סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 12:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 25, 2017 6:54 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
רק לי נראה שג'ורדי התכוון להוספת קבוצות מאנגליה, גרמניה וצרפת ליורוקאפ ?
האם יתכן שפיק "קצת" שיבש את רוח הדברים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 25, 2017 8:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בשלב הראשון אולי. אבל ג'ורדי אמר בפירוש שכשהיורוליג יתרחב - זה סוג המקומות שהוא מתכוון לפנות אליהם. השווקים הגדולים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 28, 2017 12:36 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ציטוט:
ובהמשך לידיעה על ההודעה של פטרוצ'י, שימו לב לזה.
פטרוצ'י אמר עוד משהו מעניין: הוא אמר שמוסכם בין האיגוד ומנהלת הליגה האיטלקית שפרט לשיריון של מילאנו ליורוליג, לא יהיה עוד שיריון. לא ליורוקאפ ולא לצ'מפיונס. המקומות לקבוצות האיטלקיות נתונות להחלטה של מנהלת הליגה איזה גביע יותר חשוב, ולתוצאות בליגה.

ובהמשך לזה, מנהלת הליגה האיטלקית הצביעה אתמול, וכצפוי החליטה שמבחינתה היורוקאפ יותר חשוב מהצ'מפיונס. כלומר המדורגות הגבוהות יותר ילכו ליורוקאפ.
כרגע שמורים לקבוצות האיטלקיות שני מקומות ביורוקאפ, הן עומדות לפנות ליורוליג ולהיכנס איתו למו"מ על מקום נוסף.
בצ'מפיונס יש לאיטליה שלושה מקומות.

זוכרים את זה?
אז מתברר שלא כל כך מהר, יש גם קבוצות שמעדיפות להישאר בצ'מפיונס.

תזכורת: כרגע יחד עם מילאנו משחקות בחצי גמר הפלייאוף טרנטו, ונציה ואוולינו. החלטת מנהלת הליגה האיטלקית נותנת לשתי הראשונות את המקומות ביורוקאפ, ולשלושת הבאות את המקום בצ'מפיוס.
אבל מתברר שרוב הקבוצות ששיחקו בצ'מפיונס בשנה שעברה רוצות להישאר שם, ושתיים מתוך השלוש שהזכרתי - ונציה ואוולינו - ויתרו על היורוקאפ ובחרו להישאר בצ'מפיונס. כך גם ססארי שסיימה חמישית.
למנהלת הליגה האיטלקית כנראה נמאס, והיא הודעה כבר עכשיו: טרנטו ורג'ו אמיליה, שסיימה שישית את הליגה, ישחקו ביורוקאפ. אוולינו, ונציה וססארי ישחק בצ'מפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 28, 2017 7:58 am 
Hall of Famer

מה יכול לגרום למוח תבוני להעדיף את הפיב"א קאפ על היולב קאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 28, 2017 8:01 am 
Sophomore

אותו מוח תבוני שגורם לקבוצות להעדיף לוותר על התענוג של להשתתף ביורוקאפ שנה אחר שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 1:14 am 
Hall of Famer

והיום מתברר שגם המוח התבוני של הקבוצות היווניות מביא אותן לפיב"א... משהו מסריח בממלכת ג'ורדי.
הקבוצות היווניות שמתחת לשתי הגדולות - אאק, אריס ופאוק - הודיעו רשמית על הליכה לצ'מפיונס בעונה הבאה, בלי סנקציות ובלי בצלם.

עוד משהו שקורה הוא שקבוצות מתחתיות של ליגות מריחות כנראה שאפשר לעוט על מה שנשאר - טורינו (מקום 11 באיטליה...) הודיעה שתבקש ויילד קארד ליורוקאפ. הגדילה לעשות לימוז' (מקום 10 בצרפת...), שהודיעה רשמית שהיורוליג ביקש ממנה לגשת לויילד קארד ליורוליג, ושהם "שוקלים את הבקשה", לא פחות ולא יותר! נראה לי הזוי.

בנוסף, היורוליג סופג התקפה חריפה מנשיא בשיקטאש, מי שהייתה אמורה להיות ביורוקאפ. אם שואלים אותו - אין מצב.
"אני נגד היורוליג. אגיד את זה ישירות - זה ארגון של שוד. אני נגד לשלוח קבוצות טורקיות אליהם.יש איזו חברה ספרדית שעשתה יוזמה פיננסית שקוראים לה יורוליג. נתנו מניות מיעוט לקבוצות. ומי מחזיק את מניות הרוב? החברה הספרדית. ויש להם ספונסרים טורקיים, תשעה ספונסרים שונים. והם אומרים - אם תתנו לנו כסף, ניתן לדרושפאקה לשחק השנה. שנה אחרי זה - עוד כסף בבקשה... למי שייכות זכויות השידור? לחברה. מי מקבל את כספי הספונסרים? החברה. ומי משלם את הוצאות הנסיעה ושאר ההוצאות? הקבוצות! זה לא ארגון כמו הצ'מפיונס ליג בכדורגל או הליגה האירופית בכדורגל, אין מזה באמת הכנסה. רק החברה הזו עושה מזה כסף."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 1:54 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
והיום מתברר שגם המוח התבוני של הקבוצות היווניות מביא אותן לפיב"א... משהו מסריח בממלכת ג'ורדי.
הקבוצות היווניות שמתחת לשתי הגדולות - אאק, אריס ופאוק - הודיעו רשמית על הליכה לצ'מפיונס בעונה הבאה, בלי סנקציות ובלי בצלם.

עוד משהו שקורה הוא שקבוצות מתחתיות של ליגות מריחות כנראה שאפשר לעוט על מה שנשאר - טורינו (מקום 11 באיטליה...) הודיעה שתבקש ויילד קארד ליורוקאפ. הגדילה לעשות לימוז' (מקום 10 בצרפת...), שהודיעה רשמית שהיורוליג ביקש ממנה לגשת לויילד קארד ליורוליג, ושהם "שוקלים את הבקשה", לא פחות ולא יותר! נראה לי הזוי.

בנוסף, היורוליג סופג התקפה חריפה מנשיא בשיקטאש, מי שהייתה אמורה להיות ביורוקאפ. אם שואלים אותו - אין מצב.
"אני נגד היורוליג. אגיד את זה ישירות - זה ארגון של שוד. אני נגד לשלוח קבוצות טורקיות אליהם.יש איזו חברה ספרדית שעשתה יוזמה פיננסית שקוראים לה יורוליג. נתנו מניות מיעוט לקבוצות. ומי מחזיק את מניות הרוב? החברה הספרדית. ויש להם ספונסרים טורקיים, תשעה ספונסרים שונים. והם אומרים - אם תתנו לנו כסף, ניתן לדרושפאקה לשחק השנה. שנה אחרי זה - עוד כסף בבקשה... למי שייכות זכויות השידור? לחברה. מי מקבל את כספי הספונסרים? החברה. ומי משלם את הוצאות הנסיעה ושאר ההוצאות? הקבוצות! זה לא ארגון כמו הצ'מפיונס ליג בכדורגל או הליגה האירופית בכדורגל, אין מזה באמת הכנסה. רק החברה הזו עושה מזה כסף."

שמישהו ישלח לנשיא בשיקטאש את הפוסט שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 8:19 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
הגדילה לעשות לימוז' (מקום 10 בצרפת...), שהודיעה רשמית שהיורוליג ביקש ממנה לגשת לויילד קארד ליורוליג, ושהם "שוקלים את הבקשה", לא פחות ולא יותר! נראה לי הזוי.

ליורוקאפ, לא ליורוליג
http://www.eurohoops.net/en/eurocup/457070/limoges-announced-run-eurocup-wildcard/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:05 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

מקווה שעוד ליגות ועוד קבוצות ילכו גם הן בכיוון הזה, חשוב שגם הרוסיות שנשארו מחוץ ליורוליג יעברו גם הן וישאירו את היורוקאפ עם הספרדיות בלבד.
שהמשורינות למיניהן ישחקו עם עצמן עד אינסוף הרושם שלי מהאלופות השנה הוא שיש שם פוטנציאל אפילו כשמדובר באירגון כושל כמו פיבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:08 am 
Junior

הולך להיות עוצמתי היורוקאפ בשנה הבאה.
מחכה כבר לסיפורי הגבורה של הדוקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:19 am 
Junior

em28 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
הגדילה לעשות לימוז' (מקום 10 בצרפת...), שהודיעה רשמית שהיורוליג ביקש ממנה לגשת לויילד קארד ליורוליג, ושהם "שוקלים את הבקשה", לא פחות ולא יותר! נראה לי הזוי.

ליורוקאפ, לא ליורוליג
http://www.eurohoops.net/en/eurocup/457070/limoges-announced-run-eurocup-wildcard/

בלאקיפ מדובר על היורוליג:
https://m.lequipe.fr/Basket/Actualites/ ... gle.co.il/

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:22 am 
Sophomore

נכון לרגע זה קיים סיכוי מסויים שהיורוקאפ יהפוך למפעל הדרג השלישי באירופה.
מקווה מאוד שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 12:28 pm 
מנהל פורום

באיחור קל: לגמר הליגה הבריטית (מוכרע במשחק אחד) הגיעו 15 אלף איש לO2. לגמר הגביע הגיעו 9 אלף.
אני חושב שביורוליג יכולים להיות מעודדים מכמות צופים כזו.

לדעתי מה שמציל כרגע את היורוקאפ אלו הליגות שמקבלות כרטיס ליורוליג. רק חסר להם לתת כרטיס לליגה הטורקית והם מחסלים פחות או יותר את השאיפות של פיבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 12:41 pm 
Hall of Famer

לא מסכים (לקטע האחרון). לדעתי בסופו של דבר הכל עניין של כסף. נראה על פניו כאילו הפעם דווקא פיב"א עמדה בהבטחותיה, והיורוליג (בכל הקשור ליורוקאפ) לא. אם זה היה אחרת, הקבוצות היו חוזרות ליורוקאפ גם בלי הבטחה של מקום לליגה.
פיב"א גם מגדילה את הפרסים לאלה שמתקדמים לשלבים האחרונים על חשבון התשלום על השתתפות, והקבוצות האלה רואות את עצמן אמורות לעבור את אלופות צ'כיה ובלגיה ובטח הונגריה או סלובקיה.
שים לב שרוב הקבוצות שעליהן מדובר הלכו לצ'מפיונס בשנה שעברה מתוך כפייה, לפחות חלקן הגדול רצה לשחק אצל ג'ורדי. היום הם הולכים לצ'מפיונס מרצונן החופשי, כנראה הם הופתעו לטובה (או הופתעו מג'ורדי לרעה). יכול להיות שגם העובדה שג'ורדי לא נלחם עבורן ולא הגן עליהן בשנה שעברה, אחרי שהבטיח הרים וגבעות, שכנעה אותן שאין להן על מי לבנות אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 12:58 pm 
Sophomore

אני מסכים עם ראי. צריך גם לזכור פרט מאוד חשוב, היורוקאפ והיורוליג הפכו למפעלים נפרדים כמעט לחלוטין. אמנם הזוכה ביורוקאפ מעפילה ליורוליג, אך גם אז מדובר בשנה אחת בלבד, וכפי שצוין, זו אך ורק הזוכה ולא אף אחת מלבדה.
נוסיף לכך את העובדה שכבר אין נשירה של קבוצות יורוליג ליורוקאפ אחרי שלב אחד, ונקבל ליגה נפרדת כמעט לחלוטין.

במצב כזה, מה שמכריע חייב להיות איך המפעל עומד בזכות עצמו. מה הוא מספק לך כקבוצה. כי כשער מעבר הוא הפסיק להיות רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 2:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק להעיר שאאל"ט הנשירה של קבוצות מהיורוליג ליורוקאפ היתה עניין זמני למדי, וזה שהזוכה ביורוקאפ מגיעה ליורוליג לשנה אחת בלבד זה משהו שקיים מאז ומעולם (היה תקף גם בזכייה של הפועל ביול"ב ולמיטב זכרוני ריטאס היתה הדגמה חיה לחוק הזה בזכות השיריון של ז'לגיריס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 3:42 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
רק להעיר שאאל"ט הנשירה של קבוצות מהיורוליג ליורוקאפ היתה עניין זמני למדי, וזה שהזוכה ביורוקאפ מגיעה ליורוליג לשנה אחת בלבד זה משהו שקיים מאז ומעולם (היה תקף גם בזכייה של הפועל ביול"ב ולמיטב זכרוני ריטאס היתה הדגמה חיה לחוק הזה בזכות השיריון של ז'לגיריס).

רק שכחת עוד פרט קטן, הקטינו את היורוליג ל16 קבוצות. מועדון אליטה פר אקסלנס. מה שאומר פחות כרטיסים שמתפנים לקבוצות להשתתף, ויותר קבוצות שמרגישות מרומות ומנוצלות. מה שמדגיש את האובסוליטיות של מפעל היורוקאפ כדרך להגיע ליורוליג.
שלא נשכח שפעם (לפני שנה שנתיים) ליורוליג שכלל 32 קבוצות היו גם סיבובי מוקדמות. אפילו ירושלים וגליל השתתפו שם והיה להם סיכוי לגיטימי להשתתף מקצועית לחלוטין ביורוליג (למרות טענת אורי אלון שהוא אינו מקבל את ההזדמנויות הללו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 4:22 pm 
Hall of Famer

אבל מצב הגישה ליורוליג היה זהה בשנה שעברה, ובכל זאת הקבוצות רצו יורוקאפ. פיב"א הייתה צריכה לכוון להן (ו/או לאיגודים שלהן) אקדחים לראש כדי להכריח אותן לשחק אצלה.
השנה מצב היורוליג לא השתנה, ואותן קבוצות שבשנה שעברה היו צריכים לכופף להן את היד כדי שישחקו בפיב"א - רוצות השנה את פיב"א בלי איומים ובלי כלום. אז מה כן השתנה? ההשערה שלי היא שפיב"א הצליחה לעמוד בהבטחותיה לקבוצות, ועוד הבטיחה לשנה הבאה גמול גדול יותר לשלבים המתקדמים; בזמן שהיורוקאפ איכזב. לא מבחינת המעבר ליורוליג, זה היה די חסום גם בשנה שעברה; אבל כנראה מבחינת גמול, הכנסות מול הוצאות. בנוסף, הקבוצות ראו בשנה שעברה, דרך כל סאגת הסנקציות שאין מי שיגן עליהן מצד ג'ורדי כשצריך אותו, ושג'ורדי שהבטיח הגנה ומלחמה לא עומד במילתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 8:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן כתב:
ראובן כתב:

רק שכחת עוד פרט קטן, הקטינו את היורוליג ל16 קבוצות. מועדון אליטה פר אקסלנס. מה שאומר פחות כרטיסים שמתפנים לקבוצות להשתתף, ויותר קבוצות שמרגישות מרומות ומנוצלות. מה שמדגיש את האובסוליטיות של מפעל היורוקאפ כדרך להגיע ליורוליג.
שלא נשכח שפעם (לפני שנה שנתיים) ליורוליג שכלל 32 קבוצות היו גם סיבובי מוקדמות. אפילו ירושלים וגליל השתתפו שם והיה להם סיכוי לגיטימי להשתתף מקצועית לחלוטין ביורוליג (למרות טענת אורי אלון שהוא אינו מקבל את ההזדמנויות הללו).

כמובן, אין ספק שהמצב הורע משמעותית, אבל בשני האספקטים שציינת לאו דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:07 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
נכון לרגע זה קיים סיכוי מסויים שהיורוקאפ יהפוך למפעל הדרג השלישי באירופה.
מקווה מאוד שזה יקרה.

כמובן שאין שום סיכוי שזה יקרה, אבל תמיד מותר לך לקוות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:16 pm 
Hall of Famer

כרגיל דברים יפלו בעיקר על הקבוצות הספרדיות והרוסיות, וגם על הטורקיות פליטות היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 31, 2017 11:50 pm 
Hall of Famer

בלי ציניות,אורי אלון יוכל להגיע מהר יותר עם קטמון לצ'מפיונס מאשr עם הפועל ירושלים ליורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 12:05 am 
Hall of Famer

בינתיים נאנטר הצרפתית, מחזיקת היורופקאפ של פיב"א, הודיעה שתבקש מקום ביורוקאפ של ג'ורדי.
כזכור, הצ'מפיונס הודיעו לפני כמה שבועות שמחזיקת היורופקאפ לא תקבל מקום בצ'מפיונס. נאנטר היא מחזיקת היורופקאפ, היא גם מחזיקת הגביע הצרפתי וסיימה שלישית את העונה הרגילה בליגה - אבל עפה ברבע גמר הפלייאוף, מה שהיה שולח אותה בצ'מפיונס רק למוקדמות. את זה הם לא אהבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 9:36 pm 
Hall of Famer

נשיא גלטסראי מבהיר - בכוונת הקבוצה לשחק ביורוקאפ בשנה הבאה. הוא גם הצהיר שתקציב הקבוצה יהיה 4-5 מיליון יורו בלבד.
"השנה הצלחנו לגייס 10 מיליון יורו כי שיחקנו ביורוליג. בעונה הבאה נשחק ביורוקאפ והתקציב יהיה 4-5 מיליון. כבר זכינו ביורוקאפ לפני שנה עם כזה תקציב. אין לנו את הלוקסוס להוציא 25-30 מיליון יורו כמו חלק מהיריבות שלנו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 03, 2017 9:50 pm 
Hall of Famer

לא נשמע סביר שהם זכו ביורוקאפ עם תקציב כזה
זוכר שהיה להם סגל יחסית עמוק ועם שמות מוכרים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], קרטמן ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: