סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 10:37 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הפלייאוף האחרון הפיל את המניה שלו לתהומות
ג'ון די ומשעור הם השחקנים שווה לרדוף אחרי
אופי, אופי ושוב אופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 10:43 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
אדום88 כתב:
האם דוסון שווה 1.8 מיליון דולר לשלוש שנים? כנראה שלא...
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

ציטוט:
מכבי ת"א דחתה הצעה לצרף את שון דוסון, ל-ONE נודע כי סוכנו של הישראלי דרש מהצהובים חוזה לשלוש עונות בשכר עולה של 500, 600, ו-700 אלף דולר לעונה. דרישה שלטענתם לא שווה לערכו בשוק והיא נדחתה ע"י ראשי הקבוצה ללא תנאי.

סכומים הזויים. הבן אדם לא רק שלא מתקדם מקצועית אלא שהעונה גם התגלה הצד הרע של האופי שלו. לטעמי הוא שווה אולי חצי ממה שהסוכן שלו ביקש.

לגמרי. אני חושב שהוא שווה מיליון דולר ל3 שנים..זה הגיוני. ועם סעיף יציאה רק ל-NBA.

עדיין הייתי שמח מאוד לראות אותו בהפועל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 10:50 am 
Hall of Famer

מצחיק אדון דוסון
חזר העונה למספרים שנתן לפני שנתיים-שלוש , לא הוביל לכלום את הקבוצה שלו , ולראיה דקות המשחק שהוא מקבל בפלייאוף ( וזה בקבוצה עם זרים די בינוניים מסביבו ) .
הקליעה שלו הלכה דווקא אחורה העונה ( למשל 65% מהקו במקום 78-79% בשתי העונות הקודמות ) , וגם האחוזים לשתיים צנחו ( 47% לעומת 61% בעונה הקודמת ! ) .

יש מצב שהוא יהיה שווה 700 אלף דולר בעוד שנתיים , אבל זה לא אומר שצריך לשלם לו את זה עכשיו ב"ערך השוק" הנוכחי שלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 1:36 pm 
Hall of Famer

גם בסיום העונה שעברה הוא לא היה שווה את הסכומים שהוא דורש.הוא יסתפק בסופו של יום בחצי מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 2:01 pm 
Sophomore

http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-783146

בדרך כלל האתר הזה הוא בדיחה. הפעם כתבו על שיבק ומכבי דברי טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 4:12 pm 
Hall of Famer

אפילו שונאי מכבי לא מעלים על דעתם אופציה שהוזכרה בטור - החתמת אריק שיבק לפאקינג שלוש שנים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 4:22 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אפילו שונאי מכבי לא מעלים על דעתם אופציה שהוזכרה בטור - החתמת אריק שיבק לפאקינג שלוש שנים ...

גם החתמה שלו לשנה היא אסון מבחינת מכבי, מה עוד שההבדל בין 3 שנים חשנה הוא רק בגובה הפיצויים שהוא יקבל אחרי שיפוטר בדצמבר הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 4:23 pm 
Sophomore

אם לא הולך עם בלאט, אני במקום מכבי הולך על נבן ספאחיה. מאמן טוב מאוד, מנוסה, זכה בתארים, קיבל גם ניסיון NBA ומכיר היטב את המערכת של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 5:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ספחיה בחיים לא יחזור למכבי אחרי מה שעבר שם בקדנציה הקודמת.

לא מבין איך הם הצליחו לפספס את טרינקיירי. זה לא שקבוצה גדולה אחרת החתימה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 5:19 pm 
Sophomore

sir charles כתב:

פספסו את טרינקיירי כמו שפספסו כל דבר טוב בשנים האחרונות... הם הולכים all in על בלאט וכנראה, כמו תמיד, אין להם plan b..
אבל מי צריך את טרינקיירי כשיש את שיבק המופלא, שעשה שבועיים טובים ועל סמך זה (ולא על סמך 30 שנות קריירה בלי כלום) יחתימו אותו לעוד עונה... אפשר לשאול את אילת וראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 5:32 pm 
Junior

אני לא חושב שפיספסו את טאקיניירי.
תמיד אפשר לדבר עם באמברג ולבקש שישחררו.
זה לא שטבק ובאגאצקיס הגיעו מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 5:58 pm 
Freshman

מכבי הפכה למילאנו, קבוצה שמאמנים באים אליה רק אחרי שהם מיצו כל אפשרות אחרת.
אין לטריינקרי סיבה להגיע למכבי אם הוא חתום בקבוצת יורוליג אחרת עם התנהלות שתואמת את הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 6:06 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
אני לא חושב שפיספסו את טאקיניירי.
תמיד אפשר לדבר עם באמברג ולבקש שישחררו.
זה לא שטבק ובאגאצקיס הגיעו מהבית

לדבר עם באמברג תמיד אפשר אבל זה יהיה כמו לדבר עם גרג פופוביץ כדי שיעזוב את סן אנטוניו ויבוא ליד אליהו. טרינקיירי מרוויח בבאמברג משהו כמו חצי מיליון יורו. באמברג לבטח תבקש סכום כסף דומה כדי לשחרר אותו, כך שאין סיכוי שהוא ינחת כאן.
אני גם לא רואה איזה יתרון גדול יש לטרינקיירי לבוא לכאן. הוא לא יקבל שכר גבוה יותר מבגרמניה ואני בספק עד כמה התקציב של מכבי בעונה הבאה יהיה גבוה יותר משל באמברג.
אחרי שראית כאן את הביצועים של טבק ובגאצקיס אפשר להבין למה הקבוצות שלהם לא ממש התנגדו לשחרר אותם...

מכבי בהחלט פיספסה אותו, בדיוק כמו שהיא פספסה את שאראס (שאני אישית לא התלהבתי מכך שהוא יבוא) או כל אופציה נורמלית אחרת שיכולה לבוא במקרה שבלאט לא יגיע (ואני לא מאמין שהוא יגיע). להישאר עם שיבק זו לא פחות מבדיחה וחזרה מדוייקת על הטעויות של השנה האחרונה בה מינו שני מאמנים ישראלים בלי ניסיון יורוליג שקרסו. שיבק לא עשה כלום במשך 30 שנות קריירה (ומצטער, אני לא מחשיב את גביע האליפות בארץ, בו זכו גם כאלה כמו דורפמן, פרנקו וקטש וגם לא תארים בהולנד), קרס בקבוצה החצי גדולה היחידה בה אימן (הפועל תל אביב העשירה בהיסטוריה, בה פוטר אחרי כמה חודשים) וגם בשנתיים האחרונות פוטר באמצע העונה משתי קבוצות בינוניות למרות שהתחיל כל אחת מהעונות האלה כמלך. איזו סיבה יש למישהו לחשוב שהוא יצליח בקבוצה הכי מורכבת ביבשת וביורוליג בו אין לו ניסיון? האם חמישה משחקים טובים נגד קבוצות עם עשירים תקציב (במקרה הטוב) הם אינדיקציה למשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 08, 2017 7:21 pm 
Freshman

ע"פ היכולת שלו כרגע דאוסון לא שווה גם רבע מהסכומים האלה אבל צריך לזכור שהוא מתמודד עם בעיות בברכיים כל השנה שלא אמורות להישאר להרבה זמן והשפיעו עליו גם מבחינה מנטלית. עם הפוטניצאל שלו והגיל הצעיר הוא השחקן הישראלי הצעיר הבכיר שיש היום ובהחלט במקום מכבי הייתי מחתים אותו כי אין עוד שחקן עם הסט יכולות שלו ובטח שלא עם האתלטיות שלו שהשנה לא רואים ממנה אבל היא ברמה גבוהה גם ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 11:08 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:

מה הוא עבר בקדנציה הקודמת?
אני דווקא זוכר מאמן "ג'נטלמן" שככל שהעונה התקדמה והכשלונות הצטברו אותו ג'נטלמן ידע להסביר טוב לתקשורת איך הקבוצה הייתה מוכנה פרפקט ליריבה ורק השחקנים לא ביצעו את מה שעבדו עליו כל כך מושלם.
בנוסף יש איזו שמועה ששמעתי על התנהלות לא בדיוק מקובלת של אדון ספחיה שהייתה אחת הסיבות המרכזיות למה האיש לא המשיך עוד עונה בצהוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 11:08 am 
Sophomore

אודי הירש הבוקר בוואלה:
הקמפיין למען שיבק חייב להיפסק

עם כל ניצחון של אריק שיבק, ובעקבות כל התבטאות מוזרה של דיוויד פדרמן (אדם שרק בזכות תדמית מכובדת נמלט מתדמית סטייל אלון מזרחי בזכות ציטוטיו התמוהים לאורך השנים), נשמעים קולות הקוראים למינויו של המאמן הישראלי הוותיק לעונה הבאה. נשמעות אפילו רטינות על כך שהוא נאלץ לשמוע על דיונים עם מאמנים אחרים בזמן שהוא מנסה להתרכז בזכייה באליפות. אז ככה: מכבי זקוקה בעונה הבאה למאמן מנוסה ברמת יורוליג, ועוד בכזה שמסוגל לבנות קבוצה ברמת יורוליג. שיבק הוכיח בשלוש העונות האחרונות שהוא מתמחה בהרגעת וסידור סגל שמישהו אחר בנה עבורו, בזכות החזות האבהית, הקול הסמכותי והניסיון, אבל לבנות קבוצה הוא לא מצליח אפילו ברמה הישראלית – הנמוכה, יש לציין. מכבי התרסקה העונה ביורוליג עם מאמנים מוערכים בזירה המקומית ולמדה שהקשר בין הליגה החזקה באירופה לבין הליגה האסיאתית החלשה מקרי בהחלט. בתום העונה צריך שיבק לקבל שכר מכובד ותשורה על תרומתו למועדון. את מכבי צריך להוביל בהמשך מאמן מדרג אחר.

כל מילה בסלע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 11:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
sir charles כתב:

מה הוא עבר בקדנציה הקודמת?
אני דווקא זוכר מאמן "ג'נטלמן" שככל שהעונה התקדמה והכשלונות הצטברו אותו ג'נטלמן ידע להסביר טוב לתקשורת איך הקבוצה הייתה מוכנה פרפקט ליריבה ורק השחקנים לא ביצעו את מה שעבדו עליו כל כך מושלם.
בנוסף יש איזו שמועה ששמעתי על התנהלות לא בדיוק מקובלת של אדון ספחיה שהייתה אחת הסיבות המרכזיות למה האיש לא המשיך עוד עונה בצהוב.

לא התכוונתי שההנהלה התעללה בו או משהו אבל אאז"נ התקשורת די קטלה אותו לכל אורך העונה (יכול להיות שזכרוני מטעה אותי, זה היה לפני איזה עשור)

על איזו שמועה מדובר? אל תתבייש, אני לא חושב שספחיה קורא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 1:01 pm 
Hall of Famer

גם אני לא מכיר שמועה כזו.
עמוס, שחרר לחבר'ה. כבר עבר עשור והאיש לא כאן, ה בסדר
:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 1:45 pm 
Sophomore

אז בלאט לחמיקי, וספאחיה למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 1:48 pm 
Freshman

ספאחיה אחלה בן אדם ומאמן יותר טוב מאלו שהיו כאן בשנים האחרונות ועד עכשיו, אבל מול ההנהלה הזו חייבים מישהו פחות נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 1:51 pm 
Junior

במיוחד בשביל ראובן: אם ספאחיה אכן חותם במכבי, האם אפשר כבר לספקלץ על עוד משקיע פוטנציאלי אצל פנאן שתופס את המועדון באשכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 2:24 pm 
מנהל פורום

מכבי בעזרת שופרה מערוץ 5 מטילה את הרפש על בלאט
אומרת "קיבל כל מה שרצה, נופתע אם לא יחתום במכבי.."
מוכרחים להודות שבאמת קיבל הצעה גבוה ומפתיעה ממכבי, היא הלכה רחוק מאוד בשבילו, אבל החוזה לא נחתם, מתנהל משא ומתן וכל תפנית היא לגטימית וחלק מדינמיקה של משא ומתן אין מה להיות מופתעים אם הצעה טובה יותר טורפת קלפים ברגע האחרון מכבי לקחה לא מעט שחקנים ומאמנים בעזרת הצעה גבוה של הרגע האחרון ועל זה נאמר בפרקי אבות "על דאטפת אטפוך..."
לגבי ההמשך אני מעדיף להתעלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 2:28 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
גם אני לא מכיר שמועה כזו.
עמוס, שחרר לחבר'ה. כבר עבר עשור והאיש לא כאן, ה בסדר
:-)

שחפשתי את השם שלו בגוגל ההשלמה האוטומטית הובילה אותי לפה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973464,00.html

בכל מקרה, אם מכבי הולכת על רטרו זמן טוב להחזיר את אליהו, ביינום ונואל פיליקיס האגדי
מישהו יודע אם גוראן ירטין עדיין משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 2:33 pm 
Junior

uriel17 כתב:
מכבי בעזרת שופרה מערוץ 5 מטילה את הרפש על בלאט אומרת "קיבל כל מה שרצה, נופתע אם לא יחתום במכבי.." מוכרחים להודות שבאמת קיבל הצעה גבוה ומפתיעה ממכבי, היא הלכה רחוק מאוד בשבילו, אבל החוזה לא נחתם, מתנהל משא ומתן וכל תפנית היא לגטימית וחלק מדינמיקה של משא ומתן אין מה להיות מופתעים אם הצעה טובה יותר טורפת קלפים ברגע האחרון מכבי לקחה לא מעט שחקנים ומאמנים בעזרת הצעה גבוה של הרגע האחרון ועל זה נאמר בפרקי אבות "על דאטפת אטפוך..." לגבי ההמשך אני מעדיף להתעלם

מכבי חיה בסרט.
הסיבה היחידה (!!) שיש לבלאט לבוא היא בגלל המשפחה.

חוץ מזה אין לו מה לחפש פה, לא כלכלית, לא מקצועית ולא ביחסים עם הנפשות הפועלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2017 2:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נביא בעירו כתב:
במיוחד בשביל ראובן: אם ספאחיה אכן חותם במכבי, האם אפשר כבר לספקלץ על עוד משקיע פוטנציאלי אצל פנאן שתופס את המועדון באשכים?

לא נשמע סביר. ובודאי שאין כאן אף אחת מהמוזרויות שמלוות את המקרה וויצ'יץ'.

(וסליחה שעניתי ברצינות...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: