סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 1:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
RREEDDTT. כתב:
shmueliki כתב:
RREEDDTT. כתב:
על פי חדשות הספורט תקציב השחקנים ירד מ16 ל12 מיליון דולר.
בלאט מאמן טוב אבל הוא צריך לבנות קבוצה כמעט מאפס וזו משימה לא פשוטה.

המספרים לא הגיוניים
הירידה הנ"ל משקפת פחות או יותר את ההבדל בין העלות ( עבור הקבוצה ) של העסקת בלאט אל מול העסקת אדלשטיין .
אז או ש-12 מיליון דולר זה תקציב שחקנים בהינתן מאמן בסדר הגודל של שיבק , או התקציב הכללי של הקבוצה יישאר באותו סדר גודל ( וזה על פי כל אינדיקציה אפשרית - לא המצב ) .

אתמול או שלשום פורסם שהתקציב הכולל של מכבי ירד מ26.5 לסביבות ה20 מיליון דולר.בכל מקרה מה שחשוב זה מה שעושים.עם הכסף.

נו יפה
איך מתקציב כולל של 20 מיליון דולר , כשהמאמן המיועד ( ורק הוא , אפילו לא כל צוות האימון ) עולה 4-5 מיליון דולר השנה - יישאר תקציב שחקנים של 12 מיליון דולר ?!

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ה' יוני 15, 2017 1:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 1:05 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
אישית לא אתאבל אם מקל יוחלף בג'ון די\בר טימור.

הנקודה היא ששני האחרונים עולים לא בהכרח פחות ממקל עצמו , אם תיקח בחשבון את הפיצוי שתצטרך לתת למקל בנוסף לשכרם .
אני אגב לא מבין מדוע אי אפשר ללכת על דיברתולומיאו לצד מקל . הרי אם נפרדים מאוחיון ויבזורי כחלק מקו הגארדים - צריך מישהו חדש במקומם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 1:19 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
Equilibrium כתב:
אישית לא אתאבל אם מקל יוחלף בג'ון די\בר טימור.

הנקודה היא ששני האחרונים עולים לא בהכרח פחות ממקל עצמו , אם תיקח בחשבון את הפיצוי שתצטרך לתת למקל בנוסף לשכרם .
אני אגב לא מבין מדוע אי אפשר ללכת על דיברתולומיאו לצד מקל . הרי אם נפרדים מאוחיון ויבזורי כחלק מקו הגארדים - צריך מישהו חדש במקומם .

הפיצוי הוא חד פעמי , ויגיעו לאיזה הסדר נוח , כך לפחות אני מאמין , מקל חתום לעוד שנתיים , ולהבנתי במועדון ממש לא מעוניינים בהמשך ההתקשרות.
אפשר ללכת על דיברתולומיאו לצד מקל , אבל זה לא ייתן דבר , שוב 2 ישראלים שיושבים פחות או יותר על אותה משבצת , כמו שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 2:42 pm 
Junior

מה משותף למשבצת של דיברתולומאו ומקל, חוץ מזה ששניהם גארדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 3:01 pm 
Hall of Famer

הפיצוי הוא אמנם "חד פעמי" , אבל הוא בעבור הפרת חוזה לשנתיים בעלות כוללת של למעלה ממיליון דולר , וברור שמקל יקבל מקבוצתו הבאה משמעותית סכומים נמוכים יותר .
היית נניח משלם לו נניח חצי מיליון דולר בכדי שיעזוב ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 3:13 pm 
מנהל פורום

חצי מיליון נטו...כן? כלומר מיליון ברוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 3:24 pm 
מנהל פורום

כמו כן מסתבר שמכבי שילמה גם לדרושפקה עבור השחרור של בלאט
איך עם הכל הקיצוץ בתקציב וההוצאות סביב בלאט מדברים על ארון ג'קסון שלא לדבר על דריוס אדמס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 4:40 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
הפיצוי הוא אמנם "חד פעמי" , אבל הוא בעבור הפרת חוזה לשנתיים בעלות כוללת של למעלה ממיליון דולר , וברור שמקל יקבל מקבוצתו הבאה משמעותית סכומים נמוכים יותר .
היית נניח משלם לו נניח חצי מיליון דולר בכדי שיעזוב ?

אין לי מושג מה התקציב , כך שאני לא יודע , אם יתחילו משא ומתן , אני משער שזה ייסגר בסביבות ה 250-300K , מקל ומכבי יתגמשו , חוזים גדולים מאלו הופסקו באמצע.
יש פה גם עניין של עיתוי , למקל יהיה יותר קל לקבל החלטה , אחרי עונת יורוליג נוראית , יכול להיות שהוא בונה על אליפות אירופה כדי לשדרג את המעמד שלו.
אם מקל ייתעקש וידרוש את מלוא הסכום כפיצוי , הוא יכול גם להכנס לקטע לא בריא עבורו מול ההנהלה , שחקנים גדולים ממנו יובשו , ואני לא חושב שמקל ירצה להתייבש ביציע.
בכל מקרה את ההחלטה אם להשאיר את מקל או לא הייתי משאיר לבלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 4:50 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
כמו כן מסתבר שמכבי שילמה גם לדרושפקה עבור השחרור של בלאט
איך עם הכל הקיצוץ בתקציב וההוצאות סביב בלאט מדברים על ארון ג'קסון שלא לדבר על דריוס אדמס

יש הרבה ספקולציות על כמה מכבי שילמו (לבלאט , על הפיצוי , מיסים) , אבל בתכלס לאף אחד שלא מעורה בפרטים אין בעצם מושג.
אני מתאר לעצמי שמכבי הגיעו סוף סוף לתובנה , שסגל יקר על הנייר , אפשר לנגב איתו את התחת אם אין מאמן רציני שיהפוך אותם לקבוצה , אז הם משקיעים במאמן הכי טוב לשיטתם.
תהיה גם מהפיכה , אין ספק בכך , אם הייתי מהמר הייתי אומר שפניני , מקל, אלכסנדר ולאנסברג יעזבו , יגיעו עם מי שצריך להסדר כלשהו , במקומם יגיעו ישראלים זולים יותר סטייל משעור , דיברתלומיאו ,כל הזרים יוחלפו , כולל פיצוי לדווין , ישקיעו ברכז וסנטר והשאר יהיו מציאות ב 200-300K , אני גם לא פוסל החתמה של 5-6 זרים בתחילת העונה , ואז לראות איך מסתדרים ביורוליג מבחינת נצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
השאלה אם הם לא הקצינו לצד השני, כלומר הם חושבים שבלאט יעשה קסמים ולא משנה איזה סגל יתקצבו לו.
אני שוב מזכיר שבלאט אימן השנה קבוצה טובה בהרבה ממכבי, ורק בנס הגיע להצלבה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:13 pm 
Freshman

ציטוט:
מקל יושב על חוזה של 600K צפונה , הוא שווה סכום כזה? מסכים עם אלו שציינו שמבחינת אופי ויכולת השלמה עם סיטואציה של שחקן רוטציה מהספסל די ומשעור נראים מתאימים , מקל לעומת זאת , לא מסוגל לעלות מהספסל ולהשלים עם זה , האגו שלו גדול מדי בשביל זה , לא סתם מאמנו בנבחרת ומאמנו בחיפה(או העוזר שם) פשוט ייבשו אותו והעדיפו את סילי על פניו ביורוליג , עם מקל כרכז מוביל מכבי לא תגיע לכלום ביורוליג , כעולה מין הספסל המשכורת שלו לא פרופורציונאלית ואתה מאבד אותו בליגה וביורליג ממילא , אז פשוט חבל שיישאר במכבי.לא הוא ולא המועדון זקוקים אחד לשני.

הוא לא שווה סכום כזה בשום עולם, אבל יש לו חוזה חתום, אין מה לעשות. זה לא הטיעון שלי.

עם דיב' כשחקן מחליף בעלות של 700 אלף ברוטו גם לא נגיע לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:13 pm 
Sophomore

בלאט ממשיך בטורקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:15 pm 
Junior

הקרחנה ממשיכה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קונספירציה א': הכל מסך עשן לגרום לאוהדים לחשוב שבמכבי עובדים קשה למענם.
קונספירציה ב': כל המטרה היתה לפזר סכומים כאלה שיגרמו לחשוב שהגעה של בלאט כרוכה בהוצאה כספית עצומה, ועכשיו ייראה כאילו התפנה המון כסף להחתמות.

(אני מודה שאני בשלב ב'. כבר נהייתי מרוצה מההחתמה הזו)

מחכה בקוצר רוח לתגובה של קודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:16 pm 
Hall of Famer

אופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:18 pm 
Freshman

sir charles כתב:
eli2510 כתב:
אתה מתמקד בצורה מוגזמת בטירוף במשחק אחד, בפלייאוף של קליעה יוצאת דופן, אני לא הכחשתי את זה ואפילו הזכרתי את זה. הזיכרון קצר, מקל נתן יותר מעונה אחת טובה, נתן משחקי פלייאוף וגמרים מצוינים (גם העונה) ונתן עונות יותר טובות מדיב' העונה הזו, וזה בדיוק מה שאני בא לומר, שלא צריך להסתנוור מכל ישראלי שמקבל דקות בלתי מוגבלות ומעמד בגלל החוק הרוסי. אפילו העונה שהייתה עונה רעה של מקל עם הרבה בעיות מנטליות, בשקלול הוא טוב יותר מדיב'. דיב' נתן עונה חביבה, לא יותר מזה ואי אפשר להתכחש לזה. הוא קלעי טוב, לא קלעי מצוין, וודאי לא ברמות קצת יותר גבוהות, יש לו פלייאוף של קליעה יוצאת דופן, לא משהו מאפיין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא ריבואנדר בינוני גם לעמדתו. בנוסף, הוא לא מספיק גדול לעמדה 2 וגם לא נע מספיק טוב בלי כדור, ולא מנהל משחק מספיק טוב לעמדה 1 (למעשה הוא לא מנהל משחק בכלל) וכפי שאמרתי מאוד חדגוני התקפית.

אז נכון, הוא בכושר קליעה טוב לאחרונה, נתן עונה חביבה, אבל לחלוטין לא שווה מלחמה. צריך ללמוד מטעויות, ומכבי נפלה מספיק פעמים עם משכורות לא פורפורציונליות לשחקנים ישראלים בינוניים ומטה.

נתתי דוגמה ממשחק אחד, המשחק האחרון הטרי. חסרות דוגמאות ממשחקים נוספים איך מקל לא שולט בקצב, מכדרר עצמו לדעת, מוסר מסירות שקופות, נתקע עם הכדרור מול לחץ, נחסם בלייאפים, זורק איירבולים מבחוץ בגלל ששחרור הכדור שלו כ"כ איטי שכל שחקן שנמצא מתחת לסל מספיק להגיע ולהפריע לזריקה שלו, נותן לגארדים לחדור עליו בלי בעיה ונתקע בחסימות? אז יופי, בליגה שלנו הוא מצליח מדי פעם עם חדירות הכוח והפוסט אפ על גארדים נמוכים... איך בדיוק הדברים האלה עבדו באירופה בשנה וחצי האחרונות?

לגבי ג'ון די, אתה כותב "יש לו פלייאוף של קליעה יוצאת דופן, לא משהו מאפיין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא ריבואנדר בינוני גם לעמדתו"
אז גם בפלייאוף בעונה שעברה הוא נתן מספרים יותר טובים מהעונה הרגילה והעונה הוא העלה את המספרים בליגה והתפוצץ בפלייאוף. ולא יודע מה אתך אבל שחקן של 1.83 ביום טוב שלוקח כמעט 4 כ"ח (ב-28 דק' למשחק) זה די מרשים. מקל עם כל הפיזיות שלו קוטף פחות מ-3 כ"ח ב-26 דק' למשחק.

אז הדוגמה לא מאפיינת. לא טענתי שמקל שחקן יורוליג לגיטימי, כן טענתי שהוא טוב יותר מדיב', וגם הוא כיכב בעבר במכבי חיפה ונתן משחקים לפנתאון בגמרים. שחקנים שמצטיינים בליגה הישראלית בכמה משחקים זה לא הוכחה לכלום בשביל מה שמכבי מתיימרת להיות, שיוכיחו את עצמם במכבי, ואז אפשר לשקול את החוזים שהם רוצים. נכון, מקל לא מספיק טוב לירוליג, אבל גם דיב' לא יתרום שם כלום ככל הנראה, אולי כן, שיוכיח את זה ואז נדבר על חוזה גדול יותר. לליגה מקל שחקן טוב יותר.
הגובה של דיב' זה חלק מהחבילה, אני מאוד מעריך את זה שלמרות שהוא נמוך הוא לוקח ריב', אבל הערכה לחוד ותרומה לחוד. הוא גם משחק יותר דקות ממקל, אז הנתונים שלו מטבע הדברים גבוהים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:19 pm 
Junior

יכול להיות שאני יותר מדי מלודרמטי, אבל אני רואה בעניין הזה עוד אבן דרך משמעותית בהפיכתה של מכבי תל אביב ל"עוד מועדון", מבלי הכרה שלו בעניין.

אחרי כל ההייפ שהם בנו ובנו מסביב לעניין הזה, עוד אחד שאמור (לדעתם) להתמוגג מעצם העובדה שמכבי תל אביב נושפת לכיונו, אומרים להם לא. שוב אומרים להם לא. אולי אנחנו רגילים?!

מה שמעשע במיוחד זה ש Avishai חזה שבדיוק בשעה הזו מכבי תל אביב תפרסם על ההחתמה של בלאט כדי להוריד את ההייפ מגמר הפיינלפור ולמשוך את כל תשומת הלב. אז מה שקרה עכשיו זה שכל תשומת הלב תופנה אליהם לכמה דקות, להסתלבטות המונית, ותחזור ביתר שאת לפיינלפור.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:22 pm 
Hall of Famer

אז בסוף אין הפתעות...
מה שהיה הוא שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לפי שעושים מזה דרמה צריך לזכור שזו היתה החתמה די איומה בהתחשב בתקציב המיועד של מכבי, מכל הסיבות שכבר נמנו. גם הדרישות של בלאט וגם המיסוי וגם הפיצוי לדרושפקה. הפדיחה כאן היא בעצם המוכנות של מכבי ללכת כל כך רחוק (או לספר לאוהדים שהיא מוכנה ללכת כל כך רחוק...).

כמובן שיש את הסיכוי שהרווח שיושג מהחתמה של מאמן זול יותר יקוזז עם ההפסד במנויים שלא ייעשו, אבל אני מתקשה להאמין בזה. אני מניח שבתחילת ספטמבר תגיע ההופעה הסטנדרטית של מיכאל עם ההסברים למה השנה מכבי תהיה חזקה מכל יריבותיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:26 pm 
Sophomore

הודעה מוזרה. למה שמכבי תודיע שבלאט לא מגיע אם מעולם לא הודיעה שהוא כן מגיע? למה לא להמשיך להדליף לתקשורת במקום ההודעה הזאת? שתי האפשרויות שאני רואה:
1. דרושפאקה כעסה, אמרה שלא תתפשר על סכום השחרור שלו ותתבע את מכבי על כך שניהלה מו"מ עם מאמן תחת חוזה לא דרכם. מכבי, כדי לכסות את התחת מוציאה את ההודעה הזאת.
2. דרושפאקה כעסה, אמרה שלא תתפשר על סכום השחרור שלו במו"מ. מכבי בתגובה הודיעה להם שהיא יורדת ממנו ופירסמה את זה בתקשורת כדי שיחשבו שהיא רצינית בבלוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:30 pm 
Freshman

ראובן כתב:
לפי שעושים מזה דרמה צריך לזכור שזו היתה החתמה די איומה בהתחשב בתקציב המיועד של מכבי, מכל הסיבות שכבר נמנו. גם הדרישות של בלאט וגם המיסוי וגם הפיצוי לדרושפקה. הפדיחה כאן היא בעצם המוכנות של מכבי ללכת כל כך רחוק (או לספר לאוהדים שהיא מוכנה ללכת כל כך רחוק...).

100+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:36 pm 
Junior

אני מבין שנכון להסתכל על זה בעיקר מהזווית של מכבי, ובאמת יש פה התנהלות שכונתית אחרי שפיזרו הצהרות שהוא סגור, אבל מהזווית של בלאט - מאמן שהוא כנראה אחד הבכירים באירופה, שאימן בגמר ה-NBA, לא ייאמן ביורוליג בשנה הבאה?!
ובכל זאת מהצד של מכבי:
- ירושלים בשנים האחרונות מתאפיינת בדממת אלחוט מוחלטת בכל מה שקשור להחתמות של מאמנים ושחקנים. מי יודע איזה פניות פרסה ומבוכות היו מאחורי הקלעים של כל מיני החתמות שפשוט לא יצאו לאור בגלל המדיניות הזו. נקודה למחשבה למכבי והסיקור התקשורתי הבלתי סביר שלה
- מעניין לאן הולכים מפה. אולי שימון יגיד שהחליט ללכת על הצלחה מוכחת, מאמן עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים במכבי בשנים האחרונות, 75% לא הולך ברגל - בהצלחה לאריק שיבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:41 pm 
מנהל פורום

יודעים מה הסיפור האמיתי בסאגה הזו?
הסיפור האמיתי ששוב נפלתי בפח והאמנתי שמכבי קבוצה רצינית או לפחות מתכוונת למה שהיא מפרסמת
לפני חצי הגמר האמנתי שהם מסוגלים להתחבר לשבוע קריטי ולקחת אליפות בסטייל
כשהגיע הבג"ץ האמתי שהוא מאמן מבריק שתפור על מכבי במובן של להוציא מים מהסלע
והפעם האמנתי שהם באמת מתכוונים להחתים את בלאט
זין הם לא התכוונו לשנייה, הכול היה פיברוק וספין אחד גדול שסופו ידוע מראש ושוב נפלתי

ועל הדרך עבדו על עיתונאי רציני כמו ויסברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
Dovi כתב:
בוואלה טוענים שבלאט סיכם.

בכותרת המשנית:
ציטוט:
ביממה האחרונה חלה התקדמות משמעותית במגעים בין הצהובים לבין המאמן, ואם לא תחול התפתחות מפתיעה הוא צפוי לחתום בימים הקרובים, בניסיון להוציא את המועדון לדרך חדשה

אני מקווה מאוד בשביל ההנהלה שזה לא ברווז כי אם הם חושבים שמישהו מהאוהדים יקנה תירוץ של "חלה התפתחות מפתיעה והוא חתם באחת הקבוצות העשירות אבל באמת שניסינו" הם יותר מטומטמים ממה שחשבתי.

צפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:46 pm 
Hall of Famer

מכבי בכלל התחילה למכור מנויים לשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, stavs, נביא בעירו ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: