סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הלוטו הערב
הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 8:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הם נואשים לקלעים. רדיק יהיה בקיץ בן 33...אם זה לחוזה לא ארוך, זה אולי שווה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 8:46 pm 
Hall of Famer

אכן, גם אם סימונס ואמביד בריאים (מה שנראה מאד מאד לא סביר) יש להם אולי פוטנציאלית קו קדמי מעולה יחד עם שאריץ' ואוקפור, אבל דא עקא - בליגה שבה קווים אחוריים שולטים וקליעה נדרשת. קובינגטון הוא קלעי ווליום עם אחוזים מזעזעים. מקונל הוא מנהל משחק חביב מאד, אבל קלעי בינוני מינוס. רדיק פותר להם חתיכת בעייה.

אגב, בהנחת בריאות, אני חושב שהם קבוצת פלייאוף יחד עם רדיק. הבעיה היא שאני לא מאמין כאן לבריאות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:05 am 
Hall of Famer

satriani כתב:

1. הם לא נואשים לקליעה. איך קבוצה שעוד לא בהכרח סיימה לבנות ויש לה עוד בחירות דראפט רבות באופק נואשת למשהו?
2. רדיק הוא אחד מהשחקנים הכי אוברייטד בליגה, ששיחק אולי בקבוצה הכי אנדראצ׳יבית בשנים האחרונות.
3. הגיל שלו לא מתאים, בלשון המעטה, לגיל של כוכבי הקבוצה. הוא כבר אחרי השיא שלו והם עוד לא קרובים לשיאם.
4. החוזה יהיה מטבע הדברים למספר שנים ולא לשנה או שנתיים.

בקיצור, אם זה יקרה, זה יהיה מהלך מגוחך ונלעג ומנותק מהמציאות, כמו כל אחת מ-4-5 ההחתמות הגדולות של קולאנג׳לו בטורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:08 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:

1. הם לא נואשים לקליעה. איך קבוצה שעוד לא בהכרח סיימה לבנות ויש לה עוד בחירות דראפט רבות באופק נואשת למשהו?

כי אין שם קלע שלוש אחד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:08 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אכן, גם אם סימונס ואמביד בריאים (מה שנראה מאד מאד לא סביר) יש להם אולי פוטנציאלית קו קדמי מעולה יחד עם שאריץ' ואוקפור, אבל דא עקא - בליגה שבה קווים אחוריים שולטים וקליעה נדרשת. קובינגטון הוא קלעי ווליום עם אחוזים מזעזעים. מקונל הוא מנהל משחק חביב מאד, אבל קלעי בינוני מינוס. רדיק פותר להם חתיכת בעייה.

אגב, בהנחת בריאות, אני חושב שהם קבוצת פלייאוף יחד עם רדיק. הבעיה היא שאני לא מאמין כאן לבריאות בכלל.

רדיק לא פותר להם כלום. הם בכלל לא במקום של לפתור בעיות נקודתיות. זוהי לא קבוצה שחסר לה בורג אחד אחרון כדי להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:10 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:

כי אין שם קלע שלוש אחד טוב.

זה לא נכון. וגם אם זה היה נכון, so the fuck what? פילי הולכת להיות קונטנדרית בשנה הבאה?
רדיק אפילו לא עזר לפול, לגריפין ולדיאנדרה להגיע למשהו אז הוא יעזור לאמביד בשנתו השנייה וסימונס בשנתו הראשונה להביא אליפות לעיר? או שאנחנו בונים על כך שבגיל 37 הוא יהיה יותר יעיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:22 am 
Hall of Famer

שוב. ההנחה שלך היא שפילי צריכה להיות קונטנדרית. ההנחה שלי (ושל רוב המגיבים) היא שקודם כל היא צריכה להיות קבוצה לגיטימית. החתיכות עוד יגיעו.
אני מסכים שלא כדאי למשכן את העתיד בשביל רדיק. אבל חוזה של שנתיים... מה רע? ייצב את העסק, יבנה תרבות של נצחונות בשתי עונות שגם כך לא יסתיימו באליפות. אולי יצליח לעזור לפילי להגיע סוף סוף לפלייאוף. ייתן לתושבי פילדלפיה סיבה להגיע למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:23 am 
Junior

נורטון כתב:
שוב. ההנחה שלך היא שפילי צריכה להיות קונטנדרית. ההנחה שלי (ושל רוב המגיבים) היא שקודם כל היא צריכה להיות קבוצה לגיטימית. החתיכות עוד יגיעו.
אני מסכים שלא כדאי למשכן את העתיד בשביל רדיק. אבל חוזה של שנתיים... מה רע? ייצב את העסק, יבנה תרבות של נצחונות בשתי עונות שגם כך לא יסתיימו באליפות. אולי יצליח לעזור לפילי להגיע סוף סוף לפלייאוף. ייתן לתושבי פילדלפיה סיבה להגיע למגרש.

אם איליאסובה בחצי עונה נתן לפילי 10 ניצחונות, אז רדיק בעונה שלמה עלול להביא אותם למקום 9, או חלילה אפילו 8 שבו אין כדורי לוטרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:24 am 
Junior

ATT חי במציאות מקבילה בה קולאנג'לו לא קיבל את הקבוצה מהבעלים בשביל לשפר אותה ולהפסיק את הרדיפה אחר כדורי לוטרי.
אני סמוך ובטוח שאם הוא היה בנעליו של קולאנג'לו הוא היה מורד בגישת הבעלים וממשיך את המסורת המפוארת של הינקי כדי להיות מפוטר כקדוש מעונה על מזבח הלוטרי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:30 am 
Junior

Chauncey כתב:
ATT חי במציאות מקבילה בה קולאנג'לו לא קיבל את הקבוצה מהבעלים בשביל לשפר אותה ולהפסיק את הרדיפה אחר כדורי לוטרי.

פילי משיגים את הבחירה הראשונה, מפילים את הלייקרס לבחירה הרביעית.
פותחים את העונה עם חמישייה של פולץ, מונק, סאריץ, סימונס, אמביד. (מונק או גארד זה המקרה הטוב. יותר סביר שיקחו את טאטום או סמול אחר, כי BPA ואחכ יסתדרו עם סימונס וסאריץ)
נואל עולה מהספסל עם חוזה מקסימום, אבל טרייד קיקר שלילי, כדי להשביח אותו כנכס.
מפסידים 60 משחקים כי סימונס ואמביד משחקים רק 40 משחקים עם 20 דקות למשחק כדי לשמור עליהם וקובינגטון היחיד שקולע מה-3.. או משחק הגנה.
זה משתלם כי משיגים את הבחירה #2 ב-2018 ואפשר כבר לראות את הקונטנדרית. מוכרים את אמביד כי החוזה שלו נגמר וחבל להשקיע כסף אם אין עדיין קונטנדרית
עד 2020 כבר מסכימים להפסיק עם הטנקינג ומפסידים ללברון בסיבוב השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:32 am 
Junior

ואז להתחיל מחדש, כי אתה לא רוצה להיתקע עם קבוצה שלא יכולה להתקדם לגמר מזרח, אתה רוצה לבנות קונטנדרית.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:32 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אני סמוך ובטוח שאם הוא היה בנעליו של קולאנג'לו הוא היה מורד בגישת הבעלים וממשיך את המסורת המפוארת של הינקי כדי להיות מפוטר כקדוש מעונה על מזבח הלוטרי.

כלומר לגישתך קולאנג׳לו נכשל העונה כי לא הצליח להרים את הקבוצה וסיים למרות הכל במקום ה-4 מהסוף.
גישת הבעלים והגישה של הינקי היו אחד, למשך שלוש עונות. לא מדובר באדם טיפש במיוחד. הוא מבין היטב את האסטרטגיה שעל פיה הלך הינקי. אבל כן, זה מתסכל לראות את מה שהולך בפילי ואני בטוח שזה יהיה מתסכל הרבה יותר כשייגמר הקיץ ופילי תנצל את הקאפ שלה על חוזים גרועים ושחקנים שימיהם הטובים מאחוריהם, במקום לשמור אותו ולהשתמש בו (הקאפ הזה הביא לבחירה הלא מוגנת של הקינגס ב-2019 ולסוואפ שהקפיץ את פילי שני מקומות קדימה בדראפט הקרוב + שתי בחירות בדראפט הקודם). הלייקרס כבר מחפשים על פי השמועות להיפטר מהחוזה של מוזגוב.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 19, 2017 1:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:41 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
Chauncey כתב:

פילי משיגים את הבחירה הראשונה, מפילים את הלייקרס לבחירה הרביעית.
פותחים את העונה עם חמישייה של פולץ, מונק, סאריץ, סימונס, אמביד. (מונק או גארד זה המקרה הטוב. יותר סביר שיקחו את טאטום או סמול אחר, כי BPA ואחכ יסתדרו עם סימונס וסאריץ)
נואל עולה מהספסל עם חוזה מקסימום, אבל טרייד קיקר שלילי, כדי להשביח אותו כנכס.
מפסידים 60 משחקים כי סימונס ואמביד משחקים רק 40 משחקים עם 20 דקות למשחק כדי לשמור עליהם וקובינגטון היחיד שקולע מה-3.. או משחק הגנה.
זה משתלם כי משיגים את הבחירה #2 ב-2018 ואפשר כבר לראות את הקונטנדרית. מוכרים את אמביד כי החוזה שלו נגמר וחבל להשקיע כסף אם אין עדיין קונטנדרית
עד 2020 כבר מסכימים להפסיק עם הטנקינג ומפסידים ללברון בסיבוב השני

אתם יכולים לצחוק וללעוג כמה שתרצו. אם לפילי הייתה את הבחירה הראשונה והרביעית, יש סיכוי לא רע בכלל שהיינו מדברים על פוטנציאל לקונטנדרית אמיתית, בטח בהתחשב בקאפ שנשאר כדי להוסיף עוד כוכב. כל מה שהיה צריך זה לתת להם לשחק ולצבור ניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:46 am 
Hall of Famer

לא נעים לי להגיד לך, אבל לא. בעיקר בגלל שהסיכויים שאמביד ייצא שחקן הם לכל היותר 10%, והסיכויים של סימונס גם לא גבוהים במיוחד. גם אם פולץ ונניח מונק הם הביאה החדשה של ג'יימס הארדן ורג'י מילר, הם עדיין רחוקים מאד מאד מאליפות או אפילו גמר איזורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:47 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

זה לא יהיה חוזה של שנתיים. זה יהיה חוזה גבוה של 4 שנים.
ורדיק לא שווה כלום. הוא לא יבנה שום תרבות של נצחונות, אם המושג הטיפשי הזה בכלל קיים. אולי סימונס ואמביד יבנו, אם יהיו בריאים מספיק.

רדיק פשוט לא שחקן מספיק טוב והוא לא ילך וישתפר צפונה מגיל 33. זה שאתה שם אותו פעם אחר פעם גבוה ברשימות ה-15 שלך לא אומר שהוא שייך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:48 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא נעים לי להגיד לך, אבל לא. בעיקר בגלל שהסיכויים שאמביד ייצא שחקן הם לכל היותר 10%, והסיכויים של סימונס גם לא גבוהים במיוחד. גם אם פולץ ונניח מונק הם הביאה החדשה של ג'יימס הארדן ורג'י מילר, הם עדיין רחוקים מאד מאד מאליפות או אפילו גמר איזורי.

כן, אם רק פילי הייתה יכולה לעשות טרייד על ברוק לופז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 2:13 am 
Hall of Famer

ברוק לופז, בדיוק כמו רדיק, הם פיסות חסרות לקבוצת אליפות. כשחקנים מס' 4-5 בקבוצה (לופז אולי גם כשחקן מס' 3) הם פיסות נהדרות.
בכל מקרה, אם בא לך שפילי תהיה הקבוצה הכי חסרת קליעה בנ.ב.א, אז בכיף. אפשר לחזור לכדורסל של שנות התשעים, גם אם זה יניב להם 25 נצחונות בעונה (ובזאת שאחריה, וגם בשתיים שאחר כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 2:37 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ברוק לופז, בדיוק כמו רדיק, הם פיסות חסרות לקבוצת אליפות

פילי נראית לך כמו קבוצה כזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 2:38 am 
Hall of Famer

אני אפילו לא חושב שבוסטון היא קבוצה במעמד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 2:54 am 
Hall of Famer

כי לבוסטון כמו שאמרתי, אין סופרסטאר של ממש (סופרסטארים בליגה? לברון, דוראנט, סטף, הארדן, קוואי, ווסטברוק ואולי חצי כוח מתחת אנתוני דייויס. וכנראה שזהו) ועדיין, בוסטון עם חמישייה כפי שציינתי יכולה להיות קונטנדרית, ובתנאי שהיא בונה ספסל סביר.

שוב, שורש המחלוקת בינינו הוא מה פילי צריכה להיות. אתה מאמין שהיא יכולה וצריכה לכוון לאליפות. אני מאמין שהיא יכולה וצריכה לכוון להיות קבוצה חביבה ששווה שני סיבובים בפלייאוף. שזה אגב לדעתי מה שרוב הקבוצות צריכות לכוון לו, כשלפעמים אלת המזל, יתנו לה קלפים שיאפשרו לה יותר (למשל, בחירות נמוכות מעולות כמו סטף, קליי וגרין).
אם אתה מכוון נמוך ויהיה לך מזל - אתה תגיע לפלייאוף. אם אתה מכוון גבוה (פלייאוף) ויהיה לך מזל - אולי גם תיקח אליפות. מה שאני לא מאמין הוא בקבוצות שמכוונות גבוה בלי קשר למזל. למעשה, הקבוצה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שעשתה נטו מהלכים אסטרטגיים לאליפות, ולא היה לה הרבה מזל בנושא ובכל זאת לקחה אליפות היא בוסטון 2008. ולמעשה, גם לא היה קצת מזל בגלל שרונדו התגלה כשחקן קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 3:05 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כי לבוסטון כמו שאמרתי, אין סופרסטאר של ממש (סופרסטארים בליגה? לברון, דוראנט, סטף, הארדן, קוואי, ווסטברוק ואולי חצי כוח מתחת אנתוני דייויס. וכנראה שזהו) ועדיין, בוסטון עם חמישייה כפי שציינתי יכולה להיות קונטנדרית, ובתנאי שהיא בונה ספסל סביר.

שוב, שורש המחלוקת בינינו הוא מה פילי צריכה להיות. אתה מאמין שהיא יכולה וצריכה לכוון לאליפות. אני מאמין שהיא יכולה וצריכה לכוון להיות קבוצה חביבה ששווה שני סיבובים בפלייאוף. שזה אגב לדעתי מה שרוב הקבוצות צריכות לכוון לו, כשלפעמים אלת המזל, יתנו לה קלפים שיאפשרו לה יותר (למשל, בחירות נמוכות מעולות כמו סטף, קליי וגרין).
אם אתה מכוון נמוך ויהיה לך מזל - אתה תגיע לפלייאוף. אם אתה מכוון גבוה (פלייאוף) ויהיה לך מזל - אולי גם תיקח אליפות. מה שאני לא מאמין הוא בקבוצות שמכוונות גבוה בלי קשר למזל. למעשה, הקבוצה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שעשתה נטו מהלכים אסטרטגיים לאליפות, ולא היה לה הרבה מזל בנושא ובכל זאת לקחה אליפות היא בוסטון 2008. ולמעשה, גם לא היה קצת מזל בגלל שרונדו התגלה כשחקן קריטי.

נראה שאנחנו לא מסכימים על יותר מאיכותו הירודה של רדיק כשחקן משמעותי.
אני לא מצליח להבין את צורת החשיבה הזו. אתה מכוון לבינוניות מראש?
למה שקבוצה תכוון מראש להיות בינונית? מה ההיגיון בזה?
אם אתה יודע שמהלך כלשהו יוביל אותך לשום מקום (כמו ההחתמה האפשרית של רדיק), למה לעשות אותו?

אפילו במצבה של בוסטון אתה קורא לה לכוון לבינוניות למרות שיש לה אולי את הסיכוי הטוב ביותר לבנות קבוצה שתתחרה על האליפות באופן ריאלי. אני לא מצליח להבין את התבוסתנות הזו.

הכי קל בנ.ב.א. זה לבנות קבוצה בינונית. הליגה בנויה כך. זה לא נחשב כהישג.
מסאי יוג׳ירי בונה קבוצות בינוניות להנאתו כבר עשור. דני איינג׳ לעומת זאת מכוון לאליפויות (ומבין שמדובר במשחק ארוך שנים). סן אנטוניו מכוונים לאליפויות (אחרת למה להם לשלוח את ג׳ורג׳ היל הבינוני, יקיר ליבם, תמורת בחירת דראפט אלמונית) ואני מאמין שגם דאלאס בדרכם המשונה מכוונים לאליפויות. אפילו לברון מכוון לאליפויות (ולא היה משיג אותן אילולא היה מתערב במשחק ה-gmים והולך למיאמי). אם אתה לא תכוון לשם, אתה כנראה לא תגיע. מה גורם לך לחשוב שאין סיבה לכוון לשם - את זה אני לא מבין. זה כמו שתעלה למשחק ותכריז על תבוסה מראש, פעם אחר פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 3:25 am 
Hall of Famer

שני לא מה שאני אומר, ברור שאם יש הזדמנות להביא את דוראנט או הארדן, צריך להילחם על זה וברור שקבוצה צריכה לכוון כמה שיותר גבוה. אבל במינימום היא צריכה להתוות אסטרטגיה לא מסוכנת שתבטיח לה רלוונטיות. סיבוב שני בפלייאוף זה מאד יפה ומאפשר, אם וכאשר אלילת המזל תדפוק, לעלות עוד שלב או שניים למעלה. אני לא קורא להתבוססות בבינוניות אלא קורא שלא להתבוסס כאסטרטגיה בתחתית, כמו שפילי עשתה
אגב, עוד דוגמה לקבוצה שעשתה מהלכים לא אורגניים בניסיון מהיר להגיע לטופ היא הנטס. כולנו יודעים איפה היא היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 3:26 am 
Hall of Famer

ויותר מכך, בוסטון נמצאת במצב בו היא נמצאת דווקא בגלל שהיא כיוונה בשנים האחרונות באופן טבעי למקום בצמרת וחיכתה לאלוהי המזל שיגיע וייקח אותה שלב הלאה. כל גם הווריורס של חצי העשור האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 5:42 am 
Hall of Famer

הורפורד לא טיפש. הוא הגיע בגלל בחירות הדראפט של הסלטיקס וגם איתו הם היו במרחק קטן מהפסד בסיבוב הראשון של הפלייאוף.
דני איינג' הוא אחד הטובים בעסק אם לא הטוב ביותר. הוא הצליח למצוא שני כישרונות שהם טופ10 בעמדה שלהם משום מקום, כנ"ל לגבי אחד המאמנים הטובים בליגה. ובכל זאת, למרות כל הלהטוטים האלו של אחד מגדולי המנהלים, הסלטיקס הם לא קונטנדרים. למעשה, ראינו מה הם שווים מול קונטנדרית לא מזמן.

את בחירות הדראפט הגבוהות שיש להם - הסיכוי האמיתי שלהם לאליפות - הם קיבלו מטרייד עבור hof, שרידים מקבוצה שנבנתה אחרת, כמו שאתה עצמך העדת.

אלילת המזל לא דופקת על דלתם של אלו המכוונים לבינוניות. היא דופקת על דלתם של אלו שמכוונים לגדולה.

אין לי ספק שאנחנו לא נראה את אחת הבחירות של הנטס חוזרת אליה תמורת ברוק לופז. איינג' רוצה יותר מזה ובצדק.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 19, 2017 5:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 5:45 am 
Hall of Famer

אין שום קשר בין הנטס לבין פילי מלבד אולי זה שאפשר אולי לטעון שהן הלכו בדרך הפוכה לגמרי. חשיבה לטווח קצר (וויתור על בחירות דראפט ועל העתיד בתמורה לכוכבים בסוף דרכם, חשיבה לטווח קצר בדומה להבאה אפשרית של רדיק, איליאסובה והנדרסון) לעומת חשיבה לטווח ארוך. (סאריץ', אמביד, הטרייד על מק"ו והבחירה של הקינגס ב-2019). אם כבר דומים זה בהיפוך המוחלט בין המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה