סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 11:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן כתב:
עם איך שחולון נראתה במשחק היום, הקבוצה היחידה שהיא יכולה לעבור בפליאוף זו קריית גת.

זהו? משחק אחד מוריד לך?

shmueliki כתב:
אדום88 כתב:
shmueliki כתב:
אני חושב שמי שחושב זאת כעת , חשב כך גם טרם המשחק .
לדעתי הסיכויים של ירושלים ואילת , גבוהים יותר .
חולון מחוץ למשוואה כי...?
הסיכויים שלה כרגע שווים לאילת ובוודאי שגבוהים יותר מהפועל.

לא מבין מדוע אתה קובע דברים כל כך בפסקנות .
אני חושב שאילת קבוצה טובה , עמוקה ויציבה יותר מחולון בשלב זה של העונה ( ואת זה כאמור חשבתי גם לפני ההפסד של חולון הערב ) .
זה בסדר כמובן שתחשוב אחרת .

לא דיברתי על אילת, אלא יותר על הפועל. מדוע שמת את אילת והפועל יחד במשוואה למועמדות פוטנציאליות לקחת אליפות ללא חולון, שנראית יותר טוב מהפועל ולאורך כל העונה ניצבת מעלייה בטבלה באופן ניכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 7:01 am 
Junior

יש משחקים שאי אפשר לנצח עם 3 זרים בלבד.
חולון היא קבוצה עם 3 זרים ובלי רכז זר ואתמול ההבדל בין קיצ'ן לזר ההזוי שיש לנו בעמדה הזו עשה את ההבדל.

מי שהפקיר את הקבוצה בידיים של טיילור ולא העיף אותו אחראי לאיך שהעונה תיראה מעתה והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 8:10 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
חולון היא קבוצה עם 3 זרים ובלי רכז זר ואתמול ההבדל בין קיצ'ן לזר ההזוי שיש לנו בעמדה הזו עשה את ההבדל.

מי שהפקיר את הקבוצה בידיים של טיילור ולא העיף אותו אחראי לאיך שהעונה תיראה מעתה והלאה.

יש לך 3 רכזים ישראלים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 9:07 am 
Sophomore

איך אפשר לבוא בטענות לטיילור על משהו? הוא כזה מתוק
הייתי רוצה להיות אמא שלו כשהיה ילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 9:16 am 
Sophomore

חולון בעיקר נראית נטולת אנרגיות, כאילו הגיעה לשיא שלה הרבה יותר מדי מוקדם. הקבוצה מחוברת ומאומנת מאוד, ובנויה טוב בסה"כ, אבל את כל מה שהיא עשתה נהדר בשני הסיבובים הראשונים היא עושה בסיבוב הזה לאט יותר.
נהריה, לעומתה, נראית בדיוק ההפך. כישרון התקפי ויכולת להסתגל בהצלחה יחסית לשינויים בסגל היה שם כל השנה, אבל לקח לאלפסי שני סיבובים וחצי עד שהקבוצה שלו התחילה להזיז רגליים.
לא בטוח בכלל שבמפגש פלייאוף בין השתיים חולון לוקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 9:53 am 
Junior

לאומית כתב:

מעניין. אני דוקא זוכר אותך (במעורפל אמנם) חוגג כאן את ההחתמה שלו ומכריז על בינגו...

חולון, בעיניי, עדיין הקבוצה היחידה בליגה ששיחקה כדורסל טוב לאורך חלקים גדולים של העונה (יכול להיות שגם אילת הראו את זה, לא ראיתי אותם מספיק כדי להגיד). אני אשמח לגלות ששיאם מאחוריהם, אבל העובדה שהם הראו שהם מסוגלים להיות קבוצה טובה וחיובית לאורך זמן, יותר מהמיקום שלהם בטבלה, נותנת להם יתרון משמעותי על פני שאר הקבוצות בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 9:57 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
לאומית כתב:

מעניין. אני דוקא זוכר אותך (במעורפל אמנם) חוגג כאן את ההחתמה שלו ומכריז על בינגו...

חולון, בעיניי, עדיין הקבוצה היחידה בליגה ששיחקה כדורסל טוב לאורך חלקים גדולים של העונה (יכול להיות שגם אילת הראו את זה, לא ראיתי אותם מספיק כדי להגיד). אני אשמח לגלות ששיאם מאחוריהם, אבל העובדה שהם הראו שהם מסוגלים להיות קבוצה טובה וחיובית לאורך זמן, יותר מהמיקום שלהם בטבלה, נותנת להם יתרון משמעותי על פני שאר הקבוצות בפלייאוף.

כמו שאמר לי אתמול חבר, אין ברירה חייבים להחזיר את טיילור לעניינים, עם 3 זרים לא נגיע לכלום ואני עניתי לו שעם 3 זרים אולי נגיע למשהו אבל עם 4 זרים אין סיכוי.

אמנם חשבתי בזמנו שההחתמה של טיילור טובה (הכל ביחס לנסיבות של אמצע העונה) אבל אחרי חודשיים שהוא נראה כמו רועי הובר אפשר להסיק מסקנות ולהבין שממנו לא ייצא כלום לכן היתה טעות גדולה לא להחליף אותו עד תום מועד העברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 10:20 am 
Freshman

מאז פרשת הסמים של גייטס נהריה עם 5:1 (כאשר ההפסד לראשון היה המשחק בו גייטס שותף לחמש דקות מטופשות).
כדי להיות הוגן אז נהריה ניצחה גם את שני המשחקים שלפני, ועומדת על רצף של 7:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 11:18 am 
מנהל פורום

ואלפסי מאמן סבבה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 11:32 am 
Junior

אין ספק שההרחקה של גייטס עשתה לנהריה רק טוב.
יחד עם קיטשן זה הפך אותם לקבוצה מחויבת מאוד הגנתית, יותר ניידת.
יש להם סגל ארוך והם הקבוצה להמנע ממנה ברבע הגמר. הם יכולים להעיף כל קבוצה שיקבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 11:40 am 
מנהל פורום

את השינוי בתוצאות של נהריה אני מייחס למעבר למשחקים של פעם בשבוע
אנחנו נוטים לזלזל בראיונות עם מאמנים שמדברים על הקושי לשחק פעמיים בשבוע כשבחלק גדול מהמשחקים מדובר בטיסות לפיזידי לוך
אבל זה משנה קבוצה בטח במרת הכישרון והעומק הדלה שיש באירופה בכלל ובליגה הישראלית בפרט

אפילו בNBA אנחנו רואים בעונה הסדירה קבוצות עם לוז משחקים צפוף בעונה הסדירה במשחקי פח מעליבים, עם אנרגיות של חתולים בשמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 11:48 am 
Freshman

וגם צריך לזכור את ההגעה של הופסון אחרי הפציעה של בראון.
בהרבה מאוד משחקים לפני ההגעה של הופסון פשוט לא היה לנהריה מי שישים נקודות כשההתקפה תקועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 11:59 am 
Freshman

יש בעיה אחת לחולון והיא: ג'ורדן טיילור.
עם שחקן שתוקף את הסל באגרסיביות היינו במקום אחר.
טיילור פודל שמפחד מהצל של עצמו ומשחק לרוחב. כשאין עוד איום מהקו האחורי ההתקפה פחות מרווחת.
כמו שלאומית אומר: היו צריכים לחתוך אותו מזמן. במאני-טיים אתה משלם הכי הרבה על חוסר תפוקה של זר (ע"ע גביע המדינה) וכנראה שזה מה שיקרה גם הפעם.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 12:12 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שנהריה תפגוש בסופו של דבר את מכבי תא בסדרה.יש לנהריה מצאפ טוב מולם.

היום פיטרסון על אזרחי בירושלים.לימונד הפצוע לא ישחק בהפועלתא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 12:57 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:

לא הבנתי
שיחקתם מול קבוצה עם 4 זרים ( למרות שהייתה רגילה לשחק עם 5 ) , וגם שם היה זר ששותף מעט דקות ( פאוסט , 16 ) , ושוחקו דקות כאלו ואחרות עם 2 זרים בלבד על המגרש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 2:47 pm 
Junior

אגב ההגנה של נהריה - יונתן שולדבראנד אולי שומר אישי בינוני, אבל הוא ממש מעולה בעזרה בהגנה. גם חטיפות, גם עזרות, גם חסימות - הוא טוב מאוד באזורית ובעזרה.

אבישי, אני דווקא לא חושב שהבעיה של חולון היא באנרגיות אלא בזה שאין לה תכנית מגירה ליצירת סלים קלים מול הגנות טובות. בחצי הראשון זה עבד כשגוני היה היחידי שמצא שחקנים לקרש סל בתוך הצבע, אבל כשדברים לא הלכו בחצי השני טיילור ובל הפסיקו להניע את הכדור והלכו להירובול מול שומרים לא פחות טובים ואכלו הרבה קש. ההתקפה של חולון נראיתה בעיקר חסרת השראה בעיניי בחצי השני.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 3:19 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
אגב ההגנה של נהריה - יונתן שולדבראנד אולי שומר אישי בינוני, אבל הוא ממש מעולה בעזרה בהגנה. גם חטיפות, גם עזרות, גם חסימות - הוא טוב מאוד באזורית ובעזרה.

אבישי, אני דווקא לא חושב שהבעיה של חולון היא באנרגיות אלא בזה שאין לה תכנית מגירה ליצירת סלים קלים מול הגנות טובות. בחצי הראשון זה עבד כשגוני היה היחידי שמצא שחקנים לקרש סל בתוך הצבע, אבל כשדברים לא הלכו בחצי השני טיילור ובל הפסיקו להניע את הכדור והלכו להירובול מול שומרים לא פחות טובים ואכלו הרבה קש. ההתקפה של חולון נראיתה בעיקר חסרת השראה בעיניי בחצי השני.

ראיתי רק את הרבע הרביעי
מה שחולון עשתה שם זה... התקפה פשוט תקועה, בסופה מישהו הולך ראש בקיר לסל או לחילופין זרקו שלשות לא טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 3:47 pm 
מנהל פורום

דווקא עד הרבע הרביעי היה משחק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 4:45 pm 
Hall of Famer

השאלה איך קבוצות לא מענישות את נהריה תחת הסלים על כך ששולדבראנד משחק סנטר , ולצידו בעמדה 4 הופסון ו/או נאש , שגם הם נוטים יותר לעמדה מס' 3 .
ברור שקיצ'ן על 7 הריבאונדים שהוא לוקח במשחק - מסייע רבות בהקשר זה .

יהיה מעניין לראות אותם מול גבוהי הרצליה בעוד שבוע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 5:54 pm 
Sophomore

לא יודע מאיפה הבאת את ההמצאה הזאת שנאש 3/4. כנראה שלא ראית אותו או את נהריה פעם אחת העונה. הוא 5 לכל דבר בליגה הזאת שיכול לשחק כמה דקות בעמדה 4.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 6:28 pm 
Junior

juror13 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

ראיתי רק את הרבע הרביעי
מה שחולון עשתה שם זה... התקפה פשוט תקועה, בסופה מישהו הולך ראש בקיר לסל או לחילופין זרקו שלשות לא טובות

ההתקפה היתה תקועה וזה מה שקורה במשחק חוץ שהקבוצה השניה שומרת אגרסיבי ושלנו אין רכז זר רציני שינהל את המשחק. גוני עשה את זה וניהל את המשחק סבבה בדקות ששיחק אבל הוא כמובן לא אופציה התקפית רצינית.
מצד שני השלשות היו טובות ברובן. ב-62:64 להם גוני והרוש החטיאו 2 שלשות חופשיות לגמרי שאף אחד לא התקרב אליהם אפילו, אחרי זה בל.
גם ההתקפה של נהריה ממש לא זרמה רק ששם ההבדל היה שהם קברו זריקות קשות מאוד, במיוחד הופסון כולל 3 עם הבאזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 7:34 pm 
Junior

הפועל (ירושלים) קבוצה כבויה...תל אביב קלעו כבר 37 נקודות. ב-12 דקות.

לשם השוואה: נגד גלבוע גליל, בכל מחצית השנייה הם קלעו רק 34 נקודות.

uriel17 כתב:
בארנה משחק של המיץ שלצהזבל נגד התרכיז של המיץ של הזבל. התרכיז מפגר ב9
לא מסכים, תל אביב משחקים יפה מאוד. רואים שעשו שיעורי בית ובאו לנצח למרות שאין להם סיכוי ממשי לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 7:41 pm 
מנהל פורום

בארנה משחק של המיץ של הזבל נגד התרכיז של המיץ של הזבל. התרכיז מפגר ב2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 8:04 pm 
Sophomore

juror13 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

ראיתי רק את הרבע הרביעי

תיארת עכשיו את תבנית המשחק של הפועל ירושלים אבל כל העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 8:15 pm 
מנהל פורום

אדריאן בנקס סרב לעלות למחצית השניה, בטענה ש"הורגים אותו בפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: