Chauncey כתב:
יש סיבה כי תהיה קבוצה אחרת שתשלם קצת יותר ותקח את הבחירה. זה שאתה במסע צלב נגד קולאנג'לו הבנו כבר מזמן, אבל במקרה הנוכחי אני כבר ממש לא מבין מה אתה רוצה. קודם רטנת על שלוש בחירות גבוהות, עכשיו מתברר שזה שתיים.
אם פולץ מתברר כסופרסטאר כמו שרבים מעריכים המחיר הזה נמוך במיוחד. הבחירה של פילי ב-2021 צפויה להיות מחוץ ללוטרי ואולי מאוד רחוק משם.
יש להם הזדמנות להביא עכשיו ילד עם פוטנציאל סופרסטאר ואתה מתלונן שהם לא בוחרים איזה סמית' שהאפסייד שלו נע בין ספסל לנחמד, ונאחזים בתקווה שאולי יבוא להם סופרסטאר מהבחירה של הלייקרס.
הקבוצה היחידה שמתחרה היא הלייקרס וההצעה שלהם היא לא בדיוק מציאה.
אנחנו מדברים על שלוש בחירות גבוהות - הבחירה השלישית של פילי, הבחירה של הלייקרס והבחירה של פילי ב-2021
זה fleecing בעיניי.
אני לא במסע צלב נגדו. אני פשוט לא מאמין בו ובסט היכולות והערכים שלו כמנהל ובסוג של פוסט טראומה אחרי מה שעולל בשבע השנים שלו בטורונטו.
שתי ההנחות שלך, שפולץ הוא השחקן הטוב בדראפט וסופרסטאר לעתיד ושהבחירה של פילי ב-2021 תהיה מחוץ ללוטרי הן הנחות. פולץ יכול להתברר כשחקן נחמד פלוס בעוד שחקן אחר מהדראפט מתעלה עליו והבחירה יכולה להיות בעשירייה הראשונה. גם הבחירה של הלייקרס יכולה ליפול בטופ5. אני מאוד מקווה שההנחות האלו יתממשו. שפולץ יהיה מעולה, שהבחירה של הלייקרס תהיה אי-שם במקום העשירי ושפילי תתרומם מספיק גבוה כדי להיות רחוקה מאוד מהלוטרי ב-2021.
יש לי הרגשה חזקה שבמקרה הזה הוא מפסיד במו״מ ל-gm טוב יותר ושניתן היה להשלים את העסקה הזאת, באופן הוגן ושוויוני יותר, עם הבחירה של הלייקרס. זה די ברור שבוסטון לא עפה על פולץ ושהם רוצים את תומאס בעמדה הזו. לא רואה הצעה טובה שהם יכולים לקבל מאשר בחירה לא מוגנת של הלייקרס בעונה הבאה. אשמח לשמוע על האופציות שלהם...
האפסייד של סמית׳ הוא ממש לא בין ספסל לנחמד. האפסייד של סמית׳ לדעתי זה אולסטאר. אני לא מכיר את האופי שלו, אני מבין ששם יכולה להיות הבעיה, אבל מבחינת יכולות אני מאמין בו. גם פוקס אם יפתח קליעה יהיה שחקן נהדר. ג׳קסון הוא נעלם אבל ככל שהתקרב הדראפט נטיתי לבחור בו ולפתח אותו. הוא יכול להיות בסופו של דבר השחקן הטוב ביותר במחזור. סה״כ דראפט חביב מאוד.