סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 2:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ומי ישלם את שיפוי המס? סבתא של פדרמן?
יפתיע אותי מאד מאד אם בלאט יחזור למכבי או בכלל לישראל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 3:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי עכשיו בלאט יבוא רק כדי לדפוק את שיבק.ושוב הם לא ידברו 30 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 3:32 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ומי ישלם את שיפוי המס? סבתא של פדרמן? יפתיע אותי מאד מאד אם בלאט יחזור למכבי או בכלל לישראל.

לפי הכתבה, מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 2:46 pm 
Sophomore

אם ראשי מכבי אפילו חושבים לרגע ששיבק, אם יזכה באליפות, ראוי לאמן את מכבי בעונה הבאה, אז ברור שהם לוקים בנפשם.
שיבק כבר בן 60 ועד היום לא עשה דבר כדי להוכיח שהוא ראוי לתפקיד ובטח שחמישה נצחונות לא יעידו על כך. הבן אדם אמנם זכה בגביע האליפות בשנה שעברה (בקבוצה שלא הוא בנה) אבל פוטר כבר שנתיים ברציפות מקבוצות בינוניות ומעולם לא הצליח בקבוצה גדולה. אין שום סיבה לחשוב שהוא יצליח איפה שאדלשטיין ואחרים נכשלו אבל מי שחשב שרמי הדר יכול להוביל את מכבי להישגים ביורוליג מסוגל לקבל החלטות הזויות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 2:50 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ומי ישלם את שיפוי המס? סבתא של פדרמן? יפתיע אותי מאד מאד אם בלאט יחזור למכבי או בכלל לישראל.

לפי הכתבה, מכבי.

אז גם לך אני אומר - אין צ'קים נגמר הצ'קים אין צ'קים!
מדובר ב-2-3 מיליון דולר עוד לפני שהוא התחיל לעבוד ולקבל שכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 2:55 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Dovi כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לפי הכתבה, מכבי.

אז גם לך אני אומר - אין צ'קים נגמר הצ'קים אין צ'קים!
מדובר ב-2-3 מיליון דולר עוד לפני שהוא התחיל לעבוד ולקבל שכר...

לא שאני חושב שמכבי יעשו את זה כי הם לא, אבל אני חושב שאין להם ברירה. כל מאמן שיוחתם שהוא לא מאמן צמרת אירופי יגרום לכך שיהיו אולי 3000-4000 מנויים יחד עם ירידה חדה בהכנסות מספונסרים, כך שהשקעה של עוד 2-3 מיליון דולר תחזיר את עצמה ולטעמי אין למכבי שום ברירה בקטע הזה.
תחשוב, נניח, שיוחתם איזה שיבק או קטש. כמה אוהדים יחדשו מנויים? את מי תעניין הקבוצה הזו? מי ישלם סכום גבוה עבור חסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 2:58 pm 
Hall of Famer

לא תחזיר את עצמה ולא נעליים. אין כסף, אם לא הבנת. 2-3 מיליון דולר, יחד עם השכר של בלאט ויחד עם מס של ישראלי, זה משהו כמו 6-7 מיליון דולר - וכל זה מתקציב מקוצץ. לא יקרה, וגם לא צריך לקרות עם כל הכבוד לו. אף מאמן לא שווה 6-7 מיליון דולר, שזה פלוס מינוס שליש מהתקציב שלך.
אני שוב נותן לך את האתגר שלא ענית עליו: תן שם של מאמן בכיר, וכמה ראוי להשקיע בו, ואז אפשר יהיה לנהל דיון רציני אם:
1. ריאלי להביא את המאמן שדיברת עליו בסכוםפ שדיברת עליו
2. ריאלי לבנות קבוצה מצליחה בסכום שיישאר, מהתקציב שעל פי כל הדיווחים יקוצץ באופן דרסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:04 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא תחזיר את עצמה ולא נעליים. אין כסף, אם לא הבנת. 2-3 מיליון דולר, יחד עם השכר של בלאט ויחד עם מס של ישראלי, זה משהו כמו 6-7 מיליון דולר - וכל זה מתקציב מקוצץ. לא יקרה, וגם לא צריך לקרות עם כל הכבוד לו. אף מאמן לא שווה 6-7 מיליון דולר, שזה פלוס מינוס שליש מהתקציב שלך.
אני שוב נותן לך את האתגר שלא ענית עליו: תן שם של מאמן בכיר, וכמה ראוי להשקיע בו, ואז אפשר יהיה לנהל דיון רציני אם:
1. ריאלי להביא את המאמן שדיברת עליו בסכוםפ שדיברת עליו
2. ריאלי לבנות קבוצה מצליחה בסכום שיישאר, מהתקציב שעל פי כל הדיווחים יקוצץ באופן דרסטי.

הסיבה שהיא תחזיר את עצמה היא שההבדל בין בלאט או מאמן צמרת אירופי לבין מאמן בינוני נוסף היא משהו כמו 5000 מנויים וזה עוד מבלי לדבר על הכנסות מספונסרים. המשמעות של מספר המנויים הזה היא 5 מיליון דולר.
אז אני לא חושב שצריך לשלם 5-6 מיליון דולר למאמן אבל 1.5-2 מיליון נטו לכוכב כמו בלאט או מסינה בהחלט שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:23 pm 
Hall of Famer

אוקיי.
אז עכשיו אפשר לדון בזה.
לאור ענייני המס, את בלאט ריאלי להביא ב-1.5-2 מיליון דולר רק אם הוא עובד בחינם או אפילו משלם למכבי תמורת הזכות לעבוד בה. רוצה לחשוב על זה שוב?
אטורה מסינה עזב משכורת יותר גבוהה מזו שאתה מציע, בארגון מוצלח לפחות כמו מכבי (ואני עדין פה), בשביל ללכת למקום שהוא נמצא בו כרגע. למה אתה חושב ש-1.5-2 מיליון דולר ישכנעו אותו לחזור, למכבי מכל המקומות, סתם מעניין.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' מאי 20, 2017 3:24 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:24 pm 
Junior

הבעיה היא שאלה מספרים שאתה קבעת, ואתה לא בהנהלת מכבי ואפילו לא בשיווק.
על משקל הטענות שלך, אפשר לטעון שהאוהדים המאוכזבים לא ירכשו מנויים גם אם בלאט יהיה על הקווים לצד סגל מוחלש כי נגמר הכסף על עמדת המאמן. או לחילופין, שעשרת אלפים מנויים יירכשו גם הקיץ הזה, גם בלי להוציא על בלאט 6-7 מיליון דולר. בדיוק כמו ב-15 השנים האחרונות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:30 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:
הבעיה היא שאלה מספרים שאתה קבעת, ואתה לא בהנהלת מכבי ואפילו לא בשיווק.
על משקל הטענות שלך, אפשר לטעון שהאוהדים המאוכזבים לא ירכשו מנויים גם אם בלאט יהיה על הקווים לצד סגל מוחלש כי נגמר הכסף על עמדת המאמן. או לחילופין, שעשרת אלפים מנויים יירכשו גם הקיץ הזה, גם בלי להוציא על בלאט 6-7 מיליון דולר. בדיוק כמו ב-15 השנים האחרונות.

אני לא בשיווק של מכבי אבל אני בעצמי מנוי ואני מדבר עם לא מעט מנויים וגם ספונסרים. אם לא יראו שינויים מרחיקי לכת בהתנהלות המקצועית וגם בסיכוי להצליח בעונה הבאה אז יהיה רע. כשאני שואל את כולם מה זה אומר שינוי בהתנהלות אז את אף אחד לא באמת מעניין אם מזרחי ופדרמן ישבו מאחורי הספסל או ביציע, אלא שיביאו מאמן טופ יורוליג שהוא גם אוטוריטה, ובעיקר שיהיה מישהו כזה שלא סופר את ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:32 pm 
Hall of Famer

את המאמנים שאתה רוצה לא ריאלי להביא בסכומים שאתה מציע. בעיקר זה נכון לגבי בלאט, שברגע שאמרת שלא שווה להשקיע בו 5-6 מיליון דולר - פסלת אותו בעצמך.
עכשיו תעלה עוד שמות, או שתעלה את הסכומים, ונוכל להמשיך לדון ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:33 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אוקיי.
אז עכשיו אפשר לדון בזה.
לאור ענייני המס, את בלאט ריאלי להביא ב-1.5-2 מיליון דולר רק אם הוא עובד בחינם או אפילו משלם למכבי תמורת הזכות לעבוד בה. רוצה לחשוב על זה שוב?
אטורה מסינה עזב משכורת יותר גבוהה מזו שאתה מציע, בארגון מוצלח לפחות כמו מכבי (ואני עדין פה), בשביל ללכת למקום שהוא נמצא בו כרגע. למה אתה חושב ש-1.5-2 מיליון דולר ישכנעו אותו לחזור, למכבי מכל המקומות, סתם מעניין.

בעיית המס של בלאט הרבה פחות גדולה ממה שאתה מציג. הוא שילם בארה"ב מס דומה מאוד לזה שיש בארץ. עזוב את בלאט (שלא יגיע) וגם את מסינה (שגם לא יגיע, למרות שכבר די נמאס לו לחכות לתפקיד של מאמן ראשי ב nba). אני בטוח שאפשר למצוא בסכום שציינתי וגם בהרבה פחות מזה מאמנים ברמה הכי גבוהה באירופה, וזה גם לא עניין של תקציב, אלא של הנהלה שמעוניינת לשלוט בהכל ולכן לא תביא מאמן חזק ודומיננטי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:40 pm 
Hall of Famer

לא יודע איך הגעת לזה, אבל תוסיף לזה גם את המשכורת שלו בטורקיה שגם שם הוא משלם מס נמוך מאשר בארץ ואפילו בהרבה.
אבל אתה יודע מה, ניתן לך מערוף. נניח שהסכום הוא לא 2-3 מיליון אלא רק 1.5-2 מיליון. אה רגע, זה הסכום שכתבת שראוי להשקיע במאמן. כלומר בלאט יעבוד פה בחינם.
מסינה כבר עניתי.
עכשיו תגיד את מי אתה מביא בסכום שציינת. זרקת פה אמירה שאתה בטוח שיש מאמנים ברמה הכי גבוהה באירופה שיבואו למכבי בסכום הזה, שנניח לצורך הויכוח ששווה להשקיע אותו? אז תגיד מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:47 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע איך הגעת לזה, אבל תוסיף לזה גם את המשכורת שלו בטורקיה שגם שם הוא משלם מס נמוך מאשר בארץ ואפילו בהרבה.
אבל אתה יודע מה, ניתן לך מערוף. נניח שהסכום הוא לא 2-3 מיליון אלא רק 1.5-2 מיליון. אה רגע, זה הסכום שכתבת שראוי להשקיע במאמן. כלומר בלאט יעבוד פה בחינם.
מסינה כבר עניתי.
עכשיו תגיד את מי אתה מביא בסכום שציינת. זרקת פה אמירה שאתה בטוח שיש מאמנים ברמה הכי גבוהה באירופה שיבואו למכבי בסכום הזה, שנניח לצורך הויכוח ששווה להשקיע אותו? אז תגיד מי.

יש מספיק מאמנים באירופה שעדיפים על שוכני הביצה שלנו כאן, שכבר הוכח מה הם שווים ביבשת הגדולה. סתם שמות שעולים לי לראש - טרינקיירי, ראדוניץ, ספאחיה, קזלאוסקאס. או אם במקרה איטודיס, פסקואל, פראסוביץ או ברצוקאס יעזבו את הקבוצות שלהם...

יש לך אלטרנטיבה? שיבק? פרנקו? אדלשטיין? הדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 4:15 pm 
Hall of Famer

בתנאי התחרות שקיימים היום באירופה, ובהתחשב בזה שהיום נפתחים למאמנים האלה גם אופקים ב-NBA (ראה ספאחיה) ובאסיה (ראה קזלאוסקס), להערכתי אף אחד מהם לא ריאלי בסכומים שאתה מוכן להשקיע.
כך שגם לך אין אלטרנטיבה ריאלית.
אפילו לאלה שנורטון ציין, שהיו יכולים להיות מאמנים טובים באירופה, יש היום אפשרויות יותר טובות. פינץ' או ונטרפול, למשל - איזו סיבה יש להם לבוא בשכר שאתה מציע?
תעלה את הסכום, ונמשיך לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 4:34 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בתנאי התחרות שקיימים היום באירופה, ובהתחשב בזה שהיום נפתחים למאמנים האלה גם אופקים ב-NBA (ראה ספאחיה) ובאסיה (ראה קזלאוסקס), להערכתי אף אחד מהם לא ריאלי בסכומים שאתה מוכן להשקיע.
כך שגם לך אין אלטרנטיבה ריאלית.
אפילו לאלה שנורטון ציין, שהיו יכולים להיות מאמנים טובים באירופה, יש היום אפשרויות יותר טובות. פינץ' או ונטרפול, למשל - איזו סיבה יש להם לבוא בשכר שאתה מציע?
תעלה את הסכום, ונמשיך לדבר.

אף אחד מהרשימה שציינתי מלבד בלאט ואולי גם מסינה, לא הרוויח בעונה האחרונה אפילו מיליון דולר נטו. הבעיה איתם זה בכלל לא כסף אלא שאני לא רואה מי מהם מספיק מטורף כדי להגיע לזביבת העבודה של מכבי.
אגב, מה בדיוק אתה מציע לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 4:51 pm 
Hall of Famer

במצבך הנוכחי לדעתי אף מאמן צמרת לא יסכים לבוא בסכומים שאתה מציע. סכומים גדולים יותר לא ישאירו כסף לדברים אחרים. אין למכבי ברירות אלא לחפש מאמן שלא מהצמרת הגבוהה. יכול להיות מאמן יורוקאפ סביר ומעלה או מישהו שעבר ביורוליג ועשה שם דברים בעבר, גם אם לא נמצא ברשימת הנוצצים והמבריקים העכשויים וההיפים שכולם אוהבים להקריא (אבל לא אוהבים לשלם להם סכומים ריאליים...). אם ירושלים הביאו מישהו כמו פיאניג'אני גם מכבי יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:21 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
במצבך הנוכחי לדעתי אף מאמן צמרת לא יסכים לבוא בסכומים שאתה מציע. סכומים גדולים יותר לא ישאירו כסף לדברים אחרים. אין למכבי ברירות אלא לחפש מאמן שלא מהצמרת הגבוהה. יכול להיות מאמן יורוקאפ סביר ומעלה או מישהו שעבר ביורוליג ועשה שם דברים בעבר, גם אם לא נמצא ברשימת הנוצצים והמבריקים העכשויים וההיפים שכולם אוהבים להקריא (אבל לא אוהבים לשלם להם סכומים ריאליים...). אם ירושלים הביאו מישהו כמו פיאניג'אני גם מכבי יכולים.

תיארת בדיוק את בגאצקיס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:31 pm 
Junior

בגאצקיס זה לא דגם מוכן מהמפעל שדומיו חייבים להיכשל כמוהו.
בכלל, אתה יורה פה כל מיני הצהרות שאין ממש מאחוריהן (למסינה נמאס לחכות לתפקיד מאמן ראשי בNBA למשל. מהיכן המידע?),
אבל מה שהכי מוזר כאן זה שאתה קודם כל נותן רשימת שמות של מאמנים מצויינים, בהמשך טוען שאף מאמן טוב לא יגיע למכבי בגלל התנהלות ההנהלה, ואז שואל את ראי מה הפתרון שלו ומה הוא מציע לעשות במקום הרעיונות שלך, שכאמור אינם רעיונות כלל, אלא סתם ניים דרופינג מעורב עם הוצאת תסכול על ההנהלה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:48 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:
בגאצקיס זה לא דגם מוכן מהמפעל שדומיו חייבים להיכשל כמוהו.
בכלל, אתה יורה פה כל מיני הצהרות שאין ממש מאחוריהן (למסינה נמאס לחכות לתפקיד מאמן ראשי בNBA למשל. מהיכן המידע?),
אבל מה שהכי מוזר כאן זה שאתה קודם כל נותן רשימת שמות של מאמנים מצויינים, בהמשך טוען שאף מאמן טוב לא יגיע למכבי בגלל התנהלות ההנהלה, ואז שואל את ראי מה הפתרון שלו ומה הוא מציע לעשות במקום הרעיונות שלך, שכאמור אינם רעיונות כלל, אלא סתם ניים דרופינג מעורב עם הוצאת תסכול על ההנהלה.

אני בוודאי חושב שההנהלה צריכה לעשות כל מאמץ - גם אם זה בעלות כבדה מאוד - להביא מאמן מהשורה הראשונה. אני פשוט חושש שמאמנים לא ירצו לבוא לקן הצרעות של מכבי אבל מקווה ששכר גבוה יותר ישכנע אחד מהם להגיע לכאן. מבחינתי הדבר הכי חשוב במאמן שיגיע מעבר לרמה המקצועית שלו היא שיהיה מדובר באוטוריטה שלא ממש סופר את הנהלת מכבי ולא קם כל בוקר ואומר לבעלי מכבי "תודה רבה שאני כאן".

להביא עוד מאמן כמו בגאצקיס או טבק זה הימור כמו ללכת לקזינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 6:16 pm 
Hall of Famer

אז הגדרת מה זה מבחינתך "עלות כבדה מאד". או יותר נכון כמה אתה מוכן להשקיע במה שאתה מכנה "מאמן ברמה הכי גבוהה באירופה שלא סופר את ההנהלה".
ולצערך הגדול זה לא מספיק.
אל תזרוק סתם ססמאות. בוא תגדיר מחדש "עלות כבדה מאד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 6:30 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אז הגדרת מה זה מבחינתך "עלות כבדה מאד". או יותר נכון כמה אתה מוכן להשקיע במה שאתה מכנה "מאמן ברמה הכי גבוהה באירופה שלא סופר את ההנהלה".
ולצערך הגדול זה לא מספיק.
אל תזרוק סתם ססמאות. בוא תגדיר מחדש "עלות כבדה מאד".

עלות כסדה מאוד זה 1.5-2 מיליון דולר נטו. אף אחד מהמאמנים ברשימה שלי מלבד בלאט לא מרוויח העונה סכום כזה ומרביתם אפילו לא קרובים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 6:52 pm 
Hall of Famer

אם הם חוזרים לאירופה (או האירופים שנשארים באירופה והם חופשיים ללכת), על כולם תהייה לך תחרות מצד קבוצות כנראה יותר עשירות ממך.
אם זו העלות שאתה מציע אני חושב שתיפול מהר לקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 6:58 pm 
Junior

הבעיה היא שההצעות שלך מקבילות ולכן אין צורך בעלות כזו. לפני שבכלל נכנסים לעובדה שאתה עדיין מדבר על סכומים היסטריים תמורת מאמן שממש לא מגיע עם "תעודת ביטוח". 3 מיליון דולר עלות מעסיק זה בערך 40% תקציב שחקנים+מאמנים לפי הצפי.

עכשיו לבעיה העיקרית ברעיון שלך - אני לא מאמין שאחד מהרשימה שלך יסכים גם להצעה של 1.5/2 נטו בלי לקבל אחריות בלעדית על הקבוצה, ואני מאמין שכמעט כל אחד מהם יסכים גם להצעה שתשווה את שכרו הנוכחי אם יתנו לו את האחריות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: