ראובן כתב:
FLASH כתב:
אני מציע לך לחזור לקרוא את ההערכות ההזויות, לפני הגמר, שלברון ישתווה לג'ורדן ואפילו יעבור אותו. הערכות מופרכות.
אני ממליץ לך לקרוא דווקא. ההערכות ברובן המוחלט (כולל שלי) דיברו על מה יקרה אם קליבלנד תנצח את הסידרה. למותר לציין, שזה לא נראה באופק.
חוזר ואומר - זה לא משנה מה קליבלנד תעשה, את העבר אי אפשר לשנות. לברון הוא לא ג'ורדן ולא קרוב.
sheky כתב:
שראיתי את המשחק הלילה ההבדל שהכי בלט לי הוא שלקליבלנד יש MVP אחד ולג"ס יש שני MVPים.
בפעם היחידה שלברון ירד לספסל קליבלנד קרסה וג"ס רצה משהו כמו 10-0 ב2 דקות שהוא בחוץ.
בפעם היחידה שגם סטף וגם דוראנט ירדו לספסל אז גם קליבלנד רצה כנגדם.
אני לא מזלזל לרגע בתרומה של קיירי/לאב מצד אחד או לתרומה שלי גרין/ת'ומפסון מהשני (שהאחרון היה נפלא ממש הלילה), אבל לי זה מאוד בולט עד עכשיו בסדרה שמי שנותן את הטון אלו השחקני על וכאלו יש מעט מאוד בליגה כאשר לג"ס יש שניים מהם.
יכולת התמרון בסגל וברמת האינטסיביות של ג"ס פשוט יותר רחבה מאשר של קליבלנד... לברון לא יכול להרשות לעצמו להיות בפחות מ100 אחוז במשך 48 דקות.
הלילה לברון לא היה 100 אחוז במשך 2 מקרים:
1) ירד לספסל וג"ס רצו.
2) מאמצע הרבע הרביעי עד סוף המשחק עקב עייפות (אני מניח שזה עייפות ולא 2010 אול אובר אגיין).
מקווה שקליבלנד ייקחו את הרביעי מטעמי כבוד בלבד... הסדרה גמורה. אף קבוצה לא חזרה מ3-0 ואני ממש לא חושב שמול הקבוצה אולי הטובה בהיסטוריה זה יקרה.
FLASH כתב:
מה שכן, אני מניח שחזרה מפיגור 3-0 ל4-3 על הקבוצה החלומית שממול, יקדם את לברון אפילו טיפה מעבר לקארים, למקום השני אחרי ג'ורדן. בג'ורדן אף אחד לא יגע
נגיד והגמר הזה היה נגמר ב4-2 לקלבלינד, זה היה פחות מרשים מאשר לחזור מ3-0 ל4-3?
מזכיר לך שהקאבס כבר חזרו מ3-1 (מה שלא עשו לפניהם בגמר) מול אולי הקבוצה הטובה בהיסטוריה, עם שני משחקי חוץ במגרש הביתי בליגה לפניהם. אחרי שנה שעברה לא מספידים את לברון וקיירי
מזכיר לך שיש פערים עצומים בסדרה עד כה בין קיירי אירווינג לת'ומפסון ובין לאב לדריימונד, הסטארים של הקאבס טובים יותר בפער.
מזכיר לך שלברון נעלם החל מ2 דקות לסוף הרבע השלישי. לא מאמצע הרביעי. זה כמעט עוד רבע של היעלמות יחסית להנחה שעשית לו
מזכיר לך שקיירי אירווינג שוב נותן סדרה ברמת MVP גמר, בדיוק כמו שנה שעברה. טוב, שנה שעברה הוא בכלל שיחק פסיכופטי לחלוטין והביס את קארי במצ'אפ האישי. השנה קארי מנצח את המצ'אפ עם ממוצע טריפל דאבל. יש כאן שני MVP מול שני MVP, יש פה לאב מול דריימונד, שני גבוהים מצוינים. ההבדל בין הקבוצות הוא פשוט הכוכב הרביעי של ג"ס - קליי ת'ומפסון