סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
"לידי וואלה! ספורט הגיעו השמות המרכזיים שהצהובים סימנו"

קרי , בכדי לרצות מעט את האוהדים הזועמים , מכבי העבירו רשימה בכדי להרגיע את הגזרה בינתיים ...

עם זה אני דווקא לא בהכרח מסכים, לפחות מבחינת שמות, מכבי בשתי העונות האחרונות הביאה שמות שנשמעו בקיץ מרשימים מאוד. כמובן שבסוף יצא מכל השמות האלו פח זבל אחד גדול, אבל כשמכבי הביאה שמות כמו רוצ'סטי, פארמר, פאבארני ואמבקווה לפני שנתיים, ובטח ובטח כשהיא הביא שמות כמו גאודלוק, מילר וצירבס (ואפילו ראד) השנה, הם נתפסו כהחתמות בהחלט מכובדות וראויות והם בהחלט גרמו להרבה אוהדים ופרשנים לחשוב שההנהלה פותחת את הכיס כדי להביא שחקנים ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 8:23 am 
Sophomore

עכשיו כבר ב ONE אומרים אנשים ממכבי שאם הם זוכים באליפות אז "סבירות גבוהה ששיבק ימשיך כמאמן הקבוצה". לצערי, זו פעם ראשונה שאני אעודד את יריבות מכבי בפיינל פור.

במכבי כנראה לא מבינים שכמה משחקים או אפילו חודש טוב לא מעידים על כלום ולראיה החודש הראשון של רמי הדר בקבוצה. אינדיקציה הרבה יותק טובה לגבי שיבק היא ההיסטוריה העגומה שלו כמאמן. הם גם לא מבינים שהסגל הנוכחי של הרצליה היה חוטף סוויפ גם מקרית גת. דבר נוסף הוא שסוג הכדורסל שמכבי שיחקה נגד הרצליה - ריצה בכל מחיר ובלי משחק פנים - נחמד אולי לליגה נגד קבוצות חלשות אבל לא רלוונטי בשיט ליורוליג. כנראה שהם יבינו את זה בנובמבר-דצמבר אז יתחילו בחיפושים אחרי מאמן חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 8:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
עכשיו כבר ב ONE אומרים אנשים ממכבי שאם הם זוכים באליפות אז "סבירות גבוהה ששיבק ימשיך כמאמן הקבוצה". לצערי, זו פעם ראשונה שאני אעודד את יריבות מכבי בפיינל פור.

במכבי כנראה לא מבינים שכמה משחקים או אפילו חודש טוב לא מעידים על כלום ולראיה החודש הראשון של רמי הדר בקבוצה. אינדיקציה הרבה יותק טובה לגבי שיבק היא ההיסטוריה העגומה שלו כמאמן. הם גם לא מבינים שהסגל הנוכחי של הרצליה היה חוטף סוויפ גם מקרית גת. דבר נוסף הוא שסוג הכדורסל שמכבי שיחקה נגד הרצליה - ריצה בכל מחיר ובלי משחק פנים - נחמד אולי לליגה נגד קבוצות חלשות אבל לא רלוונטי בשיט ליורוליג. כנראה שהם יבינו את זה בנובמבר-דצמבר אז יתחילו בחיפושים אחרי מאמן חדש.

גם אני. אם י-ם עולה לגמר אני ארצה שמכבי תנצח אבל אין לי בעיה שכל קבוצה אחרת תזכה באליפות.
מכבי מסרבים ללמוד מתקדים רמי הדר שלמרות חודש אחד מוצלח (שכלל את הניצחונות על פנר, אול' וקובאן) הוכיח בהמשך שאין לו את זה.
אם הם חושבים שדין ניצחון בסדרה על הרצליה החבולה הוא כדין הצלחה בעונת יורוליג ארוכה אז מגיע להם להמשיך להיכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 11:02 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:

100 +
ובדיוק מה שאמרתי - אם שיבק לוקח אליפות הוא ימשיך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 11:19 am 
Sophomore

קשקוש של one ומשום מה כולם בוחרים לבלוע את זה.
שיבק הוא לא שם שימכור מינויים. בזה נגמר הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 11:34 am 
Sophomore

guyancho כתב:
קשקוש של one ומשום מה כולם בוחרים לבלוע את זה.
שיבק הוא לא שם שימכור מינויים. בזה נגמר הסיפור.

מצד שני הוא זול (מאוד) ויחיה עם כל הנחתה ששמעון ופדרמן יפילו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 12:02 pm 
Sophomore

אבל שוב, זה לא ימכור מינויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 2:55 pm 
Hall of Famer

ימכרו לקהל איזה קישקוש שהחליטו להמשיך עם שיבק ש"התחבר לרוח המועדון" , ובחיסכון התקציבי עליו ( אל מול הבאת אותו מאמן טופ אירופי המדובר כה רבות ... ) ישקיעו בסגל שחקנים איכותי .
טיפוסי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 2:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האמת שאני מאמין למזרחי ופדרמן כשהם אומרים שהחליטו לקחת פאוזה מלנסות ולשחק בGM. אני סקפטי אבל לגבי האם הם מודעים לכך שהטרויקה לא מבינים מהחיים שלהם גם כן ואם תגיע להם ההבנה שחייבים להעיף את השלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 2:58 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
ימכרו לקהל איזה קישקוש שהחליטו להמשיך עם שיבק ש"התחבר לרוח המועדון" , ובחיסכון התקציבי עליו ( אל מול הבאת אותו מאמן טופ אירופי המדובר כה רבות ... ) ישקיעו בסגל שחקנים איכותי .
טיפוסי

בדיוק. האפשרות לחסוך איזה מיליון דולר על מאמן יחד עם האפשרות להמשיך ולשלוט בו יהיו קורצים מדי לבעלים בכדי לוותר על זה.
יספרו כבר איזה סיפור. יאמרו שהנה גם הגיע הרכז של צסק"א ועוד איזה שחקן שהיה כוכב איפה שהוא. יש לויזנטל כמה חודשים כדי לנסח את זה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 3:00 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
האמת שאני מאמין למזרחי ופדרמן כשהם אומרים שהחליטו לקחת פאוזה מלנסות ולשחק בGM. אני סקפטי אבל לגבי האם הם מודעים לכך שהטרויקה לא מבינים מהחיים שלהם גם כן ואם תגיע להם ההבנה שחייבים להעיף את השלושה.

אני מאמין שהם באמת ובתמים אולי רוצים לקחת צעד אחורה אבל האופי שלהם בתוספת דפוסי הניהול הרעים שלהם לא יאפשרו להם באמת לזוז הצידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 9:45 pm 
Freshman

לזוז הצידה זה לא הכל אגב. הם בעלים, ומטבע הדברים הם כן צריכים לקבל החלטות כלליות, למנות אנשי מקצוע, לגבש תרבות ניהול ולהתנהל נכון בזמני משבר.
הם פשוט צריכים ללכת, ומכיוון שאין לאף אחד באמת את הזכות לדרוש מהם את זה, צריך להביע אי נאמנות למה שהם מוכרים, ופשוט לא לחדש ולקנות מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 03, 2017 1:10 pm 
Junior

לא יודע כמה נחשפו לזה וכמה בכלל צופים בשידורי "כאן". השבוע ישודר תחקיר על התנהלויות מההווה והעבר של קברניטי המועדון, ובין היתר, התנהלותו של שמעון מזרחי בפרשות שונות (ביינום וכיו"ב) פדרמן ועוד.

היד שנענעה את העריסה, עומדת לעבור לטלטול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 03, 2017 4:39 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:
לזוז הצידה זה לא הכל אגב. הם בעלים, ומטבע הדברים הם כן צריכים לקבל החלטות כלליות, למנות אנשי מקצוע, לגבש תרבות ניהול ולהתנהל נכון בזמני משבר.
הם פשוט צריכים ללכת, ומכיוון שאין לאף אחד באמת את הזכות לדרוש מהם את זה, צריך להביע אי נאמנות למה שהם מוכרים, ופשוט לא לחדש ולקנות מנויים.

הלוואי, אבל בדיוק בשביל זה השקיעו עוד כסף במחלקת השיווק (או, ליתר דיוק, מחלקת ההונאה) והביאו את ויזנטל ולא שמו את הכסף במחלקה המקצועית, שברור לכולם ששם נמצאת הבעיה האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 03, 2017 7:23 pm 
Junior

arielbp כתב:
לא יודע כמה נחשפו לזה וכמה בכלל צופים בשידורי "כאן". השבוע ישודר תחקיר על התנהלויות מההווה והעבר של קברניטי המועדון, ובין היתר, התנהלותו של שמעון מזרחי בפרשות שונות (ביינום וכיו"ב) פדרמן ועוד.

היד שנענעה את העריסה, עומדת לעבור לטלטול?

אם כבר, זה סימן מובהק לעצמאות ולניגוד של התאגיד מרשות השידור.
אשמח ללינק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 2:40 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
טיפוסי

אגב, לדעתי אין תקדים בספורט העולמי של מאמן שלא עשה כלום בקריירה שלו עד גיל 60 ופתאום בגיל הזה התברר כהברקה והפך למאמן גדול. מאחר שהדבר הזה מעולם לא קרה, איזו סיבה שבעולם יש שזה יקרה דווקא עם שיבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 2:49 pm 
Junior

לא נראה לי שיש מישהו שטוען שזה יקרה. שיבק מתאים כמו כפפה למה שמכבי מחפשת במאמן: עולה גרושים ויהיה כל כך אסיר תודה להנהלה שנתנו לו לאמן את הקבוצה, שהוא לא יעיז לבקר אותם בפומבי או לבוא אליהם בדרישות מוגזמות, כמו לבחור את השחקנים שישחקו אצלו, או משהו שערורייתי מעין זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 6:05 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
shmueliki כתב:
טיפוסי

אגב, לדעתי אין תקדים בספורט העולמי של מאמן שלא עשה כלום בקריירה שלו עד גיל 60 ופתאום בגיל הזה התברר כהברקה והפך למאמן גדול. מאחר שהדבר הזה מעולם לא קרה, איזו סיבה שבעולם יש שזה יקרה דווקא עם שיבק?

אני חושב שמכבי כרגע קונה בשתי ידיים גם מאמן בינוני שיחזיר אותה לימים האפורים של שנות ה-90 שבהם היא הייתה קבוצת יורוליג סבירה ושליטה די בלעדית בליגה הישראלית, זה עדיין שדרוג משמעותי על מה שקורה היום (בכלל לא בטוח ששיבק יכול להביא אפילו את זה, אני פשוט מעריך שכרגע ראשי מכבי יהיו מוכנים להסתפק בהרבה פחות ממה שהם רצו לפני שנתיים-שלוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 7:11 pm 
Hall of Famer

בדיוק כמו שהביאו את מולי קצורין שעשה עבודה סבירה בסה"כ אחרי אדלר וקנטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 7:14 pm 
Sophomore

נורטון כתב:

תבדוק כמה מנויים היו אז בהיכל ותגלה שבמקרה הטוב היו 4000-5000 כאלה. מספר כזה, יחד עם הכנסות נמוכות מספונסרים, מרסקות רת מכבי מבחינה תקציבית למקומות רעים מאוד סהם תהיה בשר התותחים של היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 8:09 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

לא בדיוק. המעמד של קצורין ב-93' היה גבוה מזה של שיבק בימינו כזכור לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2017 9:34 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
נורטון כתב:

לא בדיוק. המעמד של קצורין ב-93' היה גבוה מזה של שיבק בימינו כזכור לי

ברור קצורין היה נחשב לכוכב עולה באימון והיה מאמן צעיר עם מה שנראה כפוטנציאל גדול. שיבק עם קריירה מקרטעת בת 30 שנה ואין סיבב שדווקא עכשיו יצא ממנו משהו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 1:38 pm 
Hall of Famer

שיבק לא יאמן את מכבי צאו מהסרט הזה.
על פי מעריב מכבי מתלבטת את מי לשחרר בקיץ.יוגב שהוא שחקן חופשי או מקל שפחות מוערך בהנהלה אבל יושב עלחוזה של 650k לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 1:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מהמר שאוחיון יהיה זה שילך, בגלל עניין החוזה. אם ימצאו למקל קבוצה שתיקח את החוזה שלו - ילך הוא, אבל זה מאד מאד מאד לא סביר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 5:05 pm 
Sophomore

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 43876.html

ציטוט:
במכתב רשמי שיצא היום למנויים של מכבי תל אביב, הנהלת הקבוצה מספרת על מספר שינויים החל מהעונה הבאה. היו"ר הנצחי של הצהובים מספר במכתב כי החל מהעונה הבאה, ולאחר 48 שנה, הוא לא יישב יותר על הכיסא המפורסם לצד הספסל ויעבור ליציע.

עוד מצוין במכתב כי מכבי מוזילה את מחירי המנויים ב-10%. שינוי נוסף הוא הורדת הגוש המעודד מהיציע לאולם, ואיחוד ארגוני האוהדים גייט 7 וגייט 11. שינוי משמעותי נוסף הוא העובדה שהמאמן יהיה הסמכות המקצועית העליונה והוא יקבע את סגל השחקנים יחד עם המנהל המקצועי.

לאורך העונה רוויית הכישלונות של מכבי תל אביב, במהלכה עמדו על הקווים לא פחות מחמישה מאמנים, הקהל הצהוב הגביר את המחאה כנגד ההנהלה, כששיאה הגיעה בהקמת "המטה להצלת מכבי מעצמה".

המטה דרש שינויים מרחיקי לכת בהתנהלות הקבוצה על מנת לרכוש מנוי גם בעונה הבאה. כעת נותר לראות האם הרפורמות המתוכננות ישכנעו את האוהדים לתמוך בהמוניהם בקבוצה גם ב-2017/18 ולגדוש את יציעי ההיכל.

עזבו רגע צחוקים בצד , המחאה ואי ההגעה של אוהדי מכבי להיכל , עשתה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: