סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 4:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 5:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לגבי שגב אני חושב שסיכוי גבוה מאד שתתאכזב. הוא נראה כמו אחד שחסרים לו יסודות ברמה הכי עמוקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 5:40 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
eli2510 כתב:
לא משעור לא דיב' קריטיים בשביל אף קבוצה, כמובן שלא דוסון.

לגבי שגב, מסכים לגמרי, הבחור לא קשור לענף, במיוחד אם טיוס יגיע, כי הוא טיוס לעניים מרודים.

מקל ישראלי טוב מאוד, הישראלי הטוב בליגה למרות הכל, לא כי הוא כל כך טוב אלא כי כל השאר גרועים יותר. אם יש לו חוזה הוא צריך להישאר, אם לא אז כמו כל ישראלי הוא צריך להרוויח שכר מינימלי ביותר.

איך אתה יכול בהודעה אחת לרדת על משעור, ג'ון די, דוסון ושגב מצד אחד ומצד שני לרשום שמקל הישראלי הטוב בליגה?
מקל אולי האוברייטד הגדול בליגה. בחצי הגמר הוא היה אחד האחראים לבריחה של חיפה עם מהלכים מפגרים בהתקפה והגנה גרועה כמו בכל העונה.

בשורה התחתונה, לדעתי (ולדעת אחרים פה) משעור, ג'ון די ואוחיון מתאימים להיות שחקני רוטציה ביורוליג. מקל לא.

לגבי שגב, אני מקווה שהוא יעשה קפיצה ביכולת, אם לא בהתקפה אז לפחות שיצליח להימנע מעבירות ויוסיף קצת מסה בשביל להיות סטופר הגנתי וכך יוכל להיות גבוה שלישי או רביעי. אחרת הוא לא יהיה יותר ממחליף בליגה וגבוה חמישי ביורוליג.

מקל ייתן יותר ממשעור ודיבה בכל קבוצת ליגה לדעתי (זה נכון כנראה גם ללנדסברג, למרות שהוא נראה שבר כלי לאחרונה ולא מתאים בכלל למכבי). התקופה ביורוליג שברה אותו מנטלית, כמו שקרה לכמה שחקנים במכבי, ולמרות הכל הוא נתן מספרים טובים יותר מדיב' בעונה הרגילה. הוא היה אוברייטד, כעת מגזימים לגביו לכיוון ההפוך.
גם בחצי הגמר, היו לו דקות מצוינות, הדקות הכי טובות לשחקן מסוים שהיו במשחק, כי כולם היו רעים מאוד.

דיב' ומשעור הם האוברייטדים החדשים. כך זה בכל עונה, יוצרים התלהבות משחקן ישראלי אחר שנתן תקופה חביבה. דיב' נותן פלייאוף עם כושר קליעה לא שגרתי, הוא לא היה טוב מספיק במשך העונה, אין לא מספיק כלים התקפיים וקשה ללמוד מכמה משחקי פלייאוף משהו. משעור מוגבל מידיי התקפית. אני עדיין חושב שהם ישראלים טובים, לא בשביל לשפוך עליהם כסף אבל.

לשגב, כמו שאמר ראי, יש בסיס מאוד לקוי, אולי הוא עוד יכול להשתפר, אבל אין לנו שום סמך לזה, הוא לא הראה שום גרף שיפור באלמנטים הכי בסיסיים. מה גם שאין לו יכולת לשמור בעמדה 5 והוא מאוד אכזב השנה בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 5:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דיברתולומיאו שחקן נהדר ממש לא רק מהפלייאוף האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 5:46 pm 
Freshman

ראובן כתב:
דיברתולומיאו שחקן נהדר ממש לא רק מהפלייאוף האחרון.

נתן עונה אחת בסדר, לא מעבר לזה. גם הנתונים המספריים מספרים את זה.

מקל נתן כמה עונות מאוד יציבות בליגה, ואפילו העונה הוא הוא לא היה פחות טוב מדיב', ואפילו טוב יותר בסה"כ, בפרט אם ניקח בחשבון שהוא שיחק פחות דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 5:52 pm 
מנהל פורום

הסטטיסטיקה שלו מחיפה בשתי העונות סבבה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 5:54 pm 
Freshman

ראובן כתב:

של מקל טובה יותר בשתי העונות הסדירות. בעונה הקודמת המספרים שלו היו פחות מסבבה לגמרי.
ו"סבבה לגמרי" זה נחמד, אבל עונה אחת "סבבה לגמרי" זה לא מספיק. יש עוד כמה שחקנים "סבבה לגמרי". לא בשביל לריב עליו עם ירושלים.

אה, והוא גם נתן למכבי גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 7:41 pm 
Junior

eli2510 כתב:
ראובן כתב:

של מקל טובה יותר בשתי העונות הסדירות. בעונה הקודמת המספרים שלו היו פחות מסבבה לגמרי.
ו"סבבה לגמרי" זה נחמד, אבל עונה אחת "סבבה לגמרי" זה לא מספיק. יש עוד כמה שחקנים "סבבה לגמרי". לא בשביל לריב עליו עם ירושלים.

אז איזה ישראלים היית לוקח לקבוצה שלך? מקל ו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 7:48 pm 
מנהל פורום

א. כתבתי שתי עונות, לא אחת.
ב. עניתי לטענה שלך שהמספרים שלו לא יותר מבסדר.
ג. לא השוויתי אותו למקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 7:51 pm 
Freshman

מנחם כתב:
eli2510 כתב:
ראובן כתב:

אז איזה ישראלים היית לוקח לקבוצה שלך? מקל ו?

ומי שירושלים לא מחתימה, ובסכום של 150 אלף... לא באמת קריטי בעיניי עם זה יהיה דיב' ומשעור או שמחון וטימור לדוגמה, ויש שמות נוספים.
אין הצדקה לריב עליהם, ושוב לשלם על ישראלים מוגבלים שלא הוכיחו שום המשכיות סכומים של 350 אלף. כבר נפלנו עם כמה יבזורים סילבנים ומקלים, צריך ללמוד מטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 7:51 pm 
Freshman

ראובן כתב:
א. כתבתי שתי עונות, לא אחת.
ב. עניתי לטענה שלך שהמספרים שלו לא יותר מבסדר.
ג. לא השוויתי אותו למקל.

א. ועניתי שבעונה הקודמת המספרים שלו לא היו טובים.
ב. גם העונה הם לא יותר מבסדר.

אני בהחלט מתרשם מפלייאוף מצוין שלו, לא חושב שזה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:34 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
משהו אחד שמדאיג אותי לגבי משעור שגם פיני ציין בשידור כאשר הוא ניגש לקבל את פרס שחקן העונה - הוא ממש ירד במשקל.
זה אולי עזר לו להתמודד במעבר מעמדה 4 ל-3 מבחינת זריזות אבל כשרואים אותו בבגדי יום יום הוא פחות נראה ככדורסלן אתלטי ויותר כסתם בחור גבוה.

לא הבנתי את הדאגה. מתי הוא ירד במשקל? לפני העונה? אז אתה מודאג מכך שמשעור העונה, עונת הפריצה שלו, שבה הוא נתן עונה גדולה והחוזק הגדול שלו היה האתלטיות והאקטיביות, ירד במשקל?
בהרצליה דרך אגב הוא שיחק את רוב הדקות לצד שני גבוהים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אלי, לגבי שגב אני מסכים אתך ועם ראי. אני נותן לו ליהנות מחמת הספק שהפציעה והחזרה לקבוצה לא מתפקדת עצרה את ההתקדמות שלו, אבל בעונה שעברה הוא היה נקודת האור בקבוצה לא מתפקדת ובאמת שלא הראה שום התקדמות (אפילו זלמנסון המושמץ התקדם יותר)

לגבי מקל, אני ממש לא מסכים אתך. אתה משווה בינו לבין ג'ון די במספרים תוך התעלמות מכך שמקל שיחק בחלקים רבים של העונה כרכז פותח ואי אפשר להגיד שהוא בחצי העליון של הרכזים הטובים בליגה והוא פשוט לא בנוי להיות רכז מחליף, ואילו דיב' היה מהשחקנים השישיים הטובים בליגה והתפקיד שלו במכבי יהיה לעלות מהספסל.

לגבי משעור, כבר כתבתי את כל הסיבות למה לדעתי הוא יתאים להיות שחקן שביעי-שמיני ברוטציה של קבוצת יורוליג. הוא גם עלול להתגלות כבאסט כמו כדיר (שלא באמת קיבל צ'אנס ביורוליג אבל ראינו ממנו מספיק בנבחרת כדי לדעת שהוא לא ברמה) כנראה נגלה לגביו ביורובאסקט.. בכל מקרה מכבי צריכה פורוורד מחליף ישראלי ומכיוון שאין pf ברמה והם לא יביאו יותר מ3 פורוורדים זרים צריך להביא את הbpa. שמחון כבר מתקרב ל30 והוא בול כמו יבזורי בשעתו - שחקן ליגה נחמד שקולע בדאבל פיגרס הנמוכים בדקות רבות (וביעילות לא משהו) אבל לא מספיק גדול ואתלטי לעמדה 3, בלייזר טווינר נמוך ולא זריז מספיק לשחק 3 ביורוליג, לנדסברג זה לנדסברג, פניני מת. את מי תביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
sir charles כתב:
משהו אחד שמדאיג אותי לגבי משעור שגם פיני ציין בשידור כאשר הוא ניגש לקבל את פרס שחקן העונה - הוא ממש ירד במשקל.
זה אולי עזר לו להתמודד במעבר מעמדה 4 ל-3 מבחינת זריזות אבל כשרואים אותו בבגדי יום יום הוא פחות נראה ככדורסלן אתלטי ויותר כסתם בחור גבוה.

לא הבנתי את הדאגה. מתי הוא ירד במשקל? לפני העונה? אז אתה מודאג מכך שמשעור העונה, עונת הפריצה שלו, שבה הוא נתן עונה גדולה והחוזק הגדול שלו היה האתלטיות והאקטיביות, ירד במשקל?
בהרצליה דרך אגב הוא שיחק את רוב הדקות לצד שני גבוהים.

אני יודע שהוא שיחק השנה לצד שני גבוהים. הוא פשוט נראה לי פחות באף ממה שזכרתי, אולי ירד קצת במשקל בזמן ההחלמה מהפציעה... לא יודע, פשוט ראיתי אותו בבגדים אזרחים עומד לצד איזה עסקן והוא נראה בחור ממוצע, לא ראו עליו גופה של אתלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 10:59 pm 
Freshman

sir, אני לא מזלזל במשעור או בדיב', אני כופר לחלוטין בשכר שישולם להם. אין שום דבר בעיניי שמצדיק את זה

גם על מקל חשבנו שהוא יכול לתרום ביורוליג, ובמקרה שלו היה לנו יותר על מה לסמוך.

מקל שחקן כדורסל טוב מדיב' לדעתי, עם הרבה יותר המשכיות יציבות וגיוון. דיב' בסה''כ נתן עונה אחת לא מרשימה במיוחד, שבה גם ראינו שבלי קליעה אין לו הרבה מה לתרום, הוא לא חודר טוב והוא לא מנהל משחק טוב, אין לו את משחק הכוח ואת הפוסט אפ של מקל.

בנוגע לאופי והתאמה זה כבר סיפור אחר, אבל צריך גם לראות איך דיב' יתפקד כשחקן שולי במכבי, הימור שלי שהמספרים הלא מרשימים שלו עוד יהיו פחות מרשימים.

משעור בעייתי, חוץ מריבאונד הוא לא תורם כלום, הוא לא מסוגל לשמור באף עמדה ביורוליג, והוא נגר לחלוטין בהתקפה.

שניהם שחקנים ישראלים סבירים, בכושר קצת יותר טוב מהשאר, רחוק ממשהו שהייתי נאבק עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 11:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:
sir, אני לא מזלזל במשעור או בדיב', אני כופר לחלוטין בשכר שישולם להם. אין שום דבר בעיניי שמצדיק את זה

מקל שחקן כדורסל טוב מדיב' לדעתי, עם הרבה יותר המשכיות יציבות וגיוון. דיב' בסה''כ נתן עונה אחת לא מרשימה במיוחד, שבה גם ראינו שבלי קליעה אין לו הרבה מה לתרום, הוא לא חודר טוב והוא לא מנהל משחק טוב, אין לו את משחק הכוח ואת הפוסט אפ של מקל.

בנוגע לאופי והתאמה זה כבר סיפור אחר, אבל צריך גם לראות איך דיב' יתפקד כשחקן שולי במכבי, הימור שלי שהמספרים הלא מרשימים שלו עוד יהיו פחות מרשימים.

משעור בעייתי, חוץ מריבאונד הוא לא תורם כלום, הוא לא מסוגל לשמור באף עמדה ביורוליג, והוא נגר לחלוטין בהתקפה.

שניהם שחקנים ישראלים סבירים, בכושר קצת יותר טוב מהשאר, רחוק ממשהו שהייתי נאבק עליו.

אתה ממשיך לדבר על המספרים של דיב' לעומת מקל... ראית את חצי הגמר? מקל היה בסדר בפתיחה (כמו בהרבה משחקים העונה שהוא החזיק בכדור המון וצבר נקודות במקום באמת לרכז את המשחק ולדאוג שההתקפה תנוע וכולם יקבלו את הכדורים איפה שהם צריכים) בזמן שדיב' היה חלש במחצית הראשונה (אבל יחד עם וארגס עשה עבודה הגנתית נהדרת על הגארדים של מכבי) ואז הגיע הרבע השלישי. מקל עוד קלע שלשה שהורידה ל6, אבל מפה הוא איבד לגמרי את הרסן - איבוד במתפרצת (בכלל יכולת המסירה שלו אוברייטד בטירוף) איירבול מ3 כששגב היה מתחת לסל על דיב' שנמוך ממנו בראש, ניסיון פוסט אפ שלא הניב כלום, כמה פספוסים בהגנה והופ חיפה רצה ל9-0. עד לסיום מקל הוסיף נקודה אחת מהקו, חטף גג מהדהד מוורקמן באחת מאותן חדירות איטיות שלו ועוד אחד בפוסט אפ (משחק הפוסט שלו זה עוד דבר מוערך יתר על המידה) ובינתיים דיב' התעורר, התחיל לצבור נק' מהקו ומבחוץ כולל שלשה אדירה עם עבירה וסיים עם 19 והמקום בגמר.
מעניין שהזכרת שדיב' לא מנהל משחק (אני לא חושב שזה התפקיד שלו, הוא גארד נמוך בסגנון של שארפ) אבל לא את יכולת הריב' המצוינת לגובהו והעובדה שהוא חוטף מצוין ומאבד מעט, לעומת מקל שככל שהוא משחק יותר הוא גם מאבד יותר (ולא מסוגל לכדרר מול לחץ) וחטף אולי 3 כדורים בכל עונת היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 12:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:

ואני חייב עוד כמה מילים על שתי הנקודות הללו - אם יש משהו שהעונה הזו של מכבי לימדה אותנו זה שאופי והתאמה הם חשובים מאוד.
לגל פשוט אין את האופי לעלות מהספסל ולשנות משחק בדקות מעטות (כמו אוחיון בימיו הטובים למשל), הוא צריך להיות המנהיג בהתקפה והוכיח לנו פעם אחרי פעם שאין לו את זה לרמות שמכבי שואפת (מספיק היה לשמוע כמה פעמים שחקנים בקבוצה התלוננו עליו השנה).
ג'ון די לעומתו רגיל לעלות מהספסל ולשנות משחקים, אז ההשפעה שלו מן הסתם תהיה פחותה יותר במכבי אבל אני חושב שהוא יעלה בטירוף גם לשניות הסיום של רבע בשביל למנוע סל שלא כמו מקל שפעם אחר פעם היה נכנס לסופי רבעים בתחילת העונה וחוטף סל בחדירה של השחקן שלו.
וגם למי אכפת אם המספרים מרשימים? לנדב הנפלד היו מספרים מרשימים?

לגבי משעור, לא'דע.. להגיד שהוא לא תורם כלום חוץ מריבאונד... מה אני אגיד לך? כנראה לא ראית אותו משחק לפני סדרת רבע הגמר. לא מסוגל להגן על אף שחקן? בהרצליה הוא לפעמים שמר על 4 עמדות כולל על רכזים. אין לו קליעה, זה נכון.. אבל הוא שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 12:13 am 
Junior

וחוצמזה, רוב הסכומים שמשולמים היום לישראלים לא פרופורציונליים.
אם מכבי רוצה להיות טובה בליגה של חוק רוסי, היא חייבת את הישראלים הטובים אצלה ומשעור ודיברתולומאו עונים על ההגדרה.
אני הייתי מחתים אותם ואת דוסון (אם הוא יהיה במחירים שלהם ולא בסכום של זר) בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 12:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם לדבר רגע על השמות של זרים שעלו ביומיים האחרונים:
ברכזים הוזכרו וונאמייקר, ג'קסון ואדמס. אני אוהב יותר את שני הראשונים אבל בספק גדול שלמכבי יהיה את הדינרוז להביא את וונמייקר (אלא אם הוא יתן הנחת מאמן אם בלאט חותם...) מוזר לי שלא הזכירו את ג'ורדן תאודור מבנוויט, אבל אם חושבים להשאיר את גאודלוק הוא פחות מתאים לשחק לצידו מאשר לצד ג'קסון או וונאמייקר הפיזים יותר.
בגבוהים הזכירו את דובלייביץ ומילוטינוב. דובלייביץ לדעתי ילך לכסף גדול יותר (אולי בברצלונה כמחליף לדולמן ומה שמו הספרדי שהגיע מקובאן המאכזבים?) אבל מילוטינוב יכול להיות יופי של סנטר מחליף. גוף גדול וצעיר שנותן פיקים ומסיים מצוין.
לא הזכירו עדיין אף מועמד לסמול. מעניין אם ילכו על בל או הופסון או שסדרות רבע הגמר המאכזבות של שניהם הורידו את ההתלהבות. אולי ינסו ללכת על קלייבורן (שוב עם הנחת מאמן :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 1:57 am 
Freshman

sir charles כתב:
eli2510 כתב:

אתה ממשיך לדבר על המספרים של דיב' לעומת מקל... ראית את חצי הגמר? מקל היה בסדר בפתיחה (כמו בהרבה משחקים העונה שהוא החזיק בכדור המון וצבר נקודות במקום באמת לרכז את המשחק ולדאוג שההתקפה תנוע וכולם יקבלו את הכדורים איפה שהם צריכים) בזמן שדיב' היה חלש במחצית הראשונה (אבל יחד עם וארגס עשה עבודה הגנתית נהדרת על הגארדים של מכבי) ואז הגיע הרבע השלישי. מקל עוד קלע שלשה שהורידה ל6, אבל מפה הוא איבד לגמרי את הרסן - איבוד במתפרצת (בכלל יכולת המסירה שלו אוברייטד בטירוף) איירבול מ3 כששגב היה מתחת לסל על דיב' שנמוך ממנו בראש, ניסיון פוסט אפ שלא הניב כלום, כמה פספוסים בהגנה והופ חיפה רצה ל9-0. עד לסיום מקל הוסיף נקודה אחת מהקו, חטף גג מהדהד מוורקמן באחת מאותן חדירות איטיות שלו ועוד אחד בפוסט אפ (משחק הפוסט שלו זה עוד דבר מוערך יתר על המידה) ובינתיים דיב' התעורר, התחיל לצבור נק' מהקו ומבחוץ כולל שלשה אדירה עם עבירה וסיים עם 19 והמקום בגמר.
מעניין שהזכרת שדיב' לא מנהל משחק (אני לא חושב שזה התפקיד שלו, הוא גארד נמוך בסגנון של שארפ) אבל לא את יכולת הריב' המצוינת לגובהו והעובדה שהוא חוטף מצוין ומאבד מעט, לעומת מקל שככל שהוא משחק יותר הוא גם מאבד יותר (ולא מסוגל לכדרר מול לחץ) וחטף אולי 3 כדורים בכל עונת היורוליג.

אתה מתמקד בצורה מוגזמת בטירוף במשחק אחד, בפלייאוף של קליעה יוצאת דופן, אני לא הכחשתי את זה ואפילו הזכרתי את זה. הזיכרון קצר, מקל נתן יותר מעונה אחת טובה, נתן משחקי פלייאוף וגמרים מצוינים (גם העונה) ונתן עונות יותר טובות מדיב' העונה הזו, וזה בדיוק מה שאני בא לומר, שלא צריך להסתנוור מכל ישראלי שמקבל דקות בלתי מוגבלות ומעמד בגלל החוק הרוסי. אפילו העונה שהייתה עונה רעה של מקל עם הרבה בעיות מנטליות, בשקלול הוא טוב יותר מדיב'. דיב' נתן עונה חביבה, לא יותר מזה ואי אפשר להתכחש לזה. הוא קלעי טוב, לא קלעי מצוין, וודאי לא ברמות קצת יותר גבוהות, יש לו פלייאוף של קליעה יוצאת דופן, לא משהו מאפיין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא ריבואנדר בינוני גם לעמדתו. בנוסף, הוא לא מספיק גדול לעמדה 2 וגם לא נע מספיק טוב בלי כדור, ולא מנהל משחק מספיק טוב לעמדה 1 (למעשה הוא לא מנהל משחק בכלל) וכפי שאמרתי מאוד חדגוני התקפית.

אז נכון, הוא בכושר קליעה טוב לאחרונה, נתן עונה חביבה, אבל לחלוטין לא שווה מלחמה. צריך ללמוד מטעויות, ומכבי נפלה מספיק פעמים עם משכורות לא פורפורציונליות לשחקנים ישראלים בינוניים ומטה.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ה' יוני 15, 2017 2:35 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 2:02 am 
Freshman

Dovi כתב:
וחוצמזה, רוב הסכומים שמשולמים היום לישראלים לא פרופורציונליים.
אם מכבי רוצה להיות טובה בליגה של חוק רוסי, היא חייבת את הישראלים הטובים אצלה ומשעור ודיברתולומאו עונים על ההגדרה.
אני הייתי מחתים אותם ואת דוסון (אם הוא יהיה במחירים שלהם ולא בסכום של זר) בלי לחשוב פעמיים.

אם מכבי רוצה להיות טובה היא צריכה לשים את הכסף במקומות הנכונים. יש פה יציאה מפרופורציות. ההבדלים בינם לבין הרבה ישראלים אחרים מינוריים לגמרי. צריך להפסיק להתלהב מכל שחקן ישראלי שעושה קולות של שחקן כדורסל מקצועני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 2:07 am 
Freshman

sir charles כתב:
eli2510 כתב:

ואני חייב עוד כמה מילים על שתי הנקודות הללו - אם יש משהו שהעונה הזו של מכבי לימדה אותנו זה שאופי והתאמה הם חשובים מאוד.
לגל פשוט אין את האופי לעלות מהספסל ולשנות משחק בדקות מעטות (כמו אוחיון בימיו הטובים למשל), הוא צריך להיות המנהיג בהתקפה והוכיח לנו פעם אחרי פעם שאין לו את זה לרמות שמכבי שואפת (מספיק היה לשמוע כמה פעמים שחקנים בקבוצה התלוננו עליו השנה).
ג'ון די לעומתו רגיל לעלות מהספסל ולשנות משחקים, אז ההשפעה שלו מן הסתם תהיה פחותה יותר במכבי אבל אני חושב שהוא יעלה בטירוף גם לשניות הסיום של רבע בשביל למנוע סל שלא כמו מקל שפעם אחר פעם היה נכנס לסופי רבעים בתחילת העונה וחוטף סל בחדירה של השחקן שלו.
וגם למי אכפת אם המספרים מרשימים? לנדב הנפלד היו מספרים מרשימים?

לגבי משעור, לא'דע.. להגיד שהוא לא תורם כלום חוץ מריבאונד... מה אני אגיד לך? כנראה לא ראית אותו משחק לפני סדרת רבע הגמר. לא מסוגל להגן על אף שחקן? בהרצליה הוא לפעמים שמר על 4 עמדות כולל על רכזים. אין לו קליעה, זה נכון.. אבל הוא שחקן.

ראיתי היטב את משעור, לא חושב שאפשר להתעלם מזה שמדובר בשחקן סופר מוגבל בכל היבט, חוץ מריבאונד הוא לא טוב בכלום, וכן, הוא שחקן הגנה בינוני ומטה וראיתי את זה אין ספור פעמים, אין לו קליעה משום טווח, אין לו משחק פוסט, החדירה שלו חביבה מינוס, מה גם שזה שהוא לא יכול לאיים בקליעה מוריד עוד יותר את האפקטיביות של החדירה שלו. שחקן מוגבל שקיבל המון דקות בחסות החוק הרוסי, שיחק בקבוצת ליגה ישראלית חלשה וקיבל צ'אנס בלתי מוגבל, והמספרים שלו בליגה החלשה הזו, חוץ מהריבאונדים, לא מרשימים במיוחד. שום דבר שמספר משהו על מה שהוא יתן לקבוצה שמכבי מתיימרת להיות, וודאי לא ביורוליג שם הוא יצטרך להצדיק על דקה כי אין חוק רוסי, ושום דבר שמצדיק מלחמה עם ירושלים. אנחנו כבר היינו בסרט הזה בעבר.

והדיון הוא לא האופי של דיב' מול מקל, אלא האיכויות שלו כשחקן, ולטעמי הם מצומצמות מאוד.

יש פה קצת הפרזה לגבי עלייה מהספסל, זה לא העניין, זה עניין של מעמד, הביטחון של מקל נפגע מאוד ממה שהתרחש ביורוליג ומחוסר האמון של המאמנים, דיב' יכול בקלות להיקלע לאותה סיטואציה, כמו הרבה ישראלים שבאו למכבי, כי גם הוא נהנה העונה מהרבה כבוד ודומננטיות שהוא לא יקבל במכבי, שם הלחץ והדרישות שונות לגמרי, והמעמד שלו אמור להיות שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 4:28 am 
Junior

מכל מה שאומרים פה מסתמן שאלכסנדר שחקן יותר טוב ממשעור ובטח משגב. למה לא פשוט להציע לו מאה ושמונים ולהשאר איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 9:33 am 
Sophomore

קורובייב כתב:
מכל מה שאומרים פה מסתמן שאלכסנדר שחקן יותר טוב ממשעור ובטח משגב. למה לא פשוט להציע לו מאה ושמונים ולהשאר איתו?

איך אתה מסביר ש5 מאמנים שונים ייבשו אותו?
אני חושב שמדובר בשחקן סופר מוכשר עם בעיות אופי והבנת משחק , קשה לי להאמין ש 5 מאמנים שונים לא ספרו אותו ועוד בתקופה ששגב היה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 9:35 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי שגב אני חושב שסיכוי גבוה מאד שתתאכזב. הוא נראה כמו אחד שחסרים לו יסודות ברמה הכי עמוקה.

לא רק נראה , חסרים לו יסודות נקודה. מספיק לראות את טכניקת הזריקה שלו ואת חוסר היכולת שלו לסגור כמו שצריך בריבאונד , גם הסיומת ליד הסל אם זה לא הטבעה , לא קיימת.
צעיר גבוה ישראלי, כל מילה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 9:39 am 
Sophomore

eli2510 כתב:
sir charles כתב:
eli2510 כתב:

אתה מתמקד בצורה מוגזמת בטירוף במשחק אחד, בפלייאוף של קליעה יוצאת דופן, אני לא הכחשתי את זה ואפילו הזכרתי את זה. הזיכרון קצר, מקל נתן יותר מעונה אחת טובה, נתן משחקי פלייאוף וגמרים מצוינים (גם העונה) ונתן עונות יותר טובות מדיב' העונה הזו, וזה בדיוק מה שאני בא לומר, שלא צריך להסתנוור מכל ישראלי שמקבל דקות בלתי מוגבלות ומעמד בגלל החוק הרוסי. אפילו העונה שהייתה עונה רעה של מקל עם הרבה בעיות מנטליות, בשקלול הוא טוב יותר מדיב'. דיב' נתן עונה חביבה, לא יותר מזה ואי אפשר להתכחש לזה. הוא קלעי טוב, לא קלעי מצוין, וודאי לא ברמות קצת יותר גבוהות, יש לו פלייאוף של קליעה יוצאת דופן, לא משהו מאפיין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא ריבואנדר בינוני גם לעמדתו. בנוסף, הוא לא מספיק גדול לעמדה 2 וגם לא נע מספיק טוב בלי כדור, ולא מנהל משחק מספיק טוב לעמדה 1 (למעשה הוא לא מנהל משחק בכלל) וכפי שאמרתי מאוד חדגוני התקפית.

אז נכון, הוא בכושר קליעה טוב לאחרונה, נתן עונה חביבה, אבל לחלוטין לא שווה מלחמה. צריך ללמוד מטעויות, ומכבי נפלה מספיק פעמים עם משכורות לא פורפורציונליות לשחקנים ישראלים בינוניים ומטה.

מקל יושב על חוזה של 600K צפונה , הוא שווה סכום כזה? מסכים עם אלו שציינו שמבחינת אופי ויכולת השלמה עם סיטואציה של שחקן רוטציה מהספסל די ומשעור נראים מתאימים , מקל לעומת זאת , לא מסוגל לעלות מהספסל ולהשלים עם זה , האגו שלו גדול מדי בשביל זה , לא סתם מאמנו בנבחרת ומאמנו בחיפה(או העוזר שם) פשוט ייבשו אותו והעדיפו את סילי על פניו ביורוליג , עם מקל כרכז מוביל מכבי לא תגיע לכלום ביורוליג , כעולה מין הספסל המשכורת שלו לא פרופורציונאלית ואתה מאבד אותו בליגה וביורליג ממילא , אז פשוט חבל שיישאר במכבי.לא הוא ולא המועדון זקוקים אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: