונת אנקראם , למכבי יש כבר גביע העונה (מה שלא היה אז) , ועדיין יש תחושה שהעונה הזאת שלה יותר גרועה מההיא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:37 am 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
מה שמדהים זה שמשפט לאחר מכן הוא אומר שהם צריכים לצאת מהסרט שהם פייבוריטים בכל התמודדות. המכביזם מעביר את הילד על דעתו והוא לא שולט עוד בפיו.

קצת אוף טופיק אבל אחד הדברים המעיקים זה כשקוראים לשחקן בן 30 ילד (לא אישי חלילה - אל תכעס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:42 am 
Hall of Famer

עונת אנקראם וקינג:

מכבי שיחקה 26 משחקים וסיימה במאזן 19:7.
ההפסדים היו:
הפועל אילת פעמיים (פעם ראשונה מאז 69' שמכבי הפסידה את 2 משחקי העונה הסדירה לאותה קבוצה).
גליל בחוץ (התבוסה הגדולה של מכבי לקבוצה ישראלית אי פעם עד 2014).
הפועל ביד אליהו בהארכה.
הפועל י-ם במלחה.
מכבי ר"ג בזיסמן.
מכבי ראשל"צ בגן נחום.

בגביע מכבי הודחה בבית-חוץ ע"י בני הרצליה (הפסידה בהיכל וניצחה נקודה פחות בהרצליה).

בליגה התוצאה הממוצעת של מכבי הייתה נצחון 92-80 (כאשר היה לה הפרש הסלים הטוב בליגה). בבית היא ניצחה בממוצע ב-21.6 הפרש למשחק ובחוץ ניצחה בממוצע ב-4.7 הפרש.
העונה מכבי מנצחת בממוצע בליגה ב-3.7 הפרש למשחק (שלישית בליגה). בבית היא מנצחת בממוצע ב-4.2 הפרש ובחוץ ב-3 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 9:51 am 
Hall of Famer

ודאי שהעונה הזו הרבה יותר גרועה מעונת אנקראם וקינג. בטח בליגה.
מכבי של אז הייתה עדיין קבוצת צמרת בליגה לכל אורכה, לא היה ספק שעם כל ההפסדים היא עדיין שווה פלייאוף (שאז היה של ארבע קבוצות ולא שמונה) בליגה יותר טובה מהנוכחית, לפחות ברמת קבוצות הצמרת שלה.
מכבי של היום היא קבוצת תחתית אפילו בליגת הפח הנוכחית, לא שווה אפילו מקום בפלייאוף של 8 קבוצות, ולמזלה לא נשארו מספיק משחקים כדי שהיא תצא ממנו ותסיים במקום האמיתי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 10:26 am 
Junior

oren_80 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

קצת אוף טופיק אבל אחד הדברים המעיקים זה כשקוראים לשחקן בן 30 ילד (לא אישי חלילה - אל תכעס).

חלק מהסרקאזם הכללי בהודעה. גם אותי זה מטריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 10:29 am 
Hall of Famer

האמת שבראיון הזה יוגב בהחלט נראה כמו ילד...... היה ראיון די מביך לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 10:36 am 
Junior

בהחלט. שפת גוף שרואים בה שהוא מרגיש כמה הוא משקר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 10:51 am 
Junior

oren_80 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

אבל יש לו אילנות גבוהים להיתלות בהם, אחרי הכל כבר אהוד בנאי כתב שהילד בן שלושים https://www.youtube.com/watch?v=UfVkXSdzMvM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 11:28 am 
Hall of Famer

יכול להיות שכמו כמה אנשים פה, קשה לו להפנים שמכבי תל אביב יכולה להיות קבוצת תחתית בליגה הישראלית. אולי כמו שיש פה כמה אנשים שעדיין בטוחים (לא יודע אם הם רציניים או זה הקטע של הניחוס ההפוך) שמכבי אמורה לא להפסיד יותר בליגה, או שהיא מועמדת בכירה לאליפות עדיין - כך גם הוא.
הרי אם כל קבוצה אחרת, שלא קוראים לה מכבי תל אביב, הייתה מציגה את אותה יכולת לאורך זמן - ואפילו עם אותו סגל שחקנים - אף אחד לא היה מפקפק לרגע בזה שהיא קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2017 11:45 am 
Hall of Famer

כי זה השם ראי. זה עניין שאפשר להבין מניין הוא נובע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: