סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל חולון 2017/2018
הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 9:47 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
לא מת על דן שמיר, והתסכול של אוהדי חולון בוודאי מובן (ואף נעים לצפייה) אבל כשבאים לשפוט מאמן צריך להודות שהיתה לו עונה טובה מאוד. הקבוצה שלו היתה הכי טובה בליגה, שלא לומר היחידה ששיחקה כדורסל טוב. ממה שאני ראיתי, ההפסד בסדרה לחיפה היה בעיקר שילוב של קריסה אישית של שחקני מפתח בחולון (בעיקר בל ואטקינס) וכדורסל קרוב למושלם שחיפה שיחקה...

לא היתה שום קריסה.
יותר מזה הנורות האדומות דלקו כבר זמן רב לפני הפלייאוף, אני ואחרים כתבנו על זה.
את הסדרה הזו הפסדנו הגנתית. ובעיקר זה היה הפסד של מאמן שבמשך סדרה שלמה לא ידע לבצע התאמות מול מאמן שמשתכר אולי רבע ממנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 10:00 am 
Hall of Famer

דייסון כתב:
3. קרדיט מוגזם להרוש בסדרה הזו.

אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד - מה האלטרנטיבה...? זוכרים שיש חוק רוסי? מי היה אמור לשחק יותר אצל חולון? גוני? צוברוביץ' המזעזע? הובר הילד הבינוני או יאנגר המזדקן הגמור ? אפשר לחשוב איזה חלופות היו לחולון העונה לשלומי הרוש.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 10:30 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
דייסון כתב:
3. קרדיט מוגזם להרוש בסדרה הזו.

אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד - מה האלטרנטיבה...? זוכרים שיש חוק רוסי? מי היה אמור לשחק יותר אצל חולון? גוני? צוברוביץ' המזעזע? הובר הילד הבינוני או יאנגר המזדקן הגמור ? אפשר לחשוב איזה חלופות היו לחולון העונה לשלומי הרוש.

יונתן מור והובר. הרוש בסדרה הזו הרג אותנו בהגנה.

דבר נוסף:
עם חסין סיימנו בזמנו במקום ה-3 ורצינו להתאבד.
עם שמיר אנחנו משחקים כדורסל אטרקטיבי, שוטף ומהנה.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 11:30 am 
Junior

יש לי תחושה שאוהדי חולון שהם פרו דן שמיר עוד נמצאים קצת במנטליות של ״תודה לאל שעוד עונה נשארנו בליגה״ כפי שהיה בשנה שעברה, ולא כקבוצת צמרת כמו שהיא צריכה לשאוף להיות. חולון הגיע מדורגת ובעלת פרווילגיות מקסימליות למאבק על כניסה לפליאוף והובסה ללא תנאי על ידי הקבוצה החלשה ביותר. מי ששופט את חולון לטובה ומציג את המקום הראשון כהצלחה וכדוגמא לעונה טובה חייב להיות הוגן ולהתייחס לחיפה כקבוצה הכי גרועה שנכנסה לפלייאוף, ואנחנו יודעים שלא כך הדבר. בשורה התחתונה דן שמיר לא ניהל את המשאבים שלו בצורה נכונה במאני טיים, לא הגיע מוכן לסדרה ולא הצליח למצוא שום פתרון לכשכבר התגלגלה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 11:35 am 
Junior

עם חסין הפסדנו 1:3 לקבוצה במקום ה-6 שסיימה עם אותו מספר נקודות כמונו והיו לנו בעיות מאצ' אפ איתה לאורך כל אותה העונה.
דרך אגב, בסדרה אז נראינו קצת יותר טוב מהסדרה מול חיפה, יכלנו לגנוב את משחק 2 (לא קרה בעיקר בגלל שטויות של טיילור) ומשחק 4 נראה פלוס מינוס אותו דבר בשתי הסדרות.

הכדורסל שלנו בסדרה הזו היה נורא גם התקפית, שיחקנו מול קבוצה ששמרה חילופים 40 דקות וכמעט אף פעם לא ידענו לנצל מיס מאצ'ים ושיחקו כדורסל סוליסטי. הכדורסל השוטף היה בצד השני.

חסין לא מאמן אבל דן שמיר כשל בגדול בסדרה הזו ולכן גם במבחן התוצאה לגבי העונה. זה פשוט היה נוק אאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 11:38 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
יש לי תחושה שאוהדי חולון שהם פרו דן שמיר עוד נמצאים קצת במנטליות של ״תודה לאל שעוד עונה נשארנו בליגה״ כפי שהיה בשנה שעברה, ולא כקבוצת צמרת כמו שהיא צריכה לשאוף להיות. חולון הגיע מדורגת ובעלת פרווילגיות מקסימליות למאבק על כניסה לפליאוף והובסה ללא תנאי על ידי הקבוצה החלשה ביותר. מי ששופט את חולון לטובה ומציג את המקום הראשון כהצלחה וכדוגמא לעונה טובה חייב להיות הוגן ולהתייחס לחיפה כקבוצה הכי גרועה שנכנסה לפלייאוף, ואנחנו יודעים שלא כך הדבר. בשורה התחתונה דן שמיר לא ניהל את המשאבים שלו בצורה נכונה במאני טיים, לא הגיע מוכן לסדרה ולא הצליח למצוא שום פתרון לכשכבר התגלגלה.

כשיהיה לי תקציב כמו של ירושלים, אני אוכל לבוא בדרישות למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 11:54 am 
Sophomore

לאומית כתב:
עונה נהדרת וכו'.
בוא לא נרמה את עצמנו. חלק מהקבוצות התרכזו באירופה, חלק פשוט שמו זין על הליגה.

עכשיו שמעו קטע. החיים עניין של פיקים בסוף בכל תחומי חיינו אנחנו עומדים למבחן. למדת באוניברסיטה, 20 אחוז מהציון הסופי הוא עבודות, בכולן קיבלת 90 ו-100, הגיע המבחן וקיבלת 50. מה המסקנה ? נכשלת.

האמת שבמצב כזה קיבלתי 56-60 ואני עובר...

שמע, נכון שהשורה התחתונה היא מתחת לציפיות, בטח אלה שנבנו כשהעונה התקדמה (במשחקי ההכנה אנשים ציפו למאבקי הישרדות...) אבל יש דברים שאי אפשר לקחת ממנו-
במגבלות התקציב, בנה קבוצה מעולה ומחויבת, שאני בתור אוהד ממש נהניתי לבוא ולראות כל שבוע.
מבחינתי אני מעדיף את המצב הזה מלסבול במהלך העונה, לעבור סדרה אחת וליפול בחצי

כמה חבל שקרית גת הפסידה לאילת...אני מאמין שבסדרה מול ראשון הדברים היו נראים אחרת לחלוטין עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 11:58 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:

לא חושב שבאמת חיפה הקבוצה החלשה ביותר, בטח לא בכושר הקליעה שאליו היא הגיעה בסדרה הזאת (50% בשלושת המשחקים האחרונים, כשחלק לא קטן מזה זריקות קשות של סוף שעון).
לצורך העניין הייתי מעדיף (כן, גם לפני שהסדרה התחילה) לקבל את ראשון, נהריה או הרצליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 12:01 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

לא חושב שבאמת חיפה הקבוצה החלשה ביותר, בטח לא בכושר הקליעה שאליו היא הגיעה בסדרה הזאת (50% בשלושת המשחקים האחרונים, כשחלק לא קטן מזה זריקות קשות של סוף שעון).
לצורך העניין הייתי מעדיף (כן, גם לפני שהסדרה התחילה) לקבל את ראשון, נהריה או הרצליה...

נהריה היית חוטף סוויפ עם ממוצע של 15 הפרש למשחק...הם טובים מחיפה בעיני ופרומו לכך ראינו נגדם בליגה.
ראשון זה מקום שהפעם האחרונה שניצחנו בו זה בשנת קוקוס.
הרצליה בהרכבה הנוכחי זו הקבוצה היחידה שאולי היינו עוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 12:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מי היה מאמין שדווקא לאומית יאמץ את תיאוריית ההשתנה של הפועל על הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 12:07 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
הרסי הוקינס כתב:

זה בסדר שאתה לא חושב שחיפה הייתה הקבוצה החלשה ביותר, אבל אתה צריך להכיר בכך שחולון לא הייתה הקבוצה החזקה ביותר, אפילו שהיא הגיע עם היתרונות החיצוניים הכי טובים: ביתיות סדרה ופיינלפור, התמודדות מול המדורגת שמינית.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 12:08 pm 
Junior

ראובן כתב:

אני בעיקר דיברתי על נהריה וראשון....אבל שיהיה.
ירושלים בינתיים זה מה שעוצר אותנו מלקבל את פרס הבדיחה של הליגה בערב הגאלה בסינמה סיטי ביום שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 12:11 pm 
Sophomore

את חיפה ניצחנו 3 פעמים בליגה...איך זה בתור פרומו?
לראשון אין כמעט שום יתרון מצ' אפ מולנו...ניצחנו אותם בקלילות ב2 המשחקים האחרונים (אחד מהם אפילו עם 2 זרים וחצי),
ובטח שאין להם את יכולת הקליעה מבחוץ שיש לחיפה...

נהריה זה אכן מצ' אפ קצת יותר בעייתי מבחינתנו, אבל עדיין זאת קבוצה הרבה פחות אגרסיבית ופיזית מחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 12:18 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
לראשון אין כמעט שום יתרון מצ' אפ מולנו...ניצחנו אותם בקלילות ב2 המשחקים האחרונים (אחד מהם אפילו עם 2 זרים וחצי),
ובטח שאין להם את יכולת הקליעה מבחוץ שיש לחיפה...

נהריה זה אכן מצ' אפ קצת יותר בעייתי מבחינתנו, אבל עדיין זאת קבוצה הרבה פחות אגרסיבית ופיזית מחיפה

חיפה ידעו לעשות נגדנו את ההתאמות. זו עבודה של מאמן.
אגב לא נהיה קטנוניים, אבל בינינו, 2 מתוך ה-3 ניצחונות היו גניבה מארץ הגניבות. וגם אחד בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 1:47 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:

מילא זה , אבל לקרוא את לאומית משבח את חסין כנגד דן שמיר....... באמת נפרצו הגבולות :shock:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 1:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאומית כתב:
ירושלים בינתיים זה מה שעוצר אותנו מלקבל את פרס הבדיחה של הליגה בערב הגאלה בסינמה סיטי ביום שישי.

וזה בליגה שיש בה את מכבי והפועל?....
אל דאגה. מקסימום אתם במקום טוב באמצע בדירוג הבדיחות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 2:46 pm 
Junior

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 43&lang=HE

ראיון קצרצר עם שלמה אייזיק, עוד נכתבה בכתבה שדן שמיר ימשיך בעונה הבאה.

ציטוט:
הבעלים שלמה אייזיק, סיכם את העונה ואמר לערוץ הספורט: "עברנו עונת נס כי באוגוסט לא הייתה קבוצה בכלל. התמודדנו עם כל סיפור מיקי דורסמן שכולם מכירים וב-9.8 חתמנו איתו על החוזה. כבר למחרת ההסכם התחלנו לבנות את הקבוצה"

"שחקני המפתח שבנינו עליהם, פול דילייני וקאליף וייאט, נפצעו לצערנו הרב", הוסיף אייזיק. "את דגן יבזורי, שהבאנו לקראת חצי גמר הגביע, הפסדנו אחרי שתי דקות של משחק ולמרות זאת הגענו לאן שהגענו. בסוף נגמר הדלק. אנחנו עם הראש למעלה, מסתכלים קדימה וגאים בכל מה שקורה במועדון. יש לנו את האוהדים מספר אחת בליגה, נמשיך הלאה. מפה אין ספק שאנחנו מתקדמים רק קדימה. אין מצב שנלך לאחור".

אמנם הכל עדיין טרי, אבל האם אתה כבר יודע שתלכו קדימה גם מבחינת התקציב?
"התקציב עמד על 8.5 מיליון שקלים והוא יהיה טיפה יותר גבוה, אם כי עדיין צנוע".

מאוכזב שזה נגמר מהר מדי?
"נכנסתי לחדר ההלבשה אתמול, עודדתי וחיבקתי כל אחד מהשחקנים, אמרתי להם תודה רבה על עונה מדהימה, הזכרתי למי שהיה שם מאיפה הגענו מהעונה שעברה וממשיכים הלאה. חיבקתי את דן ואמרתי לו תודה רבה על הכל. כבר בימים הקרובים נתחיל לעבוד על העונה הבאה".

Krembo2 כתב:
כנ"ל הרצליה את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 3:06 pm 
מנהל פורום

לא סוד שאני מאוהביו של דנשה וחושב שהוא המאמן הטוב בארץ כולל הזרים שנמצאים פה
זה בא בעיקר מהאסטיטקה של המשחק שלו בהתקפה וכמובן מזה שהוא העניק לי את העונה הטובה אי פעם של הפועל 2007 מבחינת איכות הכדורסל
לכן מבחינתי זה מובן מאליו ששמיר צריך להשאר ולא משנה באיזה קבוצה בארץ
לעניין חולון?
מספיק להשוות עונות קודמות של חולון עם תקציב דומה לעונה הזו שבה הוא קיבל את התקציב בלי התערבות של הנהלה, השוואה בין העונות הקודמות לעונה הזו, לא משאירה מקום לספק להשאיר או לא
מה שנשאר זה נושאים שנמצאים באינטרפייס בין ניהול לאימון

1 האם שוברים או לא שוברים מסגרת תקציב באמע עונה במקרים חריגים?
2. עוזרי מאמנים
3. נכונות להפסיק כמה משחקים בליגה כדי להגיע לפלייאוף רעננים יותר, אחרי הכל כל מה שמקנה המקום הראשון זה עוד משחק ביתי אחד, לא משהו שאי אפשר לפתור בקצת אגרסיביות
4. כמה כסף שמים בצד לחילופין באמצע העונה?

דוגמאות לדברים שדנשה צריך לקבל עזרה, כי הוא פשוט פחות טוב בזה
דנשה הוא סוג של ארזשטיין רק עם יחסי אנוש טובים, כמו אזשטיין יש לו פטנציאל קריסה מפחיד וצריך להקיף אותו באנשים הנכונים שזה לא יקרה, כי הוא מוח כדורסל נדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 3:10 pm 
Junior

אוריאל, ניתוח יפה.
אני חושב שמנהל מקצועי מעליו יעשה לו רק טוב.
יש בו משהו מאוד יהיר שלפעמים הוא מביא את זה למשחקים. הוא גם מאוד מאוד מקובע ואצלו חילופים מהבית זה דרך חיים.
דוגמא זה ההתעקשות להוציא את דריון אטקינס הלוהט במשחק שעבר.
אגב העוזר מאמן שלו מצוין.

עם כל זה , לעוף בצורה שעפנו בפלייאוף זה כישלון שלו. לפני הסדרה היתרון הכי גדול שלנו סומן בעמדת המאמן ומסתבר שטעינו בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 3:34 pm 
Freshman

לאומית כתב:
אוריאל, ניתוח יפה.
אני חושב שמנהל מקצועי מעליו יעשה לו רק טוב.
יש בו משהו מאוד יהיר שלפעמים הוא מביא את זה למשחקים. הוא גם מאוד מאוד מקובע ואצלו חילופים מהבית זה דרך חיים.
דוגמא זה ההתעקשות להוציא את דריון אטקינס הלוהט במשחק שעבר.
אגב העוזר מאמן שלו מצוין.

עם כל זה , לעוף בצורה שעפנו בפלייאוף זה כישלון שלו. לפני הסדרה היתרון הכי גדול שלנו סומן בעמדת המאמן ומסתבר שטעינו בגדול.

מסכים איתך ועם אוריאל לגבי מנהל מקצועי.

ספציפית לגבי ההוצאה של אטקינס - לבחור לא היה אוויר. ירד לספסל גמור.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 3:38 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=243843&lang=HE

ראיון קצרצר עם שלמה אייזיק, עוד נכתבה בכתבה שדן שמיר ימשיך בעונה הבאה.

ציטוט:
הבעלים שלמה אייזיק, סיכם את העונה ואמר לערוץ הספורט: "עברנו עונת נס כי באוגוסט לא הייתה קבוצה בכלל. התמודדנו עם כל סיפור מיקי דורסמן שכולם מכירים וב-9.8 חתמנו איתו על החוזה. כבר למחרת ההסכם התחלנו לבנות את הקבוצה"

"שחקני המפתח שבנינו עליהם, פול דילייני וקאליף וייאט, נפצעו לצערנו הרב", הוסיף אייזיק. "את דגן יבזורי, שהבאנו לקראת חצי גמר הגביע, הפסדנו אחרי שתי דקות של משחק ולמרות זאת הגענו לאן שהגענו. בסוף נגמר הדלק. אנחנו עם הראש למעלה, מסתכלים קדימה וגאים בכל מה שקורה במועדון. יש לנו את האוהדים מספר אחת בליגה, נמשיך הלאה. מפה אין ספק שאנחנו מתקדמים רק קדימה. אין מצב שנלך לאחור".

אמנם הכל עדיין טרי, אבל האם אתה כבר יודע שתלכו קדימה גם מבחינת התקציב?
"התקציב עמד על 8.5 מיליון שקלים והוא יהיה טיפה יותר גבוה, אם כי עדיין צנוע".

מאוכזב שזה נגמר מהר מדי?
"נכנסתי לחדר ההלבשה אתמול, עודדתי וחיבקתי כל אחד מהשחקנים, אמרתי להם תודה רבה על עונה מדהימה, הזכרתי למי שהיה שם מאיפה הגענו מהעונה שעברה וממשיכים הלאה. חיבקתי את דן ואמרתי לו תודה רבה על הכל. כבר בימים הקרובים נתחיל לעבוד על העונה הבאה".

Krembo2 כתב:
כנ"ל הרצליה את מכבי.

וכנ"ל הפועל את נהריה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 3:41 pm 
Hall of Famer

הדיון על דן שמיר מזכיר לי קצת את דיוני לברון והגמרים ...

בסוף יש שורה תחתונה - חולון הודחה ברבע הגמר , כמובן שזה לא הצלחה אבל גם לא מתחת למעמדה הריאלי בליגה .
המקום הראשון הוא תוצאה של ריצה יפה מאוד לאורך העונה , ואני לא חושב שבעקבות זאת ההפסד ברבע הגמר הופך לכישלון גדול יותר ( וכאן ההשוואה ללברון - הפסד בגמר ה-NBA לא יכול להיחשב כ"חמור" יותר מהפסד בסדרה אחרת קודם לכן ... ) .

אם חולון היו מסיימים במקום 3-4 נניח ( שזה גם כן יפה בפני עצמו ) , ואז מודחים בסידרה באופן דומה ( נניח מול חיפה/נהריה/ראשון ) - זה טוב יותר מהמצב הנוכחי או שלהיפך ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 3:43 pm 
מנהל פורום

רחימי עשה לו בצפר, זה נכון, הוא דיבר על זה בפירוט בראיון שאחרי המשחק
הוא דיבר על זה שרחימי הקדים אותו לאורך כל הסידרה ולמעשה הייתה לו תשובה לכל "שפן" שדנשה שלף
זה שעומד מאמן שהפסיד סידרה ומסביר איך המאמן שממול היה כל הזמן מהלך אחד לפניו זה דבר נדיר במחוזנו ונותן תקווה שאולי למד משהו, אני מודאג ממאמנים שמאשימים את כל העולם אחרי שהם מפסידים כי זה אומר שהם לא ילמדו כלום לקראת המהלך הבא
הזכרת את היהירות/זחיחות. מסכים יש לו את הקטע הזה של אני ואפסי והוא הפסיד כמה משחקים כאלה, ההפסד שלנו בבלגראד ב2007 היה כל כולו יהירות של דנשה.
עדיין הוא הטוב בארץ אלא אם רחימי יחזור על העונה הזו שוב ושוב
אני גם חושב שחוץ מהנוק אאוט בניהול המשחק היה לרחימי שחקנים בכושר אישי יוצא דופן, מה שראינו מג'ון די היה פי שתיים ממה שהוא הראה וממה שהוא יראה בהמשך
למעשה חוץ שמחון כולם היו במיטבם וחלק מעל הרמה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 5:08 pm 
Sophomore

בכלל אני חושב שסבלנות היא מילה גסה בכדורסל הישראלי, וקבוצות מעיפות מאמנים טובים רק כדי להחליף, ולא באמת כדי להשתדרג.
מאמן אינו קוסם, ולא על יכולות האימון שלו בלבד מצליחה או נכשלת קבוצה.
דן שמיר הוציא 100% ממה שהיה לו, בנוסף לפציעות וכ"ו, והודח על ידי קבוצה שהוציאה הרבה פחות מהכלים שהיה לה, עד שהגיע הפליאוף.
אם יש מישהו שטוען שרחימי, שעשה בית ספר לדן שמיר בסדרה הזו, הוא מאמן יותר טוב מדן שמיר, כנראה לוקח פטריות מהסוג הלא נכון.
זה כמו להגיד שאלפסי מאמן יותר טוב מפינג'יאני, אם הוא מעיף אותו היום.
יש מצבים שנוצרים בתוך קבוצה ובדינמיקה של סדרה, שנותנים למאמן מסוים יתרונות מאוד נוחים על הקבוצה השניה.
ראינו על המגרש את הקבוצה של דן שמיר משקשקת ועושה במכנסיים, חוץ ממספר שחקנים מאוד מצומצם, בזמן שהקבוצה של חיפה הגיע במוד של קובי ברייאנט לכל משחק, וחלק מהשחקנים סיימו עם אחוזים הזויים לחלוטין. זה ששחקני חולון שמרו הרבה פחות טוב מהעונה הסדירה, תרם לעניין.

ושלא נשכח פרט חשוב, ראינו את זה בא. אני כתבתי שחולון לא פייבוריטית מול שום קבוצה בפלייאוף, וכנראה גם תודח. אנשים הצביעו בכמויות לחיפה כאן. זה היה באוויר. ושום דבר מזה לא כי דן שמיר מאמן רע, אלא כי אנשים הרגישו כנראה ממה עשויה חולון וממה עשויה חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2017 5:20 pm 
Sophomore

דן שמיר מאמן טוב מאד , יודע לנהל קבוצות , לבחור שחקנים , ועם זאת , לוקה בניהול משחק וביכולת אילתור , רחימי מאד הפתיע אותי עם היכולת שלו להביא את הקבוצה שלו לכושר שיא , בדיוק בזמן.
חולון תעשה בשכל אם תמשיך עם דן , אני לא רואה איזה שהוא מאמן טוב ממנו , לקבוצה בסדר גודל תקציבי כזה.
מה שכן , חולון צריכה לרענן את הסגל שלה , ביחוד את סגל הישראלים שלה , גוני ויאנגר not getting any younger , במיוחד האחרון שכבר שנתיים אני לא מצליח להבין איך הוא בסגל קבוצה בליגת העל
כם צ'וברוביץ' הגם שניסה אמש ככל יכולתו , הוא לא גבוה ישראלי מחליף ראוי , בטח לא בליגה שלנו , זלמנסון מראשל"צ הוא אופצייה טובה הרבה יותר , הרוש זה שחקן שרק בחולון יכול להוציא משחקים טובים , וזאת לא בעייה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: