סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  הבא

אז מי
חיפה פלוס עשר 10%  10%  [ 4 ]
חיפה בפחות מעשר 18%  18%  [ 7 ]
ירושלים פלוס עשר 26%  26%  [ 10 ]
ירושלים בפחות מעשר 46%  46%  [ 18 ]
סך הכל הצבעות : 39
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואלפסי כמובן...

מילה על הכדורסלנים הצברים היום:
חיפה - 4 נק' של בלייזר אחרי שהצליח להשחיל שני גולים בין החיבורים, נקודה לשמחון מהעונשין.
ירושלים - נקודה אחת לאליהו מהעונשין. ו... זהו.

עלו והצליחו בחורים! אפילו מהמתאזרחים הרשעים ימ"ש כבר שומרים עליכם. יש איזו הגנה הסתדרותית שעוד לא קיבלתם? משהו שאתם רוצים להזמין? אני רושם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לעניין דייסון/הלפרין

אליפות באיטליה זה נחמד מאוד , אבל עד כמה זה יותר מרשים נניח מאשר אליפות בישראל ?
איך תסבירו את העובדה שהלפרין היה שחקן רוטציה באולימפיאקוס ודייסון לא הגיע למשהו שכזה בקריירה שלו ?
( אני מתעלם ממכבי , כי שם להלפרין יותר "נוח" להשתלב עקב היותו ישראלי )

אגב , גם בעונה הנוכחית כשהלפרין כבר הרבה מעבר לשיאו - אין הבדל כזה גדול במספרים שלהם בליגה ( דייסון קולע מעט יותר , הלפרין באחוזים טובים יותר מכל הטווחים ) , בעוד ביורוקאפ דייסון קלע 11 בממוצע והלפרין רק 5 , אך הלפרין היה עם יחס אס'-איב' של קרוב לפי 6 , ואילו דייסון עם יחס שלילי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:19 am 
Hall of Famer

שאלת תם
איך זה שירושלים לא רצו יותר מדי בשלבים קודמים של העונה בהרכב טריו הגארדים לצד אליהו ורוזפלט , או אפילו סמול בול עם מנקו בעמדה 4 לצד אליהו/רוזפלט ( כמובן רק מול הרכבים מסוימים וכו' ) ?
נקודת גנאי מסוימת לצוות המקצועי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:20 am 
Hall of Famer

אם אתה באמת שואל, כנראה שלא ראית משחקים של ססארי מאותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:24 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
שאלת תם
איך זה שירושלים לא רצו יותר מדי בשלבים קודמים של העונה בהרכב טריו הגארדים לצד אליהו ורוזפלט , או אפילו סמול בול עם מנקו בעמדה 4 לצד אליהו/רוזפלט ( כמובן רק מול הרכבים מסוימים וכו' ) ?
נקודת גנאי מסוימת לצוות המקצועי

רוזפלט לא הגיע רק באמצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:34 am 
Hall of Famer

רוזפלט שם מתחילת העונה

אני גם אזכיר שעד לפני כחודש או משהו , דייסון לא אחת נחשב כ"נזק" ועלתה בכלל השאלה האם להלביש אותו למשחקים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:38 am 
Hall of Famer

רוזפלט היה למעשה הגבוה הראשון שהוחתם העונה כמדומני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:39 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shmueliki כתב:
ברור שאינו גארד
השאלה האם ראובן התכווח מילולית ל"שלישיית גארדים" או לשלישייה הפותחת בעמדות 1-3

מקי/קיצ'ן , ברייסי רייט , והלפרין זו שלישייה בהחלט ראויה ( עם יתרון עצום שהם צריכים לכסות רק שתי עמדות לאור הנוכחות של דונטה )

אני ממש ממש לא בטוח אם אני לוקח את דייסון במקום הלפרין של לפני שנתיים ( גם אם נתעלם מהחוק הרוסי )
אגב - למי מהשניים קריירה אירופית טובה יותר ( אפילו אם נשווה רק עונות מחוץ לישראל ) ?

אני אנסח טיעון אחר
הרכב השחקנים בעמדות 1-3 ( פותחים + מחליפים ) הכולל את ג'רלס , דייסון , קינזי , הלפרין וטימור
הוא ממש לא מהטובים של ירושלים בעשור וחצי האחרונים ( מבחינת עומק , כיסוי עמדה 3 וכו' )

התכוונתי לגארדים. אם עושים השוואה של שחקני 1-2-3 בכלל אני חושב שאין תחרות לסולומון-שפר-מקארתי. כמובן ששאר ההשוואות שעשית מגוחכות בעיני (ואמנם אהבתי מאוד את ברייסי רייט, אבל לא בטוח שאני מחליף אותו במישהו מהשלישייה הנוכחית, וזו לא רק אמירה היפותטית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:54 am 
Sophomore

מילה טובה לפנגיאני.
ברבע הראשון המצב היה ממש תקוע אצל י-ם.
שהתחיל המומנטום ברבע השני, אז גם כאשר היו רגעים קשים (2-3 החטאות ברצף של גראלס ודייסון),
אז הוא ידע לזרום עם המומנטום, ונתן להם להמשיך לזרוק.

בשורה התחתונה, זה הכי התאים לים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:58 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
רוזפלט שם מתחילת העונה

אני גם אזכיר שעד לפני כחודש או משהו , דייסון לא אחת נחשב כ"נזק" ועלתה בכלל השאלה האם להלביש אותו למשחקים ...

אם יאספו את כמות השטויות שאוהדי הפועל אמרו השנה על הקבוצה שלהם, יצא ספר מבדח מאוד. ובכל מקרה, זה דומה מאוד לקטילות האינסופיות של אוהדי מכבי את טייריס רייס. יש שחקנים שמתפוצצים ברגעי האמת, ושקל לקטול אותם כסוליסטים ואגואיסטים ולא קבוצתיים (פיני גרשון לא הפסיק לרדת על דייסון בתחילת המשחק היום, כולל כשהעז לקחת כדור במתפרצת אחרי זריקות עונשין ולקלוע סל. מתישהו הוא נאלץ לוותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 1:49 am 
Hall of Famer

אגב, שלושת הגארדים עם אחוזים מפלצתיים לשלוש (50, 62 ו67).
ברבע השלישי היה נראה כאילו הכל פשוט נופל פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 3:16 am 
Junior

לאומית כתב:
לפעמים בכדורסל הקבוצה עם פי 5 תקציב גם מביאה את היתרון שלה למגרש. אפילו שקוראים לה ירושלים.

אז ברכות לירושלים על האליפות. זו היתה אליפות בסגנון ירושלמי שהורגלנו. נתנו לחיפה להעיף את הראשונה ואת מכבי בבית, באו רעננים הרבה יותר מול הקבוצה שהעיפה את מכבי שהיתה סחוטה ונהנו כמובן משיפוט אוהד מאוד, כמובן העבירה שלא היתה שנשרקה לאמארה בנהריה והיום ה"עבירה" השלישית של ורגאס שמעשית גמרה את המשחק ולא במקרה מאותו הרגע המשחק של חיפה התבלגן לגמרי.

בקצרה, כל העונה הזו מזכירה קצת את האביב הערבי, הצעירים עושים מרד ומעיפים את הדיקטטור ובאים האחים המוסלמים ורוכבים על גב המהפכה כל הדרך לשלטון. אנחנו נחכה לסיסי שלנו 8)

אוי מה שהקנאה מוציאה מאנשים. לסיכום - לא הבנתי כמה כוכביות יש על האליפות הנוכחית? ואיזה שריקות הכריעו את האליפות? האם השופטים צריכים לקבל טבעת אליפות גם כן?

מביך. אבל תמשיך...זה רק משתפר מתואר לתואר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 3:24 am 
Freshman

3 הערות שבוער לנו לכתוב כבר עכשיו:

1. ברכות להפועל ירושלים אבל זו שנה שניה ברציפות שקבוצה שמשחקת נורא ואיום במהלך העונה הסדירה באה לשני המשחקים החשובים של הליגה, מתעלה בהם בלבד ולוקחת אליפות. חלק מזה זו התהום שמכבי ת"א נפלה אליה, אבל הרוב כמובן שייך לשיטה. אנחנו מתים שיהיו פה 2 קבוצות שיהיו נפלאות במהלך העונה הסדירה, יגיעו לסדרת גמר של 5 או 7 משחקים וילחמו על הצלחת כמו שצריך. שהצלחת תגיע למי שמגיע לה.

2. בר טימור בבעיה. מהרגע שריצ'י האוול נחת בירושלים ולמעשה נתן לירושלים אפשרות לשחק עם 3 הגארדים הזרים שלה, בר טימור צנח מ-100 ל-0. התאדה, נעלם. הוא צריך לעשות חושבים טוב טוב לקראת העונה הבאה. כל עוד אליהו והאוול נשארים בקבוצה, פשוט אין לו מה לחפש שם. הקריירה שלו תלך אחורה.

3. ג'ון דיבורתולומיאו שחקן ליגה נפלא אבל שני דברים. האחד - הוא לא היה צריך לזכות בשחקן העונה, הוא היה נהדר בפלייאוף אבל לא היה מספיק טוב במהלך העונה הסדירה (מקום 8 כן?) לזכות בתואר כזה גדול. השני - יש דיבורים על מעבר שלו למכבי ת"א אז תנו לי לצנן את האוירה: הוא לא מתאים ליורוליג. ביורוליג שומרים כמו טרנס קינזי, לא כמו תום מעיין (בלי לפגוע, תום שומר מצוין יחסית לליגה שלנו). וכשהוא יקבל שומר ברמת יורוליג, הוא לא יוכל לעשות הרבה. לא לחדור, לא להרים זריקה. לא מספיק פיזי, לא מספיק אתלט, לא ליורוליג. לתשומת לב מכבי ת"א. והיא תיקח אותו - ותטעה.

יורופיד- כדורסל אירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 4:57 am 
Sophomore

לאומית כתב:
לפעמים בכדורסל הקבוצה עם פי 5 תקציב גם מביאה את היתרון שלה למגרש. אפילו שקוראים לה ירושלים.

אז ברכות לירושלים על האליפות. זו היתה אליפות בסגנון ירושלמי שהורגלנו. נתנו לחיפה להעיף את הראשונה ואת מכבי בבית, באו רעננים הרבה יותר מול הקבוצה שהעיפה את מכבי שהיתה סחוטה ונהנו כמובן משיפוט אוהד מאוד, כמובן העבירה שלא היתה שנשרקה לאמארה בנהריה והיום ה"עבירה" השלישית של ורגאס שמעשית גמרה את המשחק ולא במקרה מאותו הרגע המשחק של חיפה התבלגן לגמרי.

בקצרה, כל העונה הזו מזכירה קצת את האביב הערבי, הצעירים עושים מרד ומעיפים את הדיקטטור ובאים האחים המוסלמים ורוכבים על גב המהפכה כל הדרך לשלטון. אנחנו נחכה לסיסי שלנו 8)

SAD!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 8:43 am 
Sophomore

אגב, לא יודע אם יש כאן אוהדי הפועל ת"א, אבל הפרחים צריכים להגיע אליהם, בלי האוול ייתכן מאוד שהאליפות הזו לא הייתה מתרחשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 9:05 am 
מנהל פורום

בסופו של דבר הפיינל פור עזר להפועל אז גם על זה מגיעות להם תודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 10:13 am 
Sophomore

סטטוסים רטובים מדמעות של אוהדי חולון פה זה כזה חמוד שבא לי לצבוט אותם בלחי ולתת להם בוסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 11:48 am 
Hall of Famer

1. קודם כל , באמת תודה ענקית להנהלת האחות הקטנה מתל אביב, אין ספק שבלי ההעברה המתנה של האוול הפועל לא הייתה לוקחת. תודה חברים.

2. איזו עונה מטורפת, בכל החזיתות...... כמו שזה היה ברור מתחילת העונה, העונה של הפועל תקום ותיפול על ההשתוללויות של ג׳רלס ודייסון, ושניהם הגיעו בענק אתמול.

3. בתחילת העונה אני ועוד רבים חשבו שהזר הראשון שצריך ללכת הבית זה טרנס קינזי. עכשיו אין לי ספק בכלל שזה הזר הראשון שהפועל חייבת להשאיר לעונה הבאה. נכס אדיר.

4. ורגאס נתן אתמול , ובפיינל פור בכלל, משחק עצום, באמת עצום. אני חושב שאם ג׳רלס עוזב, הוא יכול להיות תחליף מעניין ושול להפועל.

5. אליפות שנייה, שלוש שנים שהפועל היא הקבוצה הבכירה בארץ.... מריח כאילו המהפכה כבר הושלמה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 11:59 am 
מנהל פורום

יותר בסגנון של הריאורגניזציה בתיאטרון של קישון.

המהפיכה הושלמה ואז מתוך יצאה מכבי משוריינת ביורוליג ושאר הקבוצות מלקטות את השאריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:09 pm 
Sophomore

איך אתה מגדיר מהפכה, עופר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:14 pm 
מנהל פורום

אני מניח שעופר התכוון לכך שהפועל היא הקבוצה מס. 1 במדינה בשלוש השנים האחרונות. ואם לכך הוא התכוון אז לדעתי הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:16 pm 
Sophomore

בזה קשה לפקפק כי העובדות מדברות בעד עצמן. למהפכה יש משמעות קצת שונה, ואני תוהה מה הכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:16 pm 
Hall of Famer

אפרופו וורגאס , לטעמי הוא מועמד ראוי יותר ל-MVP העונתי מאשר דיברתולומיאו ( אם כבר לוקחים שחקן מחיפה ... ) .
כמובן שבחירות סבירות יותר הם שחקנים שגם הצליחו להפוך את הקבוצה שלהם ל"קבוצה מנצחת" במהלך העונה הסדירה : למשל אטקינס ובל מחולון או הנרי ומילבורן מאילת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:20 pm 
מנהל פורום

ערן כתב:
בזה קשה לפקפק כי העובדות מדברות בעד עצמן. למהפכה יש משמעות קצת שונה, ואני תוהה מה הכוונה.

המהפכה הצרפתית נמחקה על ידי נפוליאון תוך 10 שנים מהתרחשותה ועדיין זאת אחת המהפכות החשובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 12:26 pm 
מנהל פורום

לדעתי שחקן העונה צריך להיות ג'רלס. השחקן היחיד בהפועל ששמר על יציבות (יחסית), בכל זאת הקבוצה סיימה מקום שלישי ועלתה לגמר הפיינל פור ולמרות שזה מעצבן נהוג לשקלל בבחירות של המינהלת גם הצלחה באירופה ושם הוא ללא ספק היה המצטיין.

בכל מקרה הבחירה של דיברתולומיאו היתה מגוחכת לחלוטין, אם כי הניבה אחלה ציוץ של קינזי בטוויטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: