סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא

אז מי
חיפה פלוס עשר 10%  10%  [ 4 ]
חיפה בפחות מעשר 18%  18%  [ 7 ]
ירושלים פלוס עשר 26%  26%  [ 10 ]
ירושלים בפחות מעשר 46%  46%  [ 18 ]
סך הכל הצבעות : 39
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 5:45 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר.

כתבתי בפוסט אחר:
ערן כתב:
חיפה הייתה הקבוצה הטובה ביותר לאורך כל הפוסט סיזן, נקודה. הסיבה שאנשים נותנים את הפייבוריטיות לירושלים, היא אך ורק ברנד רקוגנישן. זו גם הסיבה שאמרו שמכבי פייבוריטית מולה.
מי שצפה בסדרה של חיפה מול חולון, ידע שאין מה להשוות בכלל בין הרמה שחיפה הציגה, לבין רמת הפח של ירושלים ומכבי ת"א.
אם חיפה יציגו את הרמה שהציגו עד כה בגמר מול ירושלים, זה תלוי אך ורק בה. לא היה אפילו משחק העונה, כולל באירופה, שירושלים שיחקה ברמה שחיפה מציגה מאז שהחל הפלייאוף.
או התרסקות מקצועית של חיפה (אפשרית ביותר), או אליפות ירוקה.

בקצב הזה עוד נשים כוכבית על האליפות של גולדן סטייט כי היא לא פגשה בדרך את מכבי חיפה.
וחולון בכלל, הצליחה להשאר צמודה לחיפה ב3 מתוך 4 משחקים ואפילו לקחת אחד, כשחיפה משחקת כדורסל שכזה. לברון כבר יצר קשר עם שלומי אייזיק לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 5:47 pm 
Sophomore

stavs כתב:
ערן כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר.

כתבתי בפוסט אחר:
ערן כתב:
חיפה הייתה הקבוצה הטובה ביותר לאורך כל הפוסט סיזן, נקודה. הסיבה שאנשים נותנים את הפייבוריטיות לירושלים, היא אך ורק ברנד רקוגנישן. זו גם הסיבה שאמרו שמכבי פייבוריטית מולה.
מי שצפה בסדרה של חיפה מול חולון, ידע שאין מה להשוות בכלל בין הרמה שחיפה הציגה, לבין רמת הפח של ירושלים ומכבי ת"א.
אם חיפה יציגו את הרמה שהציגו עד כה בגמר מול ירושלים, זה תלוי אך ורק בה. לא היה אפילו משחק העונה, כולל באירופה, שירושלים שיחקה ברמה שחיפה מציגה מאז שהחל הפלייאוף.
או התרסקות מקצועית של חיפה (אפשרית ביותר), או אליפות ירוקה.

בקצב הזה עוד נשים כוכבית על האליפות של גולדן סטייט כי היא לא פגשה בדרך את מכבי חיפה.
וחולון בכלל, הצליחה להשאר צמודה לחיפה ב3 מתוך 4 משחקים ואפילו לקחת אחד, כשחיפה משחקת כדורסל שכזה. לברון כבר יצר קשר עם שלומי אייזיק לקראת העונה הבאה.

מה אתה טוען? הציניות הובנה אך הפואנטה שלה לא.
אתה אומר שלדעתך אני מגזים בהערכה שלי לרמה של חיפה?
יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 5:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא, אני באמת לא מבין. אם בכל המקרים - ותמיד יש מי שטוען את זה - הסדרה הייתה נגמרת אותו דבר, למה צריך את הפיינל פור? אפילו הסיבה האמיתית שבגללה הוא נוצר לא באמת קיימת, אם זו הטענה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 5:56 pm 
Senior

ערן כתב:
יכול להיות.

כן, אני לגמרי טוען את זה.
אני לא אומר שחיפה לא פייבוריטית בחמישי - אני לחלוטין מוכן לקבל את הטענה הזו, אני גם מסכים שבפלייאוף הזה היא נראתה הכי טוב מכולן (מצד שני, גם מכבי נראתה טוב, עד שהבנו שזה היה 100% בגלל הקונוסים ששיחקו נגדם ולא רק 50%),
אבל כל ה'לא היה אפילו משחק העונה, כולל באירופה, שירושלים שיחקה ברמה שחיפה מציגה מאז שהחל הפלייאוף' זה סתם שטויות על גבול הלהטריל אוהדי הפועל (כן, אני אקרא לנו גם הפועל לצורך הדיון) 'רגישים' כלשונך.
אז הרגשתי צורך להכנס בהודעה הזו, אבל אם אתה באמת מאמין בה, אני אחפש לך לינקים למשחק של הפועל באירופה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:00 pm 
מנהל פורום

מה שערן אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:00 pm 
Freshman

stavs כתב:
ערן כתב:
יכול להיות.

אני לא אומר שחיפה לא פייבוריטית בחמישי - אני לחלוטין מוכן לקבל את הטענה הזו, אני גם מסכים שבפלייאוף הזה היא נראתה הכי טוב מכולן (מצד שני, גם מכבי נראתה טוב, עד שהבנו שזה היה 100% בגלל הקונוסים ששיחקו נגדם ולא רק 50%),
אבל כל ה'לא היה אפילו משחק העונה, כולל באירופה, שירושלים שיחקה ברמה שחיפה מציגה מאז שהחל הפלייאוף' זה סתם שטויות על גבול הלהטריל אוהדי הפועל (כן, אני אקרא לנו גם הפועל לצורך הדיון) 'רגישים' כלשונך.
אז הרגשתי צורך להכנס בהודעה הזו, אבל אם אתה באמת מאמין בה, אני אחפש לך לינקים למשחק של הפועל באירופה השנה.

מתי ירושלים שיחקה כדורסל טוב השנה?
עזוב את המשחקים נגד הקבוצות יורופח ועוד עם 8 זרים ובלי ישראלים(לא צפיתי במשחקים האלה אבל מתקשה להאמין שירושלים שיחקו טוב באמת, אולי היריבות שיחקו לא טוב).
מתי בליגה ירושלים שיחקה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:01 pm 
Senior

stavs כתב:
ערן כתב:
יכול להיות.

ובכל מקרה, סתם כדי להשלים את הסיפור.
אני חושב שהפועל נתנה מחצית שנייה מצוינת נגד ראשון, אם היא תשחק ככה נגד חיפה, אני חושב שהיא תנצח את המשחק, כי גם חיפה צריך לזכור שיחקה נגד קבוצות ליגת התחת, כמו שראי קורא להן, שלא הבריקו במיוחד בפלייאוף הזה.
מצד שני, אני מסכים איתך שאם חיפה תמשיך לשחק את הכדורסל שלה, הפועל תצטרך להביא את הA-GAME שלה כדי לנצח את הגמר; הכדורסל שהספיק לנצח את נהריה כנראה לא יספיק מול חיפה ביכולת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:07 pm 
Sophomore

stavs כתב:
stavs כתב:
ערן כתב:
יכול להיות.

ובכל מקרה, סתם כדי להשלים את הסיפור.
אני חושב שהפועל נתנה מחצית שנייה מצוינת נגד ראשון, אם היא תשחק ככה נגד חיפה, אני חושב שהיא תנצח את המשחק, כי גם חיפה צריך לזכור שיחקה נגד קבוצות ליגת התחת, כמו שראי קורא להן, שלא הבריקו במיוחד בפלייאוף הזה.
מצד שני, אני מסכים איתך שאם חיפה תמשיך לשחק את הכדורסל שלה, הפועל תצטרך להביא את הA-GAME שלה כדי לנצח את הגמר; הכדורסל שהספיק לנצח את נהריה כנראה לא יספיק מול חיפה ביכולת הזו.

אוקי, יכול להיות מאוד שאני טועה. ראיתי את ירושלים הרבה מאוד העונה, את חיפה ראיתי כמעט רק בפליאוף.
וכן, הכל זה התרשמות. להתחיל לזרוק נתונים זה במילא לא רלוונטי לכדורסל. אפשר לא להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:08 pm 
Senior

טאקר כתב:
stavs כתב:
ערן כתב:
יכול להיות.

מתי ירושלים שיחקה כדורסל טוב השנה?
עזוב את המשחקים נגד הקבוצות יורופח ועוד עם 8 זרים ובלי ישראלים(לא צפיתי במשחקים האלה אבל מתקשה להאמין שירושלים שיחקו טוב באמת, אולי היריבות שיחקו לא טוב).
מתי בליגה ירושלים שיחקה טוב?

קודם כל, אני בשוק שאני מתייחס להודעה שמדברת על 'יורופח' כי לרוב אני פשוט מדלג עליהן,
אבל דבר שני - אתה לא חושב שזה טיעון ברמה מאוד נמוכה להגיד שלא ראית את המשחקים ב'יורופח' אבל אתה פשוט מתקשה להאמין שהפועל שיחקה טוב, כנראה היריבות שיחקו גרוע? היו איזה 4-5 משחקים מאוד טובים, מול קבוצות שברובן הגיעו להישגים מרשימים השנה - כולן במקרה דפקו משחק גרוע?

ובגדול, אבהיר שהתייחסתי בעיקר לחלק של ערן שאמר שגם באירופה הפועל לא הציגה כדורסל יותר טוב מזה של חיפה בפלייאוף, שזה פשוט לא נכון.
בליגה אכן לא היה אף פרק זמן שבו הקבוצה שיחקה כדורסל טוב, לפחות כזה שאני זוכר. משחקים בודדים היו פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:13 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
אוקי, יכול להיות מאוד שאני טועה. ראיתי את ירושלים הרבה מאוד העונה, את חיפה ראיתי כמעט רק בפליאוף.

גם לדעתי אתה טועה בהשוואה הזו, מעצם המשפט שכתבת כאן, וכבר הסברתי למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 6:43 pm 
Freshman

קודם כל, אני בשוק שאני מתייחס להודעה שמדברת על 'יורופח' כי לרוב אני פשוט מדלג עליהן,
אבל דבר שני - אתה לא חושב שזה טיעון ברמה מאוד נמוכה להגיד שלא ראית את המשחקים ב'יורופח' אבל אתה פשוט מתקשה להאמין שהפועל שיחקה טוב, כנראה היריבות שיחקו גרוע? היו איזה 4-5 משחקים מאוד טובים, מול קבוצות שברובן הגיעו להישגים מרשימים השנה - כולן במקרה דפקו משחק גרוע?

מה איתך ? איך אתה חושב להשוות בין המשחקים ביורופח לקרבות האדירים נגד אלופת העונה הסדירה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2017 10:22 pm 
Freshman

ציון כתב:

מה איתך ? איך אתה חושב להשוות בין המשחקים ביורופח לקרבות האדירים נגד אלופת העונה הסדירה ?

טורניר שבו 4 קבוצות עולות מתוך בית של 5 קבוצות...
אם כבר משחקים חסרי חשיבות-זה המקום.
איך אפשר לקחת את זה ברצינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 9:30 am 
Hall of Famer

לדעתי מחר הולכים לראות את קינזי מתלבש משריקת הפתיחה על ורגאס (כשג'רלס יקבל את מנדז ודייסון את שמחון). עוד נקודה חשובה - סגירה חזקה לריבאונד , בעיקר של וורקמן בהתקפה.

מהצד ההתקפי הפועל חייבת ללכת פנימה מההתחלה כדי להוציא את פינקני בעבירות (ובכלל מדובר בשומר אישי לא גדול שהאוול ואמארה יוכלו לחגוג עליו אם הגארדים יועילו להכניס כדורים מסדורים במקום להשתולל מבחוץ), אבל מאחר ואנחנו קצת מכירים את הנפשות הפועלות , המשחק של הפועל יקום ויפול על השלשות של ג'רלס ודייסון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 9:53 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
לדעתי מחר הולכים לראות את קינזי מתלבש משריקת הפתיחה על ורגאס (כשג'רלס יקבל את מנדז ודייסון את שמחון). עוד נקודה חשובה - סגירה חזקה לריבאונד , בעיקר של וורקמן בהתקפה.

מהצד ההתקפי הפועל חייבת ללכת פנימה מההתחלה כדי להוציא את פינקני בעבירות (ובכלל מדובר בשומר אישי לא גדול שהאוול ואמארה יוכלו לחגוג עליו אם הגארדים יועילו להכניס כדורים מסדורים במקום להשתולל מבחוץ), אבל מאחר ואנחנו קצת מכירים את הנפשות הפועלות , המשחק של הפועל יקום ויפול על השלשות של ג'רלס ודייסון.

קצת קשה להוציא עבירות משחקן שלא שומר בכלל
ירושלים עמוקה מאוד. הם פייבוריטים שלא יהיה לכם ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 9:55 am 
Hall of Famer

ה"עמוקה מאוד" זה בתאכלס רק על הנייר. חיפה משחקת עם 8 שחקנים , הפועל עם 9.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 9:58 am 
מנהל פורום

אגב פינקני
לא יודע איך חצי הגמר היה מתפתח אם אייברסון היה משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:00 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
ה"עמוקה מאוד" זה בתאכלס רק על הנייר. חיפה משחקת עם 8 שחקנים , הפועל עם 9.

שבעה וחצי. פרימן לא ממש פקטור. בחצי גמר שיחק 5 דקות וסיים עם מדד מינוס 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:22 am 
Hall of Famer

בחצי גמר גם פיטרסון כנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:27 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אגב פינקני
לא יודע איך חצי הגמר היה מתפתח אם אייברסון היה משחק

היה מתפתח כנראה די אותו דבר, עם כל הכבוד לאייברסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:31 am 
מנהל פורום

פינקני חגג ופתח לגארדים הרבה מאוד אפשרויות
עם שומר אישי שיכול להתחלק עם שגב בכמות העבירות פינקני היה הרבה פחות אפקטיבי
וזה המקום להזהיר את סימונה, לא להלחם את מלחמות העבר, אם הקלף של רחימי היה פינקני במשחק הקודם, במשחק הזה הוא בטח ישלוף אס אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עופר, כל הרעיון של עומק הוא שבמשחק נתון יכול להופיע שחקן לא צפוי. פיטרסון היה מעולה במשחק החמישי מול נהריה.

ובנוגע למה שאוריאל כתב, לא יודע איזה שפנים רחימי יכול לשלוף. חיפה שומרת מצוין וקולעת המון משלוש. עם זה צריך להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 12:35 pm 
Hall of Famer

חיפה עם רוטציה של 8 שחקנים מול 9 של ירושלים.
פינקני שחקן מפתח והשאלה אם יהיו לו כוחות להתמודד לסירוגין מול אמארה והוואל. פרימן יהיה חייב לקבל יותר דקות.בקו האחורי חיפה לא נופלת מירושלים.2 הקבוצות מגיעות בשיא הכושר והולך להיות צמוד עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 12:43 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
עופר, כל הרעיון של עומק הוא שבמשחק נתון יכול להופיע שחקן לא צפוי. פיטרסון היה מעולה במשחק החמישי מול נהריה.

ובנוגע למה שאוריאל כתב, לא יודע איזה שפנים רחימי יכול לשלוף. חיפה שומרת מצוין וקולעת המון משלוש. עם זה צריך להתמודד.

אתן לך דוגמא לשפן שהיה ולשפן פוטנציאלי
היה: פינקני על גואדלוק + פינקני אופצית הזריקה הראשונה לפחות ברבע הראשון
פוטנציאלי: האק דה אליהו מיד בהתחלה וככה להאט את הפועל ולהקטין את הסקור של המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 1:18 pm 
Sophomore

האק דה אליהו מההתחלה עלול לסבך את חיפה בעבירות.
לגבי עבירות על פינקני (לו אייברסון היה משחק) צריך לזכור שהוא קולע טוב מאוד מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 1:42 pm 
מנהל פורום

העבירות אם בכלל צריכות לקרות לפני שהוא בכלל מקבל כדור אלא כשהוא מנסה להתמקם לליי אם
לגבי העבירות על אליהו, תמיד יש סיכון. כשאתה מוציא שפן מהשרוול אתה חייב לקחת סיכון אחרת ה"שפן" היה הופך להרגל common practice

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: