סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 2:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי כמה אתרים (בעיקר בוואן) , ג'ון די קרוב לחתום במכבי....... לדעתי מדובר קצר באובר רייטד שהמניה שלו עלתה בעיקר בגלל 3 שבועות מדהימים , אבל זה לא באמת מייצג את היכולת האמיתית והממוצעת שלו. לדעתי האישית לא הולך להצליח שם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 4:35 pm 
Freshman

ג'ון די העמיד ממוצעים אדירים העונה, ממוצעים של זר מצטיין, 330 אלף לעונה לשחקן בן 26 שנמצא בקו עלייה שתצטרך אותו ב-2 המסגרות זה בהחלט מוצדק, פשוט תראו את הממוצעים שלו: http://basketball.eurobasket.com/player ... mNotSure=1

פניני כבר בחוץ ממה שהבנתי, אוחיון בת'כלס היה אמור להיחתך אחרי העונה הזו אבל הוא סוג של סמל, ובלי פניני יצטרכו קפטן חדש, אבל בת'כלס ג'ון די אמור לרשת גם את המקום שלו בטווח הלא רחוק.

אני מקווה שהעובדה שספאחיה יהיה המאמן ועם הקשרים של וויצ'יץ', יצליחו להנחית איזשהו קאליבר קרואטי, אולי אנטה ז'יז'יץ' שכבר היה במועדון למרות שהוא אמור להשתתף במחנה קיץ של בוסטון, אין ספק שהוא ברמת NBA כבר עכשיו, בדארושפקה הוא הציג ממוצעים יפים מאוד 8 נק' וכמעט 7 ריב' למשחק, אבל אני חושב שעונת יורוליג מלאה עם ממוצעים של דאבל-דאבל יכולים לשדרג את המניה שלו אף יותר, והוא כולה בן 20.

מעבר לכך אני חושב שהכיוון הנכון בבניית הסגל זה פחות Ball Handlers ויותר בכיוון של קלעים והאסלרים, אם מסתכלים על העונה החולפת, רואים את חוסר האיזון - מקל, אוחיון, סילי, גאודלוק, ווימס, ראד.. הרבה אחזקת כדור, הרבה כדרורים, יותר מדי אחד על אחד, כדורסל מאוד לא תכליתי ולא מסודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 4:48 pm 
Sophomore

הוא הולך להיות אחלה שחקן רוטציה במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 5:04 pm 
Junior

אוהב את הדרמה שמכבי והסוכנים של ג׳ון די מנסים לייצר, מסיבות ברורות, אבל ככל הידוע לי ירושלים אפילו לא טרחה להגיש לו הצעה. מכבי תוכל לחגוג שהיא ניצחה בקרב על השחקן, הסוכן שלו ירוויח עוד כמה גרושים, אבל אלא אם דיברתולומיאו בעצמו יחליט שלא בא לו בכלל לשחק במכבי, אין עליו שום תחרות. כנ״ל לגבי משעור, אבל אצלו יש מצב שיהיה שינוי אם ירושלים תחתים ביומיים הקרובים מאמן.
חוץ מזה, לפני שמכבי מחתימים עוד ישראלים, הם צריכים למצוא פיתרון למקל ולנדסברג. לא רואה קבוצות שמוכנות לשלם להם את מה שמכבי התחייבה או אפילו קרוב לזה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 9:15 pm 
Sophomore

מה היה המעמד של ספאחיה באטלנטה? עוזר בכיר? העריכו אותו?
לדעתי ההחלטה לגבי ג'ון די סבירה. דומה למה שים תשלם לטימור עם יותר אפסיידס.
אני אגב הייתי משאיר דווקא את מקל ששיחק השנה טוב יותר ותכלס גם אחראי לתואר היחיד העונה. כרכז שני יכול להניע הרכבים למשימות ספציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 9:36 pm 
Sophomore

אד הורטון כתב:
מה היה המעמד של ספאחיה באטלנטה? עוזר בכיר? העריכו אותו?
לדעתי ההחלטה לגבי ג'ון די סבירה. דומה למה שים תשלם לטימור עם יותר אפסיידס.
אני אגב הייתי משאיר דווקא את מקל ששיחק השנה טוב יותר ותכלס גם אחראי לתואר היחיד העונה. כרכז שני יכול להניע הרכבים למשימות ספציפיות.

עוזר בכיר. מאוד מוערך שם. קראתי כתבה שהעריכה שתוך שנתיים-שלוש הוא צפוי לקבל תפקיד של מאמן ראשי ב nba. אסור לשכוח שהוא עוזר של אחד המאמנים הטובים והמוערכים בnba ובן טיפוחיו של גרג פופוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 9:38 pm 
מנהל פורום

אין שום סיכוי לאנטה זיזיץ', לא למכבי ולדעתי לאף קבוצה אירופית אחרת.
אבל בטח שלא למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 9:47 pm 
Freshman

stambody כתב:
ג'ון די העמיד ממוצעים אדירים העונה, ממוצעים של זר מצטיין, 330 אלף לעונה לשחקן בן 26 שנמצא בקו עלייה שתצטרך אותו ב-2 המסגרות זה בהחלט מוצדק, פשוט תראו את הממוצעים שלו: http://basketball.eurobasket.com/player ... mNotSure=1

דחילק, הוא נתן מספרים לא יותר מנחמדים בפאקינג ליגה ישראלית...

מכבי לא הייתה מסתכלת על זר שהיה נותן מספרים כאלו אפילו ביורוקאפ.... וודאי לא כשהוא נתן לא יותר מכמה משחקים טובים בעונה בודדת אחת...

אין שום הצדקה לשכר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 9:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
11 נקודות למשחק בעונה הרגילה. אבל אנחנו רגילים לזה, אצל סתמבאדי מספיק שמישהו מועמד למכבי כדי שהוא יהיה אדיר.
הוא הבריק ב-4 משחקי פלייאוף וכל הכבוד לו, אני לא אומר שלא, אבל זה עדיין 4 משחקים.
גם אני חושב שהוא מנופח יתר על המידה, והלוואי שאני אטעה (אם הוא יבוא למכבי; אם לא אז לא הלוואי...) אבל כתוב על זה "פלופ" בקפיטל פ'.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 10:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי רצו שספאחיה יגיע לארץ לשיחות אבל הוא כנראה "פספס את הטיסה" אז שלחו את ניקולה לאטלנטה להביא לו קצת גבינת פג ולנסות לשכנע אותו לחזור לקבוצה שנפנפה אותו אחרי שנה (די מבאסת) לפני עשור.
לא רואה סיבה למה ספאחיה ירצה לעזוב את הליגה הטובה בעולם בשביל איזו אקסית לא מיתולוגית שהשנים לא עשו לה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 10:12 pm 
Junior

המספרים של ג׳ון די בהחלט מרשימים והוא באמת מותק של שחקן, אבל השאלה הגדולה בעיני היא האם הוא יכול לתרום משהו משמעותי באירופה, בטח ברמת היורוליג, וכאן אני בספק. בארץ הוא נתקל על פי רוב בשומרים מאוד בינוניים וכמו שהיה אפשר לראות בגמר, מול שמירה טובה הוא כבר לא היה פקטור משמעותי. בסופו של דבר אם הוא לא יכול לתרום למכבי באירופה, נראה לי שעלות מעביד של בערך 700,000 דולר זה הרבה יותר מדי לשחקן שמן הסתם יתן בערך 20-15 דקות בליגה. יש לי תחושה שלפני כמה שבועות אף אחד לא היה חושב להציע לו כאלה סכומים, ועם כל הכבוד לפלייאוף המדהים שהוא נתן, אני לא חושב שהוא מצדיק כזה שכר.
מצד שני, אם מכבי מחתימים אותו בכזה שכר, זה מראה שכנראה לא למדו שם כלום ושהפחד שהוא אולי יחתום בהפועל גורם להם להתנהג בצורה לא רציונלית, עיין ערך יבזורי וגל מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 10:15 pm 
Freshman

מנחם כתב:
המספרים של ג׳ון די בהחלט מרשימים והוא באמת מותק של שחקן, אבל השאלה הגדולה בעיני היא האם הוא יכול לתרום משהו משמעותי באירופה, בטח ברמת היורוליג, וכאן אני בספק. בארץ הוא נתקל על פי רוב בשומרים מאוד בינוניים וכמו שהיה אפשר לראות בגמר, מול שמירה טובה הוא כבר לא היה פקטור משמעותי. בסופו של דבר אם הוא לא יכול לתרום למכבי באירופה, נראה לי שעלות מעביד של בערך 700,000 דולר זה הרבה יותר מדי לשחקן שמן הסתם יתן בערך 20-15 דקות בליגה. יש לי תחושה שלפני כמה שבועות אף אחד לא היה חושב להציע לו כאלה סכומים, ועם כל הכבוד לפלייאוף המדהים שהוא נתן, אני לא חושב שהוא מצדיק כזה שכר.
מצד שני, אם מכבי מחתימים אותו בכזה שכר, זה מראה שכנראה לא למדו שם כלום ושהפחד שהוא אולי יחתום בהפועל גורם להם להתנהג בצורה לא רציונלית, עיין ערך יבזורי וגל מקל.

בדיוק, חוץ מזה שהמספרים נחמדים, לא מרשימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 10:54 pm 
Sophomore

הבחירה ההזויה בו כmvp עם הפרסומים עליו מצד מכבי ת"א מראים איך מרימים הייפ סביב שחקן ללא פרופורציה.
אתם יודעים למי יש ממוצעים לא פחות אדירים, ואת אותו מדד בדיוק?
גל מקל.
אבל במקרה שלו מה שיביא מנויים זה כנראה שחרור ולא חידוש חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 11:14 pm 
Freshman

אם משווים בין המספרים שלהם בליגה - האחוזים של ג'ון די טובים יותר משל מקל מכל הטווחים, הוא מאבד פחות כדורים, הוא חוטף יותר, הוא מוריד יותר ריבאונד ממקל.
היתרון היחידי שיש למקל על ג'ון די מבחינת מספרים זה שהוא מוסר יותר אסיסטים.

ג'ון די עוד צפוי להשתפר, כולה בן 26, למקל ימלאו 30 בעונה הבאה, נראה לי ששהשקעה בג'ון די עדיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 11:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה לי ששניהם אוברייטד בטירוף. כלומר מקל כבר לא חוץ מאשר בעיני עצמו, אבל דיב' כן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 12:03 am 
Hall of Famer

בשורה התחתונה מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי כי נראה שהטריו מקל-אוחיון-לנדסברג לא יישאר במלואו .
אני לא חושב שהנפילה של מכבי בשנים האחרונות היא בגלל שהיא משקיעה בשחקנים מסוגו של דיברתולומיאו ( נניח גם יבזורי , נעימי וכו' ) סדר גודל של 300k ולא רק 200 .
אם אני מכבי ואני צריך להחליט עם איזה גארד אני הולך עכשיו לכמה שנים ( ונניח שהעלות זהה ) לצד מקל שמחוזהו יהיה קשה לצאת ונניח שהוא יישאר - אז אני בוחר להמר על דיברתולומיאו ולא על אוחיון או לנדסברג ( גם שיקול של גיל כמובן , וגם אולי הוא עוד יפתיע וכן ייתן אימפקט ביורוליג ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 12:04 am 
Freshman

אני מהמר על הזול ביותר. אף אחד לא שווה יתרון אמיתי באף ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 12:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שהשאלה שצריך לשאול היא: כמה מכבי מתכוונים לשים עליו?
הוא בלי ספק הזניק את המניה שלו עם הפלייאוף הנהדר (עד למשחק הגמר) ובשום פנים ואופן לא היה צריך לזכות בתואר הmvp של הליגה.
לגבי האם הוא יצליח לתת תוצרת של נגיד שחקן שמיני ברוטציה של קבוצת יורוליג, איט רמיינס טו בי סין (כמו בערך כל שחקן שמגיע בפעם הראשונה לרמה הגבוהה באירופה). אנחנו לא באמת יודעים אם הוא יהיה מספיק טוב או הביאה החדשה של דגן יבזורי או דרור חג'ג', אבל חוזה של לא יותר מ200 אלף שקל לשנתיים יעשה הגיון אם לוקחים בחשבון שמכבי רוצים להיפתר משאר הישראלים בקו האחורי (מלבד אוחיון) ושאין יותר מדי גארדים ישראלים אחרים שבאים בחשבון (מלבד טימור שאני לא מתלהב ממנו יותר מדי מבלי להיכנס לויכוח האם הוא פחות או יותר טוב ממנו).
לעומת זאת אם באמת יחתימו אותו על חוזה ארוך ויקר כמו של יבזורי (אאז"נ מיליון ל3 עונות) אז זה מוגזם לגמרי.

בשורה התחתונה מכבי צריכים להתחדש בשלד הישראלי. יש לג'ון די פוטנציאל כשחקן ליגה תורם. הוא צעיר ומראה התקדמות ויש בו מין הדרק שארפיות (שארפ היה זר מוביל וסקורר לפני שהגיע למכבי אבל רק בליגות הנמוכות). יכול להיות שהוא יתקשה לתרום ביורוליג בשל הקומה הנמוכה והעובדה שהוא לא ממש רכז ולכן צריך להחתים אותו ללא יותר משנתיים בחוזה סביר שלא יסנדל את המועדון אם ירצו לחתוך.

בכל מקרה מכבי רק תרוויח בלונג ראן אם תשלם בשביל להיפתר מהחוזים שמכבידים עליהם (מקל, לנדסברג, סמית, צירבס) מאשר להשאיר את השחקנים האלה במערכת. חייבים דם חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 12:22 am 
Sophomore

מכבי צריכה בסגל 5 ישראלים: אוחיון, דיברתולומאו, משעור, טיוס ושגב. כל אחד נוסף הוא בזבוז כסף משווע. יתר הסגל צריך לכלול 6 זרים: שניים בעמדה 4 ואחד בכל יתר העמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 12:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
מכבי צריכה בסגל 5 ישראלים: אוחיון, דיברתולומאו, משעור, טיוס ושגב. כל אחד נוסף הוא בזבוז כסף משווע. יתר הסגל צריך לכלול 6 זרים: שניים בעמדה 4 ואחד בכל יתר העמדות.

מסכים לגמרי.

אם טיוס אכן חוזר אז יחד עם שגב זה סוגר את עמדת הסנטר בליגה ואז אפשר להחתים סנטר נוסף רק לאירופה (נגיד מילוטינוב) והייתי מחתים סמול שיכול לשחק גם 2 (כי אוחיון למרות שיכול לשמור על מספרי 2 הוא בעיקר רכז וג'ון די שהוא קלע יכול לשמור רק על רכזים אז יצטרכו גיבוי נוסף בעמדה) ושהפאוור השני יהיה 3-4 (בסגנון של האניקאט/דרק בראון) ולא 4-5.

בינתיים יש דיבורים על 5 רכזים: ג'קסון, מרקוביץ, וואנמייקר, רייס ואדמס. אני חושב ששלושת האחרונים לא ממש רלוונטים בגלל המחיר והייתי שמח לראות אחד משני הראשונים (בנוסף לתאודור שאני מאוד מחבב). את מי היית מעדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 12:54 am 
Freshman

בלי שום קשר לעלות, שגב לא צריך להיות במכבי, עם קשר לזה שהוא טיוס לעניים ויושב על העמדה שלו, ובלי קשר, כי הוא שחקן כדורסל מחריד עד חלש, תלוי באיזה אלמנטים של המשחק.

אפילו זלמנסון או אלטיט עדיפים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 1:00 am 
Freshman

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

מסכים לגמרי.

אם טיוס אכן חוזר אז יחד עם שגב זה סוגר את עמדת הסנטר בליגה ואז אפשר להחתים סנטר נוסף רק לאירופה (נגיד מילוטינוב) והייתי מחתים סמול שיכול לשחק גם 2 (כי אוחיון למרות שיכול לשמור על מספרי 2 הוא בעיקר רכז וג'ון די שהוא קלע יכול לשמור רק על רכזים אז יצטרכו גיבוי נוסף בעמדה) ושהפאוור השני יהיה 3-4 (בסגנון של האניקאט/דרק בראון) ולא 4-5.

בינתיים יש דיבורים על 5 רכזים: ג'קסון, מרקוביץ, וואנמייקר, רייס ואדמס. אני חושב ששלושת האחרונים לא ממש רלוונטים בגלל המחיר והייתי שמח לראות אחד משני הראשונים (בנוסף לתאודור שאני מאוד מחבב). את מי היית מעדיף?

דווקא רייס רלוונטי, יש לו חוזה בברצלונה לעונה הבאה והיא תאלץ לשלם חלק מהחוזה שלו, כי הוא נתן עונה חלשה גם אישית וגם קבוצתית ולא רבים יקפצו עליו, ומאותה סיבה גם מכבי לא צריכה בשלב הזה של הקיץ להחתים אותו.

אדאמס כנראה סגור בפאו, וונמייקר יהיה בצסק"א אם תאו יעזוב, מרקוביץ' סגור באנדולו וגם ג'קסון בדרך לשם, הורטל סגר בברצלונה במקום רייס, ומי שנשאר אבל חולם NBA או שכר גבוה מאוד זה לארקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 1:07 am 
Junior

eli2510 כתב:
בלי שום קשר לעלות, שגב לא צריך להיות במכבי, עם קשר לזה שהוא טיוס לעניים ויושב על העמדה שלו, ובלי קשר, כי הוא שחקן כדורסל מחריד עד חלש, תלוי באיזה אלמנטים של המשחק.

לא ציינת את דניאל קופרברג אשר (לדעתי) עדיף על שגב/זלמנסון ובוודאי שעל אלטיט.
אך הוא חתום במכבי חיפה לשתי העונות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 1:27 am 
Freshman

אדום88 כתב:
eli2510 כתב:

לא ציינת את דניאל קופרברג אשר (לדעתי) עדיף על שגב/זלמנסון ובוודאי שעל אלטיט.
אך הוא חתום במכבי חיפה לשתי העונות הבאות.

לא ראינו אותו מספיק בליגה בוגרת, וגם כשראינו הוא לא הבריק. עדיף בשבילו ובשביל מכבי/ ירושלים שהוא יקבל יותר דקות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 2:29 am 
Hall of Famer

אני קצת מופתע שטימור בכלל מוזכר כמועמד ( חוץ מאשר "להכניס" לירושלים ... )
הוא פחות או יותר הוכיח שהוא בקושי תורם גם ברמת יורוקאפ , ואפילו בליגה הישראלית לא ראינו ממנו משהו יוצא דופן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: